Повезане вести
„На постољу нисам дозволио да буде прекривен грб Србије“
Спортски журнал 22.09.2025
Комаров најављује злато на Играма. Репрезентативац Србије Александар Комаров је на Светском шампионату у Загребу освојио златну медаљу. После тријумфа се подсетио и на Олимпијске игре. - Пресрећан сам што сам све замисли и… »
Јутарњи лист: „Српски првак усред Загреба узео злато, а онда прославио подизањем три прста! Треба ли га казнити?“
Правда 22.09.2025
Србија слави Александра Комарова, рвачког репрезентативца који се окитио златном медаљом на Светском првенству у Загребу. “Српски првак усред Загреба узео злато, а онда прославио подизањем три прста! Треба ли га казнити”… »
"Ево зашто сам дизао три прста у Загребу": Српски шампион света објаснио Хрватима свој гест
Мондо 22.09.2025
Српски рвач Александар Комаров постао је првак света у Загребу и прославио тај успех са подигнута три прста. У разговору за загребачке "Спортске новости" објаснио је зашто је направио тај потез, наводећи је да није подизао… »
Српски зет објаснио Хрватима зашто је дизао три прста у Загребу
Спорт клуб 22.09.2025
Јавност у Хрватској није била одушевљена слављем репрезентативца Србије Александра Комарова, који је освојио златну медаљу у рвању у грчко-римском стилу у категорији до 87 кг. Овај 26-годишњак из Санкт Петербурга је српски… »
Прави одговор: Хрватима сметало три прста, ево шта им је рекао човек који је постао понос читаве Србије!
Хот спорт 22.09.2025
Српски рвач Александар Комаров освојио је златну медаљу на Светском првенству у Загребу, победивши у финалу Иранца Алирезу Мохмадипанија. Током прославе тријумфа, Комаров је подигао три прста, што је одмах изазвало реакције… »
Рус који је због љубави и супруге постао Србин: Ко је Александар Комаров, нови првак света у рвању?
Глас Шумадије 22.09.2025
Александар Комаров, репрезентативац Србије у рвању грчко-римским стилом у категорији до 87 килограма, постао је првак света на шампионату у Загребу. Спортиста рођен у Санкт Петербургу има врло занимљиву животну причу, пошто је… »
Прве речи српског рвача који је освојио злато у Загребу па подигао три прста: Хрвати траже да се казни, он им поручио: "Нисам…
Курир 22.09.2025
Репрезентативац Србије у рвању, Александар Комаров, јуче је освојио златну медаљу на Светском првенству у Загребу. По завршетку финалне борбе, Александар је усред Загреба подигао увис три прста, а онда стао на највиши степеник… »
Српски рвач о три прста у Загребу: "Показивао сам број освојених медаља"
Б92 22.09.2025
Српски рвач Александар Комаров морао је да објасни гест по окончајну финала Светског првенства у Загребу, када је током славља показао три прста. Комаров је у финалу савладао Иранца Алирезу Мохмадипанија резултатом 4:3, после… »
Узео злато за Србију, па дизао три прста у Загребу – сад морао хитно да се огласи због Хрвата: „Нисам знао да се то може…
Нова 22.09.2025
Александар Комаров, српски рвач, постао је шампион света на такмичењу у Загребу, које је обележила и једна контроверза. Након тријумфа на Светском првенству у рвању грчко-римским стилом (до 87 килограма), Комаров је славио уз… »
Огласио се златни српски рвач после вести да Хрвати желе да га казне због показивања три прста: "Само сам..."
