Povezane vesti
Srbin začudio Amere posle trojke za pobedu i velike pobede u NBA plej-ofu: "Slava Bogu, bilo je zabavno?"
Telegraf pre 2 dana
Ne da se jedini evropski trener u istoriji NBA plej-ofa! Srpski stručnjak Darko Rajaković izborio je sa svojim Toronto Reptorsima sedmi meč plej-of serije protiv Klivlend Kavalirsa posle drame u Kanadi i slavlja nakon produžetka 112:110. Junak je Ar Džej… »
Uroš Plavšić prošao u polufinale plejofa u 2. ligi Turske
Telegraf pre 1 dan
Ekipa BordoSportifa je bila veoma ubedljiva protiv Ankara Kolejilijera sa 85:54 u drugom meču četvrtfinala plejofa u drugoj ligi Turske. Oni su tako došli do druge pobede, ali i plasmana u polufinale, što znači da Uroš Plavšić nastavlja svoje partije u… »
NBA podelila snimak iz svlačionice: Rajaković održao govor, poslao moćnu poruku igračima VIDEO
Nova pre 1 dan
Darko Rajaković, trener Toronta, bio je veoma ponosan na svoje igrače posle pobede nad Klivlendom u šestoj utakmici prve runde NBA plej-ofa. Reptorsi su na domećem terenu savladali Kavalirse posle produžetka sa 112:110 i tako izborili odlučujuću sedmu… »
Rajakovićev toronto izborio "majstoricu" protiv Klivlenda trojkom Ar Džej Bereta
Dnevnik pre 2 dana
Košarkaši Toronta srpskog trenera Darka Rajakovića izborili su trojkom Ar Džej Bereta sekund pre kraja "majstoricu" protiv Klivlenda pošto su pobedili rezultatom 112:110 (104:104) posle produžetka i tako izjednačili u seriji na 3:3. Beret je pogodio… »
Rajaković posle pobede nad Klivlendom i izborene "majstorice": "Veliki momenat, zovite me ludim, ali ja sam ovo video unapred"
Dnevnik pre 2 dana
Trener košarkaša Toronta Darko Rajaković rekao je posle pobede nad Klivlendom (112:110 posle produžetka) da je unapred predvideo situaciju u kojoj bi upravo Ar Džej Beret rešavao meč. "Pričali smo samo koliko je ovo zabavno, koliko volim izazov ispred… »
Rivs o oporavku: Nisam išao sa Lukom, radio sam po ceo dan
Sport klub pre 2 dana
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Ostin Rivs izjavio je da je neumorno radio kako bi se što pre oporavio i pomogao svom timu u plej-ofu NBA lige. Rivs se nedavno vratio na teren nakon oporavka od povrede abdomena. Ovaj 27-godišnjak je odigrao peti i šesti… »
Nezapamćeno! Vodili 24 razlike, pa promašili 23 šuta u nizu, 45 minuta nisu dali koš (video)
Večernje novosti pre 2 dana
Detroit Pistonsi izborili su majstoricu u prvoj rundi plej-ofa istočne konferencije, pošto su posle nestvarnog preokreta u šestoj utakmici savladali Orlando rezultatom 93:79. Ono što ovaj meč čini posebnim jeste neverovatna statistika. FOTO: Tanjug/AP… »
Rajaković proglasio igrača utakmice i poručio: "Još uvek nismo zavrili posao" VIDEO
B92 pre 2 dana
Trener Toronto Reptorsa Darko Rajaković je održao zanimljiv govor posle pobede u šestoj utakmici protiv Klivlend Kavalirsa. Rajakovićev tim je izborio "majstoricu", posle velike drame i pobede posle produžetka rezultatom 112:110. Pobedu je doneo Ar Džej… »
Rajković: „Nazovite me ludim, ali ja sam ovo video unapred“
Sputnik pre 2 dana
Trener košarkaša Toronta Darko Rajaković rekao je posle pobede nad Klivlendom (112:110 posle produžetka) da je unapred predvideo situaciju u kojoj bi upravo Ar Džej Beret rešavao meč. „Pričali smo samo koliko je ovo zabavno, koliko volim izazov ispred… »
"Sapunica" u Kavsima pred 7. meč sa Rajakovićem - majka Moblija prozvala Mičela FOTO
