Povezane vesti

Sve preskočeno iz prvog pokušaja Topić: Zadovoljna sam kako sam skakala, najvažnije da se ne troši previše energije

Sve preskočeno iz prvog pokušaja Topić: Zadovoljna sam kako sam skakala, najvažnije da se ne troši previše energije

Dnevnik pre 26 dana
TOKIO: ”Zadovoljna sam kako sam skakala danas, najvažnije je bilo da sve ide glatko i da se ne troši previše energije u kvalifikacijama”, izjavila je srpska atletičarka Angelina Topić posle plasmana u finale u disciplini skok uvis na Svetskom prvenstvu u… »
Crnogorka blista od sreće zbog plasmana u finale: "Ovo je moj najbolji rezultat sezone"

Crnogorka blista od sreće zbog plasmana u finale: "Ovo je moj najbolji rezultat sezone"

Telegraf pre 26 dana
Crnogorska atletičarka Marija Vuković plasirala se u finale skoka uvis na Svetskom prvenstvu u Tokiju, njeno prvo u karijeri kada je u pitanju šampionat planete. Mariji je za plasman u finale, gde je otišla i Angelina Topić, bio dovoljan skok 1.92, iako… »
Jedna od najlepših atletičarki sveta u suzama posle okršaja s Angelinom Topić: Ukrajinka plakala kao kiša

Jedna od najlepših atletičarki sveta u suzama posle okršaja s Angelinom Topić: Ukrajinka plakala kao kiša

Telegraf pre 26 dana
Srpska atletičarka, Angelina Topić, plasirala se u finale skoka uvis na Svetskom prvenstvu u Tokiju gde je pokazala sjajnu formu i preskočila je sve visine iz prvog pokušaja. Na kraju je lestvica ostala na 1,92 metra, a tu visinu je preskočilo ukupno 11… »
Angelina Topić skače za medalju na Svetskom prvenstvu, poznato i kada

Angelina Topić skače za medalju na Svetskom prvenstvu, poznato i kada

Radio 021 pre 26 dana
Srpska atletičarka i skakačica uvis, Angelina Topić, plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Tokiju. Prema zvaničnom rasporedu Svetskog prvenstva, Angelina Topić će skakati u finalu u nedelju, 21. septembra, u 12.05h, po centralno-evropskom vremenu… »
Fantastična Angelina Topić - prvo finale za Srbiju na Svetskom prvenstvu!

Fantastična Angelina Topić - prvo finale za Srbiju na Svetskom prvenstvu!

RTV pre 26 dana
TOKIO - Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Tokiju preskočivši 1,92 metra u kvalifikacijama. Finale je na programu 21. septembra od 12.30. Angelina Topić je prva atletičarka Srbije koja je izborila plasman u… »
Objavljeno kada se Angelina Topić bori za medalju u Tokiju

Vesti online pre 26 dana
Srpska šampionka u skoku uvis Angelina Topić u petak će nastupiti u finalu Svetskog prvenstva, koje se održava u Tokiju. Ova 20-godišnja Beograđanka preskočila je 192 centimetra iz prvog pokušaja, što je bilo dovoljno za prolazak kvalifikacija, iako je… »
Prvo finale za Srbiju na SP u Tokiju!

Prvo finale za Srbiju na SP u Tokiju!

B92 pre 26 dana
Najbolja srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale na Svetskom prvenstvu u Tokiju u disciplini skok uvis. Angelina Topić je skakala u grupi A, a krenula je od prve prepreke, odnosno 1,83 metra. Preskočila je i to, ali i naredne dve prepreke… »
Dragutin Topić se javio posle ulaska Angeline u finale SP, ovako izgleda prava ljubav oca ka ćerki...

Dragutin Topić se javio posle ulaska Angeline u finale SP, ovako izgleda prava ljubav oca ka ćerki...

