Povezane vesti
„Na postolju nisam dozvolio da bude prekriven grb Srbije“
Sportski žurnal pre 23 dana
Komarov najavljuje zlato na Igrama. Reprezentativac Srbije Aleksandar Komarov je na Svetskom šampionatu u Zagrebu osvojio zlatnu medalju. Posle trijumfa se podsetio i na Olimpijske igre. - Presrećan sam što sam sve zamisli i taktiku koju smo sa trenerom… »
Jutarnji list: „Srpski prvak usred Zagreba uzeo zlato, a onda proslavio podizanjem tri prsta! Treba li ga kazniti?“
Pravda pre 22 dana
Srbija slavi Aleksandra Komarova, rvačkog reprezentativca koji se okitio zlatnom medaljom na Svetskom prvenstvu u Zagrebu. “Srpski prvak usred Zagreba uzeo zlato, a onda proslavio podizanjem tri prsta! Treba li ga kazniti”, naslov je teksta u hrvatskom… »
"Evo zašto sam dizao tri prsta u Zagrebu": Srpski šampion sveta objasnio Hrvatima svoj gest
Mondo pre 22 dana
Srpski rvač Aleksandar Komarov postao je prvak sveta u Zagrebu i proslavio taj uspeh sa podignuta tri prsta. U razgovoru za zagrebačke "Sportske novosti" objasnio je zašto je napravio taj potez, navodeći je da nije podizao karakterističan srpski pozdrav… »
Srpski zet objasnio Hrvatima zašto je dizao tri prsta u Zagrebu
Sport klub pre 22 dana
Javnost u Hrvatskoj nije bila oduševljena slavljem reprezentativca Srbije Aleksandra Komarova, koji je osvojio zlatnu medalju u rvanju u grčko-rimskom stilu u kategoriji do 87 kg. Ovaj 26-godišnjak iz Sankt Peterburga je srpski zet i savršeno govori… »
Pravi odgovor: Hrvatima smetalo tri prsta, evo šta im je rekao čovek koji je postao ponos čitave Srbije!
Hot sport pre 22 dana
Srpski rvač Aleksandar Komarov osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Zagrebu, pobedivši u finalu Iranca Alirezu Mohmadipanija. Tokom proslave trijumfa, Komarov je podigao tri prsta, što je odmah izazvalo reakcije tamošnje javnosti. Rvač je… »
Rus koji je zbog ljubavi i supruge postao Srbin: Ko je Aleksandar Komarov, novi prvak sveta u rvanju?
Glas Šumadije pre 22 dana
Aleksandar Komarov, reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 87 kilograma, postao je prvak sveta na šampionatu u Zagrebu. Sportista rođen u Sankt Peterburgu ima vrlo zanimljivu životnu priču, pošto je pasoš Srbije dobio… »
Prve reči srpskog rvača koji je osvojio zlato u Zagrebu pa podigao tri prsta: Hrvati traže da se kazni, on im poručio: "Nisam…
Kurir pre 22 dana
Reprezentativac Srbije u rvanju, Aleksandar Komarov, juče je osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Zagrebu. Po završetku finalne borbe, Aleksandar je usred Zagreba podigao uvis tri prsta, a onda stao na najviši stepenik pobedničkog postolja i… »
Srpski rvač o tri prsta u Zagrebu: "Pokazivao sam broj osvojenih medalja"
B92 pre 22 dana
Srpski rvač Aleksandar Komarov morao je da objasni gest po okončajnu finala Svetskog prvenstva u Zagrebu, kada je tokom slavlja pokazao tri prsta. Komarov je u finalu savladao Iranca Alirezu Mohmadipanija rezultatom 4:3, posle čega je visoko podigao tri… »
Uzeo zlato za Srbiju, pa dizao tri prsta u Zagrebu – sad morao hitno da se oglasi zbog Hrvata: „Nisam znao da se to može…
Nova pre 22 dana
Aleksandar Komarov, srpski rvač, postao je šampion sveta na takmičenju u Zagrebu, koje je obeležila i jedna kontroverza. Nakon trijumfa na Svetskom prvenstvu u rvanju grčko-rimskim stilom (do 87 kilograma), Komarov je slavio uz podignuta tri prsta, što… »
Oglasio se zlatni srpski rvač posle vesti da Hrvati žele da ga kazne zbog pokazivanja tri prsta: "Samo sam..."
