Povezane vesti

Vučić nastavio konsultacije sa strankama: Sastanak sa PUPS i Mi-glas iz naroda

Vučić nastavio konsultacije sa strankama: Sastanak sa PUPS i Mi-glas iz naroda

NIN pre 51 minuta
Predstavnici Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS), predvođeni predsednikom stranke Milanom Krkobabićem, sastali su se danas u Predsedništvu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Kako je ranije najavljeno iz… »
Krkobabić o izborima: Proceniti situaciju u zemlji i okruženju pa doneti odluku u interesu građana

Krkobabić o izborima: Proceniti situaciju u zemlji i okruženju pa doneti odluku u interesu građana

Beta pre 36 minuta
Predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je posle današnjih konsultacija u Predsedništvu Srbije da je stav te stranke da se za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora mora prvo… »
Vučić se sutra sastaje sa tri stranke nakon čega će se obratiti medijima

Vučić se sutra sastaje sa tri stranke nakon čega će se obratiti medijima

Blic pre 11 minuta
Glavne teme konsultacija su vanredni parlamentarni izbori i odnos Srbije prema EU i globalnim pitanjima. Vučić je izjavio da su ozbiljne odluke potrebne zbog složene međunarodne situacije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se medijima sutra u… »
SPS, DSHV i SDPS u utorak na konsultacijama kod Vučića

SPS, DSHV i SDPS u utorak na konsultacijama kod Vučića

Danas pre 46 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u utorak nastaviti konsultacije sa političkim strankama o potencijalnom datumu vanrednih parlamentarnih izbora i spoljnopolitičkom kursu Srbije.U utorak, u 10 časova, na konsultacije u Predsedništvo… »
Aleksandar Vučić se sutra obraća javnosti

Aleksandar Vučić se sutra obraća javnosti

Danas pre 11 minuta
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, obratiće se javnosti, sutra 7. aprila, u 13 časova, iz zgrade Generalnog sekretarijata na Andrićevom vencu, saopštila je Vučićeva pres služba. Tema obraćanja u pozivu za novinarske ekipe nije navedena. Prethodno, u 12… »
Branko Pavlović rekao Vučiću da su izbori u maju ili junu loši

Branko Pavlović rekao Vučiću da su izbori u maju ili junu loši

Danas pre 51 minuta
Poslanik Mi-glas iz naroda u Skupštini Srbije Branko Pavlović izjavio je posle današnjih konsultacija u Predsedništvu Srbije da bi eventualni vanredni izbori u maju ili junu bili „loši“ jer po njegovim rečima, ne bi bilo vremena da se uradi „sve što je… »
Pavlović: Nismo za izbore u maju ili junu, prvo vratiti poverenje građana

Pavlović: Nismo za izbore u maju ili junu, prvo vratiti poverenje građana

Euronews pre 11 minuta
Predsednik poslaničke grupe "Mi - glas iz naroda" Branko Pavlović izjavio je nakon konsultacija sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da ta stranka nije za održavanje parlamentarnih izbora u maju ili junu, jer smatra da prvo treba unaprediti izborni… »
Vučić održao konsultacije sa PUPS-om i "Mi - glas iz naroda"

Vučić održao konsultacije sa PUPS-om i "Mi - glas iz naroda"

RTS pre 31 minuta
Održani sastanci predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - "Solidarnost i pravda" i stranke "Mi - glas iz naroda". Sutra nastavak konsultacija u 10 časova. Vučić sutra… »
Pavlović (Mi-glas iz naroda): Izbori u maju ili junu loši, treba povećati poverenje u izborni proces

Pavlović (Mi-glas iz naroda): Izbori u maju ili junu loši, treba povećati poverenje u izborni proces

Insajder pre 1 sat
Poslanik Mi-glas iz naroda u Skupštini Srbije Branko Pavlović izjavio je posle današnjih konsultacija u Predsedništvu Srbije da bi eventualni vanredni izbori u maju ili junu bili "loši" jer po njegovim rečima, ne bi bilo vremena da se uradi "sve što je… »
Završene konsultacije predsednika Vučića sa predstavnicima PUPS-a i stranke "Mi - glas iz naroda"

