Povezane vesti

Obradović progovorio o odlasku iz Partizana: Evo šta je rekao Grcima u emotivnom obraćanju

Obradović progovorio o odlasku iz Partizana: Evo šta je rekao Grcima u emotivnom obraćanju

Nova pre 33 minuta
Željko Obradović se vratio na mesto uspeha, a posao u Panatinaikosu će mu biti prvi posle ostavke koju je dao u Partizanu prošlog novembra. Već je jednom govorio o odlasku, a sada je još jednom evocirao uspomene na taj trenutak. Upitali su ga Grci da li… »
Željko zagrlio gazdu i nastao delirijum: "Gospodar prstenova" nasmejan slušao skandiranje

Željko zagrlio gazdu i nastao delirijum: "Gospodar prstenova" nasmejan slušao skandiranje

Mondo pre 28 minuta
Željko Obradović vratio se danas u Panatinaikos sa kojim je potpisao ugovor na tri godine, a već na promociji je video šta ga čeka i šta navijači očekuju od njega u povratničkom mandatu posle 14 godina. Već po dolasku u novu arenu u kojoj igra… »
Navijači priredili spektakl zbog Obradovića: „Bio je to lak dogovor“ /video/

Navijači priredili spektakl zbog Obradovića: „Bio je to lak dogovor“ /video/

Sputnik pre 23 minuta
Željko Obradović predstavljen je zvanično kao novi trener Panatinaikosa. Željko Obradović preuzeo je trenersko mesto na klupi Panatinaikosa, a na predstavljanju je izneo prve utiske povodom povratka u Atinu. „Hvala Dimitrisu što mi je dao šansu da… »
Vatreni doček za Željka Obradovića u Atini (VIDEO)

Vatreni doček za Željka Obradovića u Atini (VIDEO)

Danas pre 1 sat
Povratak čoveka koji je obeležio jednu eru evropske košarke izazvao je pravu erupciju emocija u Atini. Legendarni srpski stručnjak Željko Obradović ponovo je među „zelenima“, a navijači Panatinaikosa priredili su mu doček u novom domu. Još od jutarnjih… »
Obradović: Dogovor je bio brz i lak, nikad nisam izgubio povezanost sa Panatinaikosom

Obradović: Dogovor je bio brz i lak, nikad nisam izgubio povezanost sa Panatinaikosom

RTV pre 1 sat
ATINA - Novi trener košarkaša Panatinaikosa Željko Obradović izjavio je danas da se brzo i lako dogovorio sa prvim čovekom grčkog kluba Dimitrisom Janakopulosom i dodao da nikad nije izgubio povezanost sa Panatinaikosom. Obradović se vratio u… »
Obradović ponovo u "Oaki" - navijači dočekali svog heroja: Još ima vatre u meni

Obradović ponovo u "Oaki" - navijači dočekali svog heroja: Još ima vatre u meni

RTS pre 1 sat
Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović vratio se posle 14 godina u Panatinaikos, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Njegov dolazak u Atinu izazvao je euforiju među navijačima, koji su mu priredili spektakularan doček u dvorani "Oaka". Na… »
Žoc progovorio o Partizanu: „Bio sam jako srećan tamo, doneo sam tešku odluku!“

Žoc progovorio o Partizanu: „Bio sam jako srećan tamo, doneo sam tešku odluku!“

Hot sport pre 1 sat
Neverovatan uspeh su ostvarivali Žoc i Panatinaikos, savršen duo! Željko Obradović danas se i zvanično vratio u OAKA arenu, gde je napravio svoje najveće trenerske poduhvate. Prisutne medije je zanimalo da li je razmišljao o povratku u PAO jednog dana… »
Obradović predstavljen u Atini: Lako sam pronašao motivaciju

Serbian News Media pre 59 minuta
Srpski košarkaški trener Željko Obradović danas je i zvanično u Atini predstavljen kao novi šef stručnog štaba Panatinaikosa. Obradovića je pre promocije na konferenciji za novinare dočekalo više hiljada navijača koji su ga pozdravili aplauzima i… »

Radio sto plus pre 44 minuta
Obradovića je pre promocije na konferenciji za novinare dočekalo više hiljada navijača koji su ga pozdravili aplauzima i skandiranjem njegovog imena. On je potom, obraćajući se brojnim medijskim ekipama, izrazio duboku zahvalnost na prilici da se vrati u… »
Željko Obradović se vratio u Panatinaikos: "Nikada nisam izgubio povezanost sa klubom"

Željko Obradović se vratio u Panatinaikos: "Nikada nisam izgubio povezanost sa klubom"

