Povezane vesti

Tramp za Aksios: „Nakon rata sa Iranom ne postoje granice mojoj moći”

Tramp za Aksios: „Nakon rata sa Iranom ne postoje granice mojoj moći”

Insajder pre 24 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je u intervjuu za emisiju „Aksios šou” da je nakon rata sa Iranom otkrio da „ne postoje granice” njegovoj moći, dok nova knjiga novinara Megi Haberman i Džonatana Svona otkriva da sebe poredi… »
"Moćniji sam od Hitlera, Napoleona i Atile" Tramp opet šokira: "Bez mene Izrael ne bi postojao, bolji sam i od Aleksandra…

"Moćniji sam od Hitlera, Napoleona i Atile" Tramp opet šokira: "Bez mene Izrael ne bi postojao, bolji sam i od Aleksandra…

Blic pre 24 dana
Nova knjiga novinara otkriva da se Tramp upoređuje sa ličnostima poput Atile, Napoleona, Staljina i Hitlera, ističući da današnji predsednik SAD ima više moći zbog savremenih tehnologija Iako smatra da je njegova moć izuzetna, Tramp je priznao da… »
Li: Tramp smatra da je došlo vreme da se pažnja ponovo usmeri na Severnu Koreju

Euronews pre 24 dana
Predsednik Južne Koreje Li Džae-mjung izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp smatra da je došlo vreme da se međunarodna pažnja ponovo usmeri na pitanje Severne Koreje, prenoseći detalje njihovog razgovora na marginama samita G7 ranije ove… »
Tramp: "Ne postoje granice mojoj moći"

Tramp: "Ne postoje granice mojoj moći"

B92 pre 24 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je u intervjuu za emisiju "Aksios šou" da je nakon rata sa Iranom otkrio da "ne postoje granice" njegovoj moći. Nova knjiga novinara Megi Haberman i Džonatana Svona otkriva da sebe poredi sa nekim od najmoćnijih… »
Predsednik Južne Koreje: Tramp smatra da je došlo vreme da se pažnja ponovo usmeri na Severnu Koreju

Predsednik Južne Koreje: Tramp smatra da je došlo vreme da se pažnja ponovo usmeri na Severnu Koreju

Insajder pre 24 dana
Predsednik Južne Koreje Li Džae-mjung izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp smatra da je došlo vreme da se međunarodna pažnja ponovo usmeri na pitanje Severne Koreje, prenoseći detalje njihovog razgovora na marginama samita G7 ranije ove… »
Sančez i Makron stali uz Meloni posle Trampovih tvrdnji da ga je molila da se slikaju

Sančez i Makron stali uz Meloni posle Trampovih tvrdnji da ga je molila da se slikaju

Euronews pre 24 dana
Španski premijer Pedro Sančez izrazio je danas punu solidarnost sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni nakon što je predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp, prema navodima medija, rekao da ga je ona "molila" za fotografiju tokom samita… »
Tramp za Aksios: Nakon rata sa Iranom ne postoje granice mojoj moći

Tramp za Aksios: Nakon rata sa Iranom ne postoje granice mojoj moći

Euronews pre 25 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je u intervjuu za emisiju "Aksios šou" da je nakon rata sa Iranom otkrio da "ne postoje granice" njegovoj moći, dok nova knjiga novinara Megi Haberman i Džonatana Svona otkriva da sebe poredi… »
Ministar spoljnih poslova Italije otkazao put u SAD! "Uvredljive Trampove reči upućene Meloni vređaju celu Italiju"

Ministar spoljnih poslova Italije otkazao put u SAD! "Uvredljive Trampove reči upućene Meloni vređaju celu Italiju"

Kurir pre 25 dana
Italijanski ministar spoljnih poslova Antonio Tajni danas je objavio da je otkazao svoj put u SAD, planiran za 21-22. jun, posle izjava predsednika SAD Donalda Trampa da ga je premijerka Đorđa Meloni molila da se slika sa njim tokom samita G7. "Ozbiljne… »
Nove tenzije između Trampa i Melonijeve: "Molila me je za fotografiju", "Izmišlja, zapanjena sam"

