Povezane vesti

Makron: Evropa je zainteresovana za dijalog s Rusijom po pitanju bezbednosti i dobrosusedstva

Makron: Evropa je zainteresovana za dijalog s Rusijom po pitanju bezbednosti i dobrosusedstva

Sputnik pre 39 minuta
Evropa je zainteresovana za izgradnju dijaloga sa Rusijom po pitanju bezbednosti i politike dobrosusedstva, rekao je francuski predsednik Emanuel Makron. Ranije danas portparol Kremlja Dmitrij Peksov je rekao da za sada telefonski razgovor sa Emanuelom… »
Peskov otkrio kakve su šanse za susret Putina i Trampa

Peskov otkrio kakve su šanse za susret Putina i Trampa

Sputnik pre 1 sat
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov ocenio je da postoji 50 odsto šansi da se predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, sastanu tokom leta. Podsetimo, Putin i Tramp sastali su se avgusta prošle godine na Aljasci. Kada je reč o kontaktima sa… »
Putin o ratu u Ukrajini, upotrebi "Orešnika" i pregovorima: Otkrio šta bi rekao Zelenskom kada bi se videli da potpišu primirje…

Putin o ratu u Ukrajini, upotrebi "Orešnika" i pregovorima: Otkrio šta bi rekao Zelenskom kada bi se videli da potpišu primirje…

Blic pre 1 sat
Istakao je da je Rusija spremna za mir sa Ukrajinom, ali da pregovore treba da vodi neutralni posrednik, a ne zemlje EU Putin tvrdi da ruske trupe napreduju, da je Ukrajina u krizi sa ljudstvom i da su velike teritorije pod ruskom kontrolom Ruski… »
Predstavnički dom Kongresa SAD usvojio zakon o podršci Ukrajini

NIN pre 1 sat
Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio je zakon koji ima za cilj podršku Ukrajini i sankcionisanje ključnih sektora ruske ekonomije, preneli su tamošnji mediji. "Svi želimo da se ovaj rat završi. Pitanje je kako. Da li ćemo napustiti Ukrajinu i… »

Insajder pre 2 sata
Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio je zakon koji ima za cilj podršku Ukrajini i sankcionisanje ključnih sektora ruske ekonomije, preneli su tamošnji mediji. Foto: AP Photo/Jose Luis Magana, File "Svi želimo da se ovaj rat završi. Pitanje je… »
Tramp: Bilo bi sjajno kada bi se Zelenski i Putin sastali

Tramp: Bilo bi sjajno kada bi se Zelenski i Putin sastali

NIN pre 2 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ocenio je sinoć da bi bilo "sjajno" da se predsednici Rusije i Ukrajine sastanu i postignu dogovor o okončanju sukoba. Komentarišući otvoreno pismo ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog o… »
Putin: Besmislica je da ćemo napasti NATO, Rusija spremna za mir sa Ukrajinom

NIN pre 2 sata
Ruski predsednik Vladimir Putin odbacio je sinoć priče koje kruže zapadnim zemljama o navodnom predstojećem napadu Rusije na NATO, ocenjujući takve tvrdnje kao apsurdne i kao "namernu manipulaciju", a istovremeno je poručio da je Rusija spremna za mir sa… »
Putin na Ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu! Odgovarao je na pitanja stranih novinara: "Glasine o mojoj smrti su uveliko…

Putin na Ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu! Odgovarao je na pitanja stranih novinara: "Glasine o mojoj smrti su uveliko…

Kurir pre 3 sata
Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je sa direktorima međunarodnih novinskih agencija na marginama Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu. Među učesnicima su bili predstavnici kineskih, beloruskih, nemačkih, francuskih, španskih i… »

Telegraf pre 3 sata
Ruski predsednik Vladimir Putin odbacio je priče koje kruže zapadnim zemljama o navodnom predstojećem napadu Rusije na NATO, ocenjujući takve tvrdnje kao apsurdne i kao "namernu manipulaciju", a istovremeno je poručio da je Rusija spremna za mir sa… »
Sastanak Putina i Trampa? Kremlj otkrio kakve su šanse za susret dvojice lidera

Sastanak Putina i Trampa? Kremlj otkrio kakve su šanse za susret dvojice lidera

Večernje novosti pre 3 sata
PORTPAROL Kremlja Dmitrij Peskov ocenio je da postoji 50 odsto šansi da se predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, sastanu tokom leta. Foto: White House Photo / Alamy / Profimedia "Teoretski 50 odsto: ili će biti ili neće biti susreta"… »
Putin: Spremni smo i voljni da pregovaramo s Ukrajinom na osnovama utvrđenim u Enkoridžu

Putin: Spremni smo i voljni da pregovaramo s Ukrajinom na osnovama utvrđenim u Enkoridžu

Insajder pre 4 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je sinoć da je Rusija spremna i voljna da pregovara sa Ukrajinom mirnim putem na osnovama za pregovore o kojima je razgovarano na sastanku sa američkim predsednikom Donaldom Trampom u Enkoridžu na Aljasci. Vladimir… »

RTV pre 4 sati
SANKT PETERBURG - Ruski predsednik Vladimir Putin odbacio je sinoć priče koje kruže zapadnim zemljama o navodnom predstojećem napadu Rusije na NATO, ocenjujući takve tvrdnje kao apsurdne i kao "namernu manipulaciju", a istovremeno je poručio da je Rusija… »

Euronews pre 4 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin odbacio je sinoć priče koje kruže zapadnim zemljama o navodnom predstojećem napadu Rusije na NATO, ocenjujući takve tvrdnje kao apsurdne i kao "namernu manipulaciju", a istovremeno je poručio da je Rusija spremna za mir sa… »
A posle Vladimira Vladimiroviča - Putin?

