Povezane vesti
Hrvati traže kaznu za Rusa koji je doneo zlato Srbiji
Vesti online pre 11 minuta
Doneo je Aleksandar Komarov Srbiji svetsko zlato, a potom je rvač ruskog porekla dodatno pokazao koliko poštuje zemlju koja je sada njegov dom jer nije želeo da nosi šal Hrvatske tokom intoniranja himne „Bože pravde“. Međutim, taj gest je uz Aleksandrova… »
Hrvati traže kaznu za Rusa koji je doneo zlato Srbiji – smetaju im tri prsta i skinuti šal
Sputnik pre 30 minuta
Doneo je Aleksandar Komarov Srbiji svetsko zlato, a potom je rvač ruskog porekla dodatno pokazao koliko poštuje zemlju koja je sada njegov dom jer nije želeo da nosi šal Hrvatske tokom intoniranja himne „Bože pravde“. Međutim, taj gest je uz Aleksandrova… »
Ogroman skandal! Hrvati žele da kazne Srbina koji je podigao tri prsta usred Zagreba! Traže reakciju policije, ovaj potez…
Kurir pre 1 sat
Na Svetskom prvenstvu u Zagrebu, reprezentativac Srbije u rvanju Aleksandar Komarov osvojio je zlatnu medalju. Po završetku finalne borbe, sa vidiljivim tragovima borbe na licu, Aleksandar je usred Zagreba podigao uvis tri prsta, a onda stao na najviši… »
(Video) Hrvati traže kaznu za srpskog šampiona Podigao tri prsta nakon pobede u Zagrebu, mediji osudili znak, traži se kazna…
Dnevnik pre 1 sat
Na Svetskom prvenstvu u Zagrebu, reprezentativac Srbije u rvanju Aleksandar Komarov osvojio je zlatnu medalju. Po završetku finalne borbe, sa vidiljivim tragovima borbe na licu, Aleksandar je usred Zagreba podigao uvis tri prsta, a onda stao na najviši… »
VIDEO Besni Hrvati traže da policija reaguje zbog tri prsta: Doneo Srbiji svetsko zlato usred Zagreba, a to ne mogu da mu…
Nova pre 1 sat
Aleksandar Komarov je osvojio zlato na Svetskom prvenstvu u rvanju u Zagrebu, a to je Hrvatima posebno zasmetalo. Doživeli su to kao - tri prsta u oko. Njima je zasmetalo baš to što je pobedu nad Alirezom Mohmadipianija iz Irana u kategoriji do 87… »
"Provokacija bez poštovanja Hrvatskoj": Traže da se Aleksandar deportuje zbog tri prsta usred Zagreba
Mondo pre 1 sat
Srpski rvač Aleksandar Komarov osvojio je zlato na Svetskom prvenstvu u rvanju u Zagrebu, a sada hrvatski mediji žele da ga vlasti kazne zbog proslave nakon pobede u finalu. Komarov je u borbi za zlato u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom… »
Zlato na Svetskom prvenstvu nije dovoljno za Komarova: Želi i najsjajnije odličje na Olimpijskim igrama
Euronews pre 1 sat
Zlatna medalja osvojena na Svetskom prvenstvu u Zagrebu veliki je podstrek za srpskog rvača Aleksandra Komarova nakon turbulentne godine koja je bila iza njega. On je istakao da se dobar i kvalitetan rad uoči ovog velikog takmičenja isplatio i da u… »
"Pljunuo u lice" Hrvatima! Ceo region bruji o potezu čoveka koji je doneo zlato Srbiji na Svetskom prvenstvu
Večernje novosti pre 56 minuta
Reprezentativac Srbije u rvanju, Aleksandar Komarov, okitio se zlatnom medaljom na Svetskom prvenstvu koje je održano u Zagrebu. Foto Profimedia U finalu u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom sjajni Komarov savladao je Iranca Alirezu… »
Hrvati grme! Traže hitnu reakciju policije i kaznu za srpskog rvača zbog onoga što je uradio u Zagrebu
Večernje novosti pre 1 sat
Na Svetskom prvenstvu u Zagrebu, reprezentativac Srbije u rvanju Aleksandar Komarov osvojio je zlatnu medalju. Foto Profimedia Po završetku finalne borbe, sa vidiljivim tragovima borbe na licu, Aleksandar je usred Zagreba podigao uvis tri prsta, a onda… »
Kragujevački zet osvojio ZLATO na Svetskom prvenstvu u rvanju u Zagrebu
InfoKG pre 2 sata
Rvač srpske reprezentacije, kragujevački zet Aleksandr Komarov osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u rvanju u Zagrebu. Komarov je u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom u finalu bio bolji od Iranca Mohvadija sa 4:3. Kragujevačkom… »
„Na postolju nisam dozvolio da bude prekriven grb Srbije“
Sportski žurnal pre 2 sata
Komarov najavljuje zlato na Igrama. Reprezentativac Srbije Aleksandar Komarov je na Svetskom šampionatu u Zagrebu osvojio zlatnu medalju. Posle trijumfa se podsetio i na Olimpijske igre. - Presrećan sam što sam sve zamisli i taktiku koju smo sa trenerom… »
Komarov otkrio zašto je skinuo hrvatski šal: Na postolju sam hteo da naglasim grb Srbije, sledeće je zlato na OI
Dnevnik pre 1 sat
Rvač Srbije Aleksandar Komarov postao je prvak sveta u kategoriji do 87 kg na Svetskom prvenstvu u Zagrebu. – Presrećan sam što sam sve zamisli i taktiku koju smo sa trenerom napravili sproveo do kraja borbe i postao svetski prvak. Mnogo mi je žao što je… »
"Nisam želeo da se ne vidi grb Srbije - nije to čin da omalovažim Hrvate"
B92 pre 2 sata
Aleksandar Komarov, reprezentativac Srbije u rvanju, izneo je prve utiske nakon što je u Zagrebu postao prvak sveta u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom. Komarov je u finalu savladao Iranca Alirezu Mohmadipanija rezultatom 4:3. "Presrećan… »
Komarov: Sledeći cilj zlato na Olimpijskim igrama
Politika pre 1 sat
Ja ovde predstavljam moju zemlju Srbiju, gde mi je porodica, moja supruga Nevena, moj sin Pavel. ZAGREB - Presrećan sam što sam sve zamisli i taktiku koju smo sa trenerom napravili sproveo do kraja borbe i postao svetski prvak. Mnogo mi je žao sto je… »
Skandal: Hrvati zvali policiju i traže kaznu za Srbina koji je pokazao tri prsta posle zlata u Zagrebu!
