Povezane vesti

Brajant se nije vratio u Izrael, ima li Hapoel razlog za brigu?

Brajant se nije vratio u Izrael, ima li Hapoel razlog za brigu?

Sportske.net pre 20 dana
Košarkaši Hapoela iz Tel Aviva trijumfalno su kompletirali prvu decembarsku nedelju pošto su nakon pobede nad Asvelom u Evroligi slavili u prvenstvu Izraela protiv Hapoela HaEmeka u meču u kojem u sastavu Dimitisa Itudisa nije bilo Elajdže Brajanta… »
Lesoru i Naneliju se sviđa srednji prst Kevina Pantera koji je pokazao navijačima Zvezde

Lesoru i Naneliju se sviđa srednji prst Kevina Pantera koji je pokazao navijačima Zvezde

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Barselone su uspeli da prekinu seriju Crvene zvezde od sedam uzastopnih pobeda na domaćem terenu u Evroligi, pošto su u petak, 11. decembra, slavili sa 89:79 u Beogradskoj areni uz sjajnu igru Vila Klajburn. Barsleona tradicionalno ne leži… »
Problemi za crveno-bele u Evroligi: Porodica najveće zvezde zabrinuta, igrač nije otputovao s timom zbog njih

Problemi za crveno-bele u Evroligi: Porodica najveće zvezde zabrinuta, igrač nije otputovao s timom zbog njih

Telegraf pre 20 dana
Ogromni problemi zadesili su ekipu Hapoela iz Tel Aviva, kako prenosi Sport5, porodica Elajdže Brajanta ne želi da se preseli u Izrael, pošto se plaše za svoju bezbednost, što bi moglo da zakomplikuje čitavu sitacuju ovog košarkaša. Hapoel ove sezone… »
Evroliga oduševljena Zvezdom, reakcija Jana Veselog dok Delije skaču u grotlu Arene obilazi Evropu

Evroliga oduševljena Zvezdom, reakcija Jana Veselog dok Delije skaču u grotlu Arene obilazi Evropu

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras od Barselone rezultatom 89:79 u utakmici 14. kola Evrolige, a na samom početku susreta u prvom planu su bili navijači domaćeg tima. I ovog puta Delije su do poslednjeg mesta ispunile Arenu i poslale lepu sliku… »
Jokić posle ludog preokreta: Ovaj tim nikada ne odustaje

Vesti online pre 20 dana
Neverovatan preokret napravili su Denver Nagetsi protiv Atlante, a glavni junak Nikola Jokić posle velike pobede istakao je da se on i njegov tim nisu predali kao što to nikad i ne čine. Nikola Jokić odigrao je novi spektakularni meč u kom je postigao… »
Misterija Jokićevih ogrebotina: „Ja sam kriv“ /foto/

Misterija Jokićevih ogrebotina: „Ja sam kriv“ /foto/

Sputnik pre 20 dana
Posle pobede Denvera nad Atlantom, osim preokreta jedna od tema bili su i ožiljci Nikole Jokića na ruci. Nije prvi put da srpski as „ranjen“ završi meč, ali sada je i sam progovorio o tome kako je došlo do toga. Navikli smo da sudije budu imune na grube… »
Jedva čekam derbi sa Partizanom! Da i to osetim: Zvezdin Amerikanac zaboravio poraz od Barselone!

Jedva čekam derbi sa Partizanom! Da i to osetim: Zvezdin Amerikanac zaboravio poraz od Barselone!

Kurir pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde odigrali su najslabiju partiju ove sezone u Evroligi i zasluženo na domaćem terenu poraženi od Barselone (79:89). Samim tim crveno-beli, prekinuli su i trijumfalnu seriju od sedam pobeda u Beogradu. Amerikanac Džered Batler (25)… »
Batler je već spreman za derbi: „Znam da su promenili trenera i da nisu u idealnoj situaciji!“

Batler je već spreman za derbi: „Znam da su promenili trenera i da nisu u idealnoj situaciji!“

Hot sport pre 20 dana
Poraz koji dolazi u nezgodnom momentu! Crvena zvezda igrala je na svom terenu meč 14. kola Evrolige protiv Barselone. Gosti su odneli pobedu, na kraju je bilo 89:79. Nakon meča, bek Crvene zvezde – Džered Batler je rekao: „Teška utakmica za nas… »

Sputnik pre 20 dana
Neverovatan preokret napravili su Denver Nagetsi protiv Atlante, a glavni junak Nikola Jokić posle velike pobede istakao je da se on i njegov tim nisu predali kao što to nikad i ne čine. Nikola Jokić odigrao je novi spektakularni meč u kom je postigao… »
Galerija! Kevin Panter na meču protiv Crvene zvezde!

