Povezane vesti
Radošić nakon osvojenog Kupa: Kodi je mentor, Kalinić uzor!
Hot sport pre 4 sati
Sigurno da su ovo momenti koje će zauvek pamtiti! Mladi košarkaš Crvene zvezde, Ognjen Radošić prezadovoljan je Kupom Radivoja Koraća, jer je osvojio trofej, ali i dobio šansu. „Iskreno, veoma sam uzbuđen, prvo što sam osvojio trofej sa klubom za koji… »
"Video sam klince, znam koliko im znači" Nvora otkrio šta se desilo posle finala Kupa: Razumeo sam samo moje ime, saigrači su…
Kurir pre 5 sati
Nvora je finalnu utakmicu protiv Mege završio sa 29 poena. "Ovo je prvi put da imam ovakvu ulogu u nečemu poput ovakvog turnira, tako da je veoma važno. Znam da je važno ne samo za nas, već i za naše navijače, tako da je osećaj zaista sjajan", rekao je… »
Zvezdin Džordan je MVP
Sputnik pre 7 sati
Imali su Čikago Bulsi Majkla Džordana, Crvena zvezda naravno u nekim svojim dometima ima Džordana - Nvoru. Nisu njih dvojica za poređenje, ali Zvezdin Džordan je odigrao jako dobro finale protiv Mege. Pobrao je individualna priznanja Amerikanac i bio je… »
Džared Batler spava dok trešte narodnjaci: Hit snimci sa slavlja Crvene zvezde
Mondo pre 7 sati
Košarkaši Crvene zvezde osvojili su prvi trofej u sezoni, pošto su slavili u finalu Kupa Radivoja Koraća protiv Mege. MVP priznanje poneo je Džordan Nvora, Ognjen Dobrić je podigao svoj prvih pehar kao kapiten, a potom je usledilo veliko slavlje u… »
Dobrić piše Zvezdinu istoriju: Samo jedan zvezdaš je ispred njega!
Hot sport pre 8 sati
Reč je o igraču koji je dugo godina bio simbol Zvezde! Bio je odličan sinoć kapiten Crvene zvezde Ognjen Dobrić, drugi najbolji strelac posle MVP-ja Nvore. Osvajanjem Kupa Radivoja Koraća uvećao je svoju bogatu kolekciju trofeja novim peharom. Dobrić je… »
Zvezdino slavlje u autobusu: Batler zaspao, Nvora samo odmahnuo rukom kad je čuo ovo ime!
Hot sport pre 8 sati
Neki pod euforijom, neki pod umorom! Košarkaši Crvene zvezde na dominantan način su osvojili Kup Radivoja Koraća, pošto su u finalu u niškoj hali „Čair“ savladali Megu i stigli do prvog trofeja u sezoni. Nakon velikog trijumfa, usledilo je i očekivano… »
"Prvi put negde imam ovakvu ulogu": Nvora otkrio zašto je ponosan na trofej Zvezde
Mondo pre 8 sati
Košarkaš Crvene zvezde Džordan Nvora bio je lider na terenu u finalnom meču Kupa Radivoja Koraća, kako i sam kaže bio je to prvi put da u jednom timu ima tako veliku ulogu kao što je to u ekipi Saše Obradovića. Posle susreta i jedne od najvažnijih pobeda… »
"Žućkova levica" ostaje Zvezdina
B92 pre 8 sati
Okončan je Kup Radivoja Koraća, koji su trijumfalno okončali košarkaši Crvene zvezde. Crveno-beli su savladali u velikom finalu ekipu Mege, koja nije uspela da pruži veći otpor kao što je bio slučaj pre 20ak dana, kada je tim Vuleta Avdalovića odneo… »
Batleru, prijatelju, znaš li gde si došao?! VIDEO
B92 pre 8 sati
Košarkaš Crvene zvezde Džered Batler je preko noći postao hit na društvenim mrežama zbog "proslave" trofeja Kupa Radivoja Koraća. Košarkaši Crvene zvezde još jednom su potvrdili dominaciju osvojivši Kup Radivoja Koraća, i to po 15. put u klupskoj… »
Evo šta je Željko Drčelić uradio s medaljom koju je dobio posle Kupa u Nišu: Ovo će oduševiti Delije!
