Povezane vesti

Ivanić: Posle gola Porta u 89. minutu, odmah smo se setili jedne utakmice"

Ivanić: Posle gola Porta u 89. minutu, odmah smo se setili jedne utakmice"

Telegraf pre 21 dana
Kapiten Crvene zvezde Mirko Ivanić izrazio јe razočaranje nakon poraza od Porta rezultatom 2:1 u drugom kolu grupne faze Lige Evrope. Iako јe srpski šampion imao aktivan rezultat do same završnice meča, Portugalci su u 89. minutu došli do pobede, što јe… »
Štoper Crvene zvezde nije znao ko je igrač Porta koji je dao gol, Veljković posle poraza: “To je špic ili…?”

Štoper Crvene zvezde nije znao ko je igrač Porta koji je dao gol, Veljković posle poraza: “To je špic ili…?”

Telegraf pre 21 dana
Fudbaleri Crvene zvezde na nesrećan način su izgubili od Porta u drugom kolu Lige Evrope, pošto je u 89. minutu domaćin iskoristio grešku srpskog šampiona i došao do gola preko Rodriga Mure. Srpski reprezentativac i štoper Crvene zvezde - Miloš… »
Šok za komšije: Dinamo lider takmičenja, manji favorit od Zvezde da osvoji Ligu Evrope koja je 26. na tabeli!

Šok za komšije: Dinamo lider takmičenja, manji favorit od Zvezde da osvoji Ligu Evrope koja je 26. na tabeli!

Telegraf pre 21 dana
Sinoć je kompletirano celo drugo kolo Lige Evrope, a Crvena zvezda se posle nesrećnog poraza u Portu nalazi na 26. mestu kada je u pitanju tabela drugog po rangu takmičenja u Evropi. Težak je put pred izabranicima Vladana Milojevića, koji će naredni meč… »
Žan Filip Kraso vodio Pariz do pobede

Žan Filip Kraso vodio Pariz do pobede

B92 pre 20 dana
Fudbaleri Pariza su savladali Lorijen sa 2:0 na domaćem terenu, u okviru 7. kola Lige 1. U glavnoj ulozi se našao bivši fudbaler Crvene zvezde – Žan Filip Kraso, koji je postigao pogodak i upisao asistenciju. Mnogo bolje je Pariz ušao u meč i mogao do… »
Masterklas Krasoa u pobedi Pariza nad Lorijenom

Masterklas Krasoa u pobedi Pariza nad Lorijenom

Sport klub pre 20 dana
U prvoj utakmici sedmog kola francuske Lige 1 Pariz je na svom terenu pobedio Lorijen 2:0. Povratnik u elitnu diviziju dobro je počeo sezonu, ali je onda upao u mini krizu. Vezao je dve utakmice bez pobede. Međutim, da je ona prošlost pokazao je susret… »
Kostov golom na "Dragau" ušao u Zvezdinu istoriju

Kostov golom na "Dragau" ušao u Zvezdinu istoriju

Sportske.net pre 20 dana
Fudbaleri Crvene zvezde nesrećno su poraženi kao gosti od portugalskog Porta sa 2:1 u meču drugog kola glavne faze Lige Evrope. Crveno-beli su ostavili dobar utisak na stadionu "Dragao", ali im je pažnja popustila u 90. minutu kada je supertalentovani… »
Kostov ispisao istoriju i drastično mu porasla cena – Zvezda je mogla više u Portu

Kostov ispisao istoriju i drastično mu porasla cena – Zvezda je mogla više u Portu

Nova pre 20 dana
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na gostovanju od Porta sa 2:1 u 2. kolu Lige Evrope, a sve je moglo biti tako drugačije, da je napadač crveno-belih, Bruno Duarte, postigao gol u 88. minutu. Kazna je stigla samo minut kasnije kada je Rodrigo Mora… »
Kostov golom protiv Porta ušao u istoriju Crvene zvezde

Kostov golom protiv Porta ušao u istoriju Crvene zvezde

RTS pre 20 dana
Mladi Vasilije Kostov postao je u četvrtak najmlađi fudbaler Crvene zvezde koji je postigao gol u evropskim takmičenjima. Crvena zvezda je u drugom kolu Lige Evrope izgubila na gostovanju od Porta, ali meč će ostati upisan u istoriji beogradskog kluba… »
Velika noć vasilija Kostova u portu: Drop-kik kakav se retko viđa, gol za Zvezdu kao dar od Boga i partija za pamćenje