B92 pre 2 dana
Nikol Mobli je podelila (retvitovala) video u kojem Čening Fraj kritikuje Donovana Mičela zbog pasivne igre i preuzimanja sporedne uloge usred dosada razočaravajućeg plej-of nastupa Kavalirsa. Klivlend Kavalirsi našli su se u nezavidnoj situaciji na… »
Ovo niste mogli da vidite u prenosu utakmice! Pogledajte reakciju Darka Rajakovića posle lude trojke za pobedu! (video)
Kurir pre 2 dana
U izuzetno dramatičnoj šestoj utakmici prve runde plej-ofa Istočne konferencije NBA lige, košarkaši Toronta savladali su posle produžetka ekipu Klivlenda 112:110 i tako izborili majstoricu. Apsolutni heroj utakmice bio je Ar Džej Beret, koji je na 1.2… »
Rajaković: Nazovite me ludim, ali znao sam da će se ovo dogoditi
Sport klub pre 2 dana
Odličan meč odigrao je Toronto, koji je posle trijumfa u produžetku ostao u plej-of seriji, a o plasmanu u četvrtfinale sa Klivlendom odlučivaće majstorica. Baretov odlučujući šut za pobedu Toronta sa velikom dozom neizvesnosti posmatrao je trener Darko… »
Rajaković posle čudesne pobede: "Ja sam smešan, zar ne?" VIDEO
B92 pre 2 dana
Trener Toronto Raptorsa Darko Rajaković je izneo utiske nakon što je njegov tim uspeo da izbori "majstoricu" u četvrtfinalu Istočne konferencije NBA lige. Darko Rajaković izborio je sa svojim Toronto Reptorsima sedmi meč plej-of serije protiv Klivlend… »
Epski raspad Orlanda - 45 minuta nisu dali koš! Vodili 24 razlike, pa promašili 23 šuta u nizu! Detroit posle nestvarnog…
Kurir pre 2 dana
Detroit Pistonsi izborili su majstoricu u prvoj rundi plej-ofa istočne konferencije, pošto su posle nestvarnog preokreta u šestoj utakmici savladali Orlando rezultatom 93:79. Delovalo je da će Orlando pred svojim navijačima završiti posao i obezbediti… »
VIDEO NBA liga ovo ne pamti: Nadoknadili -24 u gostima za spektakularnu pobedu i majstoricu
Nova pre 2 dana
Neverovatan preokret viđen je u petak uveče u režiji Detroit Pistonsa, koji su se vratili iz provalije od 24 poena zaostatka i savladali Orlando Medžik rezultatom 93:79. Ovim trijumfom Pistonsi su obezbedili odlučujuću sedmu utakmicu u prvoj rundi… »
VIDEO Ništa od preokreta za istoriju: Lebron je i dalje "kralj" i nastavalja borbu za titulu
Nova pre 2 dana
Lebron Džejms predvodio je Los Anđeles Lejkerse do dominantne pobede nad Hjustonom rezultatom 98:78, čime su „Jezeraši” sa ukupnih 4-2 u seriji zakazali polufinale Zapadne konferencije. U meču odigranom u petak uveče, odbrana tima iz Kalifornije bila je… »
Drama i produžetak, pa trojka za majstoricu i slavlje Rajakovića
Sputnik pre 2 dana
Košarkaši Toronta koje vodi srpski stručnjak Darko Rajaković izborili su trojkom Ar Džej Bereta sekund pre kraja majstoricu protiv Klivlenda pošto su pobedili rezultatom 112:110 (104:104) posle produžetka i tako izjednačili u seriji na 3:3. Beret je… »
Reptorsi u istoriji NBA, Rajaković u transu: "Zovite me ludim, ali ja sam ovo video noćas"
Sportske.net pre 2 dana
Srpski trener Darko Rajaković živi san na klupi Toronto Reptorsa pošto je pobedom u sinoćnjem duelu odveo četvrtfinalni meč Istočne konferencije u majstoricu, izjednačivši rezultat svog tima na 3:3 nakon spektakularne trojke Ar Džeja Bereta u završnim… »
Kralj vlada i u petoj deceniji! Lebron u 41. godini igra kao mašina! Ugasio snove Roketsima i zakazao okršaje sa šampionom!
