Povezane vesti

Brokeri: Ako je MOL dao za NIS oko milijardu evra to je manje od tržišne vrednosti

Brokeri: Ako je MOL dao za NIS oko milijardu evra to je manje od tržišne vrednosti

Radio 021 pre 1 sat
Stručnjaci za berzansko trgovanje kažu da ukoliko je tačna informacija da će MOL za udeo od 56,15 odsto Gaspromnjefta u Naftnoj industriji Srbije platiti 900 miliona do milijardu evra to je manje od tržišne vrednosti. Glavi broker brokerske kuće Momentum… »
Brokeri: Ako je MOL dao za udeo u NIS oko milijardu evra to je manje od tržišne vrednosti

Brokeri: Ako je MOL dao za udeo u NIS oko milijardu evra to je manje od tržišne vrednosti

N1 Info pre 3 sata
Stručnjaci za berzansko trgovanje rekli su danas da ukoliko je tačna informacija da će mađarska kompanija za udeo od 56,15 odsto Gaspromnjefta u Naftnoj industriji Srbije (NIS) 900 miliona do milijardu evra, to je manje od tržišne vrednosti. U tom… »
Brokeri: Ako je MOL platio oko milijardu eura za udio u NIS-u, to je manje od tržišne vrijednosti

Brokeri: Ako je MOL platio oko milijardu eura za udio u NIS-u, to je manje od tržišne vrijednosti

SEEbiz pre 3 sata
BEOGRAD - Stručnjaci za trgovanje dionicama danas su izjavili da ako je točna informacija da je mađarska tvrtka platila 900 milijuna do milijardu eura za 56,15 posto udjela Gazpromnjefta u Naftnoj industriji Srbije (NIS), to je manje od tržišne… »
Savo Manojlović tvrdi da je Aleksandar Vučić izdao interese Srbije

Savo Manojlović tvrdi da je Aleksandar Vučić izdao interese Srbije

Pravda pre 2 sata
Lider pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić priznao da Srbija nije iskoristila pravo preče kupovine Naftne industrije Srbije (NIS) zbog njegovog straha od američkog i ruskog predsednika Donalda… »
Vučić najavio izbore na jesen: Moguće spajanje predsjedničkih i parlamentarnih izbora

Vučić najavio izbore na jesen: Moguće spajanje predsjedničkih i parlamentarnih izbora

Sandžak press pre 2 sata
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za Blic TV da će Srbija ove godine izaći na izbore, nagovijestivši da bi oni najvjerovatnije mogli biti održani na jesen. “Idemo ove godine na izbore. Ja mislim da svi izbori budu na jesen. Mislim da je to… »
MOL dobija NIS ispod cene: Rusi prodali naftnu industriju za mnogo manje nego što je Srbija bila spremna da im plati

MOL dobija NIS ispod cene: Rusi prodali naftnu industriju za mnogo manje nego što je Srbija bila spremna da im plati

Nova ekonomija pre 3 sata
Ruski udeo u Naftnoj industriji Srbije (NIS), koji kupuje mađarski MOL, vredan između 900 miliona evra i milijardu evra, saopštio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Stručnjaci, sagovornici Nove ekonomije, međutim, misle da je ova cena niska, te… »
Vučić otkrio za koliko je prodat ruski udeo u NIS-u i naveo da je Srbija bila spremna da plati duplo više

Vučić otkrio za koliko je prodat ruski udeo u NIS-u i naveo da je Srbija bila spremna da plati duplo više

Morava info pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ruski udeo u Naftnoj industriji Srbije (NIS), koji kupuje mađarski MOL, vredan između 900 miliona evra i milijardu evra. On je za TV Blic kazao da je Srbija bila spremna da za taj deo plati duplo. Dodao… »
Vučić: Zvaću opoziciju na razgovore, ali oni neće i opet će da bude ‘bio je zvučni top’. Pa što lažeš kad nije

Vučić: Zvaću opoziciju na razgovore, ali oni neće i opet će da bude ‘bio je zvučni top’. Pa što lažeš kad nije

Nova pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će na razgovor prvo pozvati koalicione partnere da kažu šta misle o svim važnim temama, a zatim i opoziciju. „Kada završimo sa koalicionim partnerima pozvaćemo i predstavnike parlamentarnih stranaka… »
Vučić: Parlamentarni izbori između oktobra i decembra, ruski udeo u NIS-u vredan od 900 miliona do milijardu evra

Vučić: Parlamentarni izbori između oktobra i decembra, ruski udeo u NIS-u vredan od 900 miliona do milijardu evra

Bloomberg Adria pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u ponedeljak ujutru da je realno očekivati izbore između oktobra i decembra 2026. Osim toga, nije isključio mogućnost da sa vanrednim parlamentarnim izborima budu održani i predsednički. "Ja neću skratiti… »
Vučić: Izbori između oktobra i decembra, zvaću na razgovor i opoziciju ali neće prihvatiti