Galerija! Kevin Panter na meču protiv Crvene zvezde!

Kurir pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde su u Beogradu, u 14. kolu Evrolige, izgubili od Barselone sa 89:79 (21:17, 25:22, 17:18, 26:22) i sa učinkom od devet pobeda i pet poraza nalaze se na deobi drugog do šestog mesta. Kevin Panter je u ovom duelu zabeležio 14 poena i… »
Đurović: "Pogodio me je poraz Zvezde - sada je Partizan u prednosti"

Đurović: "Pogodio me je poraz Zvezde - sada je Partizan u prednosti"

B92 pre 20 dana
Nekadašnji trener Vlade Đurović je analizirao duel u kojem je Crvena zvezda poražena od Barselone (89:79), u okviru 14. kola Evrolige. Vlade Đurović je u razgovoru za "Arena sport" podelio mišljenje o crveno-belima, koji ovaj put nisu slavili. "Pogodio… »
"Ne čujete šta mi viču..." Kevin Panter progovorio o incidentu sa navijačima Zvezde

"Ne čujete šta mi viču..." Kevin Panter progovorio o incidentu sa navijačima Zvezde

Večernje novosti pre 20 dana
NA utakmici Crvene zvezde i Barselone u petak uveče na meti navijača našao se bivši kapiten Partizana Kevin Panter... Foto: Profimedia Tokom svakog poteza na terenu navijači su skandirali protiv njega, a on im doduše nije ostao dužan, gestikulirao je… »
Panter: "Razumem sve što mi govore - nekad mora da se odgovori"

Panter: "Razumem sve što mi govore - nekad mora da se odgovori"

B92 pre 20 dana
Košarkaš Barselone Kevin Panter osvrnuo se na uzavrelu atmosferu u Beogradskoj areni. Panter je posle susreta sa Crvenom zvezdom jednom domaćem navijaču pokazao srednji prst, što je kasnije i prokomentarisao. "Navikao sam na to kada igram protiv Crvene… »
Panter: Znam svaki pogrdni izraz u Srbiji, navikao sam na uvrede kada igram protiv Crvene zvezde

Panter: Znam svaki pogrdni izraz u Srbiji, navikao sam na uvrede kada igram protiv Crvene zvezde

RTS pre 20 dana
Barselona je u "Beogradskoj areni" prekinula pobednički niz Crvene zvezde, a u glavnoj ulozi ponovo se našao čovek koji dobro zna kako izgledaju mečevi u Srbiji - Kevin Panter. Bivši kapiten Partizana i jedan od najvažnijih igrača katalonskog tima ponovo… »
Ovako je Barsa utišala beogradsku Arenu: Za one koji su propustili meč - pogledajte kako je Crvena zvezda doživela peti poraz…

Ovako je Barsa utišala beogradsku Arenu: Za one koji su propustili meč - pogledajte kako je Crvena zvezda doživela peti poraz…

Kurir pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradskoj areni od Barselone sa 89:79 u meču 14. kola Evrolige. Nije uspela Zvezda da upiše novi trijumf u Evroligi i četa Saše Obradovića nije ličila na tim koji je prethodnih nedelja dominirao u elitnom… »
Batler o derbiju: "Znam koliko je ozbiljna utakmica"

Batler o derbiju: "Znam koliko je ozbiljna utakmica"

Sportske.net pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Barselone u 14. kolu Evrolige, a sledeći meč koji ih očekuje u Evroligi je derbi, 12. decembra. Džared Batler je sinoć u porazu od španske ekipe postigao četiri poena, pet asistencija i dva skoka za 18 minuta na… »
Barselona napušta Evroligu i odlazi u NBA Evropu? Ćavi Paskval u Beogradu progovorio o stavu kluba

Barselona napušta Evroligu i odlazi u NBA Evropu? Ćavi Paskval u Beogradu progovorio o stavu kluba