Telegraf pre 2 sata
Neverovatne vesti posle velikog uspeha srpskog rvača, Aleksandra Komarovau Zagrebu! On je juče u finalu Svetskog prvenstva uspeo da dođe do zlatne medalje trijumfom nad Alirezom Mohmadipanijem iz Irana (4:3) što je proslavio podizanjem tri prsta u… »
Komarov: Sledeći cilj zlato na OI, na postolju sam hteo da naglasim grb Srbije
RTV pre 2 sata
ZAGREB - Presrećan sam što sam sve zamisli i taktiku koju smo sa trenerom napravili sproveo do kraja borbe i postao svetski prvak. Mnogo mi je žao sto je splet nesrećnih okolnosti doveo do toga da ostanemo bez medalje u Parizu. Siguran sam da ćemo sve to… »
Rus koji je zbog ljubavi i supruge postao Srbin: Ko je Aleksandar Komarov, novi prvak sveta u rvanju?
Danas pre 3 sata
Aleksandar Komarov, reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 87 kilograma, postao je prvak sveta na šampionatu u Zagrebu. Sportista rođen u Sankt Peterburgu ima vrlo zanimljivu životnu priču, pošto je pasoš Srbije dobio… »
Zbog Nevene ostavio rusku gardu, proveo pet dana u bolnici i život mu bio ugrožen: Sada je Srbiji doneo titulu prvaka sveta
Nova pre 4 sati
Aleksandar Komarov je osvojio zlato na Svetskom prvenstvu u Zagrebu u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom. Aleksandar je u finalu savladao predstavnika Irana Alirezu Mohmadipianija i stigao do titule svetskog šampiona. To mu je veliki cilj od… »
Kako su Komarov i Kragujevčanka „skuvali“ zlato za Srbiju
Sputnik pre 4 sati
Rus rođen u Sankt Peterburgu, Aleksandar Komarov koji se od 2023. godine takmiči pod srpskom zastavom, čija je žena iz Kragujevca, sa tri podignuta prsta i himnom „Bože pravde“ usred Zagreba, proslavio je zlatnu medalju u rvanju. Kako je svojevremeno… »
Hrvati gledaju i ne veruju! Orilo se "Bože pravde" usred Zagreba (video)
Večernje novosti pre 5 sati
SJAJAN uspeh srpskog sporta! Foto: Instagram / Poli Apoloni Reprezentativac Srbije u rvanju, Aleksandar Komarov, okitio se zlatnom medaljom na Svetskom prvenstvu koje je održano u Zagrebu. U finalu u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom sjajni… »
Aleksandar Komarov i zlato za Srbiju – čudesna sportska priča
Sport klub pre 6 sati
Samo mesec dana pre nego što je u Zagrebu postao svetski prvak u rvanju, srpski reprezentativac Aleksandar Komarov na društvenim mrežama imao je zanimljivu objavu. O čemu se zapravo radi? Komarov je u nedelju došao do zlatne medalje u rvanju… »
Grmelo je "Bože pravde" usred Zagreba! Pokorio planetu, pa ponosno podigao tri prsta u prestonici Hrvatske! Pogledajte kako je…
Kurir pre 5 sati
Reprezentativac Srbije u rvanju, Aleksandar Komarov, okitio se zlatnom medaljom na Svetskom prvenstvu koje je održano u Zagrebu. U finalu u kategoriji do 87 kilograma grčko-rimskim stilom sjajni Komarov savladao je Iranca Alirezu Mohmadipijanija i tako… »
Srbija ima svetskog prvaka: Komarov uzeo zlato u Zagrebu
Danas pre 17 sati
Reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom u kategoriji do 87 kilograma Aleksandar Komarov osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Zagrebu. Aleksandar Komarov se u finalu borio sa Irancem Alirezom Mohmadipjanijem i slavio je sa 4:3… »
Vesti dana »

Sofronijević: Zakon o legalizaciji uvodi nultu toleranciju na novu bespravnu gradnju
RTV pre 1 satjoš 50 povezanih