Povezane vesti
Aleksandar Vučić poslao venac na sahranu Halida Bešlića: "Poslednji pozdrav"
Blic pre 29 minuta
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić se oprostio od legendarnog pevača Halida Bešlića. - Poslednji pozdrav Halidu. Aleksandar Vučić sa porodicom - piše na vencu koji je predsednik Srbije poslao na sahranu Halida Bešlića. Halid Bešlić preminuo je prošle… »
Pola estrade iz Beograda stiglo na Halidovu sahranu: Zorica i Viki u suzama
Svet & Skandal pre 44 minuta
Muzička zvezda Viki Miljković doputovala je u Sarajevo kako bi ispratila svog velikog prijatelja Halida Bešlića na večni počinak. Na komemoraciju koja je održana u Narodnom pozorištu Sarajevo, Viki je stigla u pratnji supruga, poznatog muzičara i… »
Molitva za pokoj duše Halida Bešlića u hramu na Baščaršiji: Sin Dino sa sinom ispred kovčega, ćilimi prostreti u dvorištu -…
Kurir pre 14 minuta
Molitva za pokoj duše Halida Bešlića biće održana održati u haremu Gazi Husrev-begove džamije oko 13.30 časova. Nakon molitve, ožalošćena povorka kretaće se kroz grad — kroz Ferhadiju, zatim ulicom prema Večnoj vatri, sve do gradskog groblja Bare, gde je… »
Halidov kovčeg stigao u hram na Baščaršiji: Ćilimi prostrti u dvorištu, počinje dženaza i molitva za pokoj duše
Mondo pre 18 minuta
Nakon molitve, ožalošćena povorka kretaće se kroz grad - kroz Ferhadiju, zatim ulicom prema Večnoj vatri, sve do gradskog groblja Bare, gde je predviđeno ukopavanje oko 15.00 časova. Kovčeg sa telom Halida Bešlića stiglo je u džamiju, gde će biti održana… »
Fudbalski klub nazvao tribinu po Bešliću: "Našem Halidu, prijatelju i vernom navijaču"
B92 pre 14 minuta
Fudbalski klub Sarajevo danas je zvanično zapadnu tribinu stadiona Asim Ferhatović Hase nazvao po Halidu Bešliću. Bordo klub je na dan sahrane bosanskohercegovačkog velikana objavio da zapadna tribina sada nosi naziv " Halid Bešlić". Halid Bešlić je bio… »
Dino Merlin rasplakao sve govorom na komemoraciji Bešliću; Začula se dobro poznata Halidova pesma FOTO
B92 pre 14 minuta
Desetine hiljada građana, poštovaoca lika i dela pevača Halida Bešlića, ali i poznatih ličnosti okupilo se u Sarajevugde je organizovana komemoracija pevaču Halidu Bešliću. Komemoracija Halidu Bešliću održana u Narodnom pozorištu Sarajevu, tokom koje su… »
Sahrana Halida Bešlića: Ljudi ga nosili s ruke na ruku, na sanduku posebno obeležje
B92 pre 14 minuta
Legendarni pevač Halid Bešlić danas će biti sahranjen u Sarajevu, a ogroman broj ljudi došao je da se pokloni preminulom pevaču. Veliki broj građana, poštovaoca lika i dela pevača Halida Bešlića, ali i poznatih ličnosti od jutros se okuplja u Narodnom… »
Vučić poslao venac za sahranu Halida Bešlića! Ovako se predsednik oprostio od legendarnog pevača!
Alo pre 29 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je venac u Sarajevo. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić oprostio se od Halida Bešlića, a u Sarajevo je poslao venac. - Poslednji pozdrav Halidu. Aleksandar Vučić sa porodicom - piše na vencu. Printscreen/Pink.rs… »
Telo Halida Bešlića stiglo u džamiju: Ljudi ga nosili s ruke na ruku, na sanduku posebno obeležje
Telegraf pre 44 minuta
U 13:30 časova dogodiće se klanjanje namaza u Begovoj džamiji u Sarajevu, a telo Halida Bešlića upravo je dovezeno. Ogroman broj ljudi došao je da se pokloni preminulom pevaču. Nakon što su ga izneli iz kombija, telo su do džamije nosili okupljeni ljudi… »
Počela dženaza Halidu Bešliću, sin Dino se ne odvaja od svoje dece: Ovi snimci su dokaz koliko su ga voleli
Telegraf pre 33 minuta
Nakon komemoracije, u Begovoj džamiji u Sarajevu počela je dženaza Halidu Bešliću, čije je telo u sanduku dopremljeno. Velike gužve stvorile su se na samom ulasku u džamiju, a njegov sin sa unucima je stigao. Sin koji se "rasuo na komade" tokom… »
Održana komemoracija Halidu Bešliću, velikanu narodne muzike u regiji i humanitarcu
Slobodna Evropa pre 1 sat
U sarajevskom Narodnom pozorištu održana je komemoracija Halidu Bešliću, velikanu narodne muzike u regiji i humanitarcu, koji je preminuo 7. oktobra u 72. godini. Nakon komemoracije slijedi dženaza u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu, te ukop na… »
Sarajevo danas ispraća halida bešlića: Na svakom ćošku pevačeva slika, jake policijske snage pre sahrane, a sin Dino skupio…
Kurir pre 1 sat
Danas, 13. oktobra, održaće se komemoracija Halidu Bešliću u Narodnom pozorištu Sarajeva u 11 sati, tokom koje će prijatelji, kolege i publika govoriti o njegovom životu, muzici. Molitva za pokoj duše će se održati u haremu Gazi Husrev-begove džamije oko… »
Dino Merlin u suzama na komemoraciji Halidu Bešliću: Slomio se pred svima, cela sala ridala u suzama: "Mnoge će vode Bosnom…
Blic pre 1 sat
Komemoracija Halidu Bešliću se održava u Narodnom pozorištu u Sarajevu, a pevač Dino Merlin je održao potresan govor. - Pričao sam mu fore, opet smo se smejali. Smejali smo se da prevarimo bol, da prevarimo smrt. Doneo sam mu čokoladu. Milovao sam mu… »
"Teško mi je, jedva sam došla": Šemsa Suljaković nema od bola, stigla u Sarajevo na sahranu Halida Bešlića:"Bolest je bila…
Blic pre 59 minuta
Pevačica Šemsa Suljaković govorila je za "Blic" nakon komemoracije Halidu Bešliću koja se održala u Narodnom pozorištu u Sarajevu. - Teško mi je, jedva sam došla. Gledam i kao majka plačem. Nikome nije lako, pa ni meni - rekla je Šemsa na samom početku… »
Sin Halida Bešlića guši se u suzama na komemoraciji: Prijatelj ga sve vreme grli i teši, potresne scene u Narodnom pozorištu…
Blic pre 1 sat
Sin Halida Bešlića, Dino Bešlić, sve vreme je bio u suzama na komemoraciji u čast legendarnom pevaču. Dino je sedeo sa decom u prvom redu, sve vreme je jecao na sav glas dok su Halidove kolege i prijatelji držali govor. Prijatelj ga je sve vreme grlio i… »
(Video) Komemoracija Halidu Bešliću počela minutom ćutanja: Estrada se oprašta od pevača - poznati iz Beograda stigli u…
Blic pre 1 sat
Komemoracija legendarnom pevaču Halidu Bešliću se održala danas u Narodnom pozorištu u Sarajevu sa početkom u 11 časova, a porodica, prijatelji i kolege su se oprostili od njega. Naime, na komemoraciji Halida Bešlića govorili su između ostalih Dino… »
Hiljade ljudi opraštaju se od Halida Bešlića, na komemoraciji obratila se njegova unuka: “Ti si naša ljubav”
City magazine pre 1 sat
Danas u Sarajevu održava se komemoracija legendarnom Halidu Bešliću, koji je preminuo u 72. godini. Ceremonija u Narodnom pozorištu počela je u 11 sati, dok je dženaza zakazana za 13:30 u Gazi Husrev-begovoj džamiji, a ukop će se održati u 15 sati na… »