Telegraf pre 26 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Tokiju, pošto je u kvalifikacijama skoka uvis bila na visini zadatka na visini 1.92 metara i tako podelila prvo mesto sa još šest koleginica. Vrlo fokusirana je bila Angelina u… »
Poznato kada Angelina Topić skače za medalju na Svetskom prvenstvu

Poznato kada Angelina Topić skače za medalju na Svetskom prvenstvu

Nova pre 26 dana
Srpska atletičarka i skakačica uvis, Angelina Topić, plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Tokiju i zna kada će skakati za medalju. Prema zvaničnom rasporedu, Angelina Topić će skakati u finalu u nedelju 12.05 po srpskom vremenu. Srbijo, budi uz… »

Sport klub pre 26 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić u petak će nastupiti u finalu Svetskog prvenstva, koje se održava u Tokiju. Ova 20-godišnja Beograđanka preskočila je 192 centimetra iz prvog pokušaja, što je bilo dovoljno za prolazak kvalifikacija, iako je norma bila… »
Topić: Zadovoljna sam kako sam skakala, jedva čekam finale

Topić: Zadovoljna sam kako sam skakala, jedva čekam finale

RTS pre 26 dana
Atletičarka Angelina Topić izjavila je posle plasmana u finale Svetskog prvenstva u skoku uvis da je zadovoljna učinkom u kvalifikacijama. Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Tokiju preskočivši 1,92 metra u… »
"Nemoguće da medalja opet bude jeftina kao u Parizu": Angelina Topić zna koliko mora da preskoči u finalu

"Nemoguće da medalja opet bude jeftina kao u Parizu": Angelina Topić zna koliko mora da preskoči u finalu

Mondo pre 26 dana
Najtalentovanija srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u četvrtak u finale Svetskog prvenstva u skoku uvis u Tokiju, preskočivši letvicu postavljenu na 192 centimetra. Preskočila je tu visinu iz prve i za medalju će skakati u nedelju, od 12.30… »
Topić: Za medalju će biti potreban skok od dva metra

Topić: Za medalju će biti potreban skok od dva metra

Euronews pre 26 dana
Angelina Topić sija u Tokiju. Bez poteškoća je danas preskočila 192 centimetra i plasirala se u finale Svetskog prvenstva, na kome će se u nedelju od 12,05 časova boriti za medalju sa još 15 konkurentkinja. "Kvalifikacije su bile bolje nego što sam mogla… »
Fantastična Angelina Topić lako kroz kvalifikacije, prvo finale za Srbiju na Svetskom prvenstvu

Fantastična Angelina Topić lako kroz kvalifikacije, prvo finale za Srbiju na Svetskom prvenstvu

RTS pre 26 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Tokiju preskočivši 1,92 metra u kvalifikacijama. Finale je na programu 21. septembra od 12.00. Angelina Topić je prva atletičarka Srbije koja je izborila plasman u finale… »
Angelina Topić blista od sreće nakon plasmana u finale: Najavljuje pohod na najveće domete!

Angelina Topić blista od sreće nakon plasmana u finale: Najavljuje pohod na najveće domete!

Hot sport pre 26 dana
Pozvala sve da sad bodrimo Adrianu! Srpska skakačica uvis Angelina Topić obezbedila je plasman u finale Svetskog prvenstva u Tokiju, gde se našla među 16 najboljih takmičarki zahvaljujući skoku od 1,92 metra. Time je ušla u grupu od 11 atletičarki koje… »
Angelina: Jedva čekam finale!

Angelina: Jedva čekam finale!

Sputnik pre 26 dana
Atletičarka Angelina Topić izjavila je posle plasmana u finale Svetskog prvenstva u skoku uvis da je zadovoljna učinkom u kvalifikacijama. Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Tokiju preskočivši 1,92 metra u… »
Angelina Topić u finalu skoka uvis (video)

Angelina Topić u finalu skoka uvis (video)

Sportski žurnal pre 26 dana
Srpkinja sjajna u kvalifikacijama na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se danas u finale u disciplini skok uvis na Svetskom prvenstvu u Tokiju, prenosi Tanjug. Topićeva se plasirala u finale SP, pošto je u… »
Angelina Topić za SK: Bolje nego što sam mogla da zamislim!

