Повезане вести

„На постољу нисам дозволио да буде прекривен грб Србије“

„На постољу нисам дозволио да буде прекривен грб Србије“

Спортски журнал 22.09.2025
Комаров најављује злато на Играма. Репрезентативац Србије Александар Комаров је на Светском шампионату у Загребу освојио златну медаљу. После тријумфа се подсетио и на Олимпијске игре. - Пресрећан сам што сам све замисли и… »
Јутарњи лист: „Српски првак усред Загреба узео злато, а онда прославио подизањем три прста! Треба ли га казнити?“

Јутарњи лист: „Српски првак усред Загреба узео злато, а онда прославио подизањем три прста! Треба ли га казнити?“

Правда 22.09.2025
Србија слави Александра Комарова, рвачког репрезентативца који се окитио златном медаљом на Светском првенству у Загребу. “Српски првак усред Загреба узео злато, а онда прославио подизањем три прста! Треба ли га казнити”… »
"Ево зашто сам дизао три прста у Загребу": Српски шампион света објаснио Хрватима свој гест

"Ево зашто сам дизао три прста у Загребу": Српски шампион света објаснио Хрватима свој гест

Мондо 22.09.2025
Српски рвач Александар Комаров постао је првак света у Загребу и прославио тај успех са подигнута три прста. У разговору за загребачке "Спортске новости" објаснио је зашто је направио тај потез, наводећи је да није подизао… »
Српски зет објаснио Хрватима зашто је дизао три прста у Загребу

Српски зет објаснио Хрватима зашто је дизао три прста у Загребу

Спорт клуб 22.09.2025
Јавност у Хрватској није била одушевљена слављем репрезентативца Србије Александра Комарова, који је освојио златну медаљу у рвању у грчко-римском стилу у категорији до 87 кг. Овај 26-годишњак из Санкт Петербурга је српски… »
Прави одговор: Хрватима сметало три прста, ево шта им је рекао човек који је постао понос читаве Србије!

Прави одговор: Хрватима сметало три прста, ево шта им је рекао човек који је постао понос читаве Србије!

Хот спорт 22.09.2025
Српски рвач Александар Комаров освојио је златну медаљу на Светском првенству у Загребу, победивши у финалу Иранца Алирезу Мохмадипанија. Током прославе тријумфа, Комаров је подигао три прста, што је одмах изазвало реакције… »
Рус који је због љубави и супруге постао Србин: Ко је Александар Комаров, нови првак света у рвању?

Рус који је због љубави и супруге постао Србин: Ко је Александар Комаров, нови првак света у рвању?

Глас Шумадије 22.09.2025
Александар Комаров, репрезентативац Србије у рвању грчко-римским стилом у категорији до 87 килограма, постао је првак света на шампионату у Загребу. Спортиста рођен у Санкт Петербургу има врло занимљиву животну причу, пошто је… »
Прве речи српског рвача који је освојио злато у Загребу па подигао три прста: Хрвати траже да се казни, он им поручио: "Нисам…

Прве речи српског рвача који је освојио злато у Загребу па подигао три прста: Хрвати траже да се казни, он им поручио: "Нисам…

Курир 22.09.2025
Репрезентативац Србије у рвању, Александар Комаров, јуче је освојио златну медаљу на Светском првенству у Загребу. По завршетку финалне борбе, Александар је усред Загреба подигао увис три прста, а онда стао на највиши степеник… »
Српски рвач о три прста у Загребу: "Показивао сам број освојених медаља"

Српски рвач о три прста у Загребу: "Показивао сам број освојених медаља"

Б92 22.09.2025
Српски рвач Александар Комаров морао је да објасни гест по окончајну финала Светског првенства у Загребу, када је током славља показао три прста. Комаров је у финалу савладао Иранца Алирезу Мохмадипанија резултатом 4:3, после… »
Узео злато за Србију, па дизао три прста у Загребу – сад морао хитно да се огласи због Хрвата: „Нисам знао да се то може…

Узео злато за Србију, па дизао три прста у Загребу – сад морао хитно да се огласи због Хрвата: „Нисам знао да се то може…

Нова 22.09.2025
Александар Комаров, српски рвач, постао је шампион света на такмичењу у Загребу, које је обележила и једна контроверза. Након тријумфа на Светском првенству у рвању грчко-римским стилом (до 87 килограма), Комаров је славио уз… »
Огласио се златни српски рвач после вести да Хрвати желе да га казне због показивања три прста: "Само сам..."

Огласио се златни српски рвач после вести да Хрвати желе да га казне због показивања три прста: "Само сам..."