Telegraf pre 22 dana
Ogromna bura se u hrvatskoj javnosti podigla zbog gesta zlatnog srpskog rvača, Aleksandra Komarova, koji je posle pobede u finalu Svetskog prvenstva u Zagrebu nad Alirezom Mohadipanijem (4:3) pokazao tri prsta publici, što su mnogi shvatili kao… »
Hrvati traže kaznu za Rusa koji je doneo zlato Srbiji
Vesti online pre 22 dana
Doneo je Aleksandar Komarov Srbiji svetsko zlato, a potom je rvač ruskog porekla dodatno pokazao koliko poštuje zemlju koja je sada njegov dom jer nije želeo da nosi šal Hrvatske tokom intoniranja himne „Bože pravde“. Međutim, taj gest je uz Aleksandrova… »
Hrvati traže kaznu za Rusa koji je doneo zlato Srbiji – smetaju im tri prsta i skinuti šal
Sputnik pre 22 dana
Doneo je Aleksandar Komarov Srbiji svetsko zlato, a potom je rvač ruskog porekla dodatno pokazao koliko poštuje zemlju koja je sada njegov dom jer nije želeo da nosi šal Hrvatske tokom intoniranja himne „Bože pravde“. Međutim, taj gest je uz Aleksandrova… »
Ogroman skandal! Hrvati žele da kazne Srbina koji je podigao tri prsta usred Zagreba! Traže reakciju policije, ovaj potez…
Kurir pre 22 dana
Na Svetskom prvenstvu u Zagrebu, reprezentativac Srbije u rvanju Aleksandar Komarov osvojio je zlatnu medalju. Po završetku finalne borbe, sa vidiljivim tragovima borbe na licu, Aleksandar je usred Zagreba podigao uvis tri prsta, a onda stao na najviši… »
VIDEO Besni Hrvati traže da policija reaguje zbog tri prsta: Doneo Srbiji svetsko zlato usred Zagreba, a to ne mogu da mu…
Nova pre 22 dana
Aleksandar Komarov je osvojio zlato na Svetskom prvenstvu u rvanju u Zagrebu, a to je Hrvatima posebno zasmetalo. Doživeli su to kao - tri prsta u oko. Njima je zasmetalo baš to što je pobedu nad Alirezom Mohmadipianija iz Irana u kategoriji do 87… »
Zlato na Svetskom prvenstvu nije dovoljno za Komarova: Želi i najsjajnije odličje na Olimpijskim igrama
Euronews pre 22 dana
Zlatna medalja osvojena na Svetskom prvenstvu u Zagrebu veliki je podstrek za srpskog rvača Aleksandra Komarova nakon turbulentne godine koja je bila iza njega. On je istakao da se dobar i kvalitetan rad uoči ovog velikog takmičenja isplatio i da u… »
"Provokacija bez poštovanja Hrvatskoj": Traže da se Aleksandar deportuje zbog tri prsta usred Zagreba
Mondo pre 22 dana
Srpski rvač Aleksandar Komarov osvojio je zlato na Svetskom prvenstvu u rvanju u Zagrebu, a sada hrvatski mediji žele da ga vlasti kazne zbog proslave nakon pobede u finalu. Komarov je u borbi za zlato u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom… »
(Video) Hrvati traže kaznu za srpskog šampiona Podigao tri prsta nakon pobede u Zagrebu, mediji osudili znak, traži se kazna…
Dnevnik pre 22 dana
Na Svetskom prvenstvu u Zagrebu, reprezentativac Srbije u rvanju Aleksandar Komarov osvojio je zlatnu medalju. Po završetku finalne borbe, sa vidiljivim tragovima borbe na licu, Aleksandar je usred Zagreba podigao uvis tri prsta, a onda stao na najviši… »
Hrvati grme! Traže hitnu reakciju policije i kaznu za srpskog rvača zbog onoga što je uradio u Zagrebu
Večernje novosti pre 22 dana
Na Svetskom prvenstvu u Zagrebu, reprezentativac Srbije u rvanju Aleksandar Komarov osvojio je zlatnu medalju. Foto Profimedia Po završetku finalne borbe, sa vidiljivim tragovima borbe na licu, Aleksandar je usred Zagreba podigao uvis tri prsta, a onda… »
"Pljunuo u lice" Hrvatima! Ceo region bruji o potezu čoveka koji je doneo zlato Srbiji na Svetskom prvenstvu
Večernje novosti pre 22 dana
Reprezentativac Srbije u rvanju, Aleksandar Komarov, okitio se zlatnom medaljom na Svetskom prvenstvu koje je održano u Zagrebu. Foto Profimedia U finalu u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom sjajni Komarov savladao je Iranca Alirezu… »
Kragujevački zet osvojio ZLATO na Svetskom prvenstvu u rvanju u Zagrebu
InfoKG pre 22 dana
Rvač srpske reprezentacije, kragujevački zet Aleksandr Komarov osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u rvanju u Zagrebu. Komarov je u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom u finalu bio bolji od Iranca Mohvadija sa 4:3. Kragujevačkom… »
Komarov otkrio zašto je skinuo hrvatski šal: Na postolju sam hteo da naglasim grb Srbije, sledeće je zlato na OI
Dnevnik pre 22 dana
Rvač Srbije Aleksandar Komarov postao je prvak sveta u kategoriji do 87 kg na Svetskom prvenstvu u Zagrebu. – Presrećan sam što sam sve zamisli i taktiku koju smo sa trenerom napravili sproveo do kraja borbe i postao svetski prvak. Mnogo mi je žao što je… »
"Nisam želeo da se ne vidi grb Srbije - nije to čin da omalovažim Hrvate"
B92 pre 22 dana
Aleksandar Komarov, reprezentativac Srbije u rvanju, izneo je prve utiske nakon što je u Zagrebu postao prvak sveta u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom. Komarov je u finalu savladao Iranca Alirezu Mohmadipanija rezultatom 4:3. "Presrećan… »
Komarov: Sledeći cilj zlato na Olimpijskim igrama
Politika pre 22 dana
Ja ovde predstavljam moju zemlju Srbiju, gde mi je porodica, moja supruga Nevena, moj sin Pavel. ZAGREB - Presrećan sam što sam sve zamisli i taktiku koju smo sa trenerom napravili sproveo do kraja borbe i postao svetski prvak. Mnogo mi je žao sto je… »
Skandal: Hrvati zvali policiju i traže kaznu za Srbina koji je pokazao tri prsta posle zlata u Zagrebu!