Završene konsultacije predsednika Vučića sa predstavnicima PUPS-a i stranke "Mi - glas iz naroda"

Insajder pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas konsultacije sa predstavnicima stranaka, a nešto posle 11.30 časova sastao se sa predstavnicima Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda. U… »
Vučić završio današnje konsultacije sa političkim strankama

Vučić završio današnje konsultacije sa političkim strankama

RTV pre 1 sat
BEOGRAD - U Predsedništvu Srbije su nešto posle 13.30 završene konsultacije predsednika Aleksandra Vučića sa predstavnicima stranke Mi-glas iz naroda. Iz stranke Mi-glas iz naroda na konsultacijama su bili Branko Pavlović, Jovan Janjić i Dragan… »
"Brzi izbori bili bi loši" Predstavnici "Mi, glas iz naroda" i PUPS-a nakon konsultacija sa Vučićem: "Odluku doneti u skladu…

"Brzi izbori bili bi loši" Predstavnici "Mi, glas iz naroda" i PUPS-a nakon konsultacija sa Vučićem: "Odluku doneti u skladu…

Blic pre 1 sat
Pavlović tvrdi da su novembar ili decembar pogodniji termini za vanredne izbore U PUPS-u kažu da su spremni za izbore, ali da bi termin glasanja trebalo odrediti u skladu sa situacijom u zemlji i svetu Predstavnici PUPS-a i stranke "Mi, glas iz naroda"… »
Razgovori sa Vučićem i spoljno-politički kurs Srbije: Šta su konsultacije pokazale o stavovima stranaka o evropskom putu

Razgovori sa Vučićem i spoljno-politički kurs Srbije: Šta su konsultacije pokazale o stavovima stranaka o evropskom putu

Euronews pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeo je u petak konsultacije sa predstavnicima političkih stranaka, a prvog dana sastao se sa liderima Pokreta socijalista, Saveza vojvođanskih Mađara i Stranke pravde i pomirenja. Među temama razgovora, osim o… »
Na stolu bile dve teme: završene konsultacije predsednika Vučića sa predstavnicima stranke Mi-glas iz naroda

Na stolu bile dve teme: završene konsultacije predsednika Vučića sa predstavnicima stranke Mi-glas iz naroda

Blic pre 1 sat
Teme konsultacija su bili vanredni parlamentarni izbori, odnosi prema EU i bezbednosna i energetska situacija Srbije. Vučić je istakao važnost konsultacija jer smatra da se čovečanstvo nalazi na ivici ambisa i da su potrebne ozbiljne odluke. U… »
Vučić sutra nastavlja konsultacije sa predstavnicima stranka

Vučić sutra nastavlja konsultacije sa predstavnicima stranka

Euronews pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće u utorak, 7. aprila od 10 časova konsultacije sa predstavnicima stranaka, saopštila je danas Služba za saradnju sa medijima predsednika republike. Vučić će se u 10 časova sastati sa predstavnicima… »
Završene konsultacije predsednika Vučića sa predstavnicima dve stranke

Završene konsultacije predsednika Vučića sa predstavnicima dve stranke

Sputnik pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je konsultacije sa predstavnicima stranaka — najpre se sastao sa predstavnicima Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda, a potom i sa predstavnicima stranke… »
Vučić nastavio konsultacije sa predstavnicima stranaka, završen sastanak sa rukovodstvom PUPS i Mi - glas iz naroda

Vučić nastavio konsultacije sa predstavnicima stranaka, završen sastanak sa rukovodstvom PUPS i Mi - glas iz naroda

Newsmax Balkans pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u drugom krugu konsultacija sa predstavnicima stranaka, najpre sa Partijom ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda, a zatim i sa strankom Mi - glas iz naroda… »
Krkobabić nakon konsultacija sa Vučićem: Vreme će pokazati da li će ova godina biti izborna ili predizborna

Krkobabić nakon konsultacija sa Vučićem: Vreme će pokazati da li će ova godina biti izborna ili predizborna

N1 Info pre 2 sata
Predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije Milan Krkobabić kazao je, nakon konsultacija sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, da će "vreme pokazati da li će godina biti izborna ili ne". “Što se tiče izbora, tu moramo da… »
Krkobabić o izborima: Proceniti situaciju u zemlji i okruženju, situacija se menja iz dana u dan