Телеграф 22.09.2025
Огромна бура се у хрватској јавности подигла због геста златног српског рвача, Александра Комарова, који је после победе у финалу Светског првенства у Загребу над Алирезом Мохадипанијем (4:3) показао три прста публици, што су… »
Хрвати траже казну за Руса који је донео злато Србији

Хрвати траже казну за Руса који је донео злато Србији

Вести онлине 22.09.2025
Донео је Александар Комаров Србији светско злато, а потом је рвач руског порекла додатно показао колико поштује земљу која је сада његов дом јер није желео да носи шал Хрватске током интонирања химне „Боже правде“. Међутим… »
Хрвати траже казну за Руса који је донео злато Србији – сметају им три прста и скинути шал

Хрвати траже казну за Руса који је донео злато Србији – сметају им три прста и скинути шал

Спутник 22.09.2025
Донео је Александар Комаров Србији светско злато, а потом је рвач руског порекла додатно показао колико поштује земљу која је сада његов дом јер није желео да носи шал Хрватске током интонирања химне „Боже правде“. Међутим… »
(Видео) Хрвати траже казну за српског шампиона Подигао три прста након победе у Загребу, медији осудили знак, тражи се казна…

(Видео) Хрвати траже казну за српског шампиона Подигао три прста након победе у Загребу, медији осудили знак, тражи се казна…

Дневник 22.09.2025
На Светском првенству у Загребу, репрезентативац Србије у рвању Александар Комаров освојио је златну медаљу. По завршетку финалне борбе, са видиљивим траговима борбе на лицу, Александар је усред Загреба подигао увис три прста… »
Огроман скандал! Хрвати желе да казне Србина који је подигао три прста усред Загреба! Траже реакцију полиције, овај потез…

Огроман скандал! Хрвати желе да казне Србина који је подигао три прста усред Загреба! Траже реакцију полиције, овај потез…

Курир 22.09.2025
На Светском првенству у Загребу, репрезентативац Србије у рвању Александар Комаров освојио је златну медаљу. По завршетку финалне борбе, са видиљивим траговима борбе на лицу, Александар је усред Загреба подигао увис три прста… »
"Провокација без поштовања Хрватској": Траже да се Александар депортује због три прста усред Загреба

"Провокација без поштовања Хрватској": Траже да се Александар депортује због три прста усред Загреба

Мондо 22.09.2025
Српски рвач Александар Комаров освојио је злато на Светском првенству у рвању у Загребу, а сада хрватски медији желе да га власти казне због прославе након победе у финалу. Комаров је у борби за злато у категорији до 87… »
Злато на Светском првенству није довољно за Комарова: Жели и најсјајније одличје на Олимпијским играма

Злато на Светском првенству није довољно за Комарова: Жели и најсјајније одличје на Олимпијским играма

Еуроневс 22.09.2025
Златна медаља освојена на Светском првенству у Загребу велики је подстрек за српског рвача Александра Комарова након турбулентне године која је била иза њега. Он је истакао да се добар и квалитетан рад уочи овог великог… »
ВИДЕО Бесни Хрвати траже да полиција реагује због три прста: Донео Србији светско злато усред Загреба, а то не могу да му…

ВИДЕО Бесни Хрвати траже да полиција реагује због три прста: Донео Србији светско злато усред Загреба, а то не могу да му…

Нова 22.09.2025
Александар Комаров је освојио злато на Светском првенству у рвању у Загребу, а то је Хрватима посебно засметало. Доживели су то као - три прста у око. Њима је засметало баш то што је победу над Алирезом Мохмадипианија из Ирана… »
Хрвати грме! Траже хитну реакцију полиције и казну за српског рвача због онога што је урадио у Загребу

Хрвати грме! Траже хитну реакцију полиције и казну за српског рвача због онога што је урадио у Загребу

Вечерње новости 22.09.2025
На Светском првенству у Загребу, репрезентативац Србије у рвању Александар Комаров освојио је златну медаљу. Фото Профимедиа По завршетку финалне борбе, са видиљивим траговима борбе на лицу, Александар је усред Загреба подигао… »
"Пљунуо у лице" Хрватима! Цео регион бруји о потезу човека који је донео злато Србији на Светском првенству

"Пљунуо у лице" Хрватима! Цео регион бруји о потезу човека који је донео злато Србији на Светском првенству

Репрезентативац Србије у рвању, Александар Комаров, окитио се златном медаљом на Светском првенству које је одржано у Загребу. Фото Профимедиа У финалу у категорији до 87 килограма грчко-римским стилом сјајни Комаров савладао… »
Крагујевачки зет освојио ЗЛАТО на Светском првенству у рвању у Загребу

Крагујевачки зет освојио ЗЛАТО на Светском првенству у рвању у Загребу

ИнфоКГ 22.09.2025
Рвач српске репрезентације, крагујевачки зет Александр Комаров освојио је златну медаљу на Светском првенству у рвању у Загребу. Комаров је у категорији до 87 килограма грчко-римским стилом у финалу био бољи од Иранца… »
Комаров открио зашто је скинуо хрватски шал: На постољу сам хтео да нагласим грб Србије, следеће је злато на ОИ

Комаров открио зашто је скинуо хрватски шал: На постољу сам хтео да нагласим грб Србије, следеће је злато на ОИ