Telegraf pre 22 dana
Neverovatne vesti posle velikog uspeha srpskog rvača, Aleksandra Komarovau Zagrebu! On je juče u finalu Svetskog prvenstva uspeo da dođe do zlatne medalje trijumfom nad Alirezom Mohmadipanijem iz Irana (4:3) što je proslavio podizanjem tri prsta u… »
Komarov: Sledeći cilj zlato na OI, na postolju sam hteo da naglasim grb Srbije
RTV pre 22 dana
ZAGREB - Presrećan sam što sam sve zamisli i taktiku koju smo sa trenerom napravili sproveo do kraja borbe i postao svetski prvak. Mnogo mi je žao sto je splet nesrećnih okolnosti doveo do toga da ostanemo bez medalje u Parizu. Siguran sam da ćemo sve to… »
Rus koji je zbog ljubavi i supruge postao Srbin: Ko je Aleksandar Komarov, novi prvak sveta u rvanju?
Danas pre 23 dana
Aleksandar Komarov, reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 87 kilograma, postao je prvak sveta na šampionatu u Zagrebu. Sportista rođen u Sankt Peterburgu ima vrlo zanimljivu životnu priču, pošto je pasoš Srbije dobio… »
Kako su Komarov i Kragujevčanka „skuvali“ zlato za Srbiju
Sputnik pre 23 dana
Rus rođen u Sankt Peterburgu, Aleksandar Komarov koji se od 2023. godine takmiči pod srpskom zastavom, čija je žena iz Kragujevca, sa tri podignuta prsta i himnom „Bože pravde“ usred Zagreba, proslavio je zlatnu medalju u rvanju. Kako je svojevremeno… »
Zbog Nevene ostavio rusku gardu, proveo pet dana u bolnici i život mu bio ugrožen: Sada je Srbiji doneo titulu prvaka sveta
Nova pre 23 dana
Aleksandar Komarov je osvojio zlato na Svetskom prvenstvu u Zagrebu u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom. Aleksandar je u finalu savladao predstavnika Irana Alirezu Mohmadipianija i stigao do titule svetskog šampiona. To mu je veliki cilj od… »
Hrvati gledaju i ne veruju! Orilo se "Bože pravde" usred Zagreba (video)
Večernje novosti pre 23 dana
SJAJAN uspeh srpskog sporta! Foto: Instagram / Poli Apoloni Reprezentativac Srbije u rvanju, Aleksandar Komarov, okitio se zlatnom medaljom na Svetskom prvenstvu koje je održano u Zagrebu. U finalu u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom sjajni… »
Aleksandar Komarov i zlato za Srbiju – čudesna sportska priča
Sport klub pre 23 dana
Samo mesec dana pre nego što je u Zagrebu postao svetski prvak u rvanju, srpski reprezentativac Aleksandar Komarov na društvenim mrežama imao je zanimljivu objavu. O čemu se zapravo radi? Komarov je u nedelju došao do zlatne medalje u rvanju… »
Grmelo je "Bože pravde" usred Zagreba! Pokorio planetu, pa ponosno podigao tri prsta u prestonici Hrvatske! Pogledajte kako je…
Kurir pre 23 dana
Reprezentativac Srbije u rvanju, Aleksandar Komarov, okitio se zlatnom medaljom na Svetskom prvenstvu koje je održano u Zagrebu. U finalu u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom sjajni Komarov savladao je Iranca Alirezu Mohmadipijanija i tako… »
Srbija ima svetskog prvaka: Komarov uzeo zlato u Zagrebu
Danas pre 23 dana
Reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 87 kilograma Aleksandar Komarov osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Zagrebu. Aleksandar Komarov se u finalu borio sa Irancem Alirezom Mohmadipjanijem i slavio je sa 4:3… »
Vesti dana »

Vučić: Za nas je članstvo u EU strateško opredeljenje, tražio sam izuzeće od carina na čelik; Fon der Lajen: Pravi trenutak da Srbija preduzme korake ka pridruživanju EU
RTV pre 8 minutajoš 34 povezane

Ambasadorka Izraela: Alon Ohel dobro, sledi mu operacija oka, zahvalan srpskom narodu
N1 Info pre 29 minutajoš 22 povezane