Povezane vesti

​Milojević ponudio ostavku - stigao i odgovor iz Zvezde!

​Milojević ponudio ostavku - stigao i odgovor iz Zvezde!

Sportske.net pre 1 dan
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ponudio je ostavku na mesto trenera Crvene zvezde posle trećeg uzastopnog kiksa u svim takmičenjima, ali klub nije spreman u ovom trenutku na radikalnije korake, ekskluzivno prenosi " Kurir". Iako je delovalo do pre… »
Kokoškov u problemu; Baskoniji svanulo posle Zvezde i Partizana

Kokoškov u problemu; Baskoniji svanulo posle Zvezde i Partizana

B92 pre 10 sati
Košarkaši Baskonije upisali su drugi trijumf u nizu posle poraza od Crvene zvezde i Partizana. Baskonija posle šest odigranih kola Evrolige bila jedina ekipa koja nije imala pobedu, a izašla je iz poraza od beogradskih crveno i crno-belih. Međutim, brzo… »
Sjajne vesti za Zvezdu u Evroligi: Nedovićev Monako "razbio" Panatinaikos i odvojio ga od crveno-belih!

Sjajne vesti za Zvezdu u Evroligi: Nedovićev Monako "razbio" Panatinaikos i odvojio ga od crveno-belih!

Telegraf pre 11 sati
Košarkaši Monaka upisali su petu pobedu u Evroligi pošto su u 8. kolu bili bolji od ekipe Panatinaikosa kod kuće sa ubedljivih 92:84. Prva četvrtina je bila potpuno izjednačena, sve do trenutka kada je Nikola Mirotić vezao četiri poena, a Nemanja Nedović… »
Senzacija u Superligi, Zvezda doživela iznenađujući poraz!

Senzacija u Superligi, Zvezda doživela iznenađujući poraz!

Telegraf pre 12 sati
Odbojkaši Crvene zvezde poraženi su od Takova u gostima, u okviru drugog kola Superlige Srbije rezultatom 3:2, po setovima 25:20, 27:25, 23:25, 17:25, 15:12. Nisu očekivali cveno-beli odličan početak domaćina gde su Alginon i Borovnjak doneli prednost od… »
Milan kolarević za hotsport: Rezervista koji je srušio Zvezdu – „Neverovatan osećaj, toliko sam se pogubio u tom trenutku!“…

Milan kolarević za hotsport: Rezervista koji je srušio Zvezdu – „Neverovatan osećaj, toliko sam se pogubio u tom trenutku!“…

Hot sport pre 16 sati
Vošino čudo od deteta! Vojvodina je juče na Karađorđu ostvarila jednu od većih pobeda u novijoj istoriji. Vodila je Crvena zvezda 0:2 na poluvremenu i sve je delovalo kao da će gosti iz Beograda rutinski slaviti. Ipak, Tanjga i njegovi izabranici su… »
"Neki su pomislili da ćemo da se branimo protiv Zvezde": Tanjga otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu

"Neki su pomislili da ćemo da se branimo protiv Zvezde": Tanjga otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu

Mondo pre 16 sati
Vojvodina je posle velikog preokreta pobedila Crvenu zvezdu u Novom Sadu. Gubila je sa 2:0 na poluvremenu, a na kraju je slavila sa 3:2. Gol za pobedu postigao je Milan Kolarević. Dan posle meča je zajedno sa trenerom Miroslavom Tanjgom pričao o utiscima… »
Vladan Milojević ponudio ostavku! Šta će Zvezda učiniti da razreši najveću krizu u poslednjoj deceniji?

Vladan Milojević ponudio ostavku! Šta će Zvezda učiniti da razreši najveću krizu u poslednjoj deceniji?