"Gde si sada, da sa tobom nazdravim": Na komemoraciji Halidu Bešliću otpevan njegov veliki hit sa jakom simbolikom: Cela sala…
Blic pre 1 sat
Upravo su završeni govori na komemoraciji Halidu Bešliću, a onda je Džera iz grupe Crvena Jabuka svima naterao suze na oči. On je zapevao dobro poznatu pesmu Halida Bešlića "Čardak" koja se orila Narodnim pozorištem, gde je i upriličena komemoracija… »
Komemoracija Halidu Bešliću: Sin i unuci nemi od bola, stolica sa Sejdinim imenom prazna, Jovana i Željko uplakani, Emina ne…
Hello pre 1 sat
Maločas je počela komemoracija Halidu Bešliću u sarajevskom Narodnom pozorištu tokom koje će prijatelji, kolege i publika govoriti o njegovom životu, muzici. Molitva za pokoj duše će se održati u haremu Gazi Husrev-begove džamije oko 13.30 časova. Nakon… »
Halidu Muslimoviću pozlilo na komemoraciji Halidu Bešliću, drama i suze u sali
Svet & Skandal pre 1 sat
Sala Narodnog pozorišta u Sarajevu bila je premala da primi sve koji su želeli da prisustvuju komemoraciji Halidu Bešliću. Emocije su ispunile svaki kutak zgrade, a tišina, suze i tuga obeležile su oproštaj od jednog od najvoljenijih umetnika Balkana… »
Suze i tuga na komemoraciji Halidu Bešliću: Udovica Sejda nije smogla snage da dođe, sin Dino neutešan, a unuka svojim rečima…
Kurir pre 1 sat
U Narodnom pozorištu održana je komemoracija Halidu Bešliću, tokom koje su prijatelji i kolege govorili o njegovom životu, muzici, a pre svega o dobrim delima. Prva za binu je hrabro i ponosno, na dedu Halida, izašla pevačeva unuka Lamija. Molitva za… »
"On je to prepričavao do pred samu smrt" Haris Džinović otkrio nepoznate detalje o Bešliću: Možda ovo malo nije za ovu…
Kurir pre 1 sat
Na komemoraciji Halida Bešlića, govorio je i njegov prijatelj i kolega Haris Džinović. On je vidno utučen izašao na binu, a onda se prisetio jedne anegdote s pokojnim kolegom. - Poštovana porodico, primite saučešće. O Halidu ne treba puno govoriti, on je… »
Hiljade ljudi ispred pozorišta prati komemoraciju halidu bešliću: Građani Sarajeva u suzama, svi čekaju povorku da se oproste…
Kurir pre 1 sat
Halid Bešlić biće sahranjen danas, 13. oktobra, u Sarajevu. Da se oproste od pevača, koji je preminuo 7. oktobra, došao je veliki broj poznatih ličnosti, koje su se okupile u Narodnom pozorištu Sarajevo na komemoraciji. I građani Sarajeva i iz drugih… »
Svi grcaju u suzama zbog Dina Merlina, održao govor koji je sve slomio: Milovao sam mu stopala…
Svet & Skandal pre 1 sat
Na današnjoj komemoraciji u Narodnom pozorištu u Sarajevu, govor Dina Merlina na komemoraciji Halidu Bešliću bio je trenutak koji će mnogi pamtiti zauvek. Legendarni kantautor, koji je sa Halidom Bešlićem delio dugogodišnje prijateljstvo, stao je pred… »
Dino Merlin rasplakao hiljade ljudi na komemoraciji Halidu Bešliću: „Smejali smo se da prevarimo bol“
Nova pre 1 sat
Komemoracija Halidu Bešliću se upravo završila, a prisustvovalo je nekoliko hiljada ljudi. Jedan od poslednjih govornika bio je Dino Merlin. „Pričao sam mu fore, opet smo se smejali. Smejali smo se da prevarimo bol, da prevarimo smrt. Doneo sam mu… »
"Kao da mi je neko najrođeniji otišao" Šemsa Suljaković izbegava javna pojavljivanja, ali je na komemoraciju Halidu Bešliću…
Kurir pre 53 minuta
Šemsa Suljaković skoro ceo svoj život poznavala je Halida Bešlića. Pevačica, koja već dugo izbegava javna pojavljivanja, došla je na komemoraciju održanoj u Narodnom pozorištu Sarajevo kako bi se poslednji put oprostila od dragog kolege. Ona je jedva… »
„Halid jednako Bosna“ – Hadžihafisbegović se oprostio od prijatelja dirljivim govorom
Danas pre 1 sat
Bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafisbegović održao je dirljiv govor na komemoraciji legendarnom pevaču Halidu Bešliću, održanoj danas u Narodnom pozorištu u Sarajevu. „Dino, Seido, djeco, saučešće svim prijateljima Halida koji su nekako u prvom… »
"Milovao sam mu kosu, ruke i stopala" cela sala u suzama zbog dina merlina: Održao govor koji je sve slomio
Kurir pre 1 sat
Dino Merlin održao je potresan govor na komemoraciji u čast Halida Bešlića. Oni su bili veliki drugari, a pre samo malo više od 6 meseci objavili su zajedničku pesmu i spot "Godino vrela". Dinove reči rasplakale su sve. - Draga porodico, prijatelji. Reči… »
Kum Bešlića emotivnim govorom se oprostio od muzičke legende: "Drugi put sam se rodio kad sam ga upoznao"
Mondo pre 1 sat
Nakon govora unuke, glumca Emira Hadžihafizbegovića, Nazifa Gljive, načelnika Sarajeva, i kum Halida Bešlića stao je na binu gde je održao potresan govor. Osman Džiho, TV autor i humorista, voditelj i kum porodice Bešlić oprostio se od Halida. "Draga… »
Sahrana Halida Bešlića uživo: Završena komemoracija, Dino Merlin u suzama, Željko Bebek neće da priča o Halidu
Mondo pre 1 sat
Danas, 13. oktobra, održaće se komemoracija Halidu Bešliću u Narodnom pozorištu Sarajeva u 11 sati, tokom koje će prijatelji, kolege i publika govoriti o njegovom životu, muzici. Molitva za pokoj duše će se održati u haremu Gazi Husrev-begove džamije oko… »
"Milovao sam mu kosu, ruke i stopala" Cela sala se guši u suzama zbog govora Dina Merlina, sin ne može da dođe sebi (foto)
Alo pre 1 sat
Otkrio je kako je izgledao njihov poslednji susret u bolnici. Dino Merlin, Halidov dugogodišnji prijatelj i kolega obratio se okupljenima na komemoraciji. Pevač je u svom obraćanju ispričao kako je izgledao poslednji susret sa Bešlićem. - Draga porodico… »
Unuka halida bešlića rasplakala celu salu: "Mama nam nije rekla, ali znali smo, ćutali smo"
Alo pre 1 sat
Zbog njenog govora suze su lili svi prisutni na komemoraciji. Danas se od 11 časova održava komemoracija Halidu Bešliću u Narodnom pozorištu u Sarajevu. Prva se obratila Halidova unuka Lamija, koja je izašla na binu sa bratom Belminom, a zbog njenog… »
Porodica se poklanja na bini, sin lije suze Ovo je najbolniji momenat sa komemoracije Halida Bešlića: "Očiju tvojih željan sam…
Alo pre 1 sat
Cela sala je bila u suzama. Komemoracija Halida Bešlića završena je izvedbom njegove pesme "Čardak". Numeru je otpevao Dražen Žerić Žera, a mnogi su mišljenja da je ovo bio najbolniji trenutak na komemoraciji. Cela sala je bila u suzama, a u nastavku… »
Neda Ukraden jedva završila rečenicu Sa knedlom u grlu se prisetila emotivne uspomene na Halida
Alo pre 1 sat
Na komemoraciju stigla je i Neda Ukraden. Danas se u Narodnom pozorištu u Sarajevu održava komemoracija legendarnom pevaču Halidu Bešliću. Emotivni oproštaj okupio je brojne kolege i prijatelje, među kojima su bili Halid Muslimović i Rasim Ljajić. Na… »
Najnovija informacija o sahrani: Evo kako će sanduk Halida Bešlića doneti do Večne vatre!