Телеграф 22.09.2025
Огромна бура се у хрватској јавности подигла због геста златног српског рвача, Александра Комарова, који је после победе у финалу Светског првенства у Загребу над Алирезом Мохадипанијем (4:3) показао три прста публици, што су… »
Хрвати траже казну за Руса који је донео злато Србији
Вести онлине 22.09.2025
Донео је Александар Комаров Србији светско злато, а потом је рвач руског порекла додатно показао колико поштује земљу која је сада његов дом јер није желео да носи шал Хрватске током интонирања химне „Боже правде“. Међутим… »
Хрвати траже казну за Руса који је донео злато Србији – сметају им три прста и скинути шал
Спутник 22.09.2025
Донео је Александар Комаров Србији светско злато, а потом је рвач руског порекла додатно показао колико поштује земљу која је сада његов дом јер није желео да носи шал Хрватске током интонирања химне „Боже правде“. Међутим… »
(Видео) Хрвати траже казну за српског шампиона Подигао три прста након победе у Загребу, медији осудили знак, тражи се казна…
Дневник 22.09.2025
На Светском првенству у Загребу, репрезентативац Србије у рвању Александар Комаров освојио је златну медаљу. По завршетку финалне борбе, са видиљивим траговима борбе на лицу, Александар је усред Загреба подигао увис три прста… »
Огроман скандал! Хрвати желе да казне Србина који је подигао три прста усред Загреба! Траже реакцију полиције, овај потез…
Курир 22.09.2025
На Светском првенству у Загребу, репрезентативац Србије у рвању Александар Комаров освојио је златну медаљу. По завршетку финалне борбе, са видиљивим траговима борбе на лицу, Александар је усред Загреба подигао увис три прста… »
"Провокација без поштовања Хрватској": Траже да се Александар депортује због три прста усред Загреба
Мондо 22.09.2025
Српски рвач Александар Комаров освојио је злато на Светском првенству у рвању у Загребу, а сада хрватски медији желе да га власти казне због прославе након победе у финалу. Комаров је у борби за злато у категорији до 87… »
Злато на Светском првенству није довољно за Комарова: Жели и најсјајније одличје на Олимпијским играма
Еуроневс 22.09.2025
Златна медаља освојена на Светском првенству у Загребу велики је подстрек за српског рвача Александра Комарова након турбулентне године која је била иза њега. Он је истакао да се добар и квалитетан рад уочи овог великог… »
ВИДЕО Бесни Хрвати траже да полиција реагује због три прста: Донео Србији светско злато усред Загреба, а то не могу да му…
Нова 22.09.2025
Александар Комаров је освојио злато на Светском првенству у рвању у Загребу, а то је Хрватима посебно засметало. Доживели су то као - три прста у око. Њима је засметало баш то што је победу над Алирезом Мохмадипианија из Ирана… »
Хрвати грме! Траже хитну реакцију полиције и казну за српског рвача због онога што је урадио у Загребу
Вечерње новости 22.09.2025
На Светском првенству у Загребу, репрезентативац Србије у рвању Александар Комаров освојио је златну медаљу. Фото Профимедиа По завршетку финалне борбе, са видиљивим траговима борбе на лицу, Александар је усред Загреба подигао… »
"Пљунуо у лице" Хрватима! Цео регион бруји о потезу човека који је донео злато Србији на Светском првенству
Репрезентативац Србије у рвању, Александар Комаров, окитио се златном медаљом на Светском првенству које је одржано у Загребу. Фото Профимедиа У финалу у категорији до 87 килограма грчко-римским стилом сјајни Комаров савладао… »
Крагујевачки зет освојио ЗЛАТО на Светском првенству у рвању у Загребу
ИнфоКГ 22.09.2025
Рвач српске репрезентације, крагујевачки зет Александр Комаров освојио је златну медаљу на Светском првенству у рвању у Загребу. Комаров је у категорији до 87 килограма грчко-римским стилом у финалу био бољи од Иранца… »
Комаров открио зашто је скинуо хрватски шал: На постољу сам хтео да нагласим грб Србије, следеће је злато на ОИ
Дневник 22.09.2025
Рвач Србије Александар Комаров постао је првак света у категорији до 87 кг на Светском првенству у Загребу. – Пресрећан сам што сам све замисли и тактику коју смо са тренером направили спровео до краја борбе и постао светски… »
"Нисам желео да се не види грб Србије - није то чин да омаловажим Хрвате"
Б92 22.09.2025
Александар Комаров, репрезентативац Србије у рвању, изнео је прве утиске након што је у Загребу постао првак света у категорији до 87 килограма грчко-римским стилом. Комаров је у финалу савладао Иранца Алирезу Мохмадипанија… »
Комаров: Следећи циљ злато на Олимпијским играма
Политика 22.09.2025
Ја овде представљам моју земљу Србију, где ми је породица, моја супруга Невена, мој син Павел. ЗАГРЕБ - Пресрећан сам што сам све замисли и тактику коју смо са тренером направили спровео до краја борбе и постао светски првак… »
Скандал: Хрвати звали полицију и траже казну за Србина који је показао три прста после злата у Загребу!
