Povezane vesti
Počinje elektronski upis učenika u srednje škole
RTS pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala "Moja srednja škola", počinje u 8.00 i trajaće do 2. jula u 15.00. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske škole) i to 1. i… »
Počeo upis učenika u srednje škole
RTV Novi Pazar pre 22 dana
Do 2. jula u 15 sati traje upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske škole) i to 1. i 2. jula, od osam do… »
Počeo upis u srednje škole: budući srednjoškolci od danas mogu da se prijave do 2. jula
Glas Zapadne Srbije pre 22 dana
Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske škole) i to 1. i 2. jula, od 08.00 do 15.00 časova. Na portalu Moja srednja škola danas su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po… »
U ponedeljak počeo upis u srednje škole, trajaće do 2. jula
Vranje news pre 22 dana
Vranje - Elektronski upis učenika u srednje škole, preko portala Moja srednja škola, počeo je u ponedeljak 29. juna od 8 časova i trajaće do četvrtka 2. jula u 15 časova. Istovremeno, u ponedeljak su objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po… »
Danas konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama
Morava info pre 22 dana
Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu danas će saznati gde nastavljaju svoje obrazovanje. Ministarstvo prosvete ranije je najavilo da će 29. juna biti objavljeni konačni rezultati raspodele učenika po… »
Danas počinje elektronski upis učenika u srednje škole
Zoom UE pre 22 dana
BEOGRAD – Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje danas u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i… »
Počeo elektronski upis u srednje škole
Moj Novi Sad pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala “Moja srednja škola”, počeo je danas u 8 časova i trajaće do 2. jula u 15h. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske škole) i… »
Upis u srednje škole: Kada počinje i dokle traje
NIN pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje danas u osam časova i trajaće do 2. jula u 15 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske… »
Počeo elektronski upis u srednje škole, trajaće do 2. jula, a evo koje škole su izuzetak
Dnevnik pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala "Moja srednja škola", počinje u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15.00 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske… »
RINA pre 22 dana
SRBIJA - Elektronski upis učenika u srednje škole preko portala Moja srednja škola počinje danas u osam časova i trajaće do 2. jula u 15 časova, prenosi Newsmax Balkan. Budući srednjoškolci mogu da se upišu i neposredno u školi u koju su raspoređeni… »
Počinje upis učenika u srednje škole
Radio 021 pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje danas, 29. juna u 8 časova i trajaće do 2. jula u 15 časova. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju… »
Debakl u IT odeljenjima: Šta pokazuju prvi rezultati upisa u srednje škole?
Danas pre 22 dana
Raspodela učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima u prvom upisnom krugu i ove godine je pokazala da se u otvaranje odeljenja za talente, odnosno učenike sa posebnim sposobnostima, ušlo olako i bez promišljanja. U nekim gimnazijama nastavila se… »
Euronews pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje danas u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15.00 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i… »
Objavljeni rezultati raspodele učenika po srednjim školama
Pressek pre 22 dana
Na portalu Moja srednja škola objavljeni su konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima. Upis učenika u srednje škole će se obavljati od 29. juna do 2. jula na dva načina: elektronskim putem preko portala Moja srednja… »
Danas počinje elektronski upis u srednje škole! Evo koliko je ostalo slobodnih mesta i do kada traje
Blic pre 22 dana
Konačni rezultati raspodele učenika po školama objavljeni su danas, ranije nego što je planirano U srednjim školama ima ukupno 71.614 slobodnih mesta, a osnovnu školu završilo je nešto više od 64.400 učenika Upis učenika u srednje škole elektronski… »
Počinje upis učenika u srednje škole: Evo kada i kako budući srednjoškolci mogu da se upišu
Ozon pre 22 dana
Danas počinje upis učenika u prvi razred srednjih škola za školsku 2026/2027. godinu. Budući srednjoškolci i njihovi roditelji upis mogu obaviti elektronski putem portala Moja srednja škola ili neposredno u školi u koju je učenik raspoređen. Upis traje… »
Newsmax Balkans pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počeće u osam časova i trajaće do 2. jula u 15 sati. Budući srednjoškolci mogu da se upišu i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske škole) i… »
Sputnik pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje danas u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15.00 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i… »
Danas počinje elektronski upis učenika u srednje škole: Evo do kada će trajati i koliko je ostalo slobodnih mesta
Mondo pre 22 dana
Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje danas u 8 časova i trajaće do 2. jula u 15 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i baletske… »
RTV pre 22 dana
BEOGRAD - Upis učenika u srednje škole elektronski, preko portala Moja srednja škola, počinje danas u 08.00 časova i trajaće do 2. jula u 15 časova. Budući srednjoškolci mogu se upisati i neposredno u školi u koju je učenik raspoređen (osim za muzičke i… »
Telegraf pre 22 dana
Vesti dana »
Kancelarija za KiM: Rušenje vikendica na Gazivodama protivzakonito, sa ciljem odmazde nad Srbima
Beta pre 2 satajoš 31 povezana
Srbija pod crvenim meteoalarmom: Snažna oluja zahvatila jugozapadne krajeve
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 91 povezana
Dačić: Zaplenjeno oko 10 kilograma kokaina i tri kilograma heroina, uhapšen mladić
RTV pre 2 satajoš 28 povezanih
Eskalacija sukoba: Iran u „totalnom ratu“ i izgradnja izraelske barijere u Gazi
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 41 povezana
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 1 satjoš 20 povezanih