Povezane vesti
Poznato kolike su šanse za pobedu Zvezde u Madridu! Real je veliki favorit, ali crveno-beli nisu skroz otpisani
Kurir pre 4 minuta
U poslednjem kolu Evrolige Crvena zvezda će u Madridu biti gost Realu. Srpski klub će pokušati da ostvari veliki trijumf, a u tom slučaju, postoji scenario koji bi crveno-bele odveo na šesto mesto. Utakmica protiv Reala počeće u četvrtak u 20.45 časova… »
"Bio je mi je poput očinfske figure!" Emotivni Bogdan Bogdanović o Vujoševiću
Večernje novosti pre 24 minuta
Prvi koji je verovao u mene, u moju radnu etiku, u moju ljubav i posvećenost igri i koji mi je pružio priliku, izjavio je danas košarkaš Los Anđeles Klipersa i kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović o legendarnom treneru Dušku Vujoševiću, koji… »
Bogdan Bogdanović ponovo o Vujoševiću: Verovao je u mene
Euronews pre 1 sat
Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović prvi put se javno osvrnuo na odlazak legendarnog trenera Duška Vujoševića, ističući koliko je njegov uticaj bio presudan ne samo za njegovu karijeru, već i za lični razvoj. Bogdanović se od svog nekadašnjeg… »
Darkov urlik i poruka: Uspesi srpske košarke zaslužni za moju poziciju u NBA /video/
Sputnik pre 59 minuta
Trener Toronta Darko Rajaković izjavio je da su uspesi srpske košarke zaslužni za njegove rezultate u NBA ligi. Rajaković (47) je postao prvi evropski stručnjak koji je kao glavni trener odveo jedan tim u plej-of NBA lige. Amerika, NBA liga, ostatak… »
Jokić ispunio uslov za MVP titulu i ušao u istoriju
Politika pre 1 sat
Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su San Antonio Sparse rezultatom 128:118. Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su San Antonio Sparse rezultatom 128:118 u poslednjem meču regularnog dela sezone, a srpski centar Nikola Jokić odigrao je samo prvo poluvreme i… »
Adelman: Ponosan sam, ovo je rekord po broju pobeda u gostima
Politika pre 1 sat
Košarkaši Denver Nagetsa savladali su San Antonio u poslednjem kolu regularnog dela sezone i upisali 12. uzastopnu pobedu. Košarkaši Denver Nagetsa savladali su San Antonio u poslednjem kolu regularnog dela sezone i upisali 12. uzastopnu pobedu, čime su… »
"Rođen sam i odrastao sam u Srbiji..." Reči Darka Rajakovića koje odjekuju: Ostvario istorijski uspeh, pa otvorio dušu!
Kurir pre 2 sata
Trener Toronta Darko Rajaković izjavio je da su uspesi srpske košarke zaslužni za njegove rezultate u NBA ligi. Rajaković (47) je postao prvi evropski stručnjak koji je kao glavni trener odveo jedan tim u plej-of NBA lige, to je znao da proslavi, a na… »
"Kada Nikola Jokić vidi to..." Trener Denvera biranim rečima pričao o Srbinu, najavio potpuni šou u NBA
Kurir pre 1 sat
Denver je u poslednjoj utakmici ligaškog dela ostvario 12. uzastopnu pobedu, a trijumf protiv San Antonija je obezbedio treće mesto za ekipu iz Kolorada. Na ovoj utakmici je igrao i Nikola Jokić iako je bio na listi košarkaša čiji je nastup pod znakom… »
Zvezda pred meč odluke u Evroligi: Šta donosi direktan plasman u plej-of, a koje su opcije od 7. do 10. mesta?
Danas pre 2 sata
Pobeda Hapoela nad Makabijem dodatno je umanjila šanse KK Crvena zvezda da se domogne direktnog plasmana u plej-of Evrolige. Postoji samo jedan scenario po kojem bi Crvena zvezda zauzela šesto mesto u regularnom delu Evrolige. Pored trijumfa crveno-belih… »
"Momci kao Nikola Jokić..." VIDEO
B92 pre 2 sata
Trener Denvera Dejvid Adelman sumirao je utiske posle pobede protiv San Antonija. Nagetsi su ostvarili 12. uzastopnu pobedu i obezbedili treće mesto u plej-ofu Zapadne konferencije, a centar Nikola Jokić ostao je u konkurenciji je za nagradu za… »
Bogdan Bogdanović o Dušku Vujoševiću: Bio je kao očinska figura
Politika pre 2 sata
Kapiten Srbije i igrač LA Klipersa istakao uticaj legendarnog trenera na njegovu karijeru i lični razvoj. Prvi koji je verovao u mene, u moju radnu etiku, u moju ljubav i posvećenost igri i koji mi je pružio priliku, izjavio je danas košarkaš Los Anđeles… »
Bogdan Bogdanović o Vujoševiću: Bio je kao očinska figura, prvi koji je verovao u mene
Insajder pre 2 sata
"Prvi koji je verovao u mene, u moju radnu etiku, u moju ljubav i posvećenost igri i koji mi je pružio priliku", izjavio je danas košarkaš Los Anđeles Klipersa i kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović o legendarnom treneru Dušku Vujoševiću, koji… »
Rajaković ostvario istorijski plasman u plej-of NBA: „Uspesi srpske košarke su zaslužni za moju poziciju“
Nedeljnik pre 3 sata
Trener Toronto reptorsa Darko Rajaković je istakao na konferenciji za medije da je zaostavština srpske košarke zaslužna za njegov istorijski poduhvat u NBA ligi, prenosi RTS. Pobedom nad Bruklin netsima i porazima Atlante i Orlanda, Toronto reptorsi su… »
Jokić ispisao istoriju NBA lige, Adelman otkrio kako saigrači utiču na Nikolu
Sportske.net pre 3 sata
Stavljana je tačka na 11. sezonu Nikole Jokića u NBA ligi, pobedom Denver Nagetsa u derbiju Zapadne konferencije protiv San Antonio Sparsa u meču u kojem se Srbin vratio na teren, ostao u trci za MVP nagradu i ušao u istoriji šampionata kao prvi igrač… »
Poznato po 4 para NBA plej-ofa i plej-ina, Srbi na ozbiljnim ispitima
Danas pre 2 sata
Denver Nagetsi su završili NBA sezonu 12. uzastopnom pobedom. Trijumf nad San Antoniom doneo im je definitivno treće mesto u Zapadnoj konferenciji NBA lige, ali to ne znači da su dobili lakog rivala u prvoj rundfi plej-ofa. Naprotiv… Tim Nikole Jokića… »
Sve duguje Srbiji: Još jedan Srbin je danas ispisao istoriju košarke, pa uputio moćne reči o našoj košarci!