Angelina Topić za SK: Bolje nego što sam mogla da zamislim!

Sport klub pre 26 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Tokiju pošto je preskočila 192 centimetra. Tim povodom govorila je za Sport klub. Bila je presrećna Angelina jer je u kvalifikacijama u prvom pokušaju došla do potrebne visine… »
Angelina posle plasmana u finale: "Spremna sam za velike visine, držaću sutra fige Adriani"

Angelina posle plasmana u finale: "Spremna sam za velike visine, držaću sutra fige Adriani"

Sportske.net pre 26 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se danas u finale Svetskog prvenstva u Tokiju u disciplini skoka uvis, a posle ostvarene prilike da se u nedelju bori za medalju dala je osvrt na rezultat u kvalifikacijama i šta očekuje u nastavku šampionata… »
Topić zadovoljna učinkom u kvalifikacijama: Spremna sam za velike visine

Topić zadovoljna učinkom u kvalifikacijama: Spremna sam za velike visine

Radio sto plus pre 26 dana
“Kvalifikacije su prošle bolje nego što sam mogla da zamislim, bilo je očekivano iz iskustva prethodnih prvenstava da će i visina 192 biti dovoljna za finale, iako je kvalifikaciona norma bila dosta jača, 197 centimetara. Bila sam maksimalno fokusirana… »
Prve reči Angeline Topić posle plasmana u finale Svetskog prvenstva

Prve reči Angeline Topić posle plasmana u finale Svetskog prvenstva

Nova pre 26 dana
Srpska atletičarka, Angelina Topić, prokomentarisala je plasman u finale Svetskog prvenstva u Tokiju u skoku uvis. Angelina Topić je najpre preskočila visinu od 1,83 metara na kojoj su otpale tri devojke, a onda i 1,88 gde je ispalo još 10 devojaka. To… »
Bravo, devojko! Angelina je u finalu svetskog prvenstva! Srpkinja briljirala u Tokiju! Ono što je danas pokazala je…

Bravo, devojko! Angelina je u finalu svetskog prvenstva! Srpkinja briljirala u Tokiju! Ono što je danas pokazala je…

Kurir pre 26 dana
Od najnovijeg Hronološki Veliko bravo za ovu devojku! Finale je tako blizu! Srpska atletičarka je iz prve preskočila i 1.92! Čak tri takmičarke od 18 u grupi A nisu uspele da preskoče prvu visinu. Topić je preskočila i drugu prepreku od 1.88! Srpkinja je… »
Angelina Topić u finalu skoka uvis na Svetskom prvenstvu

Radio 021 pre 26 dana
Angelina Topić plasirala se danas u finale skoka uvis na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Topić je sa preskočenih metar i 92 centimetra prošla u finale. Ona je iz prvog pokušaja preskočila 183, 188 i 192 centimetra. Finale je na programu u nedelju.… »
Nepogrešiva Angelina Topić u finalu Svetskog prvenstva

Nepogrešiva Angelina Topić u finalu Svetskog prvenstva

Danas pre 26 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić se plasirala u finale skoka u vis na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Topićeva je u A grupi kvalifikacija iz prvog pokušaja preskočila visine na 1,83, 1,88 i 1,92 metara. Norma za plasman u finale je bila 1,97 metara, ali je… »

Nedeljnik pre 26 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se danas u finale skoka uvis na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Topić je sa preskočenih metar i 92 centimetra prošla u finale. Ona je iz prvog pokušaja preskočila 183, 188 i 192 centimetra. Finale je na programu u… »
Sjajna angelina blistala i nakon plasmana u finale! Izdominirala u kvalifikacijama, pa poslala jaku poruku pred borbu za…

Sjajna angelina blistala i nakon plasmana u finale! Izdominirala u kvalifikacijama, pa poslala jaku poruku pred borbu za…

Kurir pre 26 dana
Angelina je bila fantastična u kvalifikacijama i do finala je stigla bez greške. Imala je tri uspešna skoka, a preskočila je visinu 1,92. Nakon plasmana u finale je poručila da će joj prijati pauza pred borbu za medalju. "Kvalifikacije su bile bolje nego… »
(VIDEO) Marija za SK: Uživaću u finalu!

