Povezane vesti

Stižu timovi za spasavanje u Venecuelu, smanjuje se nada da će se u ruševinama pronaći preživeli

Stižu timovi za spasavanje u Venecuelu, smanjuje se nada da će se u ruševinama pronaći preživeli

Radio sto plus pre 22 dana
Najmanje 1.450 osoba je poginulo u zemljotresima, prema najnovijim podacima zvaničnika od sinoć, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Poslanik Horhe Rodriges objavio je sinoć i da je 3.150 osoba povređeno kao i da su spasioci sada u “kritičnim satima” za spasavanje… »
Oca i sina posle 4 dana izvukli iz ruševina, tražili ih specijalnim kamerama: Neverovatan snimak iz Venecuele

Oca i sina posle 4 dana izvukli iz ruševina, tražili ih specijalnim kamerama: Neverovatan snimak iz Venecuele

Telegraf pre 22 dana
Otac i sin spaseni su iz ruševina srušene zgrade u venecuelanskoj državi La Gvaira, četiri dana nakon razornih zemljotresa koji su pogodili zemlju. Dvojica muškaraca, vidno iscrpljena i sa zaštitnim maskama na licu, iznesena su na improvizovanim… »
Raste broj žrtava u Venecueli, UN predviđa do 10.000 stradalih

Raste broj žrtava u Venecueli, UN predviđa do 10.000 stradalih

Euronews pre 21 dana
Koordinator humanitarne pomoći Ujedinjenih nacija za Venecuelu Đanluka Rampolja del Tindaro saopštio je danas da se UN spremaju za mogućnost da broj poginulih u zemljotresima koji su nedavno pogodili Venecuelu bude i do 10.000. On je, pozivajući se na… »
Crne prognoze posle katastrofe: Broj mrtvih bi mogao da dostigne čak 10.000?

Crne prognoze posle katastrofe: Broj mrtvih bi mogao da dostigne čak 10.000?

B92 pre 21 dana
Koordinator humanitarne pomoći Ujedinjenih nacija za Venecuelu Đanluka Rampolja del Tindaro saopštio je danas da se UN spremaju za mogućnost da broj poginulih u zemljotresima koji su nedavno pogodili Venecuelu bude i do 10.000. On je, pozivajući se na… »
Broj žrtava u dva zemljotresa u Venecueli porastao je na više od 1.700 ljudi

Broj žrtava u dva zemljotresa u Venecueli porastao je na više od 1.700 ljudi

Politika pre 21 dana
U zemljotresima povređeno više od 5.000 ljudi, a da je više od 15.000 ostalo bez krova nad glavom. Broj žrtava u dva zemljotresa koji su prošle nedelje pogodili Venecuelu porastao je na više od 1.700 ljudi, izjavio je danas predsednik Narodne skupštine… »
UN: Moguće je da bude i do 10.000 poginulih u zemljotresima u Venecueli

UN: Moguće je da bude i do 10.000 poginulih u zemljotresima u Venecueli

RTV pre 21 dana
KARAKAS - Koordinator humanitarne pomoći Ujedinjenih nacija za Venecuelu Đanluka Rampolja del Tindaro saopštio je danas da se UN spremaju za mogućnost da broj poginulih u zemljotresima koji su nedavno pogodili Venecuelu bude i do 10.000. On je… »
UN: Moguće da broj poginulih u Venecueli bude i do 10.000

UN: Moguće da broj poginulih u Venecueli bude i do 10.000

Newsmax Balkans pre 21 dana
Koordinator humanitarne pomoći Ujedinjenih nacija za Venecuelu Đanluka Rampolja del Tindaro saopštio je da se UN spremaju za mogućnost da broj poginulih u zemljotresima koji su nedavno pogodili Venecuelu bude i do 10.000. On je, pozivajući se na… »
Dajanina priča: Kako sam preživela ispod ruševina sa novorođenim sinom

Dajanina priča: Kako sam preživela ispod ruševina sa novorođenim sinom

BBC News pre 21 dana
Spasavanje Dajane i sina Huana iz ruševina posle zemljotresa u Venecueli njen suprug Herson naziva „čudom", a oboje su ispričali njihovu priču za BBC. Majka koju su izvukli iz ruševina njene kuće u Venecueli sa bebom starom 18 dana ispričala je za BBC… »
Snimak čuda iz Venecuele: Mladić (21) izvučen iz ruševina 106 sati posle katastrofalnog zemljotresa