Дневник 22.09.2025
Рвач Србије Александар Комаров постао је првак света у категорији до 87 кг на Светском првенству у Загребу. – Пресрећан сам што сам све замисли и тактику коју смо са тренером направили спровео до краја борбе и постао светски… »
"Нисам желео да се не види грб Србије - није то чин да омаловажим Хрвате"

"Нисам желео да се не види грб Србије - није то чин да омаловажим Хрвате"

Б92 22.09.2025
Александар Комаров, репрезентативац Србије у рвању, изнео је прве утиске након што је у Загребу постао првак света у категорији до 87 килограма грчко-римским стилом. Комаров је у финалу савладао Иранца Алирезу Мохмадипанија… »
Комаров: Следећи циљ злато на Олимпијским играма

Комаров: Следећи циљ злато на Олимпијским играма

Политика 22.09.2025
Ја овде представљам моју земљу Србију, где ми је породица, моја супруга Невена, мој син Павел. ЗАГРЕБ - Пресрећан сам што сам све замисли и тактику коју смо са тренером направили спровео до краја борбе и постао светски првак… »
Скандал: Хрвати звали полицију и траже казну за Србина који је показао три прста после злата у Загребу!

Скандал: Хрвати звали полицију и траже казну за Србина који је показао три прста после злата у Загребу!

Телеграф 22.09.2025
Невероватне вести после великог успеха српског рвача, Александра Комаровау Загребу! Он је јуче у финалу Светског првенства успео да дође до златне медаље тријумфом над Алирезом Мохмадипанијем из Ирана (4:3) што је прославио… »
Комаров: Следећи циљ злато на ОИ, на постољу сам хтео да нагласим грб Србије

Комаров: Следећи циљ злато на ОИ, на постољу сам хтео да нагласим грб Србије

РТВ 22.09.2025
ЗАГРЕБ - Пресрећан сам што сам све замисли и тактику коју смо са тренером направили спровео до краја борбе и постао светски првак. Много ми је жао сто је сплет несрећних околности довео до тога да останемо без медаље у Паризу… »

Данас 22.09.2025
Александар Комаров, репрезентативац Србије у рвању грчко-римским стилом у категорији до 87 килограма, постао је првак света на шампионату у Загребу. Спортиста рођен у Санкт Петербургу има врло занимљиву животну причу, пошто је… »
Због Невене оставио руску гарду, провео пет дана у болници и живот му био угрожен: Сада је Србији донео титулу првака света

Због Невене оставио руску гарду, провео пет дана у болници и живот му био угрожен: Сада је Србији донео титулу првака света

Нова 22.09.2025
Александар Комаров је освојио злато на Светском првенству у Загребу у категорији до 87 килограма грчко-римским стилом. Александар је у финалу савладао представника Ирана Алирезу Мохмадипианија и стигао до титуле светског… »
Како су Комаров и Крагујевчанка „скували“ злато за Србију

Како су Комаров и Крагујевчанка „скували“ злато за Србију

Спутник 22.09.2025
Рус рођен у Санкт Петербургу, Александар Комаров који се од 2023. године такмичи под српском заставом, чија је жена из Крагујевца, са три подигнута прста и химном „Боже правде“ усред Загреба, прославио је златну медаљу у рвању… »
Хрвати гледају и не верују! Орило се "Боже правде" усред Загреба (видео)

Хрвати гледају и не верују! Орило се "Боже правде" усред Загреба (видео)

СЈАЈАН успех српског спорта! Фото: Инстаграм / Поли Аполони Репрезентативац Србије у рвању, Александар Комаров, окитио се златном медаљом на Светском првенству које је одржано у Загребу. У финалу у категорији до 87 килограма… »
Александар Комаров и злато за Србију – чудесна спортска прича

Александар Комаров и злато за Србију – чудесна спортска прича

Спорт клуб 22.09.2025
Само месец дана пре него што је у Загребу постао светски првак у рвању, српски репрезентативац Александар Комаров на друштвеним мрежама имао је занимљиву објаву. О чему се заправо ради? Комаров је у недељу дошао до златне… »
Грмело је "Боже правде" усред Загреба! Покорио планету, па поносно подигао три прста у престоници Хрватске! Погледајте како је…

Грмело је "Боже правде" усред Загреба! Покорио планету, па поносно подигао три прста у престоници Хрватске! Погледајте како је…

Курир 22.09.2025
Репрезентативац Србије у рвању, Александар Комаров, окитио се златном медаљом на Светском првенству које је одржано у Загребу. У финалу у категорији до 87 килограма грчко-римским стилом сјајни Комаров савладао је Иранца Алирезу… »
Србија има светског првака: Комаров узео злато у Загребу

Србија има светског првака: Комаров узео злато у Загребу

Данас 21.09.2025
Репрезентативац Србије у рвању грчко-римским стилом у категорији до 87 килограма Александар Комаров освојио је златну медаљу на Светском првенству у Загребу. Александар Комаров се у финалу борио са Иранцем Алирезом… »

Вести дана »