Povezane vesti

Snimak koji baca u očaj sve navijače Zvezde! Čima Moneke u velikom problemu: Ovo zaista ne izgleda dobro! (video)

Snimak koji baca u očaj sve navijače Zvezde! Čima Moneke u velikom problemu: Ovo zaista ne izgleda dobro! (video)

Kurir pre 18 minuta
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradskoj areni od Barselone sa 89:79 u meču 14. kola Evrolige. Barsa je odigrala maestralnu utakmicu i zasluženo je slavila protiv crveno-belih, ali ono što navijače brine više od poraza jeste stanje povređenih… »
"Katastrofa! Razočaran sam, da ne kažem da sam tužan..." Vlade Đurović osuo paljbu posle poraza Zvezde od Barselone, pa…

"Katastrofa! Razočaran sam, da ne kažem da sam tužan..." Vlade Đurović osuo paljbu posle poraza Zvezde od Barselone, pa…

Kurir pre 3 minuta
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradskoj areni od Barselone sa 89:79 u meču 14. kola Evrolige. Barsa je odigrala maestralnu utakmicu i zasluženo je slavila protiv crveno-belih i to je apostrofirao i Vlade Đurović u studiju Arene Sport posle… »
Navijač Zvezde pronašao sliku Željka Obradovića pred meč sa Barselonom, komična scena u Areni

Navijač Zvezde pronašao sliku Željka Obradovića pred meč sa Barselonom, komična scena u Areni

Telegraf pre 1 sat
Košarkaši Barselone pobedili su Crvenu zvezdu 89:79 u utakmici 14. kola Evrolige odigranoj u Beogradskoj areni u petak. Katalonci su sa novim trenerom Ćavijem Paskvalom pronašli ritam, koji se od njih očekivao i na početku sezone. Vil Klajburn je… »
Ljudi, imamo zakucavanje sezone u Evroligi, ovo je potez godine!

Ljudi, imamo zakucavanje sezone u Evroligi, ovo je potez godine!

Telegraf pre 1 sat
Istim rezultatom kojim je Crvena zvezda poražena od Barselone, košarkaši Valensije su u gostima bili bolji od Panatinaikosa - 89:79. Tako je španski klub napravio pravu pometnju u vrhu tabele, pa sada čak pet ekipa od drugog do šestog mesta imaju učinak… »
Pogledajte kako su Delije ispratile košarkaše Zvezde nakon poraza od Barselone

Pogledajte kako su Delije ispratile košarkaše Zvezde nakon poraza od Barselone

Telegraf pre 2 sata
Prvi poraz za Crvenu zvezdu još od prvog kola Evrolige na domaćem terenu je upisan prethodne večeri, pošto je u Beogradskoj areni Barselona opravdala ulogu najnezgodnijeg rivala srpskih timova i slavila 89:79. Ostali su crveno-beli pri samom vrhu sa… »

Vesti dana »