Snimak čuda iz Venecuele: Mladić (21) izvučen iz ruševina 106 sati posle katastrofalnog zemljotresa

Telegraf pre 21 dana
Dvadesetjednogodišnji mladić izvučen je 29. juna iz ruševina srušene stambene zgrade u Karabaledi, nakon što su Venecuelu u sredu popodne po lokalnom vremenu pogodila dva sznažna potresa magniude 7,2 i 7,5 stepeni po Rihteru. Na snimku koji je objavio… »
Potresna ispovest majke izvučene iz ruševina u Venecueli! Dajana sa smrskanom nogom u mraku donela hrabru odluku i spasila…

Potresna ispovest majke izvučene iz ruševina u Venecueli! Dajana sa smrskanom nogom u mraku donela hrabru odluku i spasila…

Kurir pre 21 dana
Majka koja je izvučena iz ruševina svoje srušene kuće u Venecueli sa svojom bebom starom 18 dana ispričala je za BBC kako joj je sin pomogao da ostane živa. Dajana Patino je rekla da joj je sin Huan David dao "motivaciju da bude budna i na oprezu". "Dok… »
Majka satima držala bebu pod ruševinama: "Dok je on disao, i ja sam živela" VIDEO

Majka satima držala bebu pod ruševinama: "Dok je on disao, i ja sam živela" VIDEO

B92 pre 21 dana
Snimak spasavanja malenog Huana Davida, bebe stare samo 18 dana, iz ruševina u Venecueli obišao je ceo svet, a njegova majka je za BBC ispričala kako je satima bila zarobljena ispod ruševina, držeći sina u naručju. Venecuelu su pogodila dva razorna… »
"Dok god on bude živ, biću živa i ja": Majka koja je s bebom spasena iz ruševina ispričala kako joj je sin pomogao da preživi…

"Dok god on bude živ, biću živa i ja": Majka koja je s bebom spasena iz ruševina ispričala kako joj je sin pomogao da preživi…

N1 Info pre 21 dana
Majka koja je zajedno sa svojom bebom starom 18 dana izvučena iz ruševina svog uništenog doma u Venecueli ispričala je za BBC kako joj je sin pomogao da preživi. Dajana Patinjo rekla je da joj je sin Huan David davao „motivaciju da ostane budna i… »
Dajanina priča: Kako sam sa preživela ispod ruševina sa novorođenim sinom

Danas pre 21 dana
Majka koju su izvukli iz ruševina njene kuće u Venecueli sa bebom starom 18 dana ispričala je za BBC kako ju je sin održao u životu. Mali Huan David joj je dao „motiv da ostane budna i bude u pripravnosti“, kaže Dajana Patino. „Dok god je on živ, biću i… »

Južne vesti pre 21 dana
BBC „Kada sam video sina, nisam mogao da verujem i imao sam osećaj da sam se ponovo rodio“, kaže otac Jerson Majka koju su izvukli iz ruševina njene kuće u Venecueli sa bebom starom 18 dana ispričala je za BBC kako ju je sin održao u životu. Mali Huan… »

Radio 021 pre 21 dana
Spasavanje Dajane i sina Huana njen suprug Jerson naziva „čudom", a oboje su ispričali njihovu priču za BBC. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC „Kada sam video sina, nisam mogao da verujem i imao sam osećaj da sam se ponovo rodio", kaže otac… »
Stižu timovi za spasavanje u Venecuelu, smanjuje se nada da će u ruševinama pronaći preživele

Stižu timovi za spasavanje u Venecuelu, smanjuje se nada da će u ruševinama pronaći preživele

Insajder pre 21 dana
Timovi za potragu i spasavanje stižu u Venecuelu koja je u sredu pogođena sa dva gotovo simultana razorna zemljotresa, ali gube se nade da u ruševinama još mogu da se nađu preživeli. Venecuela posle zemljotresa. Foto: Tanjug (AP Photo/Fernando Vergara)… »

Beta pre 21 dana
Timovi za potragu i spasavanje stižu u Venecuelu koja je u sredu pogođena sa dva gotovo simultana razorna zemljotresa, ali gube se nade da u ruševinama još mogu da se nađu preživeli. Najmanje 1.450 osoba je poginulo u zemljotresima, prema najnovijim… »

