Povezane vesti

Rusija pokazala da nije izolovana

Rusija pokazala da nije izolovana

Politika pre 21 dana
Forum u Sankt Peterburgu postao je geopolitička pozornica na kojoj Rusija pokazuje da se svet menja, da zapadna dominacija slabi i da se formira novi globalni poredak. Završetak Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu ponovo je pokazao da… »
Erol Mask u Sankt Peterburgu: Putin vodi ispravnu politiku

Erol Mask u Sankt Peterburgu: Putin vodi ispravnu politiku

Politika pre 21 dana
Mask je na marginama foruma u Sankt Peterburgu poručio da je potrebno bolje razumeti sukob u Ukrajini i njegove uzroke. Američki istraživač i preduzetnik Erol Mask izjavio je da je predsednik Rusije Vladimir Putin izabrao ispravan politički kurs za svoju… »
Makron spustio loptu: Zainteresovani smo za dijalog sa Rusijom

Makron spustio loptu: Zainteresovani smo za dijalog sa Rusijom

Večernje novosti pre 21 dana
EVROPA je zainteresovana za izgradnju dijaloga sa Rusijom po pitanju bezbednosti i politike dobrosusedstva, rekao je francuski predsednik Emanuel Makron. Foto: Profimedia/Jeanne Accorsini / Sipa Press - Odlučni smo da uspostavimo dijalog sa Rusijom po… »
Putin poručio Evropi: Vaše elite provociraju haos i uvlače u njega nove zemlje

Putin poručio Evropi: Vaše elite provociraju haos i uvlače u njega nove zemlje

Večernje novosti pre 21 dana
EVROPSKE elite provociraju haos, u koji pokušavaju da uvuku nove zemlje, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin, ocenivši da je politika evropske birokratije – nedalekovida. Foto: Tanjug/AP/Alexander Kazakov -Vidimo kako se realizuje nedalekovida… »
Makron: Evropa je zainteresovana za dijalog s Rusijom po pitanju bezbednosti i dobrosusedstva

Makron: Evropa je zainteresovana za dijalog s Rusijom po pitanju bezbednosti i dobrosusedstva

Sputnik pre 22 dana
Evropa je zainteresovana za izgradnju dijaloga sa Rusijom po pitanju bezbednosti i politike dobrosusedstva, rekao je francuski predsednik Emanuel Makron. Ranije danas portparol Kremlja Dmitrij Peksov je rekao da za sada telefonski razgovor sa Emanuelom… »
Peskov otkrio kakve su šanse za susret Putina i Trampa

Peskov otkrio kakve su šanse za susret Putina i Trampa

Sputnik pre 22 dana
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov ocenio je da postoji 50 odsto šansi da se predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, sastanu tokom leta. Podsetimo, Putin i Tramp sastali su se avgusta prošle godine na Aljasci. Kada je reč o kontaktima sa… »
Putin o ratu u Ukrajini, upotrebi "Orešnika" i pregovorima: Otkrio šta bi rekao Zelenskom kada bi se videli da potpišu primirje…

Putin o ratu u Ukrajini, upotrebi "Orešnika" i pregovorima: Otkrio šta bi rekao Zelenskom kada bi se videli da potpišu primirje…

Blic pre 22 dana
Istakao je da je Rusija spremna za mir sa Ukrajinom, ali da pregovore treba da vodi neutralni posrednik, a ne zemlje EU Putin tvrdi da ruske trupe napreduju, da je Ukrajina u krizi sa ljudstvom i da su velike teritorije pod ruskom kontrolom Ruski… »
Predstavnički dom Kongresa SAD usvojio zakon o podršci Ukrajini

NIN pre 22 dana
Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio je zakon koji ima za cilj podršku Ukrajini i sankcionisanje ključnih sektora ruske ekonomije, preneli su tamošnji mediji. "Svi želimo da se ovaj rat završi. Pitanje je kako. Da li ćemo napustiti Ukrajinu i… »