Hot sport pre 3 sata
Prvi evropski trener kome je ovo pošlo za rukom! Darko Rajaković nastavio je da pomera granice za evropske trenere u NBA ligi, pošto je sa Toronto Reptorsima osvojio peto mesto na Istoku i izborio plasman u plej-of, čime je postao prvi Evropljanin koji… »
Rajaković postao prvi evropski trener koji je odveo tim u plej-of NBA: "Uspesi srpske košarke zaslužni za moj uspeh"
NIN pre 2 sata
Trener Toronta Darko Rajaković izjavio je danas da su uspesi srpske košarke zaslužni za njegove rezultate u NBA ligi. Rajaković (47) je postao prvi evropski stručnjak koji je kao glavni trener odveo jedan tim u plej-of NBA lige. "Rođen sam i odrastao sam… »
„Kupuvao nam je knjige i slao u muzeje“: Bogdanović otkrio kako je Vujošević stvarao ljude, a ne samo igrače!
Hot sport pre 2 sata
Kapiten Srbije se slomio pred novinarima! Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović sa velikim emocijama govorio je nakon sinoćnje utakmice o Dušku Vujoševiću, legendarnom treneru koji je pre nekoliko dana preminuo u 67. godini. Bek Los Anđeles Klipersa… »
Jokić prvi igrač u NBA ligi koji je u jednoj sezoni imao najviše skokova i asistencija po meču
Serbian News Media pre 2 sata
Košarkaš Denvera Nikola Jokić postao je prvi igrač u istoriji Američke profesionalne košarkaške lige (NBA) koji je u jednoj sezoni bio na prvom mestu po broju skokova i asistencija po utakmici. Kako je danas objavljeno na sajtu NBA lige, Jokić je… »
Novo poglavlje rastućeg rivalstva – nastavlja se Jokićev ples sa "vukovima"
RTS pre 2 sata
Treći put u svojoj karijeri, Nikola Jokić će u plej-ofu za protivnika imati Minesotu, sa kojom je Denver u prethodnih nekoliko godina izgradio veliko rivalstvo. Nastavak se očekuje već u prvoj rundi ovogodišnjeg doigravanja. Denver je pobedom nad San… »
"Bez Srbije ne bih bio ovde": Rajaković posle velikog uspeha emotivno govorio o domovini
Mondo pre 2 sata
NBA trener i šef struke Toronta Darko Rajaković postao je prvi evropski trener koji je obezbedio plasman u plej-of najjače lige na svetu. Put do uspeha nije bio lak, Toronto je pre godinu dana bio prikovan za dno tabele, a već u tekućoj sezoni bio je na… »
Bogdanović emotivno o Vujoševiću: Bio je jednostavno drugačiji, prvi koji je verovao u mene
Dnevnik pre 2 sata
Bogdan Bogdanović govorio je za američke medije nakon odlične partije u pobedi Los Anđeles Klipersa nad Golden Stejtom. Novinare je zanimao i odnos kapitena „orlova“ sa trenerom Duškom Vujoševićem, koji je preminuo 8. aprila. Zajedno su radili u… »
Rajaković prvi glavni trener iz Evrope u plej-ofu: Uspesi srpske košarke zaslužni za moju poziciju u NBA
Newsmax Balkans pre 2 sata
Trener Toronta Darko Rajaković izjavio je da su uspesi srpske košarke zaslužni za njegove rezultate u NBA ligi. Rajaković (47) je postao prvi evropski stručnjak koji je kao glavni trener odveo jedan tim u plej-of NBA lige. "Rođen sam i odrastao sam u… »
"Veoma sam zahvalan na prilici da predstavljam svoju zemlju!" Srpski trener Darko Rajaković nakon plasmana u plej-of NBA lige
Večernje novosti pre 2 sata
Trener Toronta Darko Rajaković izjavio je danas da su uspesi srpske košarke zaslužni za njegove rezultate u NBA ligi. FOTO: Tanjug/Frank Gunn/The Canadian Press via AP Rajaković (47) je postao prvi evropski stručnjak koji je kao glavni trener odveo jedan… »
Toronto slavi Rajakovića: Cela dvorana u transu zbog Srbina! VIDEO
B92 pre 2 sata
Toronto Reptorsi ispisali su istoriju plasmanom u plej-of, a u centru pažnje našao se srpski stručnjak Darko Rajaković. Rajaković je postao prvi evropski glavni trener koji je odveo jedan tim u doigravanje u NBA ligi, a Raptorsi su obezbedili peto mesto… »
Rajaković nakon istorijskog uspeha u NBA: Hvala mojoj zemlji
Politika pre 3 sata
Bez uspeha Srbije ne bih bio ovde, navodi trener. Trener Toronta Darko Rajaković izjavio je danas da su uspesi srpske košarke zaslužni za njegove rezultate u NBA ligi. Rajaković (47) je postao prvi evropski stručnjak koji je kao glavni trener odveo jedan… »
Jokić prvi igrač u NBA ligi koji je u jednoj sezoni imao najviše skokova i asistencija po meču
Nedeljnik pre 4 sati
Košarkaš Denvera Nikola Jokić postao je prvi igrač u istoriji Američke profesionalne košarkaške lige (NBA) koji je u jednoj sezoni bio na prvom mestu po broju skokova i asistencija po utakmici. Kako je danas objavljeno na sajtu NBA lige, Jokić je… »
Vrhunska partija i sećanje na Duleta, Bogdan objasnio Amerima kakav je bio Vujošević
Sportske.net pre 4 sati
Poznati srpski košarkaš Bogdan Bogdanović sa vrlo pijeteta govorio je o Dušku Vujoševiću, koji je pre pet dana preminuo posle teške bolesti u 67. godini života, istićući kakavu ja važnost imao trofejni stručnjak za mnoge generacije igrača koje je… »
Bogdan namešta snajper za plej-in: Srpski kapiten odličan u pobedi nad rivalom s kojim će Klipersi igrati za doigravanje!