(VIDEO) Marija za SK: Uživaću u finalu!

Sport klub pre 26 dana
Stadion na kojem je 2021. preskočila 196 centimetara i na Olimpijskim igrama stigla do devetog mesta, još jednom je posebno motivisao Mariju Vuković. Crnogorska atletičarka plasirala se u finale skoka uvis na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Norma za finale… »
Pažnja! Evo kada će se Angelina Topić boriti za medalju na Svetskom prvenstvu! Ovo zanima celu Srbiju, termin finala je…

Pažnja! Evo kada će se Angelina Topić boriti za medalju na Svetskom prvenstvu! Ovo zanima celu Srbiju, termin finala je…

Kurir pre 26 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se danas u finale skoka uvis na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Topić je sa preskočenih metar i 92 centimetra prošla u finale. Ona je iz prvog pokušaja preskočila 183, 188 i 192 centimetra. Skakala je Angelina bez… »
Sjajna Angelina Topić u finalu Prvenstva sveta

Sjajna Angelina Topić u finalu Prvenstva sveta

Sport klub pre 26 dana
Angelina Topić je u finalu skoka uvis na Svetskom šampionatu u atletici u Tokiju. Srpska rekorderka i aktuelna evropska vicešampionka je u prvom pokušaju preskočila 1,92 metara, što je bilo dovoljno da uđe u borbu za medalje. Ispostavilo se na kraju da… »
Bravo, devojko: Angelina Topić preskočila 1,92 i plasirala se u finale

Bravo, devojko: Angelina Topić preskočila 1,92 i plasirala se u finale

Nova pre 26 dana
Angelina Topić se takmičila u kvalifikacijama za finale Svetskog prvenstva i uspela je da donese prvo finale Srbiji na ovom takmičenju. Najpre je preskočila visinu od 1,83 metara na kojoj su otpale tri devojke, a onda i na 1,88 gde je ispalo još 10… »
Ovo su prve reči Angeline Topić posle plasmana u finale

Ovo su prve reči Angeline Topić posle plasmana u finale

B92 pre 26 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić kratko je prokomentarisala plasman u finale Svetskog prvenstva u Tokiju. Topićeva je prošla u finale sa preskočenih 1,92 metra. Ona je iz prvog pokušaja preskočila 1,83 metra, 1,88m i 1,92m. "Zadovoljna sam kako sam… »
Zastrašujući Lajls u danu kada je Angelina Topić ušla u finale, ništa od novog Juseina Bolta

Zastrašujući Lajls u danu kada je Angelina Topić ušla u finale, ništa od novog Juseina Bolta

Telegraf pre 26 dana
Izgubio je u finalu na 100 metara, ali izgleda da ne planira da mu se neuspeh ponovi i na 200! Noa Lajls je zastrašujućim polufinalom na Svetskom prvenstvu u atletici u Tokiju pripretio svojoj konkurenciji. Amerikanac je istrčao najbolji rezultat godine… »
Evo kada se Angelina Topić bori za medalju na Svetskom prvenstvu!

Evo kada se Angelina Topić bori za medalju na Svetskom prvenstvu!

Telegraf pre 26 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstva u atletici u Tokiju, pošto se našla među 16 najboljih u disciplini skok uvis. Angelina je bila jedna od 11 takmičarki koja je preskočila 1,92 metra, a još pet takmičarki se našlo… »
Angelina Topić sija od sreće i najavljuje borbu za medalju u Tokiju: "Spremna sam za velike visine"

Angelina Topić sija od sreće i najavljuje borbu za medalju u Tokiju: "Spremna sam za velike visine"

Telegraf pre 26 dana
"Spremna sam za velike visine" Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstva u atletici u Tokiju, pošto se našla među 16 najboljih u disciplini skok uvis skokom od 1,92 metra. Angelina je bila među 11 takmičarki koje su… »
Bravo Angelina - Topićeva zablistala u Tokiju i obezbedila finale!