Telegraf pre 1 sat
Danas, 13. oktobar, verovatno i jedna od najtužnijih dana za Bosnu i Hercegovinu, ali i čitav region, sahranjuje se Halid Bešlić koji je preminuo u 72. godini. Nakon emotivne komemoracije koja je održana u Narodnom pozorištu u Sarajevu, na kojoj su… »
Vučić poslao venac za sahranu Halida Bešlića: Evo kako se predsednik oprostio od čuvenog pevača
Telegraf pre 53 minuta
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić oprostio se od Halida Bešlića, a u Sarajevo je poslao venac. - Poslednji pozdrav Halidu. Aleksandar Vučić sa porodicom - piše na vencu. Ovo je još jedan dokaz koliko je Bešlić bio omiljen među svim zemljama u regionu… »
Željko Mitrović došao u Sarajevo da se oprosti od Halida: Snimili smo ga ispred pozorišta, ne krije tugu
Telegraf pre 1 sat
Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je u 71. godini, nakon borbe sa opakom bolešću. Njegov odlazak pogodio je mnoge, a danas, 13. oktobra, održava se komemoracija u Narodnom pozorištu u Sarajevu, u sećanje na Halida Bešlića. Od 10 časova u… »
"Ništa mene ne može da zadrži!" Čeda uspeo da pređe granicu i došao na komemoraciju, kroz suze priča o Halidu
Telegraf pre 1 sat
Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, biće ispraćen na večni počinak danas, 13. oktobra, u Sarajevu, a pre sahrane održana je komemoracija u 11 časova u Narodnom pozorištu. Poznata lica, Halidove kolege, ljudi iz sveta muzike, glume i politike stigli su… »
"Milovao sam mu kosu, ruke i stopala..." Dino Merlin plače i drži govor o Halidu, cela sala se guši u suzama
Telegraf pre 1 sat
Pevač Dino Merlin jedna je od govornika na komemoraciji Halidu Bešliću u Narodnom pozorištu u Sarajevu, a zbog njegovih reči plakala je cela sala. Naime, Dino je uputio saučešće porodici, a zatim podelio "slike" njegovog psolednjeg susreta sa Halidom, u… »
Suze na komemoraciji Halidu Bešliću, unuci stali na scenu i pročitali psimo: Mama nam nije rekla da si nas napustio, deda...
Story pre 2 sata
Unuci Halida Bešlića nakon minuta ćutanja održali potresan govor na komemoraciji Porodica, prijatelji, poštovaoci njegovog rada okupili su se danas u Narodnom pozorištu u Sarajevu kako bi poslednju put ispratili Halida Bešlića na večni počinak. Prvi… »
Upravo na Blic TV Poslednji ispraćaj Halidu Bešliću Hiljade ljudi odaje počast pevaču, tužne scene preplavile Sarajevo
Blic pre 2 sata
Pevač Halid Bašlić će biti sahranjen danas, a na Blic TV uživo iz Sarajeva možete gledati emisiju "Poslednji pozdrav Halidu Bešliću" u kojoj će govoriti njegove kolege i prijatelji. Legendarni pevač Halid Bešlić danas biti sahranjen u Sarajevu, a očekuje… »
"Milioni ljudi tuguju i plaču": Nazif Gljiva govorom rastužio sve na komemoraciji Halidu Bešliću: "Ti si dobrotom to i…
Blic pre 2 sata
Dugogodišnji saradnik i prijatelj Halida Bešlića, Nazif Gljiva održao je govor na komemoraciji Halida Bešlića. - Znamo svi da je njegovoj porodici najteže. Halid i ja se poznajemo 50 godina, sad ja govorim mom dobri ljudi te ispraćaju kao nikoga do sad… »
Hiljade ljudi gleda u suzama: Ispred pozorišta u Sarajevu građani prate komemoraciju Halidu Bešliću: Dirljive scene u centru…
Blic pre 2 sata
U Narodnom pozorištu Sarajevo danas se sa početkom u 11 sati održava komemoracija Halidu Bešliću. Na trgu ispred pozorišta na hiljade građana prati prenos komemoracije slavnom pevaču, a dirljive scene završile su i na društvenim mrežama. Ekipa Blica… »
Žena Halida Bešlića se nije pojavila na komemoraciji: Najbolnija slika iz Narodnog pozorišta, njeno mesto prazno u prvom redu…
Blic pre 1 sat
Halid Bešlić biće sahranjen danas u Sarajevu, a u njegovu čast održava se komemoracija u Narodnom pozorištu. Supruga Halida Bešlića, Sejda, se nije pojavila na komemoraciji, a njeno mesto bilo je prazno u prvom redu pored sina Dina. Pevačeva unuka je… »
Unuka Halida Bešlića rasplakala celu salu sarajevskog Narodnog pozorišta govorom: Nisu nam rekli da si otišao...