Hot sport pre 4 sati
Samo nek održi formu! Košarkaši Los Anđeles Klipersa savladali su Golden Stejt rezultatom 115:110 i kao devetoplasirani tim Zapadne konferencije izborili mesto u plej-inu, gde će ponovo igrati upravo protiv istog rivala. Kliperse su do pobede predvodili… »
Bogdanović ponovo na terenu: Srpski as postigao 17 poena u pobedi Klipersa
NIN pre 3 sata
Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su danas na svom terenu u Inglvudu ekipu Golden Stejta rezultatom 115:110 u poslednjem meču regularnog dela sezone u NBA ligi. Najefikasniji u redovima LA Klipersa bio je Benedikt Maturin sa 20 poena, dok je Džon… »
Jokić ispisao istoriju NBA: Srpski košarkaš uradio nešto što niko pre njega nije uspeo
NIN pre 3 sata
Košarkaš Denvera Nikola Jokić postao je prvi igrač u istoriji NBA lige koji je u jednoj sezoni bio na prvom mestu po broju skokova i asistencija po utakmici, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu takmičenja. Jokić je regularni deo sezone u NBA ligi… »
Rajaković ispisao istoriju NBA lige
Sportske.net pre 3 sata
Toronto Darka Rajakovića je pobedom nad Bruklinom 136:101 obezbedio petu poziciju posle ligaškog dela sezone u NBA ligi. Završili su prvi deo sezone sa skorom 46-36, i tako ostvarili napredak od šesnaest pobeda u odnosu na prethodnu godinu i zauzeli peto… »
Radio sto plus pre 4 sati
Kako je danas objavljeno na sajtu NBA lige, Jokić je regularni deo sezone završio sa 12,9 skokova i 10,9 asistencija po utakmici. Srpski centar je noćas igrao protiv San Antonija i postigao 23 poena uz osam skokova, pa je ušao u konkurenciju za nagradu… »
Jokićev podvig za sva vremena FOTO
B92 pre 4 sati
Centar Denvera Nikola Jokić je imao još jednu neverovatnu NBA sezonu, u kojoj je opet napravio nešto što niko nikada pre njega nije uspeo. Jokić je u pobedi nad San Antonijom ostao u trci za MVP nagradu (65 utakmica), igrao u prvom poluvremenu 18 minuta… »
Bogdanović o Vujoševiću: "Bio je jednostavno drugačiji" VIDEO
B92 pre 3 sata
Bogdan Bogdanović je ponovo pričao o nedavno preminulom Dušku Vujoševiću. Oglasio se srpski košarkaš prvo na Instagramu, a sada je posle pobede protiv Golden Stejta dobio pitanje o svom bivšem treneru. I sada je sa dosta emocije Bogdanović pričao o… »
Poznato kad Zvezda igra doigravanje: Ovo su termini ako igraju plej-in, znaju se i datumi utakmica ukoliko uđu direktno u…
Hot sport pre 3 sata
Ovo su navijači Zvezde čekali! Košarkaši Crvene zvezde u završnici Evrolige čekaju rasplet koji će odlučiti da li će do četvrtfinala morati kroz plej-in ili će direktno izboriti plasman među osam najboljih. Scenario je jasan – pobeda protiv Real Madrida… »
Bogdanović postigao 17 poena za 20 minuta u današnjoj pobedi LA Klipersa
Politika pre 3 sata
LA Klipersi su završili regularnu sezonu u NBA ligi na devetom mestu na tabeli Zapadne konferencije. Los Anđeles Klipersi su danas pobedili Golden Stejt Voriorse rezultatom 115-110 kod kuće u Inglvudu u poslednjoj utakmici regularne sezone u NBA ligi… »
Srpski igrači pred plej-of NBA lige: Jokić ostaje MVP kandidat, Bogdanović ubacio 17 poena, Topiću dabl-dabl učinak
Newsmax Balkans pre 4 sati
Košarkaši Denvera pobedili su u gostima ekipu San Antonija rezultatom 128:118 u poslednjem meču regularnog dela sezone u NBA ligi. Denver je zabeležio 12. uzastopnu pobedu i obezbedio je treće mesto u plej-ofu Zapadne konferenciji NBA lige. Košarkaš… »
U idealnom terminu za navijače u Srbiji: Poznato kad Jokić i ostali Srbi počinju svoj pohod u plej-of!
Hot sport pre 5 sati
Nema sumnje da će puno ljudi u Srbiji pratiti prvi meč našeg najboljeg igrača! Poznat je termin početka plej-ofa za Denver Nagetse, koji će seriju prve runde otvoriti protiv Minesote u subotu, 19. aprila od 21.30 časova po srpskom vremenu. Tim predvođen… »
Denver pobedio San Antonio, Jokić postigao 23 poena i ostao u konkurenciji za MVP
NIN pre 5 sati
Košarkaši Denvera pobedili su danas u gostima ekipu San Antonija rezultatom 128:118 u poslednjem meču regularnog dela sezone u NBA ligi. Denver je zabeležio 12. uzastopnu pobedu i obezbedio je treće mesto u plej-ofu Zapadne konferenciji NBA lige… »
E, to je rekord: O ovom poduhvatu Jokića i najbolji u istoriji košarke su mogli samo da sanjaju!