Insajder pre 22 dana
Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio je zakon koji ima za cilj podršku Ukrajini i sankcionisanje ključnih sektora ruske ekonomije, preneli su tamošnji mediji. Foto: AP Photo/Jose Luis Magana, File "Svi želimo da se ovaj rat završi. Pitanje je… »
Tramp: Bilo bi sjajno kada bi se Zelenski i Putin sastali

Tramp: Bilo bi sjajno kada bi se Zelenski i Putin sastali

NIN pre 22 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ocenio je sinoć da bi bilo "sjajno" da se predsednici Rusije i Ukrajine sastanu i postignu dogovor o okončanju sukoba. Komentarišući otvoreno pismo ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog o… »
Putin: Besmislica je da ćemo napasti NATO, Rusija spremna za mir sa Ukrajinom

NIN pre 22 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin odbacio je sinoć priče koje kruže zapadnim zemljama o navodnom predstojećem napadu Rusije na NATO, ocenjujući takve tvrdnje kao apsurdne i kao "namernu manipulaciju", a istovremeno je poručio da je Rusija spremna za mir sa… »
Putin na Ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu! Odgovarao je na pitanja stranih novinara: "Glasine o mojoj smrti su uveliko…

Putin na Ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu! Odgovarao je na pitanja stranih novinara: "Glasine o mojoj smrti su uveliko…

Kurir pre 22 dana
Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je sa direktorima međunarodnih novinskih agencija na marginama Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu. Među učesnicima su bili predstavnici kineskih, beloruskih, nemačkih, francuskih, španskih i… »

Telegraf pre 22 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin odbacio je priče koje kruže zapadnim zemljama o navodnom predstojećem napadu Rusije na NATO, ocenjujući takve tvrdnje kao apsurdne i kao "namernu manipulaciju", a istovremeno je poručio da je Rusija spremna za mir sa… »
Sastanak Putina i Trampa? Kremlj otkrio kakve su šanse za susret dvojice lidera

Sastanak Putina i Trampa? Kremlj otkrio kakve su šanse za susret dvojice lidera

Večernje novosti pre 22 dana
PORTPAROL Kremlja Dmitrij Peskov ocenio je da postoji 50 odsto šansi da se predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, sastanu tokom leta. Foto: White House Photo / Alamy / Profimedia "Teoretski 50 odsto: ili će biti ili neće biti susreta"… »
Putin: Spremni smo i voljni da pregovaramo s Ukrajinom na osnovama utvrđenim u Enkoridžu

Putin: Spremni smo i voljni da pregovaramo s Ukrajinom na osnovama utvrđenim u Enkoridžu

Insajder pre 22 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je sinoć da je Rusija spremna i voljna da pregovara sa Ukrajinom mirnim putem na osnovama za pregovore o kojima je razgovarano na sastanku sa američkim predsednikom Donaldom Trampom u Enkoridžu na Aljasci. Vladimir… »

RTV pre 22 dana
SANKT PETERBURG - Ruski predsednik Vladimir Putin odbacio je sinoć priče koje kruže zapadnim zemljama o navodnom predstojećem napadu Rusije na NATO, ocenjujući takve tvrdnje kao apsurdne i kao "namernu manipulaciju", a istovremeno je poručio da je Rusija… »

Euronews pre 22 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin odbacio je sinoć priče koje kruže zapadnim zemljama o navodnom predstojećem napadu Rusije na NATO, ocenjujući takve tvrdnje kao apsurdne i kao "namernu manipulaciju", a istovremeno je poručio da je Rusija spremna za mir sa… »
A posle Vladimira Vladimiroviča - Putin?

A posle Vladimira Vladimiroviča - Putin?

B92 pre 22 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je prerano govoriti o njegovim izgledima za učešće na sledećim izborima, iako Ustav to dozvoljava. "Zaista, Ustav dozvoljava kandidovanje 2030. godine, ali mislim da je prerano govoriti o tome, veoma rano… »
Putin je sinoć sve okrenuo naglavačke, ali bukvalno

Putin je sinoć sve okrenuo naglavačke, ali bukvalno

B92 pre 22 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin odbacio je sinoć priče koje kruže zapadnim zemljama o navodnom predstojećem napadu Rusije na NATO, a takođe je demantovao da je Rusija gađala Ukrajinu "Orešnikom". Putin je sinoć tvrdnje o "napadu Rusije na NATO" ocenio… »
Tramp pozdravio mogućnost sastanka Putin-Zelenski