Telegraf pre 8 sati
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Megu u finalu Kupa Radivoja Koraća sa 106:84 i došli su do 15. trofeja u Kupu, šestog uzastopnog. Ovo je predsedniku Zvezde Željku Drčeliću bio drugi trofej sa crveno-belima, a oba su u Kupu Radivoja Koraća. Zbog toga… »
Avdalović mogao samo da slegne ramenima: Trener Mege priznao da su uradili sve što su mogli, ali je Zvezda bolji tim!
Hot sport pre 9 sati
Bila je Mega odlična u napadu sinoć, ali nije imala snage da zaustavi ofanzivu Zvezde! Vule Avdalović čestitao je Crvenoj zvezdi na osvajanju Kupa Radivoja Koraća i pohvalio svoje igrače nakon poraza Mege u finalu rezultatom 106:84. „Prvo bih čestitao… »
Ne nose svi heroji plašt: Nvora medalju dao malom navijaču!
Hot sport pre 9 sati
Uzor i van terena! Džordan Nvora obeležio je finale Kupa Radivoja Koraća, a posle osvajanja trofeja odlučio je da medalju pokloni jednom mladom navijaču na tribinama. Košarkaši Crvene zvezde savladali su Megu rezultatom 106:84 i tako stigli do novog… »
Broji trofeje, ali ovaj mu je poseban: Dobrić skroman nakon šuterske rapsodije u finalu!
Hot sport pre 9 sati
Pogodio sedam od devet trojki! Ognjen Dobrić odigrao je jedno od svojih najboljih šuterskih izdanja u dresu Crvene zvezde i bio jedan od ključnih aktera u pobedi nad Megom u finalu Kupa Radivoja Koraća (106:84) u Nišu. Kapiten crveno-belih pogodio je… »
Nvora i bez reči sve rekao! Amerikanac dobio nezgodno pitanje od saigrača, njegova reakcija će oduševiti Delije!
Kurir pre 9 sati
Crveno-beli su u Nišu pobedili Megu i stigli do šestog uzastopnog trofeja u Kupu Radivoja Koraća, a nakon povratka u Beograd ekipu čeka priprema važne evroligaške utakmice. Zvezda je u prvoj ovosezonskoj utakmici protiv Efesa ostvarila laku pobedu u… »
Trofej u rukama „crveno-belih”
Politika pre 9 sati
U finalnom meču Crvena zvezda savladala je Megu rezultatom 106:84 (35:25, 30:25, 16:20, 25:14) – Predivna atmosfera prepune dvorane Čair u Nišu. Niš – U izvanrednoj atmosferi u niškoj dvorani Čair, košarkaši Crvene zvezde trijumfom nad ekipom Mege od… »
Košarkaši Zvezde pustili narodnjake u autobusu posle osvojenog Kupa, a reakcije Batlera su suvo zlato
Telegraf pre 9 sati
Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Kup Radivoja Koraća po 15. put, šesti uzastopno, pošto su u finalu ubedljivo savladali Megu sa 106:84. Posle meča, crveno-beli su proslavili i mogli su i da se opuste. Bilo je u autobusu i muzike, uz koju su uživali… »
Saša Obradović nakon osvajanja Kupa: Ovo je najlepša medalja, jer je osvojena sa mojom Zvezdom
Gradski portal 018 pre 10 sati
Crvena zvezda je šesti put u nizu osvojila Kup „Radivoja Korać“. Posle pobede nad Megom (106:84), trener crveno-belih Saša Obradović nije mogao da sakrije zadovoljstvo. On je istakao da je osvojio dosta ovakvih pehara, ali da mu je ovaj najdraži jer je… »
"Ovaj je poseban, sad sam kapiten": Dobrić osvojio Kup, pa najavio velike izazove za Zvezdu
Mondo pre 10 sati
Kapiten Crvene zvezde Ognjen Dobrić još jednom se popeo na postolje Kupa Radivoja Koraća. Reprezentativac Srbije otišao je korak dalje i ovog puta kao vođa tima podigao trofej. Ne krije - osećaj je bio poseban. Ognjen Dobrić čak šest puta imao je priliku… »
"Zvezda da zaboravi ovaj kup!" Đurović se oglasio posle finala u Nišu: Svi smo želeli da tu bude Partizan...