Hello pre 2 sata
Danas tačno u 11 časova je počela komemoracija Halidu Bešliću u sarajevskom Narodnom pozorištu tokom koje će prijatelji, kolege i publika govoriti o njegovom životu, muzici. Molitva za pokoj duše će se održati u haremu Gazi Husrev-begove džamije oko… »
Haris Džinović utučen od bola: Došao sa sinom Kanom na komemoraciju Harisu Džinoviću, nije krio suze
Blic pre 2 sata
Pevač Haris Džinović došao je danas u Sarajevo kako bi ispratio prijatelja i kolegu Halida Bešlića na večni počinak. Haris Džinović je došao sa sinom Kanom, vidno utučen zbog gubitka prijatelja. Haris i Kan nisu krili koliko su skrhani bolom. U pozorište… »
(Video) U suzama na komemoraciji: Čeda Jovanović otkrio kako je izgledalo druženje sa Halidom Bešlićem: "Pevali smo zajedno"…
Blic pre 2 sata
U Narodnom pozorištu Sarajevo danas se sa početkom u 11 sati održava komemoracija Halidu Bešliću. Halidovi prijatelji i brojne javne ličnosti već su na trgu ispred Narodnog pozorišta, a među njima je i Čedomir Jovanović. On se slomio pred kamerama kada… »
Miroslav Ilić o Halidu Bešliću: „Bio je druga dimenzija, ljudska“
City magazine pre 1 sat
Pred komemoraciju legendarnoj muzičkoj ikoni Halidu Bešliću, pevač Miroslav Ilić izrazio je saučešće porodici i istakao koliko je Halid bio poseban. „Pre svega, želim da iskoristim ovu priliku da izrazim iskreno saučešće porodici Bešlić, i u svoje ime i… »
"Mama nam nije rekla da si nas napustio, mi smo znali, ćutali smo": Unuka Halida Bešlića govorom rasplakala sve: "Želimo da si…
Blic pre 2 sata
Komemoracija Halidu Bešliću održava se danas u Narodnom pozorištu u Sarajevu, a pevačeva unuka je prva održala govor i svi su u sali plakali. - Mnogo ljudi te voli, nismo ni bili svesni koliko te ljudi voli. Govorilo si da da sam nadarena, to si i ti… »
Halid Muslimović s knedlom u grlu smogao snage da izgovori samo jedno: Prekinuo intervju na ispraćaju kolege
Mondo pre 2 sata
Danas će u Sarajevu biti sahranjen legendarni pevač Halid Bešlić, koji je preminuo 7. oktobra posle kraće i teške bolesti. Već danima se ceo Balkan oprašta od omiljenog pevača, velikog čoveka i humanitarca, a veliki broj poznatih ličnosti od jutros se… »
"Sarajevo, srećo moja…" Tribina stadiona Koševo će nositi ime Halida Bešlića
Mondo pre 2 sata
Legendarni pevač narodne muzike Halid Bešlić preminuo je 7. oktobra, a na dan njegove sahrane, FK Sarajevo je objavio je da će tribina stadiona Koševo biti nazvana po njemu. Halid je bio veliki navijač ovog kluba i to će biti način na koji će mu biti… »
"Ništa ne može da me zaustavi": Čedu Jovanovića zadržali na granici, ali je stigao na sahranu Halida Bešlića
Mondo pre 2 sata
Na komemoraciju Halidu Bešliću u sarajevsko Narodno pozorište došao je i srpski političar Čedomir Jovanović. Istakao ja da ko god je poznavao Halida bio je siguran da im je on najbolji prijatelj. Komentarisao je skupove koji su juče održani širom sveta u… »
Veliki broj kolega stigao u Sarajevo na komemoraciju Halidu Bešliću: Pevač otkrio detalje poslednjeg razgovora
Nova pre 2 sata
Dženaza i komemoracija Halidu Bešliću zakazana je za danas u Sarajevu. Veliki broj prijatelja i saradnika okupio se oko 11 časova u Narodnom pozorištu Sarajeva, kada će se prvo održati komemoracija, koja će biti zatvorena za medije. Veliki broj njegovih… »
"Mama nam nije rekla da si nas napustio ali mi smo znali..." Unuka Halida Bešlića održala govor na komemoraciji, cela sala…
Kurir pre 2 sata
Komemoracija Halidu Bešliću održava se danas u Narodnom pozorištu u Sarajevu, a pevačeva unuka je prva održala govor i zbog njenih reči plakala je cela sala. Unuka Halida Bešlića stigla je na komemoraciju pokojnog dede, sa svojim ocem, majkom i bratom… »
Potresni govor Halidove unuke Lamije: "Volimo te, deda, nisu nam rekli da si otišao ali mi smo znali"
Mondo pre 2 sata
Ovo region još nije doživeo: Potresni govor Halidove unuke Lamije, srce se slama svi plaču
Svet & Skandal pre 2 sata
Sala Narodnog pozorišta u Sarajevu bila je premala da primi sve koji su želeli da prisustvuju komemoraciji Halidu Bešliću. Emocije su ispunile svaki kutak zgrade, a tišina, suze i tuga obeležile su oproštaj od jednog od najvoljenijih umetnika Balkana… »
Halidova supruga nije se pojavila na komemoraciji: Njeno mesto ostalo je prazno
Mondo pre 2 sata
Komemorativni skup počeo je u 11 časova u Narodnom pozorištu Sarajevo. Nakon komemoracije, dženaza će biti održana u Gazi Husrev-begovoj džamiji, sa početkom u 13.30 časova, dok će namaz biti nakon podneva. Sahrana će uslediti na sarajevskom groblju… »
Počela komemoracija Halidu Bešliću, unuka prva održala govor: „Mama nam nije rekla da si nas napustio, mi smo znali, ćutali…
Nova pre 2 sata
Komemoracija Halidu Bešliću održava se danas u Narodnom pozorištu u Sarajevu, a pevačeva unuka je prva održala govor. „Mnogo ljudi te voli, nismo ni bili svesni koliko te ljudi voli. Govorilo si da da sam nadarena, to si i ti meni govorio stalno. Voleli… »
Viki Miljković na ivici suza zbog Halida Bešlića: Lakše mi je što sam ga videla: Neutešna, izgubila je velikog prijatelja
Kurir pre 2 sata
Muzička zvezda Viki Miljković došla je u Sarajevo da isprati svog velikog prijatelja Halida Bešlića na večni počinak. Ona je u Narodno pozorište Sarajevo, gde se održava komemoracija, stigla sa suprugom, čuvenim muzičarem i producentom Draganom… »
Da se naježiš: Evo kako je Halid Bešlić sinoć ujedinio Beograd, Sarajevo, Zagreb, Split, Pariz…
Nova pre 2 sata
Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, danas će biti ispraćen na večni počinak. U 11 časova u Narodnom pozorištu Sarajevo biće održana komemoracija na kojoj će se prijatelji, kolege i brojni poštovaoci oprostiti od pevača koji je ostavio neizbrisiv trag u… »
Sarajevo želi da zapadnu tribinu nazove po Halidu Bešliću
