Povezane vesti

Počinje elektronski upis učenika u srednje škole

RTS pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala "Moja srednja škola", počinje u 8.00 i trajaće do 2. jula u 15.00. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske škole) i to 1. i… »
Počeo upis učenika u srednje škole

Počeo upis učenika u srednje škole

RTV Novi Pazar pre 22 dana
Do 2. jula u 15 sati traje upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske škole) i to 1. i 2. jula, od osam do… »
Počeo upis u srednje škole: budući srednjoškolci od danas mogu da se prijave do 2. jula

Počeo upis u srednje škole: budući srednjoškolci od danas mogu da se prijave do 2. jula

Glas Zapadne Srbije pre 22 dana
Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske škole) i to 1. i 2. jula, od 08.00 do 15.00 časova. Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po… »
U ponedeljak počeo upis u srednje škole, trajaće do 2. jula

U ponedeljak počeo upis u srednje škole, trajaće do 2. jula

Vranje news pre 22 dana
Vranje - Elektronski upis učenika u srednje škole, preko portala Moja srednja škola, počeo je u ponedeljak 29. juna od 8 časova i trajaće do četvrtka 2. jula u 15 časova. Istovremeno, u ponedeljak su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po… »
Danas konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama

Danas konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama

Morava info pre 22 dana
Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu danas će saznati gde nastavljaju svoje obrazovanje. Ministarstvo prosvete ranije je najavilo da će 29. juna biti objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po… »
Danas počinje elektronski upis učenika u srednje škole

Zoom UE pre 22 dana
BEOGRAD – Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje danas u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i… »
Počeo elektronski upis u srednje škole

Počeo elektronski upis u srednje škole

Moj Novi Sad pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala “Moja srednja škola”, počeo je danas u 8 časova i trajaće do 2. jula u 15h. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske škole) i… »
Upis u srednje škole: Kada počinje i dokle traje

Upis u srednje škole: Kada počinje i dokle traje

NIN pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje danas u osam časova i trajaće do 2. jula u 15 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske… »
Počeo elektronski upis u srednje škole, trajaće do 2. jula, a evo koje škole su izuzetak

Počeo elektronski upis u srednje škole, trajaće do 2. jula, a evo koje škole su izuzetak

Dnevnik pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala "Moja srednja škola", počinje u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15.00 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske… »

RINA pre 22 dana
SRBIJA - Elektronski upis učenika u srednje škole preko portala Moja srednja škola počinje danas u osam časova i trajaće do 2. jula u 15 časova, prenosi Newsmax Balkan. Budući srednjoškolci mogu da se upišu i neposredno u školi u koju su raspoređeni… »
Počinje upis učenika u srednje škole

Počinje upis učenika u srednje škole

Radio 021 pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje danas, 29. juna u 8 časova i trajaće do 2. jula u 15 časova. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju… »
Debakl u IT odeljenjima: Šta pokazuju prvi rezultati upisa u srednje škole?

Debakl u IT odeljenjima: Šta pokazuju prvi rezultati upisa u srednje škole?

Danas pre 22 dana
Raspodela učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima u prvom upisnom krugu i ove godine je pokazala da se u otvaranje odeljenja za talente, odnosno učenike sa posebnim sposobnostima, ušlo olako i bez promišljanja. U nekim gimnazijama nastavila se… »

Euronews pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje danas u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15.00 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i… »
Objavljeni rezultati raspodele učenika po srednjim školama

Objavljeni rezultati raspodele učenika po srednjim školama

Pressek pre 22 dana
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima. Upis učenika u srednje škole će se obavljati od 29. juna do 2. jula na dva načina: elektronskim putem preko portala Moja srednja… »
Danas počinje elektronski upis u srednje škole! Evo koliko je ostalo slobodnih mesta i do kada traje

Danas počinje elektronski upis u srednje škole! Evo koliko je ostalo slobodnih mesta i do kada traje

Blic pre 22 dana
Konačni rezultati raspodele učenika po školama objavljeni su danas, ranije nego što je planirano U srednjim školama ima ukupno 71.614 slobodnih mesta, a osnovnu školu završilo je nešto više od 64.400 učenika Upis učenika u srednje škole elektronski… »
Počinje upis učenika u srednje škole: Evo kada i kako budući srednjoškolci mogu da se upišu

Počinje upis učenika u srednje škole: Evo kada i kako budući srednjoškolci mogu da se upišu

Ozon pre 22 dana
Danas počinje upis učenika u prvi razred srednjih škola za školsku 2026/2027. godinu. Budući srednjoškolci i njihovi roditelji upis mogu obaviti elektronski putem portala Moja srednja škola ili neposredno u školi u koju je učenik raspoređen. Upis traje… »

Newsmax Balkans pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počeće u osam časova i trajaće do 2. jula u 15 sati. Budući srednjoškolci mogu da se upišu i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske škole) i… »

Sputnik pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje danas u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15.00 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i… »
Danas počinje elektronski upis učenika u srednje škole: Evo do kada će trajati i koliko je ostalo slobodnih mesta

Danas počinje elektronski upis učenika u srednje škole: Evo do kada će trajati i koliko je ostalo slobodnih mesta

Mondo pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje danas u 8 časova i trajaće do 2. jula u 15 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske… »

RTV pre 22 dana
BEOGRAD - Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje danas u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i… »

Telegraf pre 22 dana

Vesti dana »