Hot sport pre 4 sati
Ovo je era Nikola Jokića, ako nekom do sada nije bilo jasno! Nikola Jokić nastavio je da pomera granice u NBA ligi i upisao još jedno dostignuće kakvo do sada nije viđeno u istoriji takmičenja. Srpski centar je u sezoni 2025/26 beležio proseke od 12,9… »
Jokić piše istoriju NBA lige, ostvario podvig za sva vremena
Sport klub pre 5 sati
Nikola Jokić je imao još jednu neverovatnu NBA sezonu, a ovaj put je uradio neko što niko nikada nije pre njega. Srpski as je postao prvi igrač od kada postoji najjača košarkaška liga na svetu, koji je sezonu završio na prvom mestu po broju skokova i… »
Čista dominacija - poluvreme u MVP stilu! Nikola Jokić je ovako poslao moćnu poruku Amerikancima: Nije MVP?! Pa, nismo…
Kurir pre 5 sati
Čista dominacija! Ovako bismo najbolje mogli da opišemo 18 minuta i 15 sekundi koliko je Nikola Jokić odigrao u prvom poluvremenu meča u kom su Denver Nagetsi savladali San Antonio Sparse u gostima sa 128:118. Jokić je igrao koliko mu je bilo potrebno da… »
"Hvala što ste me pitali za Vujoševića": Bogdanović objasnio Amerikancima koliko mu je značio Duško
Mondo pre 5 sati
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović dobio je priliku da zaigra za Los anđeles Kliperse u poslednjem meču ligaškog dela sezone, a u pobedi nad Golden Stejtom učestvovao je sa 17 postignutih poena. Nakon meča koji je potvrdio plasman tima iz Los Anđelesa u… »
Emotivni Bogdan: Dule – očinska figura!
Sport klub pre 4 sati
Los Anđeles Klipersi pobedili su Golden Stejt Voriorse 115:110 na domaćem terenu, a Bogdan Bogdanović je ubacio 17 poena (1/1 za dva i 5/8 za tri), uhvatio tri skoka i "udario" dve blokade za 21 minut na parketu. Posle utakmice su novinari pitali… »
Podvig Jokića za večnost: Niko pre ovo nije uradio u 79 godina NBA lige, ljudi i dalje ne veruju da je ovo moguće
Nova pre 4 sati
Nikola Jokić je postao jedan od dva igrača u istoriji koji su upisali više od jedne tripl-dabl sezone, ali najluđe od svega da to nije uopšte rekord o kome se priča. Srbin je odigrao još jednu spektakularnu NBA sezonu, ali ovoga puta uspeo je da uradi… »
Košarkaški vanzemaljac: Nikola Jokić postavio rekord koji će teško ikada biti oboren u NBA
Danas pre 4 sati
Nikola Jokić možda nije prvi favorit za MVP nagradu za tek završeni regularni deo NBA sezone u konkrenciji Šej Gildžes-Aleksandera i Viktora Vembanjame, ali je ponovo zadao domaći zadatak konkurenciji. Jokić je postao prvi košarkaš koji je NBA sezonu… »
Ligaški deo NBA završen spektakularno! Dalas i Majami blizu 150 poena, Lejkersi brutalni, a sada ide plej-of!
Kurir pre 5 sati
Košarkaši Majamija pobedili su Atlantu 143:117 i kao 10. nosioci u Istočnoj konferenciji igraće protiv devetih nosilaca Šarlota u NBA plej-inu. Majami su predvodili Hajme Hakes sa 26 poena, Bem Adebajo sa 25 poena i 10 skokova i Norman Pauel sa 25 poena… »
(Video) Bogdanović rešetao, topić opet do dabl-dabla: Pljuštale trojke kapitena „orlova“, Srbi iskoristili priliku
Dnevnik pre 5 sati
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović iskoristio je šansu u poslednjoj utakmici regularnog dela NBA sezone. Los Anđeles Klipersi su pobedili Golden Stejt 115:110, a šansu je dobio i kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović. Igrao je 21 minut i upisao… »
Kakvo veče za Nikolu Topića! Srbin dabl-dablom spustio zavesu na ligaški deo NBA lige
Večernje novosti pre 5 sati
Košarkaši Finiksa ubedljivo su savladali Oklahomu sa 135:103, ali je veče prošlo u znaku Nikole Topića. FOTO: Tanjug/ AP Photo/David Zalubowski` Srpski plejmejker je zabeležio drugi uzastopni dabl-dabl učinak. On je sakupio 18 poena, 14 asistencija u… »
Jokić ostao u konkurenciji za MVP nagradu! VIDEO
B92 pre 5 sati
Košarkaši Denvera pobedili su San Antonio 128:118 u poslednjem meču ligaškog dela NBA lige. Nagetsi su ostvarili 12. uzastopnu pobedu i obezbedili treće mesto u plej-ofu Zapadne konferencije, a centar Nikola Jokić ostao je u konkurenciji je za nagradu za… »
Nikola Jokić zaludeo Ameriku! Srbin ponovo ispisao istoriju NBA lige, ovo niko nikada nije uradio!
Večernje novosti pre 5 sati
Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić odigrao je još jednu neverovatnu sezonu u NBA ligi, a sada je ponovo ispisao istoriju i uradio nešto što nikome nikad nije pošlo za rukom. Foto Tanjug/ AP Srpski as je postao prvi igrač od kada postoji najjača… »
Jokić dobio teksaški obračun protiv Sparsa, novi dabl-dabl Nikole Topića!