Kurir pre 2 dana
Košarkaši Los Anđeles Lejkersa izborili su plasman u drugu rundu NBA plej-ofa, pošto su u šestoj utakmici ubedljivo savladali Hjuston Roketse - 98:78. Od samog starta Lejkersi su nametnuli ritam, držali prednost i nisu dozvolili rivalu da ozbiljnije… »
Trojka za spas: Beret u poslednjoj sekundi šokirao Klivlend i odveo Toronto u majstoricu!
Hot sport pre 2 dana
Tim Darka Rajaković je preživeo nemoguće Toronto je odbio da završi sezonu i izborio sedmu utakmicu posle dramatične pobede nad Klivlendom 112:110 nakon produžetka, u meču koji je rešen šutem u samoj završnici. Sve je visilo o koncu, a domaći tim je… »
"Slava Bogu! Smešan sam, zar ne?" Darko posle nestvarne pobede izašao pred novinare i otkrio: Zovite me ludim, ali ja sam ovo…
Kurir pre 2 dana
Toronto Reptorsi, koje sa klupe predvodi srpski stručnjak Darko Rajaković, izborili su majstoricu u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije, pošto su u šestom meču posle produžetka savladali Klivlend rezulatom 112:110. Toronto je do pobede stigao… »
Rajaković do majstorice, epski povratak Detroita, Lejkersi prošli
Sport klub pre 2 dana
U noći između petka i subote u NBA ligi samo su Los Anđeles Lejkersi iskoristili prvu meč loptu za plasman u četvrtfinale plej-ofa. Los Anđeles Lejkersi su eliminisali Hjuston pobedom od 98:78 u šestoj utakmici prve runde plej-ofa Zapadne konferencije… »
"Nazovite me ludim ili vidovnjakom, ali znao sam da će se ovo desiti": Rajakjović otkrio kako je spremao akciju za čudesni koš…
Nova pre 2 dana
Košarkaši Toronta uspeli su da izbore sedmu utakmicu u prvoj rundi plej-ofa nakon neverovatne drame. Izabranici Darka Rajakovića pobedili su Klivlend na svom terenu nakon produžetka rezultatom 112:110. Meč je rešen nestvarnom trojkom 1,2 sekunde pre… »
Lebron Džejms odveo Lejkerse u polufinale, Beret obradovao Rajakovića majstoricom
Euronews pre 2 dana
Toronto, srpskog trenera Darka Rajakovića je preživeo. I to na način koji se pamti. U utakmici bez prava na grešku, u večeri kada je sezona visila o koncu, Toronto je savladao Klivlend 112:110 posle produžetka i izborio majstoricu u prvoj rundi plej-ofa… »
Čak 45 minuta utakmice nisu dali koš: NBA ne pamti ovakvo "gašenje" u plej-ofu
Mondo pre 2 dana
Orlando Medžik izgubio je od Detroit Pistonsa (79:93) u šestoj utakmici serije i to tako što čak 45 minuta utakmice nije postigao koš. Od 20:46 časova, pa sve do 21:31 trajao je niz promašaja ekipe sa Floride. Ukupno 23 uzastopni šut nije "ušao". Iako je… »
Rajakovićevo čudo u NBA ligi: Trojka za pobedu kakva nikad nije viđena, lopta ispala iz kadra
Mondo pre 2 dana
Srpski trener Darko Rajaković vodiće ekipu u majstorici prve runde plej-ofa. Njegov tim je pobedio Klivlend 112:110 u produžetku trojkom kanadskog beka Ar-Džej Bereta za skor 3-3 u seriji. U trenucima Klivlendovog vođstva, u poslednjim sekundama meča… »
Srbin znao da će ući trojka koja je šokirala Ameriku: "Nazovite me ludim, ali spremao sam to"
Mondo pre 2 dana