Dnevnik pre 18 sati
Vladan Milojević ponudio je ostavku na mesto trenera FK Crvena zvezda, saznaje Kurir. Posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu (2:3) trener Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je odgovornost. Međutim, prema saznanjima Kurira uprava Crvene zvezde… »
VIDEO Zvezda juri evropski rekord: Podudarnost je frapantna i mnogi trljaju oči kad vide podatke

VIDEO Zvezda juri evropski rekord: Podudarnost je frapantna i mnogi trljaju oči kad vide podatke

Nova pre 17 sati
Ekipa Saše Obradovića imala je oktobar iz snova, tim sa Malog Kalemengdana ne zna za poraz od promene na klupi, nanizala je ukupno osam trijumfa i sada ima priliku da napadne klupski rekord u elitnom takmičenju. Godinama se već ispredaju bajke o čudesnom… »
Čitaoci B92.sport rekli svoje: Milojević je najveći krivac za poraz

Čitaoci B92.sport rekli svoje: Milojević je najveći krivac za poraz

B92 pre 18 sati
Navijači Crvene zvezde u anketi posle utakmice sa Vojvodinom ocenili su partije ekipe Vladana Milojevića. Crveno-beli su doživeli prvi poraz u sezoni, posle nezapamćenog preokreta u Novom Sadu. Zvezda je uspela da ispusti vođstvo od 2:0 na poluvremenu… »
Izundu - junak zvezdine pobede: Osećao sam se sjajno, Moteijunas me uči svemu

Izundu - junak zvezdine pobede: Osećao sam se sjajno, Moteijunas me uči svemu

Večernje novosti pre 19 sati
KADA se činilo da bi Makabi mogao da prekine seriju pobeda Crvene zvezde u Evroligi, stvar u svoje odlučio je da uzme Ebuka Izundu i postao je heroj crveno-belih koji je sjajnom igrom u četvrtoj četvrtini doneo trijumf klubu sa Malog Kalemegdana. FOTO… »
Vladan Milojević ponudio ostavku: Crvena zvezda ostaje bez trenera?!

Vladan Milojević ponudio ostavku: Crvena zvezda ostaje bez trenera?!

Hot sport pre 20 sati
Vladan Milojević ponudio ostavku posle poraza u Novom Sadu! Prema saznanjima Kurira, trener Crvene zvezde Vladan Milojević ponudio je ostavku na svoju funkciju nakon poraza od Vojvodine (3:2) u zaostaloj utakmici 3. kola Superlige Srbije, odigranoj u… »
Ekskluzivno! Vladan Milojević ponudio ostavku: Evo kako je reagovala uprava Crvene zvezde! Ko sedi na klupi protiv Lila?!

Ekskluzivno! Vladan Milojević ponudio ostavku: Evo kako je reagovala uprava Crvene zvezde! Ko sedi na klupi protiv Lila?!

Kurir pre 21 sat
Vladan Milojević ponudio je ostavku na mesto trenera FK Crvena zvezda, saznaje Kurir. Posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu (2:3) trener Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je odgovornost. Međutim, prema saznanjima Kurira uprava Crvene zvezde… »
Odbijam da radim ovo svaki put: Kodi se oglasio povodom usluga za Monekea!

Odbijam da radim ovo svaki put: Kodi se oglasio povodom usluga za Monekea!

Hot sport pre 21 sat
Bugarski reprezentativac ponovo pokazao klasu! Crvena zvezda u okviru 8. kola Evrolige igra u Beogradu protiv Makabi Tel Aviva, ali kao gost. Pobedu je odneo ‘gostujući’ sastav – 99:92. Ponovo je pravi lider ekipe u svakom smislu na parketu bio… »
Nema promene: Milojević spreman da ode, uprava bez rešenja

Nema promene: Milojević spreman da ode, uprava bez rešenja

Sport klub pre 20 sati
Vladan Milojević je, svestan loših rezultata i krize, spreman da ode sa mesta šefa stručnog štaba Crvene zvezde. To je saopštio čelnicima kluba u razgovoru, ali prema saznanjima Sport kluba uprava se nije opredelila za promenu. Posle priče o odgovornosti… »
Izundu: Ponekad mi je teško da shvatim detalje odbrane koju trener traži, ali Donatas mi pomaže

Izundu: Ponekad mi je teško da shvatim detalje odbrane koju trener traži, ali Donatas mi pomaže

Sportski žurnal pre 21 sat
“Misle da će mi blokirati šut, pa ostanu iznenađeni”. Ebuka Izundu vodio je Zvezdu do pobede sinoć protiv Makabija. Crno-beli centar je u odlučujućim trenucima preuzeo odgovornost i sa 12 poena u poslednjoj četvrtini doneo trijumf ekipi. - Osećao sam se… »
"Delije" o upravi, igračima, treneru, Lilu: "Da vratimo sada za godine razmaženosti"

"Delije" o upravi, igračima, treneru, Lilu: "Da vratimo sada za godine razmaženosti"

B92 pre 21 sat
Nakon poraza od Vojvodine, trećeg neuspeha Crvene zvezde u nizu, oglasili su se navijači. Zvezda je nakon poraza u Bragi (2:0) u Ligi šampiona, upala u krizu i u Superligi jer je posl remija sa niškim Radničkim (0:0), poražena od Vojvodine (3:2) uprkos… »
Milojević ponudio ostavku - Terzić reagovao?