Nove tenzije između Trampa i Melonijeve: "Molila me je za fotografiju", "Izmišlja, zapanjena sam"

RTS pre 25 dana
Novi sukob između predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i italijanske premijerke Đorđe Meloni izazvao je burne reakcije u Italiji i šire. U telefonskom razgovoru za italijansku televiziju "La7", Tramp je izneo niz oštrih tvrdnji o… »

Politika pre 25 dana
Li je rekao Trampu da severnokorejsko nuklearno pitanje ne može da se rešava na isti način kao problemi drugih država. SEUL - Predsednik Južne Koreje Li Džae-mjung izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp smatra da je došlo vreme da se… »
Makron i Sančez brane Melonijevu: Bukti rat između Đorđe i Trampa - Evropa ustala zbog ponižavanja premijerke Italije

Makron i Sančez brane Melonijevu: Bukti rat između Đorđe i Trampa - Evropa ustala zbog ponižavanja premijerke Italije

Večernje novosti pre 25 dana
ITALIJANSKA vlada je u petak zbila redove kako bi osudila američkog predsednika Donalda Trampa zbog njegove tvrdnje da je premijerka Đorđa Meloni „molila“ za fotografiju sa njim tokom nedavnog samita G7, što je sugerisalo da je dugogodišnji američki… »
Meloni dozlogrdila Trampova hvalisanja: Nije bilo "preklinjanja" za fotografisanje

Meloni dozlogrdila Trampova hvalisanja: Nije bilo "preklinjanja" za fotografisanje

N1 Info pre 25 dana
Vlada Italije nastupila je danas udruženo u osudi predsednika SAD Donalda Trampa, zbog tvrdnje da ga je italijanska premijerka Đorđa Meloni "preklinjala" da dobije zajedničku fotografiju sa njim na nedavnom samitu zemalja G7. Takav stav vlade u Rimu… »

Insajder pre 25 dana
Španski premijer Pedro Sančez izrazio je danas punu solidarnost sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni nakon što je predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp, prema navodima medija, rekao da ga je ona "molila" za fotografiju tokom samita… »
„Ni Italija ni ja ne molimo“: Meloni demantovala Trampa da ga je „molila“ za fotografiju

„Ni Italija ni ja ne molimo“: Meloni demantovala Trampa da ga je „molila“ za fotografiju

Nedeljnik pre 25 dana
Italijanska vlada je u petak stala jedinstveno u odbranu premijerke i oštro kritikovala američkog predsednika Donalda Trampa zbog njegove tvrdnje da ga je premijerka Đorđa Meloni „molila“ za zajedničku fotografiju tokom nedavnog samita G7. Takva reakcija… »
Tramp ‘izmislio’ da sam ga molila za fotografiju na samitu G7, kaže Đorđa Meloni

Tramp ‘izmislio’ da sam ga molila za fotografiju na samitu G7, kaže Đorđa Meloni

Danas pre 25 dana
Tvrdnje američkog predsednika Donalda Trampa da ga je italijanska premijerka Đorđa Meloni „molila“ za fotografiju tokom G7 samita u Francuskoj izazvala je oštre reakcije u Italiji. Prvo je Antonio Tajani, ministar spoljnih poslova, otkazao službenu… »
(Foto, video) Tramp se posvađao sa čitavom Evropom! Ponizio Đorđu Meloni, pa pokrenuo lavinu: Dva lidera hitno reagovala, a…

(Foto, video) Tramp se posvađao sa čitavom Evropom! Ponizio Đorđu Meloni, pa pokrenuo lavinu: Dva lidera hitno reagovala, a…