Sport klub pre 2 sata
Zanimljiv predlog člana Premijer lige Bosne i Hercegovine. Fudbalski klub Sarajevo zvanično je uputio molbu Opštini Centar da podrži inicijativu da se zapadna tribina stadiona „Asim Ferhatović Hase“ nazove po nedavno preminulom Halidu Bešliću, „u znak… »
"Produžio sam mu 9 godina života": Doktor Halida Bešlića o prijateljstvu sa pevačem i dijagnozom
Mondo pre 2 sata
Halida Bešlića danas ispraćaju njegovi prijatelji, kolege, poznanici i obožavaoci, a među onima koji su stigli na komemoraciju je i doktor pevača, koji je imao samo lepe reči za njega. Pred sam početak komemoracije, obratio se javnosti i rekao kakav je… »
Sin i unuci nemi od bola, stolica Sejde Bešlić prazna na komemoraciji tuga je bila jača
Svet & Skandal pre 1 sat
"Dva puta sam se rodio, kad me je majka rodila i kad sam upoznao Halida" Kum Bešlića potresnim govorom se oprorstio od muzičke…
Kurir pre 1 sat
Danas, 13. oktobra, održava se komemoracija Halidu Bešliću u Narodnom pozorištu Sarajeva, tokom koje prijatelji, kolege i publika govore o njegovom životu, muzici. Molitva za pokoj duše će se održati u haremu Gazi Husrev-begove džamije oko 13.30 časova… »
„Milioni ljudi tuguju i plaču kao nikada“: Autor najvećih Bešlićevih hitova održao emotivan govor na komemoraciji
Nova pre 1 sat
Dugogodišnji saradnik i prijatelj Halida Bešlića, kompozitor Nazif Gljiva, održao je govor na komemoraciji legendarnom pevaču. U Narodnom pozorištu u Sarajevu u toku je komemoracija Halidu Bešliću, a veliki broj njegovih kolega i saradnika okupio se kako… »
Bolni prizori sina halida bešlića Ove reči na komemoraciji su ga dotukle
Alo pre 2 sata
Njene reči su najviše potresle Halidovog sina Dina koji je jecao na sav glas. Komemoracija Halidu Bešliću održava se danas u Narodnom pozorištu u Sarajevu, a unuka legendarnog pevača je prva održala govor i svi su u sali plakali. Njene reči su najviše… »
Bekuta jedva govori Osvrnula se na poslednju želju Halida Bešlića! (video)
Alo pre 2 sata
Među prvima je stigla Ana Bekuta. Komemoracija Halidu Bešliću održava se u Narodnom pozorištu, a brojni prijatelji su došli da odaju počast legendarnom pevaču. Među prvima je stigla Ana Bekuta. - Rekao je: "Više bih voleo da me pamte kao dobrog čoveka… »
Željko Mitrović stigao na komemoraciju Halidu Bešliću Muk u Narodnom pozorištu, kolege i prijatelji se opraštaju
Alo pre 2 sata
Okupio se ogroman broj kolege i prijatelja. Komemoracija legendarnom pevaču Halidu Bešliću se održava danas u Narodnom pozorištu u Sarajevu sa početkom u 11 časova. Prvi je stigao sin Dino, koji se ispred Narodnog pozorišta pojavio pre početka… »
Supruga Halida Bešlića nije došla Na komemoraciju Svi se pitaju gde je Sejda, ostala prazna stolica (foto)
Alo pre 2 sata
Pored sina je ostala prazna stolica koja je na kojoj piše "Sejda" U toku je komemoracija Halidu Bešliću u Narodnom pozorištu Sarajeva, tokom koje će prijatelji, kolege i publika govoriti o njegovom životu i muzici. Sin Dino Bešlić sa decom i suprugom… »
Maja Berović došla na komemoraciju Halidu nakon nje stigao Jala Brat, plače kao dete: Pevači ujedinjeni u bolu
Telegraf pre 2 sata
Legendarni pevač, Halid Bešlić, biće ispraćen na večni počinak danas, 13. oktobra u Sarajevu, a pre sahrane održava se komemoracija koja počinje u 11 časova u Narodnom pozorištu u Sarajevu. Poznata lica, Halidove kolege, ljudi iz sveta muzike, glume i… »
Maja Berović na ivici suza, stigla na komemoraciju Halidu Bešliću: "Više ništa neće biti isto"
Telegraf pre 2 sata
Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, biće ispraćen na večni počinak danas, 13. oktobra, u Sarajevu, a pre sahrane biće održana komemoracija u 11 časova na koju je stigla Maja Berović. Maja je utučena stigla na komemoraciju u Narodno pozorište, a pred… »
Halidova žena zbog bolesti nije došla na komemoraciju: Najtužnija slika, prazno mesto za nju, na njemu piše...
Telegraf pre 2 sata
Legendarni pevač Halid Bešlić preminuo je u 71. godini, a danas, 13. oktobra, biće ispraćen na večni počinak. U 11 časova počela je komemoracija povodom njegove smrti, koja se održava u Narodnom pozorištu, gde su se okupili članovi porodice, kolege… »
Komemoracij Halidu Bešliću počela minutom ćutanja! Sin sa decom i suprugom neutešan, pogledajte potresne scene
Telegraf pre 2 sata
Komemoracija Halidu Bešliću počela je u 11 časova u Narodnom pozorištu u Sarajevu, a svi prisutni na početku su mu odali počast minutom ćutanja. Emotivna scena u sali Narodnog pozorišta rasplakala je čitavo Sarajevo, koje komemoraciju mogu da prate na… »
"Mama nam nije rekla da si nas u utorak napustio": Potresan govor Bešlićevih unuka, sin se slomio od plača
Telegraf pre 2 sata
Komemoracija Halidu Bešliću održava se danas u Narodnom pozorištu u Sarajevu, a pevačeva unuka je prva održala govor i svi su u sali plakali. - Poseban si, mnogo ljudi te voli. Nismo ni bili svesni koliko ih je. Govorio si deda: "Veolo bih da si muzički… »
Halid je bio ljudina: Reditelj Ademir Kenović na komemoraciji o sjajnom gestu Bešlića
Telegraf pre 1 sat
Reditelj Ademir Kenović održao je emotivan govor o Halidu Bešliću na komemoraciji u pozorištu u Sarajevu. "Nije meni mesto u pozorištu. To je za gospodu. To su bile njegove reči kada smo pripremali jedan projekat pre 20 godina. Reče mi: "Možemo li negde… »
Pevačica koja je rekla da neće doći na Halidovu sahranu, stigla u Sarajevo! Svi su bili iznenađeni
Telegraf pre 1 sat
Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, biće ispraćen na večni počinak danas, 13. oktobra, u Sarajevu, a pre sahrane biće održana komemoracija u 11 časova. Poznata lica, Halidove kolege, ljudi iz sveta muzike, glume i politike polako pristižu u zgradu… »
Velikan iz regiona želi da tribinu nazove po Halidu Bešliću, u Sarajevu neutešni: "Ovaj klub i grad..."