Trener Toronto Reptorsa Darko Rajaković kaže da je znao da će njegov igrač Ar-Džej Beret dati nestvarnu trojku za pobedu uz zvuk sirene. Tim košem u produžetku doneo je ekipi "majstoricu" u seriji protiv Klivlenda, jer je sada skor 3-3. "Veliki momenat… »
Šta sve nećemo videti - Orlando nije dao poen 45 minuta! VIDEO
B92 pre 2 dana
Košarkaši Orlando Medžika prokockali su sjajnu šansu da završe posao i izbace prvog nosioca, Detroit Pistonse. Orlando je imao priliku da na svom terenu savlada Detroit i prođe u drugu rundu Istoka, ali je doživeo poraz – 93:79. I to ne običan poraz, već… »
"Zovite me ludim..." Ovako je Darko Rajaković prokomentarisao završnicu za infarkt Toronta (video)
Toronto Reptorsi savladali su Klivlend Kavalirse u neverovatnoj završnici, a nakon meča trener kanadskog tima Darko Rajaković govorio je o epilogu utakmice. FOTO: Tanjug/AP Photo/David Dermer Trojku u završnici pogodio je na fantastičan način Ar-Džej… »
Lebron srušio Hjuston i zakazao okršaj sa Oklahomom VIDEO
B92 pre 2 dana
Košarkaši Los Anđeles Lejkersa su se plasirali u polufinale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su savladali Hjuston Roketse sa 98:78, u okviru šestog meča serije (ukupno 4:2). Lejkersi su gotovo čitav posao obavili u prvom poluvremenu, pošto su došli… »
Srbin je čudo! Rajakovićev Toronto odigrao meč godine
Košarkaši Toronto reptorsa savladali su Klivlend kavalirse rezultatom 112:110 posle produžetka i izborili sedmu utakmicu u seriji prvog kola plej-ofa Istočne konferencije. Trenutno je nerešeno, ekipe imaju po tri trijumfa u seriji. FOTO: Tanjug/Frank… »
Drama kakvu plej-of zaslužuje i nestvarna trojka za pobedu - Rajaković ide u G7! VIDEO
B92 pre 2 dana
Košarkaši Toronto Reptorsa savladali su Klivlend Kavalirse u Kanadi u šestoj utakmici prve runde Istoka. Toronto je pobedio Klivlend sa 112:110 posle produžetka i izborio G7 u Ohaju. Izabranici Darka Rajakovića su tako i treći put u seriji slavili pobedu… »
Ništa više nije nemoguće! Detroit napravio neverovatan preokret, igraće se majstorica (video)
Košarkaši Detroit pistonsa savladali su Orlando medžik rezultatom 93:79 i izborili sedmu utakmicu u seriji prvog kola plej-ofa Istočne konferencije, posle jednog od najvećih preokreta sezone. FOTO: Tanjug/AP Photo/John Raoux Detroit je uspeo da nadoknadi… »
Rajakovićev Toronto u poslednjem treptaju produžetka izborio majstoricu sa Klivlendom
RTS pre 2 dana
Košarkaši Toronto reptorsa savladali su Klivlend kavalirse rezultatom 112:110 posle produžetka i izborili sedmu utakmicu u seriji prvog kola plej-ofa Istočne konferencije. Trenutno je nerešeno, ekipe imaju po tri trijumfa u seriji. Heroj pobede bio je Ar… »
Rajaković o Baretovoj trojci: Zovite me ludim ili vidovitim, video sam da dolazi ovaj trenutak
RTS pre 2 dana
Trener Toronto reptorsa Darko Rajaković izjavio je da je naslutio pobednički koš Ar Džej Bareta u šestoj utakmici protiv Klivlend kavalirsa, kojim je njegov tim izborio majstoricu u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije. Baret je u dramatičnoj… »
Čudesni preokret na Floridi,, Rajakoviću "majstorica", Oklahoma dočekala Lejkerse!