Bravo Angelina - Topićeva zablistala u Tokiju i obezbedila finale!

Sportske.net pre 26 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstva u Tokiju pošto je u disciplini skoka uvis prekočila normu od jednog metra i 92 centimetara i u nedelju će se boriti za osvajanje medalje. Topićeva je tako obezbedila prvo finale… »
Srbija slavi angelinu: Topić obezbedila finale Svetskog prvenstva!

Srbija slavi angelinu: Topić obezbedila finale Svetskog prvenstva!

Hot sport pre 26 dana
Bravo, devojko! Angelina Topić nastavlja da potvrđuje svoj status jedne od najvećih nada svetske atletike – srpska rekorderka u skoku uvis obezbedila je plasman u finale Svetskog prvenstva u Tokiju. Aktuelna vicešampionka Evrope preskočila je 1,92 metra… »
Angelina Topić fenomenalnim skokovima ušla u finale Svetskog prvenstva

Angelina Topić fenomenalnim skokovima ušla u finale Svetskog prvenstva

Vesti online pre 26 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstva u atletici u Tokiju, pošto se našla među 12 najboljih u disciplini skok uvis. Zanimljivo je da je Angelina Topić prva skakala među 36 atletičarki i odmah je bila uspešna na… »
Angelina Topić u finalu Svetskog prvenstva

Angelina Topić u finalu Svetskog prvenstva

Sputnik pre 26 dana
Talentovana srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale skoka uvis na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Ona je bila među 11 takmičarki koje su preskočile visinu od 1,92 centimetara. Finale skoka uvis na programu je 21. septembra od 12 časova i 30… »
Angelina Topić u finalu Svetskog prvenstva: Najtalentovanija Srpkinja letela, evo kad napada medalju

Angelina Topić u finalu Svetskog prvenstva: Najtalentovanija Srpkinja letela, evo kad napada medalju

Mondo pre 26 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstvo u disciplini skok uvis, sjajnim nastupom u kvalifikacijama. Najtalentovanija srpska atletičarka iz prvog pokušaja preskočila je sve tri postavljene visine, što je bilo i više nego… »
Sjajna Angelina Topić u finalu SP: Bez greške došla do prilike da se bori za medalju u Tokiju

Sjajna Angelina Topić u finalu SP: Bez greške došla do prilike da se bori za medalju u Tokiju

Dnevnik pre 26 dana
Srbija će imati prvu finalistkinju na Svetskom prvenstvu u Tokiju – Angelinu Topić u skoku uvis. Velika uzdanica srpske „kraljice sportova“, aktuelna seniorska vicešampionka Evrope obezbedila je mesto među 12 najboljih rezultatom 1,92 metra. Ponovila je… »
Angelina Topić sve bliža finalu Svetskog prvenstva, u prvom pokušaju preskočila 1,92

Angelina Topić sve bliža finalu Svetskog prvenstva, u prvom pokušaju preskočila 1,92

RTS pre 26 dana
Reprezentativka Srbije Angelina Topić nastupa u kvalifikacijama u disciplini skok uvis na Svetskom prvenstvu u Tokiju. Iz prvog pokušaja je preskočila prve tri visine 1,83, 1,88 i 1,92 metara. Direktan prenos možete pratiti na Drugom programu RTS-a… »

Radio sto plus pre 26 dana
Topić je sa preskočenih metar i 92 centimetra prošla u finale. Ona je iz prvog pokušaja preskočila 183, 188 i 192 centimetra. Finale je na programu u nedelju.… »
Angelina Topić u finalu svetskog prvenstva

Angelina Topić u finalu svetskog prvenstva

Euronews pre 26 dana
Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstva u skoku uvis preskočivši 192 centimetra iz prvog pokušaja. Iako je u Tokio stigla sa 14. rezultatom ove sezone, još jednom je potvrdila da ima taj porodični takmičarski gen, te se u jakoj… »
Angelina Topić je ponos Srbije! Fenomenalnim skokovima ušla u finale Svetskog prvenstva