Blic pre 25 dana
Predsednik Francuske Emanuel Makron rekao je za Ansu da je bio "iznenađen" Trampovim napadom Na Evropskom savetu izrazio sam joj solidarnost povodom ovog napada, poručio je Sančez Španski premijer Pedro Sančez izrazio je danas punu solidarnost sa… »
Tramp 'izmislio' da sam ga molila za fotografiju na samitu G7, kaže Đorđa Meloni

Tramp 'izmislio' da sam ga molila za fotografiju na samitu G7, kaže Đorđa Meloni

NIN pre 25 dana
Tvrdnje američkog predsednika Donalda Trampa da ga je italijanska premijerka Đorđa Meloni "molila" za fotografiju tokom G7 samita u Francuskoj izazvala je oštre reakcije u Italiji. Prvo je Antonio Tajani, ministar spoljnih poslova, otkazao službenu… »

Južne vesti pre 25 dana
Handout via REUTERS Đorđa Meloni razgovarala je u subotu sa Donaldom Trampom na samitu G7 u francuskom Evijanu Tvrdnje američkog predsednika Donalda Trampa da ga je italijanska premijerka Đorđa Meloni „molila“ za fotografiju tokom G7 samita u Francuskoj… »

Radio 021 pre 25 dana
Odnosi Donalda Trampa i italijanske premijerke bili su dobri sve dok američki predsednik nije odlučio da započne rat sa Iranom, čemu se Italija usprotivila. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Handout via REUTERS Đorđa Meloni razgovarala je u… »
Makron i Sančez podržali Meloni nakon Trampovog napada; "Razgovaraću sa njom"

Makron i Sančez podržali Meloni nakon Trampovog napada; "Razgovaraću sa njom"

B92 pre 25 dana

BBC News pre 25 dana
Odnosi Donalda Trampa i italijanske premijerke bili su dobri sve dok američki predsednik nije odlučio da započne rat sa Iranom, čemu se Italija usprotivila. Tvrdnje američkog predsednika Donalda Trampa da ga je italijanska premijerka Đorđa Meloni… »
Italijanski ministar otkazao posetu Americi zbog Trampovog vređanja premijerke Meloni

Italijanski ministar otkazao posetu Americi zbog Trampovog vređanja premijerke Meloni

N1 Info pre 25 dana
Italijanski ministar spoljnih poslova Antonio Tajni objavio je da je otkazao svoj put u SAD, planiran za 21-22. jun, posle izjava predsednika SAD Donalda Trampa da ga je premijerka Đorđa Meloni molila da se slika sa njim tokom samita G7. "Ozbiljne i… »
„Ni ja ni Italija nikada nikoga ne preklinjemo“: Meloni reagovala na „uvredu“ Trampa, šef diplomatije otkazao posetu SAD…

„Ni ja ni Italija nikada nikoga ne preklinjemo“: Meloni reagovala na „uvredu“ Trampa, šef diplomatije otkazao posetu SAD…

Danas pre 25 dana
Đorđa Meloni reagovala je nakon tvrdnje predsednika SAD Donalda Trampa na marginama samita G7 ranije ove nedelje da ga je italijanska premijerka „preklinjala“ da se slika sa njim, a šef italijanske diplomatije Antonio Tajani otkazao je planiranu posetu… »
(Video) Sukob Trampa i Meloni: Oštre reči, otkazana poseta italijanskog šefa diplomatije Vašingtonu

(Video) Sukob Trampa i Meloni: Oštre reči, otkazana poseta italijanskog šefa diplomatije Vašingtonu

Newsmax Balkans pre 25 dana
Spor između Donalda Trampa i italijanskog državnog vrha zaoštren je nakon njegovih izjava o premijerki Đorđi Meloni. Šef diplomatije Antonio Tajani otkazao je posetu SAD, dok je Meloni odbacila Trampove tvrdnje i poručila da "ni ona ni Italija nikada ne… »
Meloni i Italija žestoko odgovorili Trampu: "Zapamtite, mi nikada nikog ne molimo" - Đorđa objavila snimak! (video)