Velika noć vasilija Kostova u portu: Drop-kik kakav se retko viđa, gol za Zvezdu kao dar od Boga i partija za pamćenje

Kurir pre 20 dana
Izveštač Kurira iz Portugala - Aleksandar Radonić Utakmica protiv Porta pokazala je da Crvena zvezda u mladom Vasiliju Kostovu dobija novu zvezdu i fudbalera sa kojim će se identifikovati navijači najvećeg i najpopularnijeg kluba u Srbiji. Tinejdžer od… »
Hrvati su hit Evrope

Hrvati su hit Evrope

B92 pre 20 dana
Sam početak evropskih takmičenja protiče u znaku hrvatskih klubova, odnosno jednog kluba, kao i fudbalera o kojem polako, ali sigurno počinje da priča pola Evrope. Krenimo sa zagrebačkim Dinamom... Posle dve runde drugog po jačini evropskog takmiečenja… »
Hendel: Napravili smo probleme domaćinu

Hendel: Napravili smo probleme domaćinu

Sportski žurnal pre 20 dana
Porto bolji od Crvene zvezde – 2:1. Tomas Hendel bio je jedan od boljih igrača u taboru crveno-belih. Ipak, to nije bilo dovoljno da se ostvari pobeda i da Crvena zvezda dođe do tri boda. - Teška utakmica protiv neugodnog rivala. Nismo imali sreće… »
Mateus: Braga ima šest bodova, neka prepuste nama sledeća tri

Mateus: Braga ima šest bodova, neka prepuste nama sledeća tri

Sportski žurnal pre 20 dana
Sledeća utakmica biće još emotivnija. Ne pričamo o 11 dana ili 11 meseci, već o 11 godina u velikom klubu – govori Zvezdin golman pred meč sa bivšim klubom. Možda Zvezda nije pogodila sa mnogim novajlijama, ali sa jednim jeste, golman Mateus (33) do sada… »
Hendel ostavio priče o Portu po strani: "Srećan sam u klubu koji me želi"

Hendel ostavio priče o Portu po strani: "Srećan sam u klubu koji me želi"

Sportske.net pre 20 dana
Fudbaler Crvene zvezde Tomas Hendel nije bio zadovoljan načinom na koji je Crvena zvezda izgubila duel protiv Porta, ali da je njegov tim uzdignutog čela napustio "Dragao" u meču gde će doživeo prvi poraz u Ligi Evrope. Zvezda je sve do same završnice… »
Zvezda radila nešto što se inače ne radi! Trener Porta otkrio kako su ga iznenadili crveno-beli: Specifično, neuobičajeno…

Zvezda radila nešto što se inače ne radi! Trener Porta otkrio kako su ga iznenadili crveno-beli: Specifično, neuobičajeno…

Kurir pre 20 dana
Porto je pogotkom u završnici utakmice stigao do pobede u drugom kolu Lige Evrope. Crveno-beli su pružili veoma dobar otpor, ali nisu uspeli da stignu do novog boda u drugom rangu evropskog takmičenja. Frančesko Farioli je zadovoljan pobedom, ali je… »
Sreća je bila uz porto, braga nek nam da tri boda imaju ih dovoljno: Mateus se uskoro vraća na mesto najvećih uspeha!

Sreća je bila uz porto, braga nek nam da tri boda imaju ih dovoljno: Mateus se uskoro vraća na mesto najvećih uspeha!

Hot sport pre 20 dana
Brazilski golman vezan za Bragu Crvena zvezda poražena je u Portu sa 2:1 u drugom kolu Lige Evrope. Jedan od najboljih aktera na meču je bio golman Mateuš, koji je ponovo branio sjajno. On se u narednom kolu vraća u Bragu, gde je proveo deceniju, a… »
Zmaj nikada ne odustaje, ali neophodne četiri kopče: Krvavo lice Portovog igrača nakon udarca Arnautovića! (foto)

Zmaj nikada ne odustaje, ali neophodne četiri kopče: Krvavo lice Portovog igrača nakon udarca Arnautovića! (foto)

Hot sport pre 20 dana
Veliki borac je Dominik Prpić! Crvena zvezda poražena je u Portu sa 2:1 u drugom kolu Lige Evrope. Tokom prvog poluvremena dogodila se nezgodna situacija kada je austrijski napadač Marko Arnautović udario laktom defanzivca pavo-belih Dominika Prpića… »
"Arnautović je morao da dobije direktan crveni karton" VIDEO