Mondo pre 20 dana
Barselona je uspela da slavi u Beogradskoj areni, pošto je u 14. kolu Evrolige pobedila Crvenu zvezdu 89:79. Nakon trijumfa ekipa koju je nedavno ponovo preuzeo Ćavi Paskval govorio je o timu iz Katalonije, a onda se dotakao i aktuelne teme - NBA Evrope… »
"Razumem sve šta mi govore, ali nekad moraš da odgovoriš" Panter pričao o navijačima Zvezde! Pokazao im srednji prst, a sada…

"Razumem sve šta mi govore, ali nekad moraš da odgovoriš" Panter pričao o navijačima Zvezde! Pokazao im srednji prst, a sada…

Kurir pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde su u Beogradu, u 14. kolu Evrolige, izgubili od Barselone sa 89:79 (21:17, 25:22, 17:18, 26:22) i sa učinkom od devet pobeda i pet poraza nalaze se na deobi drugog do šestog mesta. Kevin Panter je u ovom duelu zabeležio 14 poena i… »
Kalinić i Grejem podbacili protiv Barselone - Kodi najbolje ocenjen

Kalinić i Grejem podbacili protiv Barselone - Kodi najbolje ocenjen

B92 pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Barselone 89:79 u Beogradskoj Areni. Čitaoci B92.sport su u anketi mogli da ocene igru crveno-belih. Crveno-beli su izgubili na svom terenu i tako su prekinuli niz od sedam pobeda, tačnije ovo im je prvi poraz u… »
Đurović upozorava Zvezdu: „Partizan je u prednosti pred evroligaški derbi!“

Đurović upozorava Zvezdu: „Partizan je u prednosti pred evroligaški derbi!“

Hot sport pre 20 dana
Čeka nas izuzetno zanimljiva utakmica Crvena zvezda je u Beogradskoj areni položila oružje pred Barselonom rezultatom 89:79, a analitičar i bivši trener Vlade Đurović nije štedeo reči nakon meča. Istakao je da je španski gigant bio bolji u svim… »
Au, Kodi šta ovo bi? Igrač Barse ponizio Zvezdinog pleja, snimak zapalio mreže!

Au, Kodi šta ovo bi? Igrač Barse ponizio Zvezdinog pleja, snimak zapalio mreže!

Hot sport pre 20 dana
Bizarna situacija u Beogradu Crvena zvezda upisala je prvi domaći poraz još od uvodnog kola Evrolige, pošto je Barselona u Beogradskoj areni slavila 89:79 i izjednačila se sa crveno-belima na skoru 9–5. Iako se domaćin približio kompletnom sastavu… »
"Može da bude jedan od najboljih šutera u Evroligi"

"Može da bude jedan od najboljih šutera u Evroligi"

B92 pre 20 dana
Košarkaš Barselone Vili Ernangomes je pohvalio beka crveno-belih Devontea Grejema. Crvena zvezda poražena je od Barselone u "Beogradskoj areni sa 89:79, u okviru 14. kola Evrolige. Ernangomes je posle meča pohvalio beka crveno-belih Devontea Grejema i… »
(VIDEO) Miler-Mekintajer „naseo“ na foru s basketa

(VIDEO) Miler-Mekintajer „naseo“ na foru s basketa

Sport klub pre 20 dana
Posle poraza od Barselone (79:89), trener Saša Obradović istakao je da je njegov tim primio previše lakih poena, pogotovo na akcije iz auta. Ovo nije bila akcija, ali jeste bila improvizacija iz auta – “naseo” je Kodi Miler-Mekintajer, tj. bio je… »
Na semaforu 2,7 sekunde, a Zvezda dobija najlakši koš: Pogledajte kako je Španac prodao fintu Kodiju

Na semaforu 2,7 sekunde, a Zvezda dobija najlakši koš: Pogledajte kako je Španac prodao fintu Kodiju

Mondo pre 20 dana
Košarkaši Barselone savladali su Crvenu zvezdu u Beogradskoj areni (89:79), zahvaljujući impresivnim partijama Vila Klajburna (22 poena) i Darija Brizuele (17 poena). Veoma dobri bili su još i Tornike Šengelija sa 15 i Kevin Panter sa 14 postignutih… »
Zvezdu čeka duga video analiza: Nismo radili šta je trener rekao