Телеграф 22.09.2025
Невероватне вести после великог успеха српског рвача, Александра Комаровау Загребу! Он је јуче у финалу Светског првенства успео да дође до златне медаље тријумфом над Алирезом Мохмадипанијем из Ирана (4:3) што је прославио… »
Комаров: Следећи циљ злато на ОИ, на постољу сам хтео да нагласим грб Србије
РТВ 22.09.2025
ЗАГРЕБ - Пресрећан сам што сам све замисли и тактику коју смо са тренером направили спровео до краја борбе и постао светски првак. Много ми је жао сто је сплет несрећних околности довео до тога да останемо без медаље у Паризу… »
Рус који је због љубави и супруге постао Србин: Ко је Александар Комаров, нови првак света у рвању?
Данас 22.09.2025
Александар Комаров, репрезентативац Србије у рвању грчко-римским стилом у категорији до 87 килограма, постао је првак света на шампионату у Загребу. Спортиста рођен у Санкт Петербургу има врло занимљиву животну причу, пошто је… »
Због Невене оставио руску гарду, провео пет дана у болници и живот му био угрожен: Сада је Србији донео титулу првака света
Нова 22.09.2025
Александар Комаров је освојио злато на Светском првенству у Загребу у категорији до 87 килограма грчко-римским стилом. Александар је у финалу савладао представника Ирана Алирезу Мохмадипианија и стигао до титуле светског… »
Како су Комаров и Крагујевчанка „скували“ злато за Србију
Спутник 22.09.2025
Рус рођен у Санкт Петербургу, Александар Комаров који се од 2023. године такмичи под српском заставом, чија је жена из Крагујевца, са три подигнута прста и химном „Боже правде“ усред Загреба, прославио је златну медаљу у рвању… »
Хрвати гледају и не верују! Орило се "Боже правде" усред Загреба (видео)
СЈАЈАН успех српског спорта! Фото: Инстаграм / Поли Аполони Репрезентативац Србије у рвању, Александар Комаров, окитио се златном медаљом на Светском првенству које је одржано у Загребу. У финалу у категорији до 87 килограма… »
Александар Комаров и злато за Србију – чудесна спортска прича
Спорт клуб 22.09.2025
Само месец дана пре него што је у Загребу постао светски првак у рвању, српски репрезентативац Александар Комаров на друштвеним мрежама имао је занимљиву објаву. О чему се заправо ради? Комаров је у недељу дошао до златне… »
Грмело је "Боже правде" усред Загреба! Покорио планету, па поносно подигао три прста у престоници Хрватске! Погледајте како је…
Курир 22.09.2025
Репрезентативац Србије у рвању, Александар Комаров, окитио се златном медаљом на Светском првенству које је одржано у Загребу. У финалу у категорији до 87 килограма грчко-римским стилом сјајни Комаров савладао је Иранца Алирезу… »
Србија има светског првака: Комаров узео злато у Загребу
Данас 21.09.2025
Репрезентативац Србије у рвању грчко-римским стилом у категорији до 87 килограма Александар Комаров освојио је златну медаљу на Светском првенству у Загребу. Александар Комаров се у финалу борио са Иранцем Алирезом… »
Вести дана »
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
Еуроневс пре 16 минутајош 30 повезаних
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 3 сатајош 51 повезана