Telegraf pre 1 sat
Fudbalski klub Sarajevo uputio je zvaničnu molbu Opštini Centar u kojo navodi da želi da se zapadna tribina stadiona "Asim Ferhatović Hase" nazove po nedavno preminuloj legendi narodne muzike Halidu Bešliću. Podsetimo, pevač Halid Bešlić preminuo je u… »
Ostavio nam je ljubav i zajedništvo, otišao je čistog obraza: Emina Jahović u suzama na komemoraciji Halidu Bešliću
Story pre 2 sata
Komemoracija Halidu Bešliću održaće se danas sa početkom od 11 časova u Narodnom pozorištu u Sarajevu. Na komemoraciji će sećanja na Halida izneti Dino Merlin, Enis Bešlagić i Emir Hadžihafisbegović, a prisustvovaće brojni prijatelji i poštovaoci… »
Emina Jahović na ivici suza: Pevačica stigla na komemoraciju Halidu Bešliću, lice krije iza tamnih naočara: "Otišao je čistog…
Blic pre 3 sata
Komemoracija Halidu Bešliću održava se u Narodnom pozorištu, a brojni prijatelji su došli da odaju počast legendarnom pevaču. Među njima je i pevačica Emina Jahović koja je skrhana bolom i na ivici suza. - Ne znam šta da kažem, a da se ne zaplačem, na… »
"Posetio sam ga dan pred smrt, malo je mogao da priča": Vozač Halida Bešlića otkrio nepoznate detalje o pevaču: Evo i šta su…
Blic pre 3 sata
Halid Bešlić, legendarni pevač narodne muzike, preminuo je u 71. godini nakon kraće borbe sa teškom bolešću. Njegov dugogodišnji prijatelj i vozač, Vlado Pejić, prisetio se zajedničkih trenutaka i otkrio nepoznate detalje iz Halidovog života. On je… »
"Trudio sam se da mu nađem lek za ovu bolest": Doktor Halida Bešlića o prijateljstvu sa pevačem i dijagnozom
Blic pre 3 sata
Halida Bešlića danas ispraćaju njegovi prijatelji, kolege, poznanici i obožavaoci, a među onima koji su stigli na komemoraciju je i doktor pevača, koji je imao samo lepe reči za njega. Pred sam početak komemoracije, obratio se javnosti i rekao kakav je… »
Halid Muslimović prekinuo intervju: Sa knedlom u grlu pričao o Halidu Bešliću, skroz se slomio: "Sve je rečeno" (video)
Blic pre 3 sata
Danas se u Narodnom pozorištu u Sarajevu održava komemoracija legendarnom pevaču Halidu Bešliću. Emotivni oproštaj okupio je brojne kolege i prijatelje, među kojima su bili Halid Muslimović i Rasim Ljajić. Muslimović je, kroz suze, govorio o svom… »
Halidu Muslimoviću pozlilo tokom davanja izjave na komemoraciji Halidu Bešliću
Hello pre 3 sata
Uskoro počinje komomeracija Halidu Bešliću u Narodnom pozorištu u njegovom Sarajevu, a brojne kolege, prijatelji i članovi porodice pristižu kako bi mu odali poslednju počast. Među prvima je stigao njegov kolega i dugogodišnji prijatelj, a tokom izjave… »
Udovica na dan kad je umro halid tražila jedno od doktora: Lekari su bili protiv, ali Sejda je samo htela da isprati muža
Kurir pre 3 sata
Sarajevo i celi region danas ispraća Halida Bešlića, koji je preminuo u 72. godini posle teške bolesti. Njegova udovica Sejda Bešlić je potpisala da želi da izađe iz bolnice na svoj zahtev kako bi ispratila Halida, doktori nisu bili za to da, ali njena… »
On je prvi došao na poslednji ispraćaj: Na svakom ćošku Halidove slike, jake policijske snage pre sahrane
Mondo pre 3 sata
Sarajevo danas ispraća Halida Bešlića, na svakom ćošku njegova slika: Sin pevača već stigao u pozorište gde će biti…
Nova pre 3 sata
Legenda narodne muzike, Halid Bešlić danas će biti ispraćen na večni počinak, a u 11 časova biće održana komemoracija u Narodnom pozorištu Sarajevo tokom koje će prijatelji, kolege i publika govoriti o pokojniku. Nakon komemoracije Halidu Bešliću održaće… »
Muslimović slomljen od bola prekinuo intervju: Govorio o Bešliću pa ga emocije savladale: Teško je reći bilo šta...
Kurir pre 3 sata
Danas će u Sarajevu biti sahranjen legendarni pevač Halid Bešlić, koji je preminuo 7. oktobra posle kraće i teške bolesti. Već danima se ceo Balkan oprašta od omiljenog pevača, velikog čoveka i humanitarca, a veliki broj poznatih ličnosti od jutros se… »
Emina Jahović na komemoraciji Halidu Bešliću: Došla 2 sata ranije, kroz suze otkrila dogovor sa pokojnim pevačem (Video)
Mondo pre 3 sata
Danas će u Sarajevu, na gradskom groblju Bare, biti sahranjen Halid Bešlić, muzičar za kojim tuguje celi region. Molitva za pokoj duše će se održati u haremu Gazi Husrev-begove džamije oko 13.30 časova. Nakon molitve, ožalošćena povorka kretaće se kroz… »
Emina suzne oči krije crnim naočarima: Vidno tužna stigla u sarajevo na poslednji ispraćaj Halida Bešlića: Ostavio nam je…
Kurir pre 3 sata
Emina Jahović stigla je u Sarajevo na poslednji ispraćaj Halidu Bešliću, legendarnom pevaču, koji je preminuo u utorak, 7. oktobra. Vidno utučena, suze je krila crnim naočarima, ali je skupila snagu da progovori o muzičkoj zvezdi za kojom žali čitav… »
Od Sarajeva do Spensa – region se oprašta od Halida Bešlića, evo kako su ga Novosađani ispratili
Luftika pre 3 sata
Širom Bosne i Hercegovine, ali i u regionu i dijaspori, hiljade građana oprašta se od Halida Bešlića, koji je preminuo 7. oktobra u 72. godini. Desetine gradova, među kojima je i Novi Sad, juče su organizovale zajednički oproštaj od pevača. Okupljanja su… »
Kolege se okupljaju na komemoraciji Halidu Bešliću: Emina zaplakala i otkrila tajnu sa pevačem, Joksimović slomljen
Mondo pre 2 sata
"Uspeo sam da mu podarim 9 godina života" Doktor Halida Bešlića o dijagnozi: "Trudio sam se da nađem lek"
Alo pre 3 sata
Posebno je srećan što je uspeo da produži život Halidu jednom prilikom. Halida Bešlića danas ispraćaju njegovi prijatelji, kolege, poznanici i obožavaoci, a među onima koji su stigli na komemoraciju je i doktor pevača, koji je imao samo lepe reči za… »
Halidov sin prvi stigao na komemoraciju Dino slomljen od bola, zastave na pola koplja, potresan prizor iz Sarajeva
Alo pre 3 sata
Dino je stigao dosta ranije pre početka, kako bi proverio da li je sve organizovano kako treba. Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je 7. oktobra, u 71. godini, nakon kraće borbe sa opakom bolešću. Pevač će danas, 13. oktobra, biti ispraćen na… »
Ona se ne odvaja od sejde Halidova udovica u lošem stanju, evo šta se dešava na dan sahrane
Alo pre 3 sata
Svi su se pitali zašto se ona sinoć nije pojavila na odavanju počasti, nakon čega se saznalo da je sve vreme uz Sejdu. Supruga legendarnog pevača Halida Bešlića u lošem je zdravstvenom stanju. Nakon primljenih hemioterapija puštena je na kućno lečenje… »