Milojević ponudio ostavku - Terzić reagovao?

B92 pre 21 sat
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ponudio je ostavku nakon poraza od Vojvodine u Novom Sadu (2:3), pišu domaći mediji. Iskusni stručnjak preuzeo je punu odgovornost za rezultate koji su doveli crveno-bele u tešku situaciju, prema saznanjima "Kurira"… »
Trese se marakana! Vladan Milojević podneo ostavku, Zvezdan Terzić hitno reagovao

Trese se marakana! Vladan Milojević podneo ostavku, Zvezdan Terzić hitno reagovao

Večernje novosti pre 20 sati
BURNO je u redovima šampiona Srbije! FOTO: FK Crvena zvezda Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ponudio je ostavku nakon poraza od Vojvodine u Novom Sadu (2:3), piše "Kurir". Iskusni stručnjak preuzeo je punu odgovornost za rezultate koji su doveli… »
Normalno je da večite pobeđujemo, Znao sam da okrećemo: Zbiljić presrećan nakon istorijske pobede!

Normalno je da večite pobeđujemo, Znao sam da okrećemo: Zbiljić presrećan nakon istorijske pobede!

Hot sport pre 22 sata
Utakmica za pamćenje! Vojvodina je u Novom Sadu dočekala Crvenu zvezdu u okviru 3. kola Superlige Srbije. Pobedu je odneo domaćin, nakon velikog preokreta, a konačan rezultat bio je 3:2. Iako su crveno-beli iz Beograda vodili na poluvremenu sa dva gola… »
Milojević: Ovo je nedopustivo

Milojević: Ovo je nedopustivo

Vesti online pre 22 sata
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, bio je nikad kraći posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu. Zvezda je u zaostaloj utakmici trećeg kola Superlige Srbije prokockala prednost od 2:0 i poražena je sa 3:2. – Ne znam šta bih rekao za prve utiske, kad… »
"Da vratimo Zvezdi za godine razmaženosti": Delije se javile posle debakla u Novom Sadu

"Da vratimo Zvezdi za godine razmaženosti": Delije se javile posle debakla u Novom Sadu

Mondo pre 22 sata
Fudbaleri Crvene zvezde imali su dva su dva gola prednosti na poluvremenu meča protiv Vojvodine u Novom Sadu, ali su onda neprijatno iznenadili svoje navijače. Domaćin je velikim preokretom savladao aktuelnog šampiona Srbije, čije je samo produbljena… »
Hitno saopštenje delija: Navijači se oglasili i poslali poruku igračima i upravi! Pomenuli i utakmicu sa Lilom!

Hitno saopštenje delija: Navijači se oglasili i poslali poruku igračima i upravi! Pomenuli i utakmicu sa Lilom!

Kurir pre 22 sata
Poraz fudbalera Crvene zvezde od Vojvodine u Novom Sadu (2:3) teško je pao najvernijim navijačima crveno-belih. Delije su se oglasile posle utakmice saopštenjem, čime su poslale jasnu poruku igračima, treneru i upravi kluba. "U poslednjoj deceniji Zvezda… »
„Delije“ se oglasile u ponoć nakon krize Zvezde: Progovorili o Upravi, treneru i igračima

„Delije“ se oglasile u ponoć nakon krize Zvezde: Progovorili o Upravi, treneru i igračima

Nova pre 22 sata
Najvatrenije pristalice Crvene zvezde oglasile su se u ponoć i iznele svoje misli nakon što su crveno-beli poraženi u Novom Sadu sa 3:2 (nakon što je Zvezda vodila sa 2:0). Pred kraj meča su skandirali „Ti dole na terenu, Zvezdin grb što nosiš, od tebe… »
Džoker Izundu – Donatasove lekcije i samo „malo pametnije“