"Arnautović je morao da dobije direktan crveni karton" VIDEO

B92 pre 20 dana
Marko Arnautović je pokazao koliko će njegovo iskustvo biti od značaja kada Zvezda ima rivala naspram sebe poput Porta, ali će ga svakako proganjati promašena šansa u drugom poluvremenu. Reprezentativac Austrije se našao u centru pažnje kada je mogao da… »
Posle poraza Zvezde od Porta, Arnautović na udaru Portugalaca: "Nameran, zlonameran gest, crveni karton..."

Posle poraza Zvezde od Porta, Arnautović na udaru Portugalaca: "Nameran, zlonameran gest, crveni karton..."

Telegraf pre 20 dana
Crvena zvezda je sinoć na Dragau bila blizu da otkine bodove Portu, imala priliku da ode i sa celim plenom za Beograd, ali je Bruno Duarte katastrofalno reagovao, a kazna je stigla samo minut kasnije i Zmajevi su na kraju osvojili sva tri boda. Pored… »
Miloš Veljković ne može da objasni šta se desilo u poslednjem minutu: Deset sekundi, nismo mogli da rešimo akciju

Miloš Veljković ne može da objasni šta se desilo u poslednjem minutu: Deset sekundi, nismo mogli da rešimo akciju

Euronews pre 20 dana
Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su sinoć na gostovanju Portu rezultatom 2:1 u utakmici drugog kola Lige Evrope. Pred 42.812 gledalaca na stadionu "Dragao" domaćin je poveo pogotkom Vilijama Gomeša iz penala u osmom minutu, koji je "skrivio" Tebo Učena… »
Portugalska štampa: Arnautović morao da dobije crveni

Portugalska štampa: Arnautović morao da dobije crveni

Sport klub pre 20 dana
U analizi "Abole" sa utakmice Porto - Crvena zvezda, apostrofirano je da su sudije pogrešile što nije isključen Marko Arnautović zbog udaranja laktom rivala. /od izveštača iz Portugala Sreća je bila za Zvezdu da u VAR sobi nisu procenili da ima elemenata… »
Zvezdi "mršava" trojka - Kostov i Mateus vrlo dobri FOTO

Zvezdi "mršava" trojka - Kostov i Mateus vrlo dobri FOTO

B92 pre 20 dana
Čitaoci portala B92.sport ocenili su nastupe fudbalera Crvene zvezde u Portu (1:2). Čini se da je Zvezda mogla više, a loše je krenulo skrivljenim penalom Frenklina Teba Učene, ali je Vasilije Kostov (17) ubrzo doneo izjednačenje i generalno odigrao… »
Farioli u kandžama Milojevićeve taktike: "Trebalo je vremena da se prilagodimo"

Farioli u kandžama Milojevićeve taktike: "Trebalo je vremena da se prilagodimo"

Sportske.net pre 20 dana
Trener Porta Frančesko Farioli istakao je da primeljeni gol protiv Crvene zvezde poremetio igru njegovog tima, ali da su fudbaleri koje vodi pokazali odličnu reakciju i pobedonosnim pogotkom u finišu meča pružili model igre kojim strepe u nastavku… »
Tabela LE - Dinamo Zagreb je prvi, evo gde je Zvezda!

Tabela LE - Dinamo Zagreb je prvi, evo gde je Zvezda!

Sportske.net pre 20 dana
Završeno je i drugo kolo Lige Evrope, a ekipa Crvene zvezde, jedini srpski predstavnik u evropskim takmičenjima, je trenutno na samo jednom osvojenom bodu i to protiv Seltika kod kuće. Propustila je ekipa Vladana Milojevića veliki broj prilika u dva… »
"Nije smelo to da nam se dogodi na ovom nivou" Handel analizirao poraz Zvezde u Portugalu

"Nije smelo to da nam se dogodi na ovom nivou" Handel analizirao poraz Zvezde u Portugalu

Kurir pre 20 dana
Vezni fudbaler Crvene zvezde Tomas Handel realno je sagledao gostovanje svog tima u Portugalu i poraz od Porta - 2:1. - Znali smo da će biti veoma teška utakmica, ali mislim da ne sme da se desi da primamo gol u poslednjim minutima, bar ne na ovom nivou… »
"Imao sam malu tremu, ali ona je brzo nestala" Reči Zvezdinog bisera posle majstorije u Portugalu: Nesrećno smo primili gol na…