Kurir pre 10 sati
Crvena zvezda je do trofeja stigla ubedljivom pobedom protiv Mege i tako šesti put zaredom osvojila Kup. Vlade Đurović je nakon finalne utakmice čestitao treneru crveno-belih. "Prvo čestitamo Saši Obradoviću i štabu, ali i igračima. Nekima je treći… »
Saša Obradović: Očekuje nas još deset finala, Kalinić je srce i duša Zvezde
Danas pre 18 sati
Košarkaši Crvene zvezde osvojili su šesti put zaredom Kup Radivoja Koraća, pobedivši ekipu Mege u finalu rezultatom 106:84 (35:25, 30:25, 16:20, 25:14). Nakon prvog trofeja u Kupu sa ekipom Crvene zvezde, svoje utiske izneo je glavni trener crveno-belih… »
Nvora oduševio i nasmejao sve, poklonio medalju dečaku iz publike: "Slaviću kako mi kažu u autobusu..."
Nova pre 17 sati
Džordan Nvora, krilni košarkaš Zvezde, osvojio je MVP nagradu za partije u Kupu Radivoja Koraća, ali je oduševio i potezom posle finala. Zvezda je u Nišu savladala Megu sa 106:84, Nvora je u finalu blistao sa 29 poena i šest skokova, a veliku pažnju… »
Nasmejani i skromni Nvora: "MVP titula i slavlje? Najpre bih se naspavao"
Sportske.net pre 17 sati
Košarkaš Crvene zvezde Džordan Nvora već posle nekoliko meseci u beogradskom klubu stigao je do prvog trofeja osvajanjem Kupa Radivoja Koraća u Nišu gde je stekao zvanje MVP-a, ali nije sebi želeo da daje poseban značaj ovom podvigu. Makon što je prošle… »
Džordan Nvora MVP finala Kupa Radivoja Koraća
Danas pre 18 sati
Košarkaš Crvene zvezde Džordan Nvora proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) finalne utakmice Kupa „Radivoja Koraća“, posle šestog uzastopnog trijumfa njegove ekipe u tom takmičenju. Zvezda je u finalu u Nišu pobedila Megu 106:84. Nvora je bio… »
Crvena Zvezda savladala Megu i šesti put zaredom osvojila Kup Radivoja Koraća (VIDEO)
Danas pre 19 sati
Košarkaši Crvene zvezde su pobedili ekipu Mege u finalu Kupa Radivoja Koraća rezultatom 106:84 (35:25, 30:25, 16:20, 25:14). Zvezda je krajem prve četvrtine preuzela kontrolu na utakmici, psotepeno je rasla prednost, koju su u drugom poluvrmenu uspešno… »
Vesti dana »
Tajna služba SAD ubila naoružanog muškarca koji je pokušao da uđe na Trampovo imanje
Euronews pre 3 minutajoš 43 povezane
Udruženja poljoprivrednika radikalizuju protest: Saopšteno i koji će putevi biti blokirani od utorka
Insajder pre 4 satijoš 27 povezanih
Vitkof najavio ono što svi napeto iščekuju: Uslovi za sastanak Putina, Trampa i Zelenskog mogli bi se steći za tri nedelje
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Crvena zvezda - Partizan: Crveno-beli poveli - Kostov slomio otpor crno-belih!
Kurir pre 4 minutajoš 92 povezane