Emina Jahović na ivici suza Pevačica stigla na komemoraciju Halidu Bešliću
Alo pre 3 sata
Na komemoraciji Halida Bešlića govoriće Dino Merlin, Emir Hadžihafizbegović i Enis Bešlagić. Komemoracija Halidu Bešliću održava se u Narodnom pozorištu, a brojni prijatelji su došli da odaju počast legendarnom pevaču. Među njima je i pevačica Emina… »
Komemoracija halidu bešliću Potresne scene u Sarajevu, porodica i prijatelji utučeni
Alo pre 3 sata
Ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu postavljene su stolice i veliki led ekran preko kog će građani moći da prate komemoraciju. Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je 7. oktobra, u 71. godini, nakon kraće borbe sa opakom bolešću. Pevač će… »
Halid Muslimović prekinuo intervju Slomljen stigao na komemoraciju: "Sve je rečeno"
Alo pre 2 sata
Emotivni oproštaj okupio je brojne kolege i prijatelje. Danas se u Narodnom pozorištu u Sarajevu održava komemoracija legendarnom pevaču Halidu Bešliću. Emotivni oproštaj okupio je brojne kolege i prijatelje, među kojima su bili Halid Muslimović i Rasim… »
Rekla je da neće doći, a ipak se pojavila Pevačicu niko nije očekivao na sahrani Halida Bešlića! (video)
Alo pre 2 sata
Među njima se našla i ona. Halid Bešlić će danas biti ispraćen na večni počinak u Sarajevu, gde se najavljuje da će biti na desetine hiljada ljudi. Komemoracija je zakazana za 11 časova, a govoriće Dino Merlin, Emir Hadžihafizbegović i Enis Bešlagić… »
"Baš smo bili prisni" Željko i Jovana Joksimović neutešni na komemoraciji: "Pre 20 dana smo se družili i..."
Telegraf pre 3 sata
Pevač Željko Joksimović pojavio se na komemoraciji povodom smrti Halida Bešlića, koja se održava danas, 13. oktobra, u Narodnom pozorištu u Sarajevu. Nakon 10 časova, Željko Joksimović je stigao u pratnji svoje supruge Jovane. Tugu su krili ispod tamnih… »
Tifa, Sejo, Rasim Ljajić... Doktor, gradonačelnik i cela estrada Balkana: Poznati stižu na komemoraciju Halidu
Telegraf pre 3 sata
Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, biće ispraćen na večni počinak danas, 13. oktobra, u Sarajevu, a pre sahrane biće održana komemoracija u 11 časova. Poznata lica, Halidove kolege, ljudi iz sveta muzike, glume i politike polako pristižu u zgradu… »
Na komemoraciju stigao bitan čovek, Halidu je u jednom trenutku spasio život: Otkrio detalje poslednje borbe
Telegraf pre 3 sata
Danas, 13. oktobra, u Narodnom pozorištu u Sarajevu održava se komemoracija povodom smrti legendarnog pevača Halida Bešlića. Očekuje se veliki broj njegovih prijatelja, saradnika, komšija, kolega... Među prvima je došao čovek koji je jednom prilikom… »
Halidu napisala pesmu pred smrt: Emina Jahović došla na komemoraciju, na ivici suza jedva izustila...
Telegraf pre 3 sata
Komemoracija Halidu Bešliću održava se danas, 13. otkobra, u Narodnom pozorištu u Sarajevu. Brojni pevači došli su da odaju počast legendarnom pevaču. Među njima je i pevačica Emina Jahović, koja je tugu sakrila ispdod velikih, tamnih naočara. Pevačica… »
Haris Džinović na ivici suza: Stigao na komemoraciju Halidu Bešliću, od njega se ne odvaja sin
Telegraf pre 2 sata
Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, biće ispraćen na večni počinak danas, 13. oktobra, u Sarajevu, a pre sahrane biće održana komemoracija u 11 časova. Među brojnim poznatim ličnostima, pevačima, glumcima i političarima, u Narodno pozorište, stigao je… »
Oglasio se MUP na dan sahrane halida bešlića: Objavili važne informacije, evo šta je strogo zabranjeno
Blic pre 4 sati
Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, biće sahranjen danas u Sarajevu. Prema prvim procenama policijsko-bezbednosnih organa u Sarajevu, na dženazi Halidu Bešliću očekuje se prisustvo više od 30.000 ljudi. "U 11.00 časova u Narodnom pozorištu Sarajevo… »
“Posle tita ljudi nikoga nisu toliko žalili kao Halida” Bešlićev prijatelj otkriva: Umro je za 2 meseca od dijagnoze...
Kurir pre 4 sati
Novinar Dalibor Mrdić iz Sarajeva, bio je dugogodišnji porodični prijatelj pokojnog Halida Bešlića, a zajedno su i poslovno sarađivali jer je on bio zadužen za ekranizaciju njegovih video spotova, pa tako i čuvene “Romanije”. Dalibor je kao i svi, jako… »
"Evo gde ćemo ako bog da..." Halidov vozač i prijatelj: Uvek kad smo prolazili pored groblja govorio je "Tu gde su one male…
Kurir pre 4 sati
Halid Bešlić preminuo je u 72. godini nakon kraće i teške borbe sa teškom bolešću, a skoro svakodnevno je već decenijama sa njim vreme provodio Vlado Pejić, njegov školski drug koji mu je poslednjih 20 godina bio i vozač. Pejić danas živi u motelu Halida… »
Sin Dino slomljen ipak stigao ranije, uradio nešto veličanstveno: Na svakom ćošku pevačeva slika, Sarajevo danas ispraća Halida…
Svet & Skandal pre 3 sata
Danas, 13. oktobra, Sarajevo se oprašta od jednog od svojih najvoljenijih sinova – legendarnog pevača Halida Bešlića. Komemoracija povodom njegove smrti biće održana u Narodnom pozorištu Sarajeva sa početkom u 11 sati, gde će prijatelji, kolege i publika… »
Poslednji ispraćaj Halida Bešlića: Detalji komemoracije i posebna regulacija saobraćaja
Danas pre 4 sati
Sarajevo se danas oprašta od legende muzičke scene, Halida Bešlića. Komemoracija će biti održana u 11 časova u Narodnom pozorištu, nakon čega sledi dženaza u Gazi Husrev-begovoj džamiji i sahrana na gradskom groblju Bare. Zbog ovog događaja, u Federaciji… »
Hiljade ljudi stižu iz svih krajeva, oglasio se MUP Kantona Sarajevo: Dan žalosti zbog sahrane Halida Bešlića
Mondo pre 4 sati
U Sarajevu će danas biti održana komemoracija povodom smrti legendarnog pevača Halida Bešlića, koji je preminuo 7. oktobra. Komemorativni skup počeće u 11 časova u Narodnom pozorištu Sarajevo, ali će, na zahtev porodice i bliskih prijatelja, biti… »
Na sahrani halida bešlića strogo je zabranjena jedna stvar! Mup obavestio javnost, izdato hitno saopštenje
Alo pre 4 sati
Prema prvim procenama policijsko-bezbednosnih organa u Sarajevu, na sahrani legendarnog pevača očekuje se prisustvo više od 30.000 ljudi. Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, biće ispraćen na večni počinak danas, 13. oktobra, u Sarajevu. Prema prvim… »
Halid Bešlić će na večni počinak biti ispraćen uz ovu pesmu Nije njegova omiljena, a danima se čuje širom sveta!