Meloni i Italija žestoko odgovorili Trampu: "Zapamtite, mi nikada nikog ne molimo" - Đorđa objavila snimak! (video)

Večernje novosti pre 25 dana
ITALIJANSKA premijerka Đorđa Meloni optužila je američkog predsednika Donalda Trampa da je izmislio priču o njoj nakon što je rekao da ga je „molila“ za zajedničku fotografiju na samitu G7. Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon + FOTO TANJUG/ Mandel… »
Italija ne moli! Varnice na relaciji Rim-Vašington - šef italijanske diplomatije otkazao posetu SAD

Italija ne moli! Varnice na relaciji Rim-Vašington - šef italijanske diplomatije otkazao posetu SAD

Sputnik pre 25 dana
Spor između Donalda Trampa i italijanskog državnog vrha zaoštren je nakon izjava predsednika SAD o premijerki Italije Đorđi Meloni. Šef italijanske diplomatije Antonio Tajani je zbog uvredljivih reči otkazao planiranu posetu Americi, dok je Meloni… »
Definitivno puklo prijateljstvo: Tramp ponizio Đorđu Meloni, buknuo diplomatski skandal

Definitivno puklo prijateljstvo: Tramp ponizio Đorđu Meloni, buknuo diplomatski skandal

Mondo pre 25 dana
Spor između američkog predsednika Donalda Trampa i italijanskog državnog vrha zaoštren je danas nakon izjava predsednika SAD o premijerki Italije Đorđi Meloni - šef italijanske diplomatije Antonio Tajani saopštio je da zbog uvredljivih reči otkazuje… »
„Italija ne preklinje”: oštar odgovor Melonijeve zbog fotografije sa Trampom

„Italija ne preklinje”: oštar odgovor Melonijeve zbog fotografije sa Trampom

Politika pre 25 dana
Tajani zbog „teških i uvredljivih reči” američkog predsednika otkazao posetu SAD. Spor između američkog predsednika Donalda Trampa i italijanskog državnog vrha zaoštren je danas nakon izjava predsednika SAD o premijerki Italije Đorđi Meloni - šef… »
"Molila me je", "Laže!" Tramp u intervjuu ponizio Đorđu Meloni, ona mu besna odmah uzvratila: Šef diplomatije otkazao posetu…

"Molila me je", "Laže!" Tramp u intervjuu ponizio Đorđu Meloni, ona mu besna odmah uzvratila: Šef diplomatije otkazao posetu…

Blic pre 25 dana
Tramp je tvrdio da ga je Meloni molila da se fotografišu na samitu G7, što je izazvalo reakcije u Italiji. Ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani otkazao je posetu SAD zbog uvredljivih reči američkog predsednika. Spor između američkog… »
Ne stišava se bura zbog sukoba Trampa i Meloni: Antonio Tajani otkazao posetu SAD

Ne stišava se bura zbog sukoba Trampa i Meloni: Antonio Tajani otkazao posetu SAD

Telegraf pre 25 dana
Spor između američkog predsednika Donalda Trampa i italijanskog državnog vrha zaoštren je danas nakon izjava predsednika SAD o premijerki Italije Đorđi Meloni - šef italijanske diplomatije Antonio Tajani saopštio je da zbog uvredljivih reči otkazuje… »
Karni: Vođeni detaljni razgovori o trgovinskim pitanjima s Trampom

Karni: Vođeni detaljni razgovori o trgovinskim pitanjima s Trampom

Politika pre 25 dana
Kanada, Sjedinjene Američke Države i Meksiko do 1. jula treba da odobre produženje važećeg trgovinskog sporazuma. VANKUVER – Kanadski premijer Mark Karni izjavio je danas da je tokom samita Grupe sedam (G7) ove sedmice u Francuskoj sa američkim… »

Vesti dana »