Zvezdu čeka duga video analiza: Nismo radili šta je trener rekao

Sport klub pre 20 dana
Posle sedam uzastopnih evroligaških pobeda u Beogradskoj areni, Crvena zvezda je odigrala meč sa mnogo grešaka, ovoga puta plaćenih porazom od Barselone 89:79 u 14. kolu elitnog takmičenja. “Nismo bili strpljivi, već haotični, a protivnik je igrao veoma… »
Košarkaš Zvezde na stubu srama: Španac ga ponizio, zbog ovoga reagovala i Evroliga (video)

Košarkaš Zvezde na stubu srama: Španac ga ponizio, zbog ovoga reagovala i Evroliga (video)

KOŠARKAŠ Crvene zvezde Kodi Miler-Mekintajer našao se na stubu srama zbog jednog neobičnog poteza u utakmici protiv Barselone. FOTO: Profimedia Španski tim slavio je u Beogradskoj Areni 89:79, a zbog jednog poteza mnogi se smeju crveno-belima. Igrači… »
"Pogodio me je ovaj poraz..." Legendarni trener neutešan nakon poraza Zvezde od Barselone

"Pogodio me je ovaj poraz..." Legendarni trener neutešan nakon poraza Zvezde od Barselone

Crvena zvezda poražena je od Barselone 89:79 u 14. kolu Evrolige, a svaki put kada su crveno-beli uspeli da pronađu priključak u meč, Španci su uspeli da odole i tako prekinu niz od sedam pobeda domaćih u Areni. STAV Vlade Đurović/FOTO: N. Paraušić Nakon… »
Poraz od Barselone još skuplji - Dobrić obnovio povredu iz reprezentacije i neizvestan je za derbi?

Poraz od Barselone još skuplji - Dobrić obnovio povredu iz reprezentacije i neizvestan je za derbi?

Sportske.net pre 20 dana
Duel sa Vilom Klajburnom ispod koša Barselone na početku treće deonice mogao bi košarkaša Crvene zvezde Ognjena Dobrića da odvoji od parketa nekoliko dana, pa čak i nedelja. Hodnik u Beogradskoj Areni koji vodi od sale za konferecije trenera posle meča… »
Bura posle Zvezdinog meča, Panter pokazao srednji prst navijačima VIDEO

Bura posle Zvezdinog meča, Panter pokazao srednji prst navijačima VIDEO

Nova pre 20 dana
Videli smo mali haos posle meča Crvene zvezde i Barselone (79:89) u 14. kolu Evrolige, a u centru svega bio je Kevin Panter. Bek Barselone i bivši košarkaš crveno-belih i Partizana pokazao je srednji prst navijačima. Pokušao je Panter da objasni šta se… »
Snimak koji baca u očaj sve navijače Zvezde! Čima Moneke u velikom problemu: Ovo zaista ne izgleda dobro! (video)

Snimak koji baca u očaj sve navijače Zvezde! Čima Moneke u velikom problemu: Ovo zaista ne izgleda dobro! (video)

Kurir pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradskoj areni od Barselone sa 89:79 u meču 14. kola Evrolige. Barsa je odigrala maestralnu utakmicu i zasluženo je slavila protiv crveno-belih, ali ono što navijače brine više od poraza jeste stanje povređenih… »
"Videli smo, ali imamo mi svoje probleme": Igrači Zvezde ne misle o Partizanu i Željku Obradoviću

"Videli smo, ali imamo mi svoje probleme": Igrači Zvezde ne misle o Partizanu i Željku Obradoviću

Mondo pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Barselone, iako su imali svoje šanse da se to ne dogodi. Crveno-beli su nekoliko puta "topili" veliku prednost gostiju, ali nisu imali sange za potpuni preokret čak ni kada su uspevali da izjednače rezultat. Na… »
"Katastrofa! Razočaran sam, da ne kažem da sam tužan..." Vlade Đurović osuo paljbu posle poraza Zvezde od Barselone, pa…

"Katastrofa! Razočaran sam, da ne kažem da sam tužan..." Vlade Đurović osuo paljbu posle poraza Zvezde od Barselone, pa…

Kurir pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradskoj areni od Barselone sa 89:79 u meču 14. kola Evrolige. Barsa je odigrala maestralnu utakmicu i zasluženo je slavila protiv crveno-belih i to je apostrofirao i Vlade Đurović u studiju Arene Sport posle… »
Košarkaš Zvezde na stubu srama - cela Evropa priča o njemu! Snimak o kom svi bruje: Ovako nešto ne možemo videti svaki dan…