Džoker Izundu – Donatasove lekcije i samo „malo pametnije“

Sport klub pre 22 sata
Kada su kola krenula nizbrdo i kada je Zvezda od +14 došla do -3 početkom poslednje četvrtine, crveno-belima je potrebna – energija. Reč koja se toliko puta upotrebila prethodnih nedelja u opisu igre Crvene zvezde, a sada je dodatni impuls dao – Ebuka… »
"Volim kad misle da će da me blokiraju, pa se iznenade": Izundu zakucao Makabi, pa poslao poruku sudijama

"Volim kad misle da će da me blokiraju, pa se iznenade": Izundu zakucao Makabi, pa poslao poruku sudijama

Mondo pre 22 sata
Crvena zvezda je na sjajan način savladala Makabi u "Pioniru" i uspela da nastavi niz pobeda u Evroligi, a "iks faktor" ove pobede bio je Ebuka Izundu. Nigerijski centar je u četvrtoj četvrtini proradio, davao je poene kada niko drugi nije mogao, a o… »
"Evidentno je da nešto ne štima, ali...": Delije se oglasile posle Vojvodine, imaju poruku za sve navijače

"Evidentno je da nešto ne štima, ali...": Delije se oglasile posle Vojvodine, imaju poruku za sve navijače

Telegraf pre 22 sata
Nedugo nakon poraza Crvene zvezde od Vojvodine u Novom Sadu (3:2), navijači srpskog šampiona, popularne Delije, oglasili su se putem svog zvaničnog Telegram kanala! Evidentno je da je Zvezda u krizi – dva poraza i nerešen rezultat u poslednja tri meča, a… »
Na utakmici Zvezde pojavio se transparent o žrtvama tragedije u Novom Sadu FOTO

Na utakmici Zvezde pojavio se transparent o žrtvama tragedije u Novom Sadu FOTO

Nova pre 23 sata
Tokom utakmice između fudbalera Vojvodine i Crvene zvezde pojavio se transparent posvećen žrtvama prošlogodišnje tragedije u Novom Sadu. Vojvodina je slavila protiv Crvene zvezde u četvrtak rezultatom 3:2 a veliku pažnji privukao je transparent o žrtvama… »
VIDEO Kodi upisao najluđu asistenciju u karijeri: Pogledajte scenu o kojoj priča čitava Evropa

VIDEO Kodi upisao najluđu asistenciju u karijeri: Pogledajte scenu o kojoj priča čitava Evropa

Nova pre 23 sata
Kodi Miler-Mekintajer je protiv Makabija radio sve, ali doslovno je bio prava renesansna ličnost. I na tome mu je posebno zahvalan Čima Moneke. Američki plejmejker je susret završio sa 23 poena, četiri skoka i 12 asistenija, ali najvrednija asistencija… »
Derbi i drama kakvu dugo nismo videli! Vojvodina na nestvaran način nanela Zvezdi prvi poraz u sezoni, pogledajte najbolje…

Derbi i drama kakvu dugo nismo videli! Vojvodina na nestvaran način nanela Zvezdi prvi poraz u sezoni, pogledajte najbolje…

Kurir pre 23 sata
Iako je aktuelni šampion imao dva gola prednosti nakon prvih 45 minuta, Vojvodina je kao domaćin napravila veliki preokret i u nastavku postigla tri pogotka što je bilo dovoljno za veliku pobedu. Crveno-beli su stigli do prednosti golom Aleksandra… »
Makabi pao posle drame

Makabi pao posle drame

Politika pre 22 sata
Crvena zvezda nastavila seriju pobeda protiv velikana iz Tel Aviva 92:99 (26:33, 22:25, 23:19, 21:22) – Ebuka Izundu zablistao u finišu. Iako su bili gosti u svom domu, dvorani „Aleksandar Nikolić“, košarkaši Crvene zvezde su uspeli da u dramatičnoj… »
Kolarević šokirao šampiona

Politika pre 22 sata
„Crveno-beli” su imali dva gola prednosti na poluvremenu, ali su Novosađani preokrenuli u nastavku i posle dugog perioda pobedili naš najveći klub: Vojvodina – Crvena zvezda 3:2 (0:2). Po izuzetno prijatnoj, pravoj jesenjoj večeri, na „Karađorđu“ je… »
Fudbaler Voše stao pred navijače, okrenuo se ka Delijama i poručio: 'Ajmo najglasnije, da nas čuju i oni tamo