A posle Vladimira Vladimiroviča - Putin?

B92 pre 4 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je prerano govoriti o njegovim izgledima za učešće na sledećim izborima, iako Ustav to dozvoljava. "Zaista, Ustav dozvoljava kandidovanje 2030. godine, ali mislim da je prerano govoriti o tome, veoma rano… »
Putin je sinoć sve okrenuo naglavačke, ali bukvalno

Putin je sinoć sve okrenuo naglavačke, ali bukvalno

B92 pre 4 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin odbacio je sinoć priče koje kruže zapadnim zemljama o navodnom predstojećem napadu Rusije na NATO, a takođe je demantovao da je Rusija gađala Ukrajinu "Orešnikom". Putin je sinoć tvrdnje o "napadu Rusije na NATO" ocenio… »
Tramp pozdravio mogućnost sastanka Putin-Zelenski

Insajder pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp pozdravio je mogućnost sastanka između predsednika Rusije i Ukrajine Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog. Foto: AP Photo/Jose Luis Magana "Drago mi je što oni razgovaraju o sastanku. Mislim da smo uticali na to… »

N1 Info pre 5 sati
Američki predsednik Donald Tramp pozdravio je mogućnost sastanka između predsednika Rusije i Ukrajine Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog. "Drago mi je što oni razgovaraju o sastanku. Mislim da smo uticali na to. Mislim da bi bilo sjajno kada bi se… »
Sastanak Putina i Zelenskog?; "Ne znam..."

Sastanak Putina i Zelenskog?; "Ne znam..."

B92 pre 5 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ocenio je sinoć da bi bilo "sjajno" da se predsednici Rusije i Ukrajine sastanu i postignu dogovor o okončanju sukoba. Komentarišući otvoreno pismo ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog o… »
Putin se oglasio o kandidaturi na izborima 2030. godine: "Samo bog zna da li ćemo preživeti"

Putin se oglasio o kandidaturi na izborima 2030. godine: "Samo bog zna da li ćemo preživeti"

Telegraf pre 5 sati
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je prerano govoriti o njegovim izgledima za učešće na sledećim izborima, iako Ustav to dozvoljava. "Samo bog zna da li ćemo preživeti do tada. Vi ja, i svi ovde okupljeni. Zaista, Ustav dozvoljava… »

Beta pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) pozdravio je mogućnost sastanka između predsednika Rusije i Ukrajine Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog. "Drago mi je što oni razgovaraju o sastanku. Mislim da smo uticali na to. Mislim da bi bilo sjajno… »

Serbian News Media pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) pozdravio je mogućnost sastanka između predsednika Rusije i Ukrajine Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog. „Drago mi je što oni razgovaraju o sastanku. Mislim da smo uticali na to. Mislim da bi bilo sjajno… »

Radio sto plus pre 5 sati
“Drago mi je što oni razgovaraju o sastanku. Mislim da smo uticali na to. Mislim da bi bilo sjajno kada bi se sastali”, rekao je američki predsednik novinarima u Ovalnom kabinetu, preneli su tamošnji mediji. Tramp je dodao da ukoliko dođe do sastanka i… »

Pravo u centar pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) pozdravio je mogućnost sastanka između predsednika Rusije i Ukrajine Vladimira Putina i Volodimira Zelenskog. „Drago mi je što oni razgovaraju o sastanku. Mislim da smo uticali na to. Mislim da bi bilo sjajno… »
Putin: Ustav dozvoljava kandidaturu 2030. godine, ne razmišljam o tome

Putin: Ustav dozvoljava kandidaturu 2030. godine, ne razmišljam o tome

Politika pre 10 sati
„Prerano je govoriti o tome”– odgovorio je predsednik Vladimir Putin na pitanje o toj temi. SANKT PETERBURG – Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je prerano govoriti o njegovim izgledima za učešće na sledećim izborima, iako Ustav to dozvoljava… »
"Drago mi je" Tramp: Bilo bi sjajno kada bi se Zelenski i Putin sastali

"Drago mi je" Tramp: Bilo bi sjajno kada bi se Zelenski i Putin sastali

Blic pre 12 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da bi bilo sjajno kada bi se predsednici Rusije i Ukrajine sastali i dogovorili o okončanju sukoba Tramp je podržao ideju direktnog dijaloga između Volodimira Zelenskog i Vladimira Putina Predsednik Sjedinjenih… »
Putin: Spremni smo da pregovaramo s Ukrajinom na osnovama utvrđenim sa Trampom

Putin: Spremni smo da pregovaramo s Ukrajinom na osnovama utvrđenim sa Trampom

Kurir pre 12 sati
Ruski predsednik Vladimir Putinporučio je danas da je Rusija spremna i voljna da pregovara sa Ukrajinom mirnim putem na osnovama za pregovore o kojima je razgovarano na sastanku sa američkim predsednikom Donaldom Trampom u Enkoridžu na Aljasci. Putin je… »

Vesti dana »

Požar u centru Beograda

Požar u centru Beograda

Sputnik pre 1 satjoš 26 povezanih