Sportske.net pre 6 sati
Vladala je zebnja da li će Nikola Jokić biti spreman za derbi poslednjeg kola NBA lige protiv San Antonija u Teksasu budući da mu je od toga zavisilo da li će ostatiti u trci za MVP nagradu, ali se najbolji srpski košarkaš našao u derbiju Zapada koji su… »
Jokić ostao u konkurenciji za MVP nagradu, Denver dobio teškog rivala u plej-ofu
Danas pre 5 sati
Košarkaši Denvera pobedili su San Antonio 128:118, ostvarili 12. uzastopnu pobedu i obezbedili treće mesto u plej-ofu Zapadne konferencije Američke profesionalne košarkaške lige (NBA), a njihov centar Nikola Jokić u konkurenciji je za nagradu za… »
Bogdanović o Vujoševiću: Očinska figura, prvi koji mi je verovao
RTS pre 5 sati
Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović po prvi put je za medije govorio o smrti Duška Vujoševića. Emotivnim pismom na Instagramu se Bogdan Bogdanović oprostio od Duška Vujoševića, gde je naglasio koliko mu je teško pala ta tužna vest i nemio… »
Jokić ispunio ključan uslov za MVP naslov: Denver ponovo bolji od potencijalnog rivala u plej-ofu!
Hot sport pre 6 sati
Igrao koliko je bilo dovoljno! Košarkaši Denvera savladali su San Antonio rezultatom 128:118 u poslednjem meču regularnog dela NBA sezone i tako potvrdili odlično izdanje pred plej-of. Nagetsi su ovom pobedom stigli do 12. uzastopnog trijumfa i… »
Denver pobedio San Antonio, Jokić u konkurenciji za MVP nagradu
Serbian News Media pre 6 sati
Košarkaši Denvera pobedili su noćas San Antonio 128:118, ostvarili 12. uzastopnu pobedu i obezbedili treće mesto u plej-ofu Zapadne konferencije Američke profesionalne košarkaške lige (NBA), a njihov centar Nikola Jokić u konkurenciji je za nagradu za… »
Nikola Jokić ostao u konkurenciji za MVP nagradu, Denver pobedom završio prvi deo NBA sezone
Euronews pre 6 sati
Nije mnogo navijača Denver Nagetsa očekivalo pobedu u San Antoniju, pogotovo nakon što je stručni štab tima odlučio da odmori čak 7 članova uže rotacije, ali sastav koji je u prvom poluvremenu predvodio Nikola Jokić uspeo je da napravi iznenađenje… »
Dajte mu loptu i radujte se! Bogdanović trojkom "sa parkinga" ostavio Amerikance u čudu! (video)
Kurir pre 5 sati
Na kraju regularnog dela NBA sezone Bogdan Bogdanović dobio je šansu i odigrao je sjajan meč. Los Anđeles Klipersi pobedili su Golden Stejt Voriorse sa 115:110, a Bogdanović je utakmicu završio sa 17 poena i tri skoka i bio je treći najefikasniji igrač… »
(Video) Jokić ispisao istoriju NBA lige: Dominirao u poluvremenu i ostao u MVP trci, Nagetsi srušili Sparse
Dnevnik pre 5 sati
Košarkaši Denvera su pobedom nad San Antonijom 128:118 u poslednjem kolu ligaškog dela NBA lige obezbedili treće mesto na tabeli pred početak plej-ofa. Srpski centar Nikola Jokić postigao je 23 poena (sve u prvom poluvremenu, za 19 minuta na parketu) u… »
VIDEO Evo zbog čega Bogdanović mora da igra: Izrešetao Golden Stejt za najbolju partiju u ovoj godini, trener imao misterioznu…
Nova pre 5 sati
Los Anđeles Klipersi su pobedom nad Golden Stejtom sa 115:110 obezbedili mesto devetog nosioca, a u plej-inu će igrati protiv "ratnika". Da, videćemo reprizu ovog meča, ali ovog puta je pitanje ili kraj sezone ili nastavak nade da mogu u plej-of… »
Jokić u idealnom terminu počinje plej of i pohod na titulu
Sport klub pre 5 sati
Poznato je kada će Denver Nagetsi odigrati prvi meč plej ofa u ovogodišnjem NBA šampionatu. Organizatori najjače košarkaške lige objavili su da će Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem borbu u doigravanju početi protiv Minesote u subotu 18. aprila u 21.30… »
(VIDEO) Uživajte! Još jedan dabl-dabl Nikole Topića
Sport klub pre 6 sati
U noći sa nedelje na ponedeljak pala je zavesa na ligaški deo NBA šampionata, a branilac titule Oklahoma Siti odavno je obezbedila prvu poziciju pred plej-of i ugostila je Finiks. Iako su domaći doživeli, barem na papiru, težak poraz, retko ko će to da… »
Bogdanović kakvog smo se uželeli - trojkaška rapsodija bolja od Stefa Karija
RTS pre 6 sati
Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović ubacio je 17 poena, od čega pet trojki, u pobedi Los Anđeles klipersa nad Golden stejt voriorsa. Iza Bogdana Bogdanovića je sezona za zaborav. Vukao je povrede, bivao sklonjen iz rotacije, kružilo se o… »
Ima oči i na leđima - ovako je Topić oduševio Amerikance! Delio magične asistencije, pogađao odakle je hteo... (video)
Kurir pre 6 sati
Nikola Topić odigrao je odličan meč za Oklahomu i u porazu od Finiksa na kraju regularnog dela NBA sezone postavio je rekord karijere. Topić je imao učinak od 18 poena, četiri skoka i čak 14 asistencija, a Amerikance je posebno oduševilo sa kojom lakoćom… »
Nikola Topić fantastičan u porazu Oklahome: Dvocifren broj poena i asistencija
Euronews pre 5 sati
Oklahoma Siti Tander zatvorio je regularni deo sezone porazom od Finiksa 103:135, ali bez ikakvog rezultatskog pritiska, sa već obezbeđenim prvim mestom na Zapadu i skorom 64-18. U utakmici koja nije imala takmičarski značaj, obe ekipe su odmarale gotovo… »
Kada će Jokić ponovo na teren?! Protivnik je Minesota, a termin - idealan za sve u Srbiji!