Angelina Topić je ponos Srbije! Fenomenalnim skokovima ušla u finale Svetskog prvenstva

Telegraf pre 26 dana
Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstva u atletici u Tokiju, pošto se našla među 12 najboljih u disciplini skok uvis. Zanimljivo je da je Angelina Topić prva skakala među 36 atletičarki i odmah je bila uspešna na… »
Nek letvica miruje do 1,92 metra

Nek letvica miruje do 1,92 metra

Sportski žurnal pre 26 dana
Na Prvenstvu sveta u Tokiju danas u kvalifikacijama skoka uvis srpska rekorderka Angelina Topić. Prvenstvo sveta u Tokiju ulazi u završnu fazu, održava se od 13. do 21. septembra. Armin Sinančević (bacanje kugle), Milica Gardašević (skok udalj) i Ivana… »
Pre godinu dana pobedila u Priboju i oduševila jugozapad Srbije, atraktivna komšinica sada viđena u Tokiju

Pre godinu dana pobedila u Priboju i oduševila jugozapad Srbije, atraktivna komšinica sada viđena u Tokiju

Telegraf pre 26 dana
Dok je Gout Gout možda bio glavni zvezda kvalifikacija na 200 metara petog dana Svetskog prvenstva, ne toliko zbog šansi da bude šampion, već zbog činjenice da je tu sa 17 godina i da je već pokazao potencijal, kod dama smo ispratili prvakinju na 100… »
Angelina Topić poleće ka medalji: Evo gde možete gledati direktan prenos kvalifikacija skoka uvis na Svetskom prvenstvu u…

Angelina Topić poleće ka medalji: Evo gde možete gledati direktan prenos kvalifikacija skoka uvis na Svetskom prvenstvu u…

Kurir pre 26 dana
Angelina Topić biće drugi put na zaletištu skoka uvis na Svetskim prvenstvima, nakon što je pre dve godine debitovala u Budimpešti kada je zauzela sedmo mesto u finalu. Kvalifikacije počinju u 12.15 i za direktan prolazak u finale letvica je postavljena… »
Angelina Topić danas skače uvis

Angelina Topić danas skače uvis

Politika pre 26 dana
Prvenstvo sveta u Tokiju ulazi u završnu fazu, održava se od 13. do 21. septembra. Armin Sinančević (bacanje kugle), Milica Gardašević (skok udalj) i Ivana Španović (troskok) nisu prošli kvalifikacije. Od šestoro srpskih predstavnika, ostale su tri… »
Angelina Topić počinje „operaciju Tokio“

Angelina Topić počinje „operaciju Tokio“

Sport klub pre 26 dana
Angelina Topić u četvrtak od 12.15 počinje učešće na Svetskom šampionatu u Tokiju. Državna rekorderka Srbije sa 1,98 metara i aktuelna evropska vicešampionka pokušaće od 12.15 časova po srpskom vremenu da se domogne svog drugog finala na planetarnim… »
Angelina Topić hrabro kreće u novi juriš na SP, jedna stvar je neodoljivo slična kao kada je imala 18 godina

Angelina Topić hrabro kreće u novi juriš na SP, jedna stvar je neodoljivo slična kao kada je imala 18 godina

Telegraf pre 26 dana
Dve godine kasnije, jedna od najvećih nada svetske atletike, ne samo srpske, Angelina Topić će učestvovati na svom drugom Svetskom prvenstvu u karijeri. Sada ćerka proslavljenih roditelja ima 20 godina, i možemo reći da je već mnogo toga uradila u… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos Angeline Topić na Svetskom prvenstvu u atletici

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos Angeline Topić na Svetskom prvenstvu u atletici

Telegraf pre 26 dana
Šestog dana Svetskog prvenstva u atletici, koje u Tokiju pratimo sa lica mesta, na zaletište skoka uvis izaći će Angelina Topić. Najveća nada srpske atletike, uz Adrianu Vilagoš, će probati da dođe do svog drugog finala. Te 2023. godine u Budimpešti je… »

Vesti dana »