Krkobabić o izborima: Proceniti situaciju u zemlji i okruženju, situacija se menja iz dana u dan

Danas pre 2 sata
Predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić izjavio je posle današnjih konsultacija u Predsedništvu Srbije da je stav te stranke da se za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora mora prvo… »
Nastavljene konsultacije predsednika Srbije sa predstavnicima političkih partija, danas PUPS i "Mi - glas iz naroda"

Nastavljene konsultacije predsednika Srbije sa predstavnicima političkih partija, danas PUPS i "Mi - glas iz naroda"

Euronews pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je konsultacije sa predstavnicima političkih stranaka, a na razgovorima u Predsedništvu danas su predstavnici Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – "Solidarnost i pravda" i… »

Pravo u centar pre 2 sata

Radio sto plus pre 2 sata
“Interes građana je prevashodan, a ne različitih političkih opcija. Odluka o izborima ne sme biti doneta naprečac, već u odnosu na to šta se dešava u državi, okruženju i svetu”, rekao je Krkobabić novinarima posle sastanka predstavnika PUPS sa… »
Krkobabić posle dijaloga s Vučićem: Videćemo da li će ova godina biti izborna ili predizborna

Krkobabić posle dijaloga s Vučićem: Videćemo da li će ova godina biti izborna ili predizborna

Nova pre 2 sata
Vučić nastavio konsultacije sa predstavnicima stranaka

Vučić nastavio konsultacije sa predstavnicima stranaka

Danas pre 3 sata
Predstavnici Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije (PUPS), predvođeni predsednikom stranke Milanom Krkobabićem, stigli su danas u Predsedništvo na konsultacije sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.Kako je najavljeno iz… »
PUPS i Mi – snaga naroda danas idu na konsultacije sa Vučićem

PUPS i Mi – snaga naroda danas idu na konsultacije sa Vučićem

Serbian News Media pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće danas konsultacije sa predstavnicima političkih partija o održavanju vanrednih parlamentarnih izbora i drugim političkim pitanjima. U 11.30 Vučić će se u Predsedništvu sastati sa delegacijom Partije… »
PUPS i Mi - snaga naroda danas idu na konsultacije sa Vučićem

PUPS i Mi - snaga naroda danas idu na konsultacije sa Vučićem

Insajder pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće danas konsultacije sa predstavnicima političkih partija o održavanju vanrednih parlamentarnih izbora i drugim političkim pitanjima. U 11.30 Vučić će se u Predsedništvu sastati sa delegacijom Partije… »
Vučić danas nastavlja konsultacije: Sastaje se sa dve stranke

Vučić danas nastavlja konsultacije: Sastaje se sa dve stranke

Blic pre 7 sati
Neke stranke su podržale politički dijalog, dok su druge, poput Demokratske stranke i Zeleno-levog fronta, odbile da učestvuju. Vučić ističe da su ozbiljne odluke neophodne zbog složenih međunarodnih okolnosti i poziva stranke da iskažu stavove i možda… »
Vučić danas nastavlja konsultacije

Vučić danas nastavlja konsultacije

Danas pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja konsultacije sa predstavnicima političkih stranaka. Vučić će danas u 11 i 30 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Srbije, razgovarati sa predstavnicima Partije ujedinjenih penzionera… »
Vučić danas nastavlja konsultacije sa strankama, kod predsednika Srbije "Solidarnost i pravda" i "Mi - glas iz naroda"

Vučić danas nastavlja konsultacije sa strankama, kod predsednika Srbije "Solidarnost i pravda" i "Mi - glas iz naroda"

Dnevnik pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće danas konsultacije sa predstavnicima političkih stranaka, a sledeći koji su pozvani su Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - "Solidarnost i pravda" i "Mi - glas iz naroda"… »
Vučić nastavlja konsultacije sa strankama, danas na redu PUPS i "Mi - glas iz naroda"

Vučić nastavlja konsultacije sa strankama, danas na redu PUPS i "Mi - glas iz naroda"

Radio 021 pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće danas konsultacije sa predstavnicima političkih stranaka. Vučić će se u Predsedništvu sastati u 11.30 sati sa predstavnicima Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - "Solidarnost i… »

Vesti dana »