Povezane vesti
VIDEO Haos koji se nije video u prenosu: Arnautović hteo da se pobije sa igračem Porta posle meča
Nova pre 5 minuta
Fudbaleri Crvene zvezde poražensi su od Porta u drugom kolu Lige Evrope sa 2:1, a ni ovaj meč nije mogao da prođe bez incidenata. Zvezda je igrala sasvim dobro, a najveći utisak bio je mladi Vasilije Kostov koji je postigao sjajan pogodak. Ipak, nekako… »
Trener Porta: "Zvezda je radila tu stvar koja nije uobičajena i zato je bilo teško igrati protiv njih"
Telegraf pre 20 minuta
Trener Porta Frančesko Farioli izrazio јe zadovoljstvo nakon pobede svog tima nad Crvenom zvezdom rezultatom 2:1, u drugom kolu Lige Evrope. U izјavi za Sport TV, naglasio јe da јe rezultat fer, ali i da ekipa ima јoš mnogo da napreduјe. - U prvom… »
Ivanić: Posle gola Porta u 89. minutu, odmah smo se setili jedne utakmice"
Telegraf pre 35 minuta
Kapiten Crvene zvezde Mirko Ivanić izrazio јe razočaranje nakon poraza od Porta rezultatom 2:1 u drugom kolu grupne faze Lige Evrope. Iako јe srpski šampion imao aktivan rezultat do same završnice meča, Portugalci su u 89. minutu došli do pobede, što јe… »
Milojević: Pad koncentracije, imali smo dva „zicera” na 1:1 i morali smo da damo gol
Politika pre 5 sati
„Vasilije Kostov je jedan od najvećih talenata u srpskom fudbalu” – rekao Vladan Milojević. PORTO – Pogrešili smo, pad koncentracije, ostavili smo igrača samog i kažnjeni smo. Morate da date gol, nećete imati puno šansi, posebno ne protiv Porta, koji će… »
Zvezda na skeneru Kurira Vasilije Kostov je položio ispit, bio je najbolji: Naivni Učena i kiks Seola skupo koštali crveno-bele…
Kurir pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su na gostujućem terenu od Porta 1:2, u utakmici drugog kola Lige Evropa. Porto je poveo golom Vilijama Gomeša iz jedanaesterca u osmom minutu, a izjednačio je Vasilije Kostov u 33. minutu. Pobedu Portu doneo je Rodrigo… »
"Vasa odigrao ključnu ulogu, jedan je od najtalentovanijih u Srbiji": Milojević o Zvezdinom dragulju Kostovu
Mondo pre 6 sati
Posle poraza Zvezde od Porta, primljenim golom u 89. minutu, trener crveno-belih Vladan Milojević naglasio je previše promašaja kao ključan razlog neuspeha na stadionu Dragao. "Individualno posle utakmice ne bih hteo da pričam o igračima, a što se tiče… »
Porto – Crvena zvezda (sastavi): Milojević odlučio da Kostov bude od prvog minuta na terenu
Danas pre 7 sati
Fudbaleri Porta dočekuju u 21 čas Crvenu zvezdu u okviru drugog kola Lige Evrope. Portugalci su u uvodnom meču drugog po jačini evropskog takmičenja osvojili tri boda, dok je Crvena zvezda u Beogradu remizirala sa Seltikom (1:1). Treneri dva tima su… »
"Postavili ste mi isto pitanje i prošli put..." Milojević na konferenciji objasnio poraz od Porta u poslednjim minutima
Kurir pre 7 sati
Fudbaleri Crvene zvezde su, u drugom kolu Lige Evrope, izgubili na gostovanju u Portu sa 2:1 (1:1) i trenutno se nalaze na 26. mestu sa jednim bodom. Porto je poveo u osmom minutu golom Vilijama Gomesa iz jedanaesterca, Zvezda je u 32. minutu izjednačila… »
Veljković o kolapsu Zvezdine odbrane: "Bio sam iznenađen" VIDEO
B92 pre 7 sati
Fudbaler Crvene zvezde Miloš Veljković prokomentarisao je primljeni gol u finišu meča protiv Porta. Cela odbrana je ispala, a Rodrigo Mora kaznio u 89. minutu za konačnih 2:1. "Iznenađen sam bio manje-više što je igrač ostao sam skroz levo. Fokusirali… »
Kostov: Trema brzo nestala, nesrećno smo primili gol na kraju
Politika pre 6 sati
Najmlađi strelac u istoriji Crvene zvezde na međunarodnoj sceni. PORTO – Od samog početka utakmice mislim da smo se držali. Primili smo taj pogodak jako rano, ali mislim da smo se posle vratili u meč. Moj pogodak mislim da je, kako meni tako i celoj… »
Igrač Crvene zvezde nije znao ko je igrač Porta koji je dao gol, Veljković posle poraza: “To je špic ili…?”
Telegraf pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde na nesrećan način su izgubili od Porta u drugom kolu Lige Evrope, pošto je u 89. minutu domaćin iskoristio grešku srpskog šampiona i došao do gola preko Rodriga Mure. Srpski reprezentativac i štoper Crvene zvezde - Miloš… »
Vladan Milojević: Voleo bih da smo dali drugi gol
Danas pre 7 sati
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa u večerašnjoj utakmici protiv Porta u Ligi Evropa odigrala dobro taktički, ali da treba da izvuče pouke iz poraza u samoj završnici. – Ne možemo da gledamo samo poslednji… »
Ivanić „utučen“ posle poraza: „Mogli smo da pobedimo, krenuli smo da ga damo…“
Danas pre 8 sati
Fudbaleri Crvene zvezde su izgubili sa 2:1 od Porta u gsostima u duelu drugog kola Lige Evrope. Bila je Zvezda nadomak boda (Porto je pobedonosni gol dao u 89. minutu), a mogli su čak crveno-beli i do sva tri. – Fizički zahtevna kao i svaka u Ligi… »
Falilo je sreće, ali i još ponešto: Zvezda imala „bod u džepu“, ali vraćaju se crveno-beli iz Portugala pognutih glava
Danas pre 8 sati
Fudbaleri Porta su savladali na svom terenu Crvenu zvezdu sa 2:1 u meču drugog kola Lige Evrope. Bili su izabranici Vladana Milojevića blizu boda, mogli su i do tri, ali na kraju ostaje samo žal za propuštenim prilikama i greškama u odbrani. Vrlo brzo je… »
Vesti dana »

Uzbuna u Nemačkoj! Hitno zatvoren aerodrom u Minhenu zbog dronova!
Kurir pre 5 minutajoš 9 povezanih

ISTRAŽUJEMO Ko gasifikuje Srbiju mimo tendera: Među Bajatovićevim partnerima ima i osumnjičenih da su oštetili Srbijagas
Forbes pre 40 minutajoš 1 povezana