NIN pre 1 sat
Novi trener košarkaša Panatinaikosa Željko Obradović izjavio je danas da se brzo i lako dogovorio sa prvim čovekom grčkog kluba Dimitrisom Janakopulosom i dodao da nikad nije izgubio povezanost sa Panatinaikosom. Obradović se vratio u Panatinaikos posle… »
(Video) Pao predstavio Obradovića! U meni i dalje postoji ta vatra da budem trener, nikad nisam izgubio povezanost sa klubom

(Video) Pao predstavio Obradovića! U meni i dalje postoji ta vatra da budem trener, nikad nisam izgubio povezanost sa klubom

Dnevnik pre 1 sat
Novi trener košarkaša Panatinaikosa Željko Obradović izjavio je da se brzo i lako dogovorio sa prvim čovekom grčkog kluba Dimitrisom Janakopulosom i dodao da nikad nije izgubio povezanost sa Panatinaikosom. Obradović se vratio u Panatinaikos posle 14… »
"OAKA" dočekala Obradovića - skandiranje i bakljada VIDEO

"OAKA" dočekala Obradovića - skandiranje i bakljada VIDEO

B92 pre 1 sat
Željko Obradović imao je spektakularan doček u "OAKA" dvorani u Atini. Obradović se posle 14 godina vratio na klupu "zelenih". Uoči konferencije za medije, Obradović je otišao do hale, gde su se na tribinama okupili navijači Panatinaikosa. Skandirali su… »
Obradović predstavljen u Panatinaikosu: Veliko zadovoljstvo što sam ponovo ovde

Obradović predstavljen u Panatinaikosu: Veliko zadovoljstvo što sam ponovo ovde

Politika pre 59 minuta
Obradović se vratio u Panatinaikos posle 14 godina. Novi trener košarkaša Panatinaikosa Željko Obradović izjavio je danas da se brzo i lako dogovorio sa prvim čovekom grčkog kluba Dimitrisom Janakopulosom i dodao da nikad nije izgubio povezanost sa… »
Evo ko je čovek sa kim se Željko Obradović prvo pozdravio kada je ušao u OAKA-u

Evo ko je čovek sa kim se Željko Obradović prvo pozdravio kada je ušao u OAKA-u

Telegraf pre 1 sat
Željko Obradović se vratio u Panatinaikos posle 14 godina i time započeo svoj drugi mandat u klubu sa kojim je ispisao istoriju evropske košarke. U periodu od 1999. do 2012. godine, srpski stručnjak je sa “zelenima” osvojio čak pet titula šampiona… »
Kakav doček za Željka Obradovića, ovo se ne viđa nigde, Žoc stigao u Atinu, navijači ga ljube, grle...

Kakav doček za Željka Obradovića, ovo se ne viđa nigde, Žoc stigao u Atinu, navijači ga ljube, grle...

Telegraf pre 1 sat
Sve je spremno za veliki povratak Željka Obradovića, koji je pristao da ponovo preuzme mesto trenera u Panatinaikosu! Žoc je poslednji put predvodio "zelene" 2012. godine, pa je od njegovog povratka prošlo punih 14 godina. Stoga, ne čudi i to što je oko… »
Prvo obraćanje Željka Obradovića: „Bio je to lak dogovor!“

Prvo obraćanje Željka Obradovića: „Bio je to lak dogovor!“

Hot sport pre 1 sat
Vidi se da je srećan što se vratio! Srpski trener i legenda evropske košarke, Željko Obradović vratio se na klupu Panatinaikosa. On je juče dogovorio sve detalje saradnje sa ‘zelenima’ i pružio ruku Janakopulosu. Danas se nakon posete hali, po prvi put… »
Gori OAKA: Vratio se Željko Obradović!

Gori OAKA: Vratio se Željko Obradović!

Hot sport pre 1 sat
On je tamo zaista ikona! Srpski trener i legenda evropske košarke, Željko Obradović vratio se na klupu Panatinaikosa. On je juče dogovorio sve detalje saradnje sa ‘zelenima’ i pružio ruku Janakopulosu. Danas je stigao u OAKA arenu, gde ga je pored… »
Spektakl u Atini: Željko Obradović se vraća na klupu Panatinaikosa – navijači spremaju vatren doček!

Spektakl u Atini: Željko Obradović se vraća na klupu Panatinaikosa – navijači spremaju vatren doček!

Hot sport pre 4 sati
Kucnuo je čas za veliki povratak Željka Obradovića! Željko Obradović se zvanično vraća na klupu Panatinaikosa, čime počinje novi mandat u klubu i novo poglavlje saradnje sa atinskim velikanom. Konferencija za medije zakazana je za ponedeljak u 12:00… »

Vesti dana »