Povezane vesti

Dajanina priča: Kako sam preživela ispod ruševina sa novorođenim sinom

Dajanina priča: Kako sam preživela ispod ruševina sa novorođenim sinom

BBC News pre 26 minuta
Spasavanje Dajane i sina Huana njen suprug Jerson naziva „čudom", a oboje su ispričali njihovu priču za BBC. Majka koju su izvukli iz ruševina njene kuće u Venecueli sa bebom starom 18 dana ispričala je za BBC kako ju je sin održao u životu. Mali Huan… »
Dajanina priča: Kako sam sa preživela ispod ruševina sa novorođenim sinom

Danas pre 41 minuta
Majka koju su izvukli iz ruševina njene kuće u Venecueli sa bebom starom 18 dana ispričala je za BBC kako ju je sin održao u životu. Mali Huan David joj je dao „motiv da ostane budna i bude u pripravnosti“, kaže Dajana Patino. „Dok god je on živ, biću i… »

Radio 021 pre 36 minuta
Spasavanje Dajane i sina Huana njen suprug Jerson naziva „čudom", a oboje su ispričali njihovu priču za BBC. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC „Kada sam video sina, nisam mogao da verujem i imao sam osećaj da sam se ponovo rodio", kaže otac… »

Južne vesti pre 45 minuta
BBC „Kada sam video sina, nisam mogao da verujem i imao sam osećaj da sam se ponovo rodio“, kaže otac Jerson Majka koju su izvukli iz ruševina njene kuće u Venecueli sa bebom starom 18 dana ispričala je za BBC kako ju je sin održao u životu. Mali Huan… »
Stižu timovi za spasavanje u Venecuelu, smanjuje se nada da će u ruševinama pronaći preživele

Stižu timovi za spasavanje u Venecuelu, smanjuje se nada da će u ruševinama pronaći preživele

Insajder pre 2 sata
Timovi za potragu i spasavanje stižu u Venecuelu koja je u sredu pogođena sa dva gotovo simultana razorna zemljotresa, ali gube se nade da u ruševinama još mogu da se nađu preživeli. Venecuela posle zemljotresa. Foto: Tanjug (AP Photo/Fernando Vergara)… »
Stižu timovi za spasavanje u Venecuelu, smanjuje se nada da će se u ruševinama pronaći preživeli

Stižu timovi za spasavanje u Venecuelu, smanjuje se nada da će se u ruševinama pronaći preživeli

Beta pre 2 sata
Timovi za potragu i spasavanje stižu u Venecuelu koja je u sredu pogođena sa dva gotovo simultana razorna zemljotresa, ali gube se nade da u ruševinama još mogu da se nađu preživeli. Najmanje 1.450 osoba je poginulo u zemljotresima, prema najnovijim… »

Serbian News Media pre 2 sata
Timovi za potragu i spasavanje stižu u Venecuelu koja je u sredu pogođena sa dva gotovo simultana razorna zemljotresa, ali gube se nade da u ruševinama još mogu da se nađu preživeli. Najmanje 1.450 osoba je poginulo u zemljotresima, prema najnovijim… »

Radio sto plus pre 2 sata

Danas pre 3 sata
Trka s vremenom u Venecueli: Nade da ima preživelih gotovo su nestale, za sada ima više od 1.450 mrtvih

Trka s vremenom u Venecueli: Nade da ima preživelih gotovo su nestale, za sada ima više od 1.450 mrtvih

Nova pre 2 sata
Venecuela na ivici pucanja: Narod kopa po ruševinama golim rukama, vojska posmatra - raste gnev preživelih

Venecuela na ivici pucanja: Narod kopa po ruševinama golim rukama, vojska posmatra - raste gnev preživelih

Euronews pre 2 sata
Venecuela se suočava sa najtežom prirodnom katastrofom u svojoj istoriji nakon dva razorna zemljotresa jačine 7,2 i 7,5 stepeni po Rihteru koji su pogodili zemlju prošle srede. Dok spasilački timovi vode trku s vremenom, bilans žrtava dostigao je 1.450… »

Pravo u centar pre 2 sata
Neverovatne scene u Venecueli: Majka i 18-dnevna beba spasene iz ruševina

Neverovatne scene u Venecueli: Majka i 18-dnevna beba spasene iz ruševina

B92 pre 3 sata
Majka i njena beba, stara 18 dana, spaseni su iz ruševina zgrade u La Gvairi, 32 sata nakon razornih zemljotresa koji su pogodili Venecuelu prošle nedelje. Spasioci su ih izvukli iz zatrpanog objekta i prevezli u bolnicu u Karakasu, gde su oboje… »
Stiže još spasilačkih timova u Venecuelu, ali nade da će biti pronađeni preživeli sve su manje (VIDEO)

Stiže još spasilačkih timova u Venecuelu, ali nade da će biti pronađeni preživeli sve su manje (VIDEO)

N1 Info pre 4 sati
U Venecuelu pristiže sve više timova za potragu i spasavanje, ali nade da će biti pronađeni preživeli nakon dva razorna zemljotresa koja su pogodila zemlju u sredu sve su manje. Potvrđeno je da je poginulo najmanje 1.450 ljudi, ali se očekuje da će broj… »
Majka i beba stara 18 dana spasene iz ruševina u Venecueli nakon zemljotresa