Fudbaler Voše stao pred navijače, okrenuo se ka Delijama i poručio: 'Ajmo najglasnije, da nas čuju i oni tamo

Telegraf pre 23 sata
Loše je sve izgledalo za Vojvodinu nakon prvog poluvremena zaostalog meča Superlige protiv Crvene zvezde, ali su izabranici Miroslava Tanjge odigrali nastavak meča bez premca i došli do zasluženog trijumfa (3:2)! Ibrahim Mustafa i Lazar Ranđelović su… »
Zvezdin "X faktor": "Samo sam pokušavao da pomognem timu koliko sam mogao"

Zvezdin "X faktor": "Samo sam pokušavao da pomognem timu koliko sam mogao"

Sportske.net pre 24 sata
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Makabi kao "gosti" u beogradskom "Pioniru" sa 99:92 u osmom kolu Evrolige. Zvezda je u desetkovanom sastavu upisala šesti trijumf zaredom u elitnom takmičenju i sada ima skor 6-2, a jedan od heroja teškog trijumfa nad… »
Kako je crvena zvezda dobila apsolutnog lidera ekipe: Kodiju je trebalo samopouzdanje, sve ostalo ima!

Kako je crvena zvezda dobila apsolutnog lidera ekipe: Kodiju je trebalo samopouzdanje, sve ostalo ima!

Hot sport pre 24 sata
Bugarski reprezentativac ponovo pokazao klasu! Crvena zvezda u okviru 8. kola Evrolige igra u Beogradu protiv Makabi Tel Aviva, ali kao gost. Pobedu je odneo ‘gostujući’ sastav – 99:92. Ponovo je pravi lider ekipe u svakom smislu na parketu bio… »
Obradović: Zaslužena pobeda zbog velikog srca

Obradović: Zaslužena pobeda zbog velikog srca

Sputnik pre 24 sata
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je posle pobede nad Makabijem (99:92) u meču osmog kola Evrolige da je njegova ekipa zaslužila da slavi zbog velikog srca i odličnog skoka u napadu. „Ovo je bio pravi rat, borili smo se da da dobijemo… »
B92.sport skener: "Pionir" je, ipak, Zvezdina kuća! VIDEO

B92.sport skener: "Pionir" je, ipak, Zvezdina kuća! VIDEO

B92 pre 24 sata
Zvezda je upisala još jednu pobedu, šestu u nizu i pokazala da je "Pionir" ipak njena kuća. Košarkaši Crvene zvezde su savladali Makabi u gostima sa 99:92 u hali "Aleksandar Nikolić", u okviru osmog kola Evrolige. Bila je to šesta uzastopna pobeda za… »
Izundu: Zakucavanja? Volim kad završe u mojim „hajlajtsima“

Izundu: Zakucavanja? Volim kad završe u mojim „hajlajtsima“

Sport klub pre 1 dan
Ebuka Izundu bio je jedan od heroja nove Zvezdine pobede u Evroligi, imao je nekoliko vrlo važnih koševa protiv Makabija, između ostalog i atraktivno zakucavanje. U razgovoru sa novinarima osvrnuo se na svoju partiju u odlučujućim momentima. „Osećao sam… »
Milojević nikad kraći posle šoka u Novom Sadu: „Nedopustivo...“

Milojević nikad kraći posle šoka u Novom Sadu: „Nedopustivo...“

Sputnik pre 1 dan
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, bio je nikad kraći posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu. Zvezda je u zaostaloj utakmici trećeg kola Superlige Srbije prokockala prednost od 2:0 i poražena je sa 3:2. „Ne znam šta bih rekao za prve utiske, kad… »
Zvezda blistala, a odmah posle meča javio se i lider crveno-belih: Sa jednom reakcijom još više "zapalio"

Zvezda blistala, a odmah posle meča javio se i lider crveno-belih: Sa jednom reakcijom još više "zapalio"

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Crvene zvezde savladali su i Makabi u osmom kolu Evrolige, te nastavili pobednički niz. Odmah posle velikog trijumfa javio se i povređeni Džordan Nvora. Bek Zvezde ni u ovoj utakmici nije bio u protokolu zbog povrede lista, još se ne zna u kom… »
Hitno se oglasile Delije! Evo šta su navijači Crvene zvezde poručili nakon šokantnog poraza u Novom Sadu