Kurir pre 6 sati
Denver Nagetsi pobedom protiv San Antonio Sparsa (128:118) završili su regularni deo sezone u NBA ligi. Centralna figura meča bio je Nikola Jokić koji je za nešto više od 18 minuta na terenu imao učinak od 23 poena, osam skokova i jedne asistencije i… »
Topić raspametio Amerikance sa 14 asistencija – Rajaković u plej-ofu /video/
Sputnik pre 6 sati
Bolji kraj regularnog dela NBA sezone Nikola Topić nije mogao. „Srpski biser“ koji je sa samo 21 godinom svašta preturio preko glave, odigrao je partiju karijere kada je u pitanju NBA lige. U porazu Oklahome od Finiksa 135:103, u meču bez rezultatskog… »
Nikola Jokić kao niko u istoriji NBA lige: Amerikanci nikada nisu videli ovakvu dominaciju
Mondo pre 5 sati
Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić uradio je neko što niko pre njega nije uspeo u NBA ligi, a pitanje je i da li će ikada uspeti da uradi. Ligaški deo sezone 2025/26 centar Denver Nagetsa završio je sa najvećim prosekom skokova po meču i najvećim… »
Sada je sve jasno! Nikola Jokić ostao u konkurenciji za MVP nagradu, Denver dobio teškog rivala u prvoj rundi plej-ofa
Večernje novosti pre 6 sati
Košarkaši Denvera pobedili su San Antonio 128:118 u poslednjem meču ligaškog dela NBA lige. Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski) Nikola Jokić je istrčao na parket u Teksasu spreman da ispuni dva cilja – da zadrži treću poziciju na tabeli Zapada i da… »
Bogdanović rešetao Golden Stejt VIDEO
B92 pre 5 sati
Košarkaši Los Anđeles Klipersi pobedili su Golden Stejt 115:110 i kao deveti nosioci igraće u plej-inu upravo protiv Voriosa, koji su 10. nosioci na Zapadu. Kliperse su predvodili Benedikt Maturin sa 20 poena, Džon Kolins sa 18 poena i devet skokova, a… »
Evropski termini plej-ofa - prvo Rajaković, pa Jokić
B92 pre 5 sati
Subota veče će biti rezervisana za NBA, jer prvo ćemo gledati Darka Rajakovića, pa Nikolu Jokića. Naredna faza NBA lige počinje već u noći između utorka i srede, kada će plej-in bitke voditi Šarlot – Majami i Finiks – Portland. Dan kasnije će se sastati… »
Veče rekorda Nikole Topića VIDEO
B92 pre 6 sati
Košarkaši Finiksa su rutinski savladali Oklahomu sa 135:103, ali je veče obeležio Nikola Topić. Srpski plejmejker je došao do drugog uzastupnog dabl-dabl učinka, gde je sakupio 18 poena, 14 asistencija, četiri skoka i pet izgubljenih lopti. Sve ovo su… »
Bogdan Bogdanović "potegao" trojku sa pola terena, Amerikanci ostali u čudu kada je pogodio kao kap
Telegraf pre 6 sati
Sjajno je ligaški deo sezone u NBA ligi zatvorio srpski košarkaš Bogdan Bogdanović sa svojim Los Anđeles Klipersima. U pobedi nad Golden Stejt Voriorsima, on je imao dosta zapažen učinak na terenu. Tako je srpski košarkaš uspeo da postigne čak 17 poena… »
Bosanac odigrao najbolju utakmicu u životu u NBA, nikada do sada nije bio ni blizu ovih brojki
Telegraf pre 6 sati
Košarkaš poreklom iz Bosne i Hercegovine, Luka Garza odigrao je ubedljivo najbolju utakmicu u dosadašnjem toku karijere u NBA ligi u pobedi Bostona nad Orlandom prethodne noći. Momak koji je još na koledžu na Ajovi pokazao da može da bude velika stvar u… »
Trener Adelman sa tatom ispisao istoriju NBA lige: "Momci kao Nikola Jokić..."
Telegraf pre 6 sati
Za kraj, nova sjajna pobeda, opet bez najvećih zvezda tima! Denver Nagetsi su slavili dvanaesti put u nizu, srušili San Antonio Sparse u gostima 128:118 i sa skorom 54-28 završili na trećem mestu na Zapadu NBA lige i poznato je u kom terminu počinju… »
Kon Knupel ispisao NBA istoriju, ruki kakav liga nikada ranije nije videla!
Telegraf pre 5 sati
Kon Knupel je ispisao istoriju NBA lige i već u svojoj prvoj sezoni uradio ono što nijedan ruki do sada nije uspeo – završio je kao lider cele lige po broju pogođenih trojki. Bek Šarlot Hornetsa završio je sezonu sa 273 ubačene trojke, čime je postao… »
Jokićevih 23 za poluvreme, Denver slavio i izabrao Minesotu
Sport klub pre 6 sati
Nikola Jokić je odigrao više od famoznih 15 minuta protiv San Antonija 128:118, Denver je slavio u poslednjem kolu regularnog dela sezone u Teksasu i izabrao da u prvom kolu plej ofa igra protiv Minesote i imaće prednost domaćeg terena. Srbin je za 18… »
Ovo može samo Jokić – prvi koji je predvodio NBA po skokovima i asistencijama
RTS pre 7 sati
Centar Denver nagetsa Nikola Jokić postao je prvi igrač u istoriji NBA lige koji je na kraju regularnog dela sezone predvodio sve igrače po broju asistencija i skokova po utakmici. Jokić je sezonu završio sa prosekom od 12,9 skokova i 10,9 skokova, a… »
Bogdan Bogdanović na ivici suza zbog Duška Vujoševića! Otvorio je dušu o legendarnom treneru kao nikada do sada: "Hvala vam…
Kurir pre 6 sati
Nije ovo sezona koju će Bogdan Bogdanović pamtiti po dobrom, ali je bar na kraju regularnog dela NBA šampionata srpski as zablistao i odigrao meč o kom se priča. Los Anđeles Klipersi pobedili su Golden Stejt Voriorse sa 115:110, a Bogdanović je konačno… »