Serbian News Media pre 21 dana
Timovi za potragu i spasavanje stižu u Venecuelu koja je u sredu pogođena sa dva gotovo simultana razorna zemljotresa, ali gube se nade da u ruševinama još mogu da se nađu preživeli. Najmanje 1.450 osoba je poginulo u zemljotresima, prema najnovijim… »
Trka s vremenom u Venecueli: Nade da ima preživelih gotovo su nestale, za sada ima više od 1.450 mrtvih

Trka s vremenom u Venecueli: Nade da ima preživelih gotovo su nestale, za sada ima više od 1.450 mrtvih

Nova pre 21 dana
Venecuela na ivici pucanja: Narod kopa po ruševinama golim rukama, vojska posmatra - raste gnev preživelih

Venecuela na ivici pucanja: Narod kopa po ruševinama golim rukama, vojska posmatra - raste gnev preživelih

Euronews pre 21 dana
Venecuela se suočava sa najtežom prirodnom katastrofom u svojoj istoriji nakon dva razorna zemljotresa jačine 7,2 i 7,5 stepeni po Rihteru koji su pogodili zemlju prošle srede. Dok spasilački timovi vode trku s vremenom, bilans žrtava dostigao je 1.450… »

Pravo u centar pre 21 dana

Danas pre 21 dana
Neverovatne scene u Venecueli: Majka i 18-dnevna beba spasene iz ruševina

Neverovatne scene u Venecueli: Majka i 18-dnevna beba spasene iz ruševina

B92 pre 21 dana
Majka i njena beba, stara 18 dana, spaseni su iz ruševina zgrade u La Gvairi, 32 sata nakon razornih zemljotresa koji su pogodili Venecuelu prošle nedelje. Spasioci su ih izvukli iz zatrpanog objekta i prevezli u bolnicu u Karakasu, gde su oboje… »
Stiže još spasilačkih timova u Venecuelu, ali nade da će biti pronađeni preživeli sve su manje (VIDEO)

Stiže još spasilačkih timova u Venecuelu, ali nade da će biti pronađeni preživeli sve su manje (VIDEO)

N1 Info pre 21 dana
U Venecuelu pristiže sve više timova za potragu i spasavanje, ali nade da će biti pronađeni preživeli nakon dva razorna zemljotresa koja su pogodila zemlju u sredu sve su manje. Potvrđeno je da je poginulo najmanje 1.450 ljudi, ali se očekuje da će broj… »
Majka i beba stara 18 dana spasene iz ruševina u Venecueli nakon zemljotresa

Majka i beba stara 18 dana spasene iz ruševina u Venecueli nakon zemljotresa

RTV pre 21 dana
LA GVAIRA - Majka i njena beba, stara 18 dana, spaseni su iz ruševina zgrade u La Gvairi, 32 sata nakon razornih zemljotresa koji su pogodili Venecuelu prošle nedelje. Spasioci su ih izvukli iz zatrpanog objekta i prevezli u bolnicu u Karakasu, gde su… »
Raste broj žrtava u Venecueli: Razorni zemljotresi odneli živote 1.450 ljudi

Raste broj žrtava u Venecueli: Razorni zemljotresi odneli živote 1.450 ljudi

Blic pre 21 dana
Potpuno je uništeno 189 zgrada, a 585 je delimično oštećeno Pomoć je do sada pružena za više od 73.000 porodica, a dostavljeno je 7,2 miliona kilograma hrane stanovništvu Broj žrtava razornih zemljotresa u Venecueli porastao je na 1.450, izjavio je danas… »
Broj poginulih u Venecueli porastao na 1.450, otac i sin izvučeni živi iz ruševina četiri dana nakon zemljotresa

Broj poginulih u Venecueli porastao na 1.450, otac i sin izvučeni živi iz ruševina četiri dana nakon zemljotresa

Newsmax Balkans pre 21 dana
Broj žrtava razornih zemljotresa u Venecueli porastao je na 1.450, izjavio je visoki venecuelanski zvaničnik Horhe Rodrigez. Govoreći za državnu televiziju, Rodrigez je naveo da je broj povređenih dostigao 3.150 i da je pogođena 12.721 porodica, preneo… »
Majka i beba stara 18 dana spasene ispod ruševina u Venecueli