Hitno se oglasile Delije! Evo šta su navijači Crvene zvezde poručili nakon šokantnog poraza u Novom Sadu

Večernje novosti pre 1 dan
Posle 12 godina čekanja, Vojvodina je konačno savladala Crvenu zvezdu u Novom Sadu, i to na spektakularan način. FOTO: M. Vukadinović Iako su crveno-beli iz Beograda na poluvremenu imali prednost od 2:0, domaćin je u drugom delu igre potpuno preokrenuo… »

Sportski žurnal pre 1 dan
Prvak imao dva gola prednosti na poluvremenu, Novosađani preokrenuli u nastavku i posle devet godina pobedili naš najveći klub. Vojvodina je posle devet godina uspela da pobedi Crvenu zvezdu. Novosađani su bili na kolenima u prvom poluvremenu. Šampion je… »
Zvezda nadigrala Makabi za novu pobedu u Evroligi

Zvezda nadigrala Makabi za novu pobedu u Evroligi

Danas pre 1 dan
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Makabi u osmom kolu Evrolige rezultatom 99:92 (33:26, 25:22, 19:23, 22:21). Izabranici Saše Obradovića su na taj način zabeležili i šestu pobedu u sezoni u elitnom takmičenju i učvrstili se na samom vrhu tabele. Ekipe… »
Transparent na meču Vojvodine i Zvezde posvećen žrtvama pada nadstrešnice

Transparent na meču Vojvodine i Zvezde posvećen žrtvama pada nadstrešnice

Danas pre 1 dan
Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde igraju zaostali meč trećeg kola Superlige Srbije, a na poluvremenu vode beogradski crveno-beli rezultatom 2:0. Ipak, izuzetno zanimljiv momenat dogodio se uoči utakmice kada je osvanuo transparent na severnoj tribini… »
Obradović: Zaslužili smo da pobedimo zbog velikog srca i skoka u napadu

Obradović: Zaslužili smo da pobedimo zbog velikog srca i skoka u napadu

RTS pre 1 dan
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je posle pobede nad Makabijem (99:92) u meču osmog kola Evrolige da je njegova ekipa zaslužila da slavi zbog velikog srca i odličnog skoka u napadu. Strateg crveno-belih je ukratko analizirao igru tima… »
Veliki preokret Vojvodine: Zvezda vodila 2:0 pa izgubila u Novom Sadu

Veliki preokret Vojvodine: Zvezda vodila 2:0 pa izgubila u Novom Sadu

Danas pre 1 dan
Fudbaleri Vojvodine pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 3:2 (0:2) u zaostalom meču trećeg kola Superlige Srbije. Beogradski crveno-beli su posle prvog poluvremena vodili sa 2:0 golovima Kataija i Ivanića i činilo se da četa trenera Vladana Milojevića… »
Saša Obradović o Mileru-Mekintajeru: Nije bitno da li igra napad ili odbranu, to trebaš od jednog lidera

Saša Obradović o Mileru-Mekintajeru: Nije bitno da li igra napad ili odbranu, to trebaš od jednog lidera

Danas pre 1 dan
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Makabija iz Tel Aviva u Evroligi, pošto je ostvarena u teškim okolnostima u kojima se ekipa nalazi, zbog povreda i uvođenja novih igrača. – Počeli smo dobro u prvom… »
Miroslav Tanjga: Zasluženo smo pobedili, vidi se da je Zvezda u krizi

Miroslav Tanjga: Zasluženo smo pobedili, vidi se da je Zvezda u krizi

Danas pre 1 dan
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je posle pobede nad Crvenom zvezdom da je njegova ekipa slavila zahvaljujući dobroj igri u drugom poluvremenu. – Kod mene u mojim Jankovcima bi rekli 2:0 je najgori rezultat. I to sam rekao momcima na… »
Vladan Milojević nakon poraza od Vojvodine: Odgovoran sam za rezultat

Vladan Milojević nakon poraza od Vojvodine: Odgovoran sam za rezultat

Danas pre 1 dan
Fudbaleri Vojvodine pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 3:2 (0:2) u zaostalom meču trećeg kola Superlige Srbije. Šef stručnog štaba beogradskih crveno-belih Vladan Milojević sumirao je prve utiske nakon utakmice. – Ne znam šta bih rekao za prve utiske… »

Vesti dana »