Povezane vesti
Sančez i Makron stali uz Meloni posle Trampovih tvrdnji da ga je molila da se slikaju
Insajder pre 18 minuta
Španski premijer Pedro Sančez izrazio je danas punu solidarnost sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni nakon što je predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp, prema navodima medija, rekao da ga je ona "molila" za fotografiju tokom samita… »
„Ni Italija ni ja ne molimo“: Meloni demantovala Trampa da ga je „molila“ za fotografiju
Nedeljnik pre 28 minuta
Italijanska vlada je u petak stala jedinstveno u odbranu premijerke i oštro kritikovala američkog predsednika Donalda Trampa zbog njegove tvrdnje da ga je premijerka Đorđa Meloni „molila“ za zajedničku fotografiju tokom nedavnog samita G7. Takva reakcija… »
Tramp ‘izmislio’ da sam ga molila za fotografiju na samitu G7, kaže Đorđa Meloni
Danas pre 43 minuta
Tvrdnje američkog predsednika Donalda Trampa da ga je italijanska premijerka Đorđa Meloni „molila“ za fotografiju tokom G7 samita u Francuskoj izazvala je oštre reakcije u Italiji. Prvo je Antonio Tajani, ministar spoljnih poslova, otkazao službenu… »
Tramp 'izmislio' da sam ga molila za fotografiju na samitu G7, kaže Đorđa Meloni
NIN pre 43 minuta
Tvrdnje američkog predsednika Donalda Trampa da ga je italijanska premijerka Đorđa Meloni "molila" za fotografiju tokom G7 samita u Francuskoj izazvala je oštre reakcije u Italiji. Prvo je Antonio Tajani, ministar spoljnih poslova, otkazao službenu… »
Tramp ‘izmislio’ da sam ga molila za fotografiju na samitu G7, kaže Đorđa Meloni
Južne vesti pre 38 minuta
Handout via REUTERS Đorđa Meloni razgovarala je u subotu sa Donaldom Trampom na samitu G7 u francuskom Evijanu Tvrdnje američkog predsednika Donalda Trampa da ga je italijanska premijerka Đorđa Meloni „molila“ za fotografiju tokom G7 samita u Francuskoj… »
Tramp 'izmislio' da sam ga molila za fotografiju na samitu G7, kaže Đorđa Meloni
Radio 021 pre 43 minuta
Odnosi Donalda Trampa i italijanske premijerke bili su dobri sve dok američki predsednik nije odlučio da započne rat sa Iranom, čemu se Italija usprotivila. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Handout via REUTERS Đorđa Meloni razgovarala je u… »
BBC News pre 48 minuta
Odnosi Donalda Trampa i italijanske premijerke bili su dobri sve dok američki predsednik nije odlučio da započne rat sa Iranom, čemu se Italija usprotivila. Tvrdnje američkog predsednika Donalda Trampa da ga je italijanska premijerka Đorđa Meloni… »
Italijanski ministar otkazao posetu Americi zbog Trampovog vređanja premijerke Meloni
N1 Info pre 2 sata
Italijanski ministar spoljnih poslova Antonio Tajni objavio je da je otkazao svoj put u SAD, planiran za 21-22. jun, posle izjava predsednika SAD Donalda Trampa da ga je premijerka Đorđa Meloni molila da se slika sa njim tokom samita G7. "Ozbiljne i… »
„Ni ja ni Italija nikada nikoga ne preklinjemo“: Meloni reagovala na „uvredu“ Trampa, šef diplomatije otkazao posetu SAD…
Danas pre 2 sata
Đorđa Meloni reagovala je nakon tvrdnje predsednika SAD Donalda Trampa na marginama samita G7 ranije ove nedelje da ga je italijanska premijerka „preklinjala“ da se slika sa njim, a šef italijanske diplomatije Antonio Tajani otkazao je planiranu posetu… »
(Video) Sukob Trampa i Meloni: Oštre reči, otkazana poseta italijanskog šefa diplomatije Vašingtonu
Newsmax Balkans pre 2 sata
Spor između Donalda Trampa i italijanskog državnog vrha zaoštren je nakon njegovih izjava o premijerki Đorđi Meloni. Šef diplomatije Antonio Tajani otkazao je posetu SAD, dok je Meloni odbacila Trampove tvrdnje i poručila da "ni ona ni Italija nikada ne… »
Meloni i Italija žestoko odgovorili Trampu: "Zapamtite, mi nikada nikog ne molimo" - Đorđa objavila snimak! (video)
Večernje novosti pre 2 sata
ITALIJANSKA premijerka Đorđa Meloni optužila je američkog predsednika Donalda Trampa da je izmislio priču o njoj nakon što je rekao da ga je „molila“ za zajedničku fotografiju na samitu G7. Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon + FOTO TANJUG/ Mandel… »
Italija ne moli! Varnice na relaciji Rim-Vašington - šef italijanske diplomatije otkazao posetu SAD
Sputnik pre 3 sata
Spor između Donalda Trampa i italijanskog državnog vrha zaoštren je nakon izjava predsednika SAD o premijerki Italije Đorđi Meloni. Šef italijanske diplomatije Antonio Tajani je zbog uvredljivih reči otkazao planiranu posetu Americi, dok je Meloni… »
Definitivno puklo prijateljstvo: Tramp ponizio Đorđu Meloni, buknuo diplomatski skandal
Mondo pre 3 sata
Spor između američkog predsednika Donalda Trampa i italijanskog državnog vrha zaoštren je danas nakon izjava predsednika SAD o premijerki Italije Đorđi Meloni - šef italijanske diplomatije Antonio Tajani saopštio je da zbog uvredljivih reči otkazuje… »
„Italija ne preklinje”: oštar odgovor Melonijeve zbog fotografije sa Trampom
Politika pre 3 sata
Tajani zbog „teških i uvredljivih reči” američkog predsednika otkazao posetu SAD. Spor između američkog predsednika Donalda Trampa i italijanskog državnog vrha zaoštren je danas nakon izjava predsednika SAD o premijerki Italije Đorđi Meloni - šef… »
"Molila me je", "Laže!" Tramp u intervjuu ponizio Đorđu Meloni, ona mu besna odmah uzvratila: Šef diplomatije otkazao posetu…
Blic pre 3 sata
Tramp je tvrdio da ga je Meloni molila da se fotografišu na samitu G7, što je izazvalo reakcije u Italiji. Ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani otkazao je posetu SAD zbog uvredljivih reči američkog predsednika. Spor između američkog… »
Ne stišava se bura zbog sukoba Trampa i Meloni: Antonio Tajani otkazao posetu SAD
Telegraf pre 3 sata
Spor između američkog predsednika Donalda Trampa i italijanskog državnog vrha zaoštren je danas nakon izjava predsednika SAD o premijerki Italije Đorđi Meloni - šef italijanske diplomatije Antonio Tajani saopštio je da zbog uvredljivih reči otkazuje… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi fakulteta u Novom Sadu pozvali na protest sutra u tom gradu
Serbian News Media pre 3 satajoš 9 povezanih
Finansijski bum za zmajeve: Prolaz dalje vredi više od svih do sadašnjih nagrada, evo koliko mogu da zarade
Dnevnik pre 38 minutajoš 55 povezanih