Vučić: Izbori između oktobra i decembra, zvaću na razgovor i opoziciju ali neće prihvatiti

Insajder pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "realno" očekivati izbore između oktobra i decembra, i nije isključio mogućnost da sa vanrednim parlamentarim izborima budu i predsednički. "Ja neću skratiti mandat, ili ću podneti ostavku ili ne… »
Vučić: Izbori između oktobra i decembra

Stav.life pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „realno“ očekivati izbore između oktobra i decembra, i nije isključio mogućnost da sa vanrednim parlamentarim izborima budu i predsednički. Ja neću skratiti mandat, ili ću podneti ostavku ili ne… »
Vučić: Izbori će biti u oktobru, novembru ili decembru

Vučić: Izbori će biti u oktobru, novembru ili decembru

Jugmedia pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ova godina u političkom smislu biti teška jer je izborna, te da će vanredni parlementarni izbori biti organizovani u oktobru, novembru, ili decembru. On je za TV Infiormer rekao da datum… »
Vučić: Ove godine idemo na izbore, najverovatnije na jesen!

Vučić: Ove godine idemo na izbore, najverovatnije na jesen!

Glas Zaječara pre 8 sati
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je za "Blic TV" da ove godine idemo na izbore i da će oni najverovatnije biti na jesen. „Idemo ove godine na izbore. Ja mislim da svi izbori budu na jesen. Mislim da je to verovatnija opcija“, rekao je Vučić za Blic TV… »
Vučić još jednom najavio izbore ove godine, evo i kada

Vučić još jednom najavio izbore ove godine, evo i kada

Bujanovačke pre 9 sati
Bujanovac, 26. januar 2026. Realno je očekivati izbore između oktobra i decembra ove godine, rekao je u ponedeljak predsednik Srbije Aleksandar Vučić. -Idemo ove godine na izbore. Ja mislim da svi izbori budu na jesen. Mislim da je to verovatnija opcija… »
Vučić progovorio o izborima

Vučić progovorio o izborima

Vesti online pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u Srbiji ove godine biti izbori, kao i da je realno da budu između oktobra i decembra. “Idemo ove godine na izbore, evo oni pobeđuju u ogromnoj su prednosti, zaista je tako. Mislim da su izbori na… »
Predsednik Srbije: Izbori između oktobra i decembra, zvaću na razgovor i opoziciju

Predsednik Srbije: Izbori između oktobra i decembra, zvaću na razgovor i opoziciju

N1 Info pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "realno" očekivati izbore između oktobra i decembra, i nije isključio mogućnost da sa vanrednim parlamentarim izborima budu i predsednički. "Ja neću skratiti mandat, ili ću podneti ostavku ili ne… »
Vučić: Izbori između oktobra i decembra, zvaću na razgovor i opoziciju

Vučić: Izbori između oktobra i decembra, zvaću na razgovor i opoziciju

Nedeljnik pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „realno“ očekivati izbore između oktobra i decembra, i nije isključio mogućnost da sa vanrednim parlamentarim izborima budu i predsednički. „Ja neću skratiti mandat, ili ću podneti ostavku ili ne… »
Vučić: Izbori najrealnije između oktobra i decembra

Vučić: Izbori najrealnije između oktobra i decembra

RTK pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je najrealnije da izbori budu održani između oktobra i decembra ove godine. „Idemo ove godine na izbore. Ja mislim da su izbori na jesen, mislim da je to verovatnija opcija“, rekao je Vučić na Blic TV. Na… »
Vučić: Ove godine idemo na izbore, najverovatnije na jesen

Vučić: Ove godine idemo na izbore, najverovatnije na jesen

Euronews pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ova godina najverovatnije biti izborna i da očekuje da će građani izaći na birališta na jesen. "Idemo ove godine na izbore. Ja mislim da su izbori na jesen, mislim da je to verovatnija opcija"… »
Vučić: „Izbori između oktobra i decembra, zvaću na razgovor i opoziciju ali neće prihvatiti“

Vučić: „Izbori između oktobra i decembra, zvaću na razgovor i opoziciju ali neće prihvatiti“

Serbian News Media pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „realno“ očekivati izbore između oktobra i decembra, i nije isključio mogućnost da sa vanrednim parlamentarim izborima budu i predsednički. „Ja neću skratiti mandat, ili ću podneti ostavku ili ne… »

Danas pre 9 sati
Vučić o izborima: Evo kada je najverovatnije da će biti održani

Vučić o izborima: Evo kada je najverovatnije da će biti održani

Telegraf pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je najrealnije da izbori budu održani između oktobra i decembra ove godine. "Idemo ove godine na izbore. Ja mislim da su izbori na jesen, mislim da je to verovatnija opcija", rekao je Vučić na Blic TV. Na… »

Vesti dana »