Majka i beba stara 18 dana spasene ispod ruševina u Venecueli

Politika pre 21 dana
Broj poginulih u zemljotresu u Venecueli porastao na 1.450. Majka i njena beba, stara 18 dana, spaseni su iz ruševina zgrade u La Gvairi, 32 sata nakon razornih zemljotresa koji su pogodili Venecuelu prošle nedelje. Spasioci su ih izvukli iz zatrpanog… »
VIDEO Otac i sin spaseni posle četiri dana pod ruševinama: Trka s vremenom u Venecueli, nade je sve manje

VIDEO Otac i sin spaseni posle četiri dana pod ruševinama: Trka s vremenom u Venecueli, nade je sve manje

Nova pre 21 dana
Otac i sin izvučeni su živi iz ruševina srušene zgrade četiri dana nakon razornih zemljotresa koji su pogodili Venecuelu, ulivši novu nadu spasilačkim ekipama koje danonoćno tragaju za preživelima. Dvojicu iscrpljenih muškaraca, sa zaštitnim maskama na… »
Raste broj žrtava zemljotresa u Venecueli: Poginulo 1.450 ljudi, Rodrigez najavila formiranje komisije za procenu štete

Raste broj žrtava zemljotresa u Venecueli: Poginulo 1.450 ljudi, Rodrigez najavila formiranje komisije za procenu štete

NIN pre 21 dana
Broj žrtava razornih zemljotresa u Venecueli porastao je na 1.450, izjavio je danas visoki venecuelanski zvaničnik Horhe Rodrigez. Prema njegovim rečima, ukupno 774 objekta je oštećeno ili uništeno. Od toga je 189 zgrada pretrpelo potpunu štetu, dok je… »
Poginulo 1.450 ljudi! Istovremeno mučna i radosna scena posle zemljotresa u Venecueli! Iz ruševina izlače oca i sina, kao i…

Poginulo 1.450 ljudi! Istovremeno mučna i radosna scena posle zemljotresa u Venecueli! Iz ruševina izlače oca i sina, kao i…

Kurir pre 21 dana
Otac i sin spaseni su juče iz ruševina u venecuelanskoj saveznoj državi La Gvaira, četiri dana nakon razornih zemljotresa koji su pogodili zemlju. To uliva nadu francuskim i američkim spasilačkim timovima koji u trci s vremenom pokušavaju da pronađu još… »
Spasioci izvukli oca i sina iz ruševina četiri dana posle zemljotresa u Venecueli

Spasioci izvukli oca i sina iz ruševina četiri dana posle zemljotresa u Venecueli

Euronews pre 21 dana
Otac i sin spaseni su iz ruševina srušene zgrade u venecuelanskoj državi La Gvaira, četiri dana nakon razornih zemljotresa koji su pogodili zemlju. Dvojica muškaraca, vidno iscrpljena i sa zaštitnim maskama na licu, iznesena su na improvizovanim… »
"Čula sam bebin plač, verujem da je moj sin živ": Vapaj žene čija je cela porodica zarobljena ispod ruševina

"Čula sam bebin plač, verujem da je moj sin živ": Vapaj žene čija je cela porodica zarobljena ispod ruševina

Telegraf pre 21 dana
Na dan kada su dva razorna zemljotresa pogodila Venecuelu, Andreina Valerio se vratila s posla kako bi potražila svog skoro dvogodišnjeg sina, Santiјaga. Bio јe sa Andrininim partnerom, Ramzesom Mendozom, u kući njene porodice u La Gvairi. Kada јe stigla… »
Potresno: Otac i sin spaseni iz ruševina 4 dana posle zemljotresa (video)

Potresno: Otac i sin spaseni iz ruševina 4 dana posle zemljotresa (video)

Večernje novosti pre 21 dana
OTAC i sin spaseni su iz ruševina srušene zgrade u venecuelanskoj državi La Gvaira, četiri dana nakon razornih zemljotresa koji su pogodili zemlju. Foto: Tanjug/AP Photo/Matias Delacroix Dvojica muškaraca, vidno iscrpljena i sa zaštitnim maskama na licu… »

Vesti dana »