NBA plej-in i plej-of slika – Jokić sa starim znancima, Rajakovića čeka težak posao
RTS pre 6 sati
Plej-of slika u NBA ligi je praktično kompletirana, a ostalo je još samo da se odrede ekipe koje će zauzeti sedmo i osmo mesto u obe konferencije. Te pozicije biće poznate nakon plej-in turnira, koji počinje u utorak. Prvog dana na programu je jedan duel… »
Denver pobedio San Antonio, Jokić u konkurenciji za MVP nagradu
Radio sto plus pre 6 sati
Jokić je igrao u prvom poluvremenu 18 minuta 15 sekundi i postigao je 23 poena i imao je osam skokova. To je bila njegova 65. utakmica u sezoni, čime je ušao u konkurenciju za MVP nagradu. Njegov nastup bio je neizvestan zbog povrede ručnog zgloba, ali… »
Amerika u transu zbog Nikole Topića! Srbin je novo čudo NBA lige - odigrao strašan meč, jedan podatak sve oduševio! (video)…
Kurir pre 7 sati
U noći između nedelje i ponedeljka završen je regularni deo sezone u NBA ligi, a centralna figura definitivno je bio Nikola Jokić koji je odličnom partijom protiv San Antonio Sparsa ostao u trci za MVP trofej i individualne nagrade. Ipak, daleko od toga… »
Vrisak koji odzvanja - Srbin ušao u svlačionicu i napravio šou! Neviđene scene u NBA ligi: O ovome će se pričati godinama…
Kurir pre 6 sati
Sjajno veče za Srbe u NBA ligi! Poslednje kolo regularnog dela NBA šampionata u potpunosti su obeležili Srbi - Nikola Jokić odigrao je odlično u pobedi Denver Nagetsa protiv San Antonio Sparsa i ostao je u trci za MVP trofej i individualne nagrade… »
Poznato protiv koga će Jokić igrati u plej-ofu: Želi da se osveti za istorijski poraz koji ga je godinama boleo
Nova pre 6 sati
Denver Nagetsi su osigurali treću poziciju u Zapadnoj konferenciji NBA lige i tako osigurali sebi da odmah znaju rivala. Denver će imati prednost domaćeg terena u toj seriji, a za rivala će imati Minesotu koja je završila na šestoj poziciji. Timbervulvsi… »
Nikola Topić pokidao u NBA ligi: Igrao 40 minuta i svima pokazao da je biser srpske košarke
Mondo pre 6 sati
Košarkaši Oklahome davno su obezbedili prvo mesto u Zapadnoj konferenciji NBA lige, pa na poslednjem meču ligaškog dela sezone nije bilo potrebe da igraju najveće zvezde tima. To je otvorilo prostor za nastup Nikole Topića, najtalentovanijeg srpskog… »
Poznato protiv koga će Jokić igrati u plej-ofu i to u idealnom terminu za Srbe: Želi da se osveti za istorijski poraz koji ga…
Nova pre 6 sati
Denver Nagetsi su osigurali treću poziciju u Zapadnoj konferenciji NBA lige i tako osigurali sebi da odmah znaju rivala. Denver će imati prednost domaćeg terena u toj seriji, a za rivala će imati Minesotu koja je završila na šestoj poziciji. Nagetsi su… »
Adelman o dobacivanjima Jokiću: Precenjen? Ne bih rekao
RTS pre 6 sati
Trener Denver nagetsa Dejvid Adelman prokomentarisao je skandiranje publike u San Antoniju na račun Nikole Jokića. Nagetsi su regularnu sezonu završili trijumfalno na gostovanju kod San Antonio sparsa. Nikola Jokić je ispunio kotu od 65 potrebnih… »
Bolje ne može - Topić ličnim rekordima stavio tačku na turbulentnu NBA sezonu
RTS pre 7 sati
Mladi srpski plejmejker Nikola Topić upisao je najbolji učinak u NBA karijeri sa 18 poena i 14 asistencija za Okahoma siti tandere u rezultatski nebitnom porazu od Finiks sansa 135:103. Sa tek 21 godinom, Nikola Topić se prilično namučio u svojoj… »
Bogdan dobio šansu i pokazao šta zna! Bogdanović zablistao na kraju regularnog dela NBA lige - partija o kojoj se priča…
Kurir pre 7 sati
Nije ovo sezona koju će Bogdan Bogdanović pamtiti po dobrom, ali je bar na kraju regularnog dela NBA šampionata srpski as zablistao i odigrao meč o kom se priča. Los Anđeles Klipersi pobedili su Golden Stejt Voriorse sa 115:110, a Bogdanović je konačno… »
Nikola Jokić morao na teren, znate kako se to završilo: Igrao se u NBA i kvalifikovao za MVP nagradu
Mondo pre 7 sati
Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić morao je da nastupi u poslednjem ligaškom meču aktuelne NBA sezone, kako bi bio u konkurenciji za nagrade koje će najjača liga na svetu podeliti. Iako je sada već gotovo sigurno da Jokić neće osvojiti MVP priznanje… »
Evo kada Nikola Jokić igra prvi meč u NBA plej-ofu: Srbija će biti oduševljena, navijamo za još 4 predstavnika
Telegraf pre 6 sati
Konačno je vreme za ono što apsolutno svi čekaju u NBA ligi od samog početka, plej-of! Nakon 82 utakmice svakog od timova u regularnom delu sezone, dobili smo sve parove kako plej-ina na Zapadu i Istoku, tako i ko će se sa kime nakon toga ukrstiti, a… »
Trener Tandera Denjo: Topić me zadivio svojom otpornošću i mentalnom snagom
RTS pre 6 sati
Šef stručnog štaba Oklahoma siti tandera Majk Denjo istakao je svoju zadivljenost partijama Nikole Topića nakon velikih problema sa zdravljem na početku NBA karijere i sezone. Ličnim rekordima od 18 poena i 14 asistencija za 39 minuta na parketu, Nikola… »
Bogdan Bogdanović dobio pitanje o Dušku Vujoševiću, spomenuo navijače i Partizan: "Nedostaje..."