Majka i beba stara 18 dana spasene iz ruševina u Venecueli nakon zemljotresa

RTV pre 3 sata
LA GVAIRA - Majka i njena beba, stara 18 dana, spaseni su iz ruševina zgrade u La Gvairi, 32 sata nakon razornih zemljotresa koji su pogodili Venecuelu prošle nedelje. Spasioci su ih izvukli iz zatrpanog objekta i prevezli u bolnicu u Karakasu, gde su… »
Raste broj žrtava u Venecueli: Razorni zemljotresi odneli živote 1.450 ljudi

Raste broj žrtava u Venecueli: Razorni zemljotresi odneli živote 1.450 ljudi

Blic pre 3 sata
Potpuno je uništeno 189 zgrada, a 585 je delimično oštećeno Pomoć je do sada pružena za više od 73.000 porodica, a dostavljeno je 7,2 miliona kilograma hrane stanovništvu Broj žrtava razornih zemljotresa u Venecueli porastao je na 1.450, izjavio je danas… »
Broj poginulih u Venecueli porastao na 1.450, otac i sin izvučeni živi iz ruševina četiri dana nakon zemljotresa

Broj poginulih u Venecueli porastao na 1.450, otac i sin izvučeni živi iz ruševina četiri dana nakon zemljotresa

Newsmax Balkans pre 3 sata
Broj žrtava razornih zemljotresa u Venecueli porastao je na 1.450, izjavio je visoki venecuelanski zvaničnik Horhe Rodrigez. Govoreći za državnu televiziju, Rodrigez je naveo da je broj povređenih dostigao 3.150 i da je pogođena 12.721 porodica, preneo… »
Majka i beba stara 18 dana spasene ispod ruševina u Venecueli

Majka i beba stara 18 dana spasene ispod ruševina u Venecueli

Politika pre 3 sata
Broj poginulih u zemljotresu u Venecueli porastao na 1.450. Majka i njena beba, stara 18 dana, spaseni su iz ruševina zgrade u La Gvairi, 32 sata nakon razornih zemljotresa koji su pogodili Venecuelu prošle nedelje. Spasioci su ih izvukli iz zatrpanog… »
VIDEO Otac i sin spaseni posle četiri dana pod ruševinama: Trka s vremenom u Venecueli, nade je sve manje

VIDEO Otac i sin spaseni posle četiri dana pod ruševinama: Trka s vremenom u Venecueli, nade je sve manje

Nova pre 4 sati
Otac i sin izvučeni su živi iz ruševina srušene zgrade četiri dana nakon razornih zemljotresa koji su pogodili Venecuelu, ulivši novu nadu spasilačkim ekipama koje danonoćno tragaju za preživelima. Dvojicu iscrpljenih muškaraca, sa zaštitnim maskama na… »
Raste broj žrtava zemljotresa u Venecueli: Poginulo 1.450 ljudi, Rodrigez najavila formiranje komisije za procenu štete

Raste broj žrtava zemljotresa u Venecueli: Poginulo 1.450 ljudi, Rodrigez najavila formiranje komisije za procenu štete

NIN pre 4 sati
Broj žrtava razornih zemljotresa u Venecueli porastao je na 1.450, izjavio je danas visoki venecuelanski zvaničnik Horhe Rodrigez. Prema njegovim rečima, ukupno 774 objekta je oštećeno ili uništeno. Od toga je 189 zgrada pretrpelo potpunu štetu, dok je… »
Poginulo 1.450 ljudi! Istovremeno mučna i radosna scena posle zemljotresa u Venecueli! Iz ruševina izlače oca i sina, kao i…

Poginulo 1.450 ljudi! Istovremeno mučna i radosna scena posle zemljotresa u Venecueli! Iz ruševina izlače oca i sina, kao i…

Kurir pre 4 sati
Otac i sin spaseni su juče iz ruševina u venecuelanskoj saveznoj državi La Gvaira, četiri dana nakon razornih zemljotresa koji su pogodili zemlju. To uliva nadu francuskim i američkim spasilačkim timovima koji u trci s vremenom pokušavaju da pronađu još… »
Spasioci izvukli oca i sina iz ruševina četiri dana posle zemljotresa u Venecueli

Spasioci izvukli oca i sina iz ruševina četiri dana posle zemljotresa u Venecueli

Euronews pre 6 sati
Otac i sin spaseni su iz ruševina srušene zgrade u venecuelanskoj državi La Gvaira, četiri dana nakon razornih zemljotresa koji su pogodili zemlju. Dvojica muškaraca, vidno iscrpljena i sa zaštitnim maskama na licu, iznesena su na improvizovanim… »
Potresno: Otac i sin spaseni iz ruševina 4 dana posle zemljotresa (video)

Potresno: Otac i sin spaseni iz ruševina 4 dana posle zemljotresa (video)

Večernje novosti pre 6 sati
OTAC i sin spaseni su iz ruševina srušene zgrade u venecuelanskoj državi La Gvaira, četiri dana nakon razornih zemljotresa koji su pogodili zemlju. Foto: Tanjug/AP Photo/Matias Delacroix Dvojica muškaraca, vidno iscrpljena i sa zaštitnim maskama na licu… »

Telegraf pre 7 sati
Otac i sin spaseni su iz ruševina srušene zgrade u venecuelanskoj državi La Gvaira, četiri dana nakon razornih zemljotresa koji su pogodili zemlju. Dvojica muškaraca, vidno iscrpljena i sa zaštitnim maskama na licu, iznesena su na improvizovanim… »

Vesti dana »