Insajder pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp pozdravio je mogućnost sastanka između predsednika Rusije i Ukrajine Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog. Foto: AP Photo/Jose Luis Magana "Drago mi je što oni razgovaraju o sastanku. Mislim da smo uticali na to… »

N1 Info pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp pozdravio je mogućnost sastanka između predsednika Rusije i Ukrajine Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog. "Drago mi je što oni razgovaraju o sastanku. Mislim da smo uticali na to. Mislim da bi bilo sjajno kada bi se… »
Sastanak Putina i Zelenskog?; "Ne znam..."

Sastanak Putina i Zelenskog?; "Ne znam..."

B92 pre 22 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ocenio je sinoć da bi bilo "sjajno" da se predsednici Rusije i Ukrajine sastanu i postignu dogovor o okončanju sukoba. Komentarišući otvoreno pismo ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog o… »
Putin se oglasio o kandidaturi na izborima 2030. godine: "Samo bog zna da li ćemo preživeti"

Putin se oglasio o kandidaturi na izborima 2030. godine: "Samo bog zna da li ćemo preživeti"

Telegraf pre 22 dana
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je prerano govoriti o njegovim izgledima za učešće na sledećim izborima, iako Ustav to dozvoljava. "Samo bog zna da li ćemo preživeti do tada. Vi ja, i svi ovde okupljeni. Zaista, Ustav dozvoljava… »

Beta pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) pozdravio je mogućnost sastanka između predsednika Rusije i Ukrajine Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog. "Drago mi je što oni razgovaraju o sastanku. Mislim da smo uticali na to. Mislim da bi bilo sjajno… »

Serbian News Media pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) pozdravio je mogućnost sastanka između predsednika Rusije i Ukrajine Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog. „Drago mi je što oni razgovaraju o sastanku. Mislim da smo uticali na to. Mislim da bi bilo sjajno… »

Radio sto plus pre 22 dana
“Drago mi je što oni razgovaraju o sastanku. Mislim da smo uticali na to. Mislim da bi bilo sjajno kada bi se sastali”, rekao je američki predsednik novinarima u Ovalnom kabinetu, preneli su tamošnji mediji. Tramp je dodao da ukoliko dođe do sastanka i… »

Pravo u centar pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) pozdravio je mogućnost sastanka između predsednika Rusije i Ukrajine Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog. „Drago mi je što oni razgovaraju o sastanku. Mislim da smo uticali na to. Mislim da bi bilo sjajno… »
Putin: Ustav dozvoljava kandidaturu 2030. godine, ne razmišljam o tome

Putin: Ustav dozvoljava kandidaturu 2030. godine, ne razmišljam o tome

Politika pre 22 dana
„Prerano je govoriti o tome”– odgovorio je predsednik Vladimir Putin na pitanje o toj temi. SANKT PETERBURG – Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je prerano govoriti o njegovim izgledima za učešće na sledećim izborima, iako Ustav to dozvoljava… »
"Drago mi je" Tramp: Bilo bi sjajno kada bi se Zelenski i Putin sastali

"Drago mi je" Tramp: Bilo bi sjajno kada bi se Zelenski i Putin sastali

Blic pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da bi bilo sjajno kada bi se predsednici Rusije i Ukrajine sastali i dogovorili o okončanju sukoba Tramp je podržao ideju direktnog dijaloga između Volodimira Zelenskog i Vladimira Putina Predsednik Sjedinjenih… »
Putin: Spremni smo da pregovaramo s Ukrajinom na osnovama utvrđenim sa Trampom

Putin: Spremni smo da pregovaramo s Ukrajinom na osnovama utvrđenim sa Trampom

Kurir pre 22 dana
Ruski predsednik Vladimir Putinporučio je danas da je Rusija spremna i voljna da pregovara sa Ukrajinom mirnim putem na osnovama za pregovore o kojima je razgovarano na sastanku sa američkim predsednikom Donaldom Trampom u Enkoridžu na Aljasci. Putin je… »

Vesti dana »