"Imao sam malu tremu, ali ona je brzo nestala" Reči Zvezdinog bisera posle majstorije u Portugalu: Nesrećno smo primili gol na…

Kurir pre 20 dana
Mladi fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov je podelio utiske nakon meča sa Portom na stadionu “Dragao”, na kojem je bio jedini strelac za srpski tim. - Od samog početka utakmice mislim da smo se držali. Primili smo taj pogodak jako rano, ali mislim da… »
Šta mu uradi marko!? Porto objavio fotografiju Hrvata koga je Arnautović "opalio" (foto)

Šta mu uradi marko!? Porto objavio fotografiju Hrvata koga je Arnautović "opalio" (foto)

Večernje novosti pre 20 dana
BILO je vruće sinoć na Dragau! Crvena zvezda je ostala bez boda protiv Porta, a Hrvat sa ožiljkom od Marka Arnautovića. FOTO: Tanjug/AP Naime, Dominik Prpić, zadobio je ozbiljnu povredu lica tokom utakmice drugog kola Lige Evrope protiv Crvene zvezde, u… »
Kostov u istoriji Zvezde: "Pokazao sam šta znam" VIDEO

Kostov u istoriji Zvezde: "Pokazao sam šta znam" VIDEO

B92 pre 20 dana
Vasilije Kostov je dobio priliku da bude starter i u Evropi, pošto se našao od prvog minuta na terenu protiv Porta i ostavio je veoma dobar utisak. Evidentno je bilo da pleni talentom, a pogodak koji je doneo izjednačenje Zvezdi, dodatno je napumpao… »
Miloš Veljković o golu koji je rešio pitanje pobednika: „Iznenađen sam bio što je igrač ostao sam skroz levo!“

Miloš Veljković o golu koji je rešio pitanje pobednika: „Iznenađen sam bio što je igrač ostao sam skroz levo!“

Hot sport pre 20 dana
Propustili su svoju priliku da osvoje makar bod, ako ne i sva tri! Crvena zvezda poražena je u Portu sa 2:1 u drugom kolu Lige Evrope. Nakon utakmice, Miloš Veljković je prvo prokomentarisao situaciju koja je prelomila meč – pogodak Porta za 2:1… »
Zvezdin vezista iskren nakon poraza: „Teška utakmica, težak protivnik!“

Zvezdin vezista iskren nakon poraza: „Teška utakmica, težak protivnik!“

Hot sport pre 20 dana
Imali su svoje šanse! Crvena zvezda poražena je u Portu sa 2:1 u drugom kolu Lige Evrope. Nakon meča, portugalski vezista Tomas Hendel rekao je: „Teška utakmica, težak protivnik. Nismo imali sreće. Mogli smo da ga damo pre nego što smo primili gol. U… »
Trener porta impresioniran crvenom zvezdom: Igrali su kao malo ko!

Trener porta impresioniran crvenom zvezdom: Igrali su kao malo ko!

Hot sport pre 20 dana
Nije Crvena zvezda lako pala u Portu! Crvena zvezda poražena je u Portu sa 2:1 u drugom kolu Lige Evrope, a trener Zmajeva, Frančesko Farioli izrazio јe zadovoljstvo nakon pobede svog tima – U prvom poluvremenu smo pokazali dobar duh. Pre primljenog gola… »
Ko je kriv za gol kojim je Zvezda izgubila u Portu? Pogledajte niz kikseva, ovo boli svakog trenera

Ko je kriv za gol kojim je Zvezda izgubila u Portu? Pogledajte niz kikseva, ovo boli svakog trenera

Mondo pre 20 dana
Crvena zvezda je odigrala odličan meč na "Dragauu" i to nije bilo dovoljno ni za bod protiv Porta. U pokušaju da osvoji sva tri, Zvezda je ostala i bez onog jednog koji bi bio premija protiv neporažene ekipe Frančeska Fariolija, pošto je u 89. minutu niz… »
Veljković posle Porta o primljenom golu i Rodrigu Mori: "Koji je to?"

Veljković posle Porta o primljenom golu i Rodrigu Mori: "Koji je to?"

