Povezane vesti

Đorđe Prelić tvrdi da ga je Marko Jovanović lažno prijavio i da je napad izmišljen

Đorđe Prelić tvrdi da ga je Marko Jovanović lažno prijavio i da je napad izmišljen

N1 Info pre 1 sat
Đorđe Prelić, navijač koga je trener FK Teleoptik Marko Jovanović optužio da ga je fizički napao, sa još jednom osobom, tvrdi u odgovoru za N1 da je u pitanju lažno prijavljivanje i da je "napad izmišljen". Podsetimo, juče je FK Partizan objavio vest da… »
Oglasilo se tužilaštvo povodom napada na Marka Jovanovića

Oglasilo se tužilaštvo povodom napada na Marka Jovanovića

Danas pre 1 sat
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se povodom napada na trenera Teleoptika i bivšeg fudbalera Partizana Marka Jovanovića. Jovanović je nakon fizičkog napada kojem je bio izložen u utorak završio u Urgentnom centru, a imenovao je i… »
Tužilaštvo za N1 o napadu na Marka Jovanovića: Dat nalog za razgovore sa svedocima i uzimanje snimaka sa nadzornih kamera

Tužilaštvo za N1 o napadu na Marka Jovanovića: Dat nalog za razgovore sa svedocima i uzimanje snimaka sa nadzornih kamera

Nedeljnik pre 2 sata
Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu je povodom napada na trenera FK Teleoptik Marka Jovanovića naložilo, kako se navodi u odgovoru portalu N1, obavljanje razgovora „sa svim prisutnim licima, prisutnim svedocima, kao i izuzimanje svih video uređaja koji… »
Hitno se oglasilo tužilaštvo: Počinje ekspresna reakcija u vezi napada na Marka Jovanovića!

Hitno se oglasilo tužilaštvo: Počinje ekspresna reakcija u vezi napada na Marka Jovanovića!

Hot sport pre 2 sata
Trener prvog tima FK Teleoptik Marko Jovanović bio je meta incidenta u Sportskom centru Partizan-Teleoptik. Nekadašnji fudbaler Partizana je slučaj prijavio policiji i da očekuje brzu reakciju državnih organa. Povodom sveg, oglasilo se i Tužilaštvo, a… »
Tužilaštvo o napadu na Marka Jovanovića: Naloženi razgovori sa svedocima i uzimanje snimaka sa nadzornih kamera

Tužilaštvo o napadu na Marka Jovanovića: Naloženi razgovori sa svedocima i uzimanje snimaka sa nadzornih kamera

N1 Info pre 3 sata
Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu je povodom napada na trenera FK Teleoptik Marka Jovanovića naložilo, kako se navodi u odgovoru portalu N1, obavljanje razgovora "sa svim prisutnim licima, prisutnim svedocima, kao i izuzimanje svih video uređaja koji… »

Insajder pre 2 sata
Povodom napada na trenera FK Teleoptik Marka Jovanovića, Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obavljanje razgovora "sa svim prisutnim licima, prisutnim svedocima, kao i izuzimanje svih video uređaja koji su snimili lice mesta", navedeno je u… »
Razuzdani Đorđe Prelić: Prebijanje i pretnje, ali i državni poslovi za naprednjačkog lojalistu

Razuzdani Đorđe Prelić: Prebijanje i pretnje, ali i državni poslovi za naprednjačkog lojalistu

Vreme pre 2 sata
Ko je Đorđe Prelić, koga je trener fudbalera Teleoptika Marko Jovanović označio kao jednog od napadača na njega. Čovek koji je bio u zatvoru zbog saučesništva u ubistvu francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine, a pušten iz njega pre isteka kazne… »
Marko Jovanović otkrio ko ga je udario: Oglasilo se tužilaštvo o napadu, formiran predmet

Marko Jovanović otkrio ko ga je udario: Oglasilo se tužilaštvo o napadu, formiran predmet

Mondo pre 3 sata
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je formiran predmet povodom napada koji se juče dogodio na teritoriji opštine Zemun, u kojem je telesne povrede zadobio trener Fudbalskog kluba "Teleoptik" Marko Jovanović. Kako navode iz… »
Tužilaštvo se oglasilo povodom napada na Marka Jovanovića

Tužilaštvo se oglasilo povodom napada na Marka Jovanovića

Sport klub pre 2 sata
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je saopštenje povodom napada na trenera Teleoptika i bivšeg fudbalera Partizana Marka Jovanovića. Marko Jovanović je ranije tokom dana potvrdio za N1 da su među napadačima na njega bili Đorđe Prelić i… »
Tužilaštvo se oglasilo posle napada na Marka Jovanovića

Tužilaštvo se oglasilo posle napada na Marka Jovanovića

Sportske.net pre 2 sata
Dan pošto je trener Teleoptika Marko Jovanović pretučen na terenu ovog kluba, danas se saopštenjem oglasilo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. ''Povodom jučerašnjeg događaja u Beogradu, koji se dogodio na teritoriji opštine Zemun, javni tužilac… »
Bivši trener Zvezde na RTS-u osudio napad na Marka Jovanovića

Bivši trener Zvezde na RTS-u osudio napad na Marka Jovanovića

Sportske.net pre 3 sata
Nezapamćeni i nedopustivi incident dogodio se juče u ''Zemunelu'', gde su tri osobe napale trenera Teleoptika Marka Jovanovića koji je zbog zadobijenih povreda morao da potraži pomoć u Urgentnom centru. Partizan je u svom saopštenju zatražio hitnu… »
Oglasilo se tužilaštvo o prebijanju Marka Jovanovića

Oglasilo se tužilaštvo o prebijanju Marka Jovanovića

Nova pre 2 sata
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se zbog napada na Marka Jovanovića, koji se dogodio u utorak 30. juna u Zemunu. Trener Teleoptika i bivši igrač Partizana ovom prilikom zadobio je povrede zbog kojih je zatražio medicinsku pomoć, a… »
Oglasilo se tužilaštvo zbog napada na Marka Jovanovića

Oglasilo se tužilaštvo zbog napada