Alo pre 4 sati
Legendarni pevač će biti sahranjen danas. Legendarni pevač Halid Bešlić biće sahranjen danas, 13. oktobra, na gradskom groblju "Bare" u Sarajevu, pored svog velikog prijatelja Kemala Montena. Dženaza će biti klanjana u 13.30 u Gazi Husrev-begovoj… »
Mup KS objavio važne informacije na dan sahrane Halida Bešlića: Ovo je strogo zabranjeno
Telegraf pre 4 sati
MUP KS objavio važne informacije za građane. Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, biće ispraćen na večni počinak danas, 13. oktobra, u Sarajevu. Prema prvim procenama policijsko-bezbednosnih organa u Sarajevu, na dženazi legendarnog pevača očekuje se… »
Halidov sin slomljen od bola, prvi stigao na komemoraciju: Potresan prizor iz Sarajeva, zastave na pola koplja
Telegraf pre 3 sata
Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je 7. oktobra, u 71. godini, nakon kraće borbe sa opakom bolešću. Pevač će danas, 13. oktobra, biti ispraćen na večni počinak u Sarajevu, gde se najavljuje da će biti na desetine hiljada ljudi. Komemoracija… »
Sarajevo danas ispraća Halida Bešlić
Vesti online pre 5 sati
Slavni pevač Halid Bešlić preminuo je prošle nedelje, 7. oktobra, u 72. godini, nakon borbe sa opakom bolešću. Hanki pozlilo na skupu u Sarajevu S Halidovim hitovima još nije gotovo. Danas, 13. oktobra u 13:30 časova, dogodiće se klanjanje namaza u… »
"Umro je za dva meseca od dijagnoze": Halidov prijatelj o njegovim poslednjim danima u bolnici: "Posle Tita ljudi nisu nikoga…
Blic pre 5 sati
Prijatelj Halida Bešlića, novinar Dalibor Mrdić iz Sarajeva govorio o druženju sa legendarnim pevačem, ali i o njegovim poslednjim danima i borbi sa opakom bolešću. - Moje prijateljstvo sa Halidom je bilo nasleđeno od mog oca. Moj otac se družio sa njim… »
Sa Halidom bila do poslednjeg daha a i ona sama na terapijama: Evo šta je sa Sejdom
Svet & Skandal pre 4 sati
Pevač Halid Bešlić, preminuo je 7. oktobra, posle kratke i teške bolesti u 71. godini života. Njegov odlazak duboko je potresao ne samo publiku, već i najbliže — jer je bolest Sejde Bešlić, njegove supruge, dodatno otežala već teške dane porodice. Dok se… »
"U katastrofalnom je stanju" Svi se brinu za Halidovu udovicu: "u najtežoj bolesti dogodila joj se smrt"
Alo pre 5 sati
Bije tešku bitku sa opakom bolešću, a Halidova smrt ju je potpuno slomila. Najbliži prijatelj Halida Bešlića poslednjih 20 godina bio je vozač Vlado, koji ne može da se pomiri sa činjenicom da je legendarni pevač preminuo. Danima lije suze i suočava se… »
Sarajevo danas ispraća Halida Bešlića: Dolaze ljudi iz celog sveta S Halidovim hitovima još nije gotovo
B92 pre 5 sati
Slavni pevač Halid Bešlić preminuo je prošle nedelje, 7. oktobra, u 72. godini, nakon borbe sa opakom bolešću. Samir Kadirić, harmonikaš i Halidov dugogodišnji bliski saradnik je na veličanstvenom okupljanju u Sarajevu najavio nove pesme legendarnog… »
"U katastrofalnom je stanju..." Halidov vozač progovorio o Sejdi "Nikada nas nije pitala kad se vraćamo"
Telegraf pre 5 sati
Ekipa Telegrafa posetila je Sezimovac, mesto u kojem je Halid Bešlić izgradio pumpu i motel, a njegov najbliži prijatelji vozač koji se od njega nije odvajao poslednjih 20 godina, Vlado, rasplakao se pred našim kamerama i otkrio kako su izgledali… »
Ceo region se danas oprašta od Halida Bešlića: Ovde će pevač biti ispraćen na večni počinak
Telegraf pre 5 sati
Legenda narodne muzike, Halid Bešlić, preminuo je 7. oktobra, u 71. godini, nakon kraće borbe sa opakom bolešću. Pevač će danas, 13. oktobra, biti ispraćen na večni počinak u Sarajevu, gde se najavljuje da će biti na desetine hiljada ljudi. U 11 časova… »
Kako se svet oprostio od Halida Bešlića
Vreme pre 5 sati
Pariz, Beč, Toronto, Sidnej, Novi Pazar, Osijek, Ljubljana, Sarajevo... samo su neki od gradova gde su se oni koji su voleli Halida Bešlića i njegove pesme, okupili u nedelju, 12. oktobra, njemu u čast. Halidu se pevalo uz suze od Sarajeva, Beograda… »
Halidov vozač i prijatelj otkrio šta je uvek govorio pored groblja: Samo jedno ga je zanimalo dan pred smrt
Mondo pre 6 sati
Halid Bešlić preminuo je u 72. godini nakon kraće i teške borbe sa teškom bolešću, a skoro svakodnevno je već decenijama sa njim vreme provodio Vlado Pejić, njegov školski drug koji mu je poslednjih 20 godina bio i vozač. Pejić danas živi u motelu Halida… »
„Srcem za Halida“: Građani širom regiona i u dijaspori opraštaju se od legende narodne muzike (VIDEO)
Danas pre 13 sati
Širom Bosne i Hercegovine, ali i u regionu i dijaspori, hiljade građana oprašta se od Halida Bešlića, legende narodne muzike, koji je preminuo 7. oktobra u 72. godini. Kako bi mu odali poslednju počast i dostojanstveno se oprostili, desetine gradova… »
Vesti dana »

Zorica rekla da neće doći, pa se ipak pojavila na Halidovoj sahrani: Sa knedlom u grlu ispratila kolegu
Mondo pre 28 minutajoš 28 povezanih

Haos u izraelskom parlamentu: Tramp počeo govor, obezbeđenje reagovalo zbog incidenta
Nova pre 14 minutajoš 128 povezanih

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 34 minutajoš 24 povezane

Tri osobe povređene u sudaru više vozila u tunelu "Munjino brdo"
Radio 021 pre 34 minutajoš 24 povezane