Sportske.net pre 20 dana
Štoper Crvene zvezde Miloš Veljković jedini je bio voljan da priča sa novinarima u miks zoni nakon poraza od Porta 2:1 na "Dragau". Malo je nedostajalo da Crvena zvezda sa bodom završi utakmicu u Portu, ali je Rodrigo Mora u 89. minutu sprečio takav… »
Ovo je momenat kada je Zvezda mogla da nokautira Porto, minut kasnije domaćin je dao gol za pobedu

Ovo je momenat kada je Zvezda mogla da nokautira Porto, minut kasnije domaćin je dao gol za pobedu

Telegraf pre 20 dana
Doživela je Crvena zvezda psihički težak poraz u četvrtak veče od Porta, jer je do 89. minuta imala 1:1 u svom džepu, uz činjenicu da je samo minut ranije propustila zicer za pobedu! Hrabra igra srpskog šampiona mogla je da bude nagrađena u tom 88… »
VIDEO Haos koji se nije video u prenosu: Arnautović hteo da se pobije sa igračem Porta posle meča

VIDEO Haos koji se nije video u prenosu: Arnautović hteo da se pobije sa igračem Porta posle meča

Nova pre 20 dana
Fudbaleri Crvene zvezde poražensi su od Porta u drugom kolu Lige Evrope sa 2:1, a ni ovaj meč nije mogao da prođe bez incidenata. Zvezda je igrala sasvim dobro, a najveći utisak bio je mladi Vasilije Kostov koji je postigao sjajan pogodak. Ipak, nekako… »
Milojević: Voleo bih da smo dali drugi gol

Milojević: Voleo bih da smo dali drugi gol

Sputnik pre 20 dana
Pogrešili smo, pad koncentracije, ostavili smo igrača samog i kažnjeni smo. Morate da date gol, nećete imati puno šansi, posebno ne protiv Porta, koji će se boriti za osvajanje Lige Evrope", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević… »
Trener Porta: "Zvezda je radila tu stvar koja nije uobičajena i zato je bilo teško igrati protiv njih"

Trener Porta: "Zvezda je radila tu stvar koja nije uobičajena i zato je bilo teško igrati protiv njih"

Telegraf pre 20 dana
Trener Porta Frančesko Farioli izrazio јe zadovoljstvo nakon pobede svog tima nad Crvenom zvezdom rezultatom 2:1, u drugom kolu Lige Evrope. U izјavi za Sport TV, naglasio јe da јe rezultat fer, ali i da ekipa ima јoš mnogo da napreduјe. - U prvom… »
Porto objavio fotku svog igrača kog je Arnautović udario: Morali su da mu šiju lice, ima 4 šava

Porto objavio fotku svog igrača kog je Arnautović udario: Morali su da mu šiju lice, ima 4 šava

Telegraf pre 20 dana
Fudbaler Porta Dominik Prpić zadobio јe povredu lica u duelu sa Markom Arnautovićem, tokom meča protiv Crvene zvezde u drugom kolu Lige Evrope. Posle sudara, usled udarca laktom austriјskog napadača, hrvatski defanzivac јe ostao da leži na terenu i dobio… »
Milojević: Pad koncentracije, imali smo dva „zicera” na 1:1 i morali smo da damo gol

Milojević: Pad koncentracije, imali smo dva „zicera” na 1:1 i morali smo da damo gol

Politika pre 21 dana
„Vasilije Kostov je jedan od najvećih talenata u srpskom fudbalu” – rekao Vladan Milojević. PORTO – Pogrešili smo, pad koncentracije, ostavili smo igrača samog i kažnjeni smo. Morate da date gol, nećete imati puno šansi, posebno ne protiv Porta, koji će… »
Zvezda na skeneru Kurira Vasilije Kostov je položio ispit, bio je najbolji: Naivni Učena i kiks Seola skupo koštali crveno-bele…

Zvezda na skeneru Kurira Vasilije Kostov je položio ispit, bio je najbolji: Naivni Učena i kiks Seola skupo koštali crveno-bele…

Kurir pre 21 dana
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su na gostujućem terenu od Porta 1:2, u utakmici drugog kola Lige Evropa. Porto je poveo golom Vilijama Gomeša iz jedanaesterca u osmom minutu, a izjednačio je Vasilije Kostov u 33. minutu. Pobedu Portu doneo je Rodrigo… »
"Vasa odigrao ključnu ulogu, jedan je od najtalentovanijih u Srbiji": Milojević o Zvezdinom dragulju Kostovu