Košarkaš Zvezde na stubu srama - cela Evropa priča o njemu! Snimak o kom svi bruje: Ovako nešto ne možemo videti svaki dan…

Kurir pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradskoj areni od Barselone sa 89:79 u meču 14. kola Evrolige. Barsa je odigrala maestralnu utakmicu i zasluženo je slavila protiv crveno-belih, a četa Saše Obradovića nije ličila na tim koji je prethodnih nedelja… »
Katalonci ponovo kobni

Katalonci ponovo kobni

Politika pre 20 dana
Crvena zvezda izgubila od Barselone 79:89 (17:21, 22:25, 18:17, 22:26) u krcatoj „Beogradskoj areni“. – „Crveno-beli“ bili konstantno u zaostatku. Godinama ista priča, Barselona je ekipa koja nikako ne leži Crvenoj zvezdi. Tradicija je nekada važnija od… »
Cela Evropa priča o onome što je košarkaš Barselone uradio Kodiju, ovo se ne viđa često u ozbiljnoj košarci

Cela Evropa priča o onome što je košarkaš Barselone uradio Kodiju, ovo se ne viđa često u ozbiljnoj košarci

Telegraf pre 20 dana
Košarkaši Crvene zvezde doživeli su prvi poraz kod kuće od prvog kola Evrolige, Barselona je slavila 89:79 u Beogradskoj areni u 14. rundi u petak i tako i sama dospela u društvo crveno-belih od pet sastava sa skorom 9-5. Klajburn i drugovi su relativno… »
Navijač Zvezde pronašao sliku Željka Obradovića pred meč sa Barselonom, komična scena u Areni

Navijač Zvezde pronašao sliku Željka Obradovića pred meč sa Barselonom, komična scena u Areni

Telegraf pre 21 dana
Košarkaši Barselone pobedili su Crvenu zvezdu 89:79 u utakmici 14. kola Evrolige odigranoj u Beogradskoj areni u petak. Katalonci su sa novim trenerom Ćavijem Paskvalom pronašli ritam, koji se od njih očekivao i na početku sezone. Vil Klajburn je… »
Ljudi, imamo zakucavanje sezone u Evroligi, ovo je potez godine!

Ljudi, imamo zakucavanje sezone u Evroligi, ovo je potez godine!

Telegraf pre 21 dana
Istim rezultatom kojim je Crvena zvezda poražena od Barselone, košarkaši Valensije su u gostima bili bolji od Panatinaikosa - 89:79. Tako je španski klub napravio pravu pometnju u vrhu tabele, pa sada čak pet ekipa od drugog do šestog mesta imaju učinak… »
Pogledajte kako su Delije ispratile košarkaše Zvezde nakon poraza od Barselone

Pogledajte kako su Delije ispratile košarkaše Zvezde nakon poraza od Barselone

Telegraf pre 21 dana
Prvi poraz za Crvenu zvezdu još od prvog kola Evrolige na domaćem terenu je upisan prethodne večeri, pošto je u Beogradskoj areni Barselona opravdala ulogu najnezgodnijeg rivala srpskih timova i slavila 89:79. Ostali su crveno-beli pri samom vrhu sa… »
Zvezda „potonula“ u poslednjoj četvrtini i Barselona zasluženo slavila u Beogradu

Zvezda „potonula“ u poslednjoj četvrtini i Barselona zasluženo slavila u Beogradu

Danas pre 21 dana
Košarkapi Crvene zvezde su izgubili na svom terenu od Barselone sa 89:79 (21:17, 25:22, 17:18, 26:22) u meču 14. kola Evrolige. Barselona je odlično otvorila meč i sredinom prve deonice su imali 15:4. Mogla je Zvezda i bolje od 17:21 da ima posle deset… »
(VIDEO) Kevin Panter o srednjem prstu koji je pokazao navijačima Crvene zvezde

(VIDEO) Kevin Panter o srednjem prstu koji je pokazao navijačima Crvene zvezde

Danas pre 21 dana
Košarkaši Crvene zevzde su u Beogradu u duelu 14. kola Evrolige izgubili sa 89:79 od Barselone, a posle meča je igrač Katalonaca Kevin Panter pokazao srednji prst domaćim navijačima. Bivši igrač Partizana, ali i Crvene zvezde je za Sport klub ispričao… »

Vesti dana »