Sportske.net pre 2 dana
Detroit je bio blizu ispadanja. Izgledalo je da nade nema, gubili su sa 22 poena razlike na poluvremenu, ali uspeli da se vrate, dobiju šesti meč i zakažu majstoricu sutra kod kuće. Ni samim igračima Orlanda nije jasno šta se desilo, ovo je prvi put za… »
Lebron Džejms uspeo i bez Luke Dončića, u 42. godini: "Kralj" je večan, a Lejkersi su u drugoj rundi
Mondo pre 2 dana
Večni Lebron Džejms u 42. godini je uveo Lejkerse u 2. rundu plej-ofa Zapada. U šestoj, odlučujućoj utakmici serije protiv Hjustona, vodio je ekipu do pobede protiv 98:78, ubacivši 28 poena. U odsustvu povređenog Luke Dončića kroz čitavu seriju, "Kralj"… »
VIDEO Reakcija Rajakovića koja se nije videla u prenosu: Ovako je Srbin ispratio koš za pobedu
Nova pre 2 dana
Košarkaši Toronta savladali su Klivlend rezultatom 112:110 u šestom meču prve runde plej-pofa Istočne konferencije i tako izborili majstoricu u sedmom odlučujućem meču. Toronto je slavio posle infarkt završnice i produžetaka, a sve je na kraju stalo u… »
VIDEO Čudo za Srbina i Toronto: Koš za pamćenje doneo majstoricu Rajakoviću u meču za NBA anale
Nova pre 2 dana
Košarkaški fanatici u Torontu prisustvovali su sceni koja se viđa jednom u deceniji, a heroj večeri bio je Ar Džej Beret. Njegovom neverovatnom trojkom na samo 1,2 sekunde pre kraja produžetka, Reptorsi su srušili Klivlend Kavalirse rezultatom 112:110 i… »
Darko izborio majstoricu - i to na kakav način! Nestvarna trojka u poslednjoj sekundi produžetka za pobedu Toronta u 6…
Kurir pre 2 dana
U izuzetno dramatičnoj šestoj utakmici prve runde plej-ofa Istočne konferencije, Toronto Reptorsi su posle porodužetka savladali Klivlend pred svojim navijačima 112:110 i tako izborili majstoricu. Heroj utakmice bio je Ar Džej Beret, koji je na 1.2… »
Promašili 23 puta zaredom, ispustili +24, priča sezone u NBA ligi dobija neverovatan obrt
Telegraf pre 2 dana
Detroit Pistons je u petak uveče napravio neverovatan preokret, nadoknadio minus od 24 poena i pobedio Orlando Medžik rezultatom 93:79, čime je izborena majstorica u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije NBA lige. Gledali smo i istoriju u režiji… »
Lebron Džejms sa 41 godinom odveo Lejkerse dalje, Nikola Topić i šampioni dobili protivnika
Telegraf pre 2 dana
Legendarni Lebron Džejms je sa 41 godinom bio apsolutni junak, postigao je 28 poena, uz sedam skokova i osam asistencija, a Los Anđeles Lejkersi su eliminisali Hjuston Roketse pobedom 98:78 u šestoj utakmici prve runde plej-ofa Zapadne konferencije i… »
Pistonsi se vratili iz dvocifrenog minusa i izborili sedmi meč protiv Orlanda
RTS pre 2 dana
Košarkaši Detroit pistonsa savladali su Orlando medžik rezultatom 93:79 i izborili sedmu utakmicu u seriji prvog kola plej-ofa Istočne konferencije, posle jednog od najvećih preokreta sezone. Detroit je uspeo da nadoknadi zaostatak od čak 24 poena, iako… »
Lebron predvodio Lejkerse do pobede u Hjustonu, Oklahoma naredni rival
RTS pre 2 dana
Košarkaši Los Anđeles lejkersa plasirali su se u polufinale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su u šestoj utakmici plej-ofa savladali Hjuston roketse rezultatom 98:78 i tako okončali seriju sa 4:2, bez potrebe za majstoricom. Tim iz Los Anđelesa je od… »
Bog pogledao Srbina! Ovo nikad nije viđeno, neverovatan koš na sekundu do kraja odveo Toronto do 7. utakmice
Telegraf pre 2 dana
Jokić je ispao, ali Rajaković se ne da! Neverovatnim košem Ar Džej Bereta, na samo 1,2 sekunde do kraja produžetka, Toronto Reptorsi, na čijem čelu je srpski trener, su pobedili Klivlend sa 112:110 i izborili 7. utakmicu u prvom kolu NBA plej ofa. Pri… »
Vesti dana »
MUP: Tokom prvomajskog praznika otkriveno 24.359 saobraćajnih prekršaja
Insajder pre 58 minutajoš 36 povezanih
SAD tvrde da su dva trgovačka broda pod američkom zastavom prošla kroz Ormuski moreuz
Nedeljnik pre 14 minutajoš 34 povezane