"Vasa odigrao ključnu ulogu, jedan je od najtalentovanijih u Srbiji": Milojević o Zvezdinom dragulju Kostovu

Mondo pre 21 dana
Posle poraza Zvezde od Porta, primljenim golom u 89. minutu, trener crveno-belih Vladan Milojević naglasio je previše promašaja kao ključan razlog neuspeha na stadionu Dragao. "Individualno posle utakmice ne bih hteo da pričam o igračima, a što se tiče… »
Porto – Crvena zvezda (sastavi): Milojević odlučio da Kostov bude od prvog minuta na terenu

Porto – Crvena zvezda (sastavi): Milojević odlučio da Kostov bude od prvog minuta na terenu

Danas pre 21 dana
Fudbaleri Porta dočekuju u 21 čas Crvenu zvezdu u okviru drugog kola Lige Evrope. Portugalci su u uvodnom meču drugog po jačini evropskog takmičenja osvojili tri boda, dok je Crvena zvezda u Beogradu remizirala sa Seltikom (1:1). Treneri dva tima su… »
"Postavili ste mi isto pitanje i prošli put..." Milojević na konferenciji objasnio poraz od Porta u poslednjim minutima

"Postavili ste mi isto pitanje i prošli put..." Milojević na konferenciji objasnio poraz od Porta u poslednjim minutima

Kurir pre 21 dana
Fudbaleri Crvene zvezde su, u drugom kolu Lige Evrope, izgubili na gostovanju u Portu sa 2:1 (1:1) i trenutno se nalaze na 26. mestu sa jednim bodom. Porto je poveo u osmom minutu golom Vilijama Gomesa iz jedanaesterca, Zvezda je u 32. minutu izjednačila… »
Veljković o kolapsu Zvezdine odbrane: "Bio sam iznenađen" VIDEO

Veljković o kolapsu Zvezdine odbrane: "Bio sam iznenađen" VIDEO

B92 pre 21 dana
Fudbaler Crvene zvezde Miloš Veljković prokomentarisao je primljeni gol u finišu meča protiv Porta. Cela odbrana je ispala, a Rodrigo Mora kaznio u 89. minutu za konačnih 2:1. "Iznenađen sam bio manje-više što je igrač ostao sam skroz levo. Fokusirali… »
Kostov: Trema brzo nestala, nesrećno smo primili gol na kraju

Kostov: Trema brzo nestala, nesrećno smo primili gol na kraju

Politika pre 21 dana
Najmlađi strelac u istoriji Crvene zvezde na međunarodnoj sceni. PORTO – Od samog početka utakmice mislim da smo se držali. Primili smo taj pogodak jako rano, ali mislim da smo se posle vratili u meč. Moj pogodak mislim da je, kako meni tako i celoj… »
Vladan Milojević: Voleo bih da smo dali drugi gol

Vladan Milojević: Voleo bih da smo dali drugi gol

Danas pre 21 dana
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa u večerašnjoj utakmici protiv Porta u Ligi Evropa odigrala dobro taktički, ali da treba da izvuče pouke iz poraza u samoj završnici. – Ne možemo da gledamo samo poslednji… »
Ivanić „utučen“ posle poraza: „Mogli smo da pobedimo, krenuli smo da ga damo…“

Ivanić „utučen“ posle poraza: „Mogli smo da pobedimo, krenuli smo da ga damo…“

Danas pre 21 dana
Fudbaleri Crvene zvezde su izgubili sa 2:1 od Porta u gsostima u duelu drugog kola Lige Evrope. Bila je Zvezda nadomak boda (Porto je pobedonosni gol dao u 89. minutu), a mogli su čak crveno-beli i do sva tri. – Fizički zahtevna kao i svaka u Ligi… »
Falilo je sreće, ali i još ponešto: Zvezda imala „bod u džepu“, ali vraćaju se crveno-beli iz Portugala pognutih glava

Falilo je sreće, ali i još ponešto: Zvezda imala „bod u džepu“, ali vraćaju se crveno-beli iz Portugala pognutih glava

Danas pre 21 dana
Fudbaleri Porta su savladali na svom terenu Crvenu zvezdu sa 2:1 u meču drugog kola Lige Evrope. Bili su izabranici Vladana Milojevića blizu boda, mogli su i do tri, ali na kraju ostaje samo žal za propuštenim prilikama i greškama u odbrani. Vrlo brzo je… »

Vesti dana »