Telegraf pre 6 sati
Bogdan Bogdanovićubacio je 17 poena i upisao 3 skoka u pobedi Los Anđeles Klipersa nad Golden Stejt Voriorsima 115:110, a posle meča, kapiten reprezentacije Srbije upitan je od strane novinara za Duška Vujoševića. Legendarni trener Duško Vujoševićje… »
VIDEO: Jokić ipak ispunio kvotu za MVP kandidata u pobedi Denvera nad San Antoniom
Radio 021 pre 7 sati
Nikola Jokić je upisao 23 poena i osam skokova u pobedi Denver nagetsa nad San Antonio sparsima u poslednjem meču regularne sezone. Uprkos najavama da bi mogao da propusti duel gostovanje u San Antoniju zbog odmora i oporavka od povrede zgloba desne… »
Jokić ipak ispunio kotu za MVP kandidata, Denver slavljem nad Sparsima "spustio zavesu"
RTS pre 8 sati
Nikola Jokić je upisao 23 poena i osam skokova u pobedi Denver nagetsa nad San Antonio sparsima u poslednjem meču regularne sezone. Uprkos najavama da bi mogao da propusti duel gostovanje u San Antonio zbog odmora i oporavka od povrede zgloba desne ruke… »
Rajakovićeva plej-of euforija u svlačionici - veliki uspeh i slavlje Reptorsa
RTS pre 7 sati
Srpski stručnjak Darko Rajaković učinio je značajno dostignuće u svojoj drugoj godini vođstva Toronto reptorsa, direktnim plasmanom u plej-of sa pete pozicije na Istoku. Energični i posvećeni Darko Rajaković od ranije je poznat po furioznim i glasnim… »
Poznato odakle Jokić i Nagetsi kreću u pohod ka NBA tituli! Nikola i Denver pred pakleno teškim zadatkom: Jedan detalj može da…
Kurir pre 7 sati
Na kraju regularnog dela sezone u NBA ligi Denver Nagetsi savladali su San Antonio Sparse u gostima sa 128:118, a centralna figura ponovo je bio Nikola Jokić. Srbin je na terenu proveo nešto više od 18 minuta, taman toliko koliko mu je trebalo da… »
Poklonite se najvećem - Nikola Jokić uradio nešto što nisu uspeli ni Džordan, Brajant, LeBron... Srbin se zlatnim slovima…
Kurir pre 7 sati
Denver Nagetsi regularni deo sezone u NBA ligi završili su pobedom protiv San Antonio Sparsa u gostima (128:118), a Nikola Jokić na terenu je proveo taman toliko koliko je trebalo da ostane u trci za MVP trofej i individualna priznanja. Jokić je za 18… »
Cela planeta dobila jasnu poruku - da, Nikola Jokić želi MVP trofej! Srbin ispunio ključni uslov i na brutalan način ispisao…
Kurir pre 8 sati
Gotova je prva faza sezone u NBA ligi i Denver Nagetsi su u poslednjem meču regularnog dela savladali San Antonio Sparse u gostima rezultatom 128:118, a u centru pažnje bio je, naravno, Nikola Jokić. Ovaj meč Sparsa i Nagetsa dosta se razlikovao od… »
VIDEO Jokić iskoristio specijalno izuzeće u NBA i ostao u MVP trci: "Savio" pravila i iskoristio svaku rupu, Denver pobedom…
Nova pre 8 sati
Odradio je posao u prvom poluvremenu, a onda je mogao da se zavali i da uživa u meču sa najboljeg sedišta u dvorani. Znali su svi pre početka meča da će Denver Nagetsi "ispoštovati pravila" kako je to ocenio trener Dejvid Adelman. To je značilo da će… »
Nikola Jokić uradio ono što nije niko nikada u NBA, čak ni Majkl Džordan i najveće legende
Telegraf pre 8 sati
Nikola Jokić ponovo je ispisao istoriju NBA lige i napravio podvig koji nikada ranije nije viđen, čak ni u eri najvećih košarkaških legendi poput Majkla Džordana. U sezoni 2025/26, srpski centar je ostvario proseke od 12,9 skokova i 10,9 asistencija po… »
Novo NBA čudo iz Srbije: Nikola Topić dominirao, sa 14 asistencija ostavio Amerikance bez teksta
Telegraf pre 7 sati
Finiks Sansi su savladali Oklahomu 135:103 u utakmici bez rezultatskog značaja, a veče u Arizoni obeležio je srpski plejmejker Nikola Topić. Posle odlične partije protiv Denvera, Topić je odigrao novi fantastičan meč i na kraju upisao učinak od 8 poena… »
Nikola Jokić ispunio ključni uslov za MVP titulu i ispisao istoriju NBA lige kao niko pre njega
Telegraf pre 9 sati
Nikola Jokić, odigrao je samo prvo poluvreme u pobedi Denver Nagetsa protiv San Antonio Spursa 128:118 u poslednjem meču regularne sezone, ali je i to bilo dovoljno da ispuni ključan uslov za individualne nagrade u NBA ligi. Srpski centar je ovim… »
Evo protiv koga Nikola Jokić i Denver počinju pohod na NBA titulu – sve je sada jasno!
Telegraf pre 8 sati
Denver Nagetsi i Nikola Jokić počinju napad na NBA titulu protiv Minesote Timbervulfs! Tim iz Kolorada ponovo je uspeo da regularni deo sezone završi u dramatičnom stilu, a posle 12 vezanih pobeda rivalima su poslali poruku da u plej-of ulaze kao jedan… »
Vesti dana »
"Obrati pažnju, Donalde" Demokrate slave Orbanov pad, Tramp se ne oglašava: "Njegove ulizice i ekstremisti MAGA su sledeći"
Blic pre 29 minutajoš 162 povezane
Skoro dve trećine Izraelaca protiv trajnog prekida vatre, zahteva se nastavak borbe protiv Hezbolaha
Politika pre 19 minutajoš 42 povezane
Devojka povređena kod Aleksinca u životnoj opasnosti, vozaču određen pritvor
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih
Mađar otkrio planove: Ceo svet se interesuje da li će pregovarati sa Putinom?
B92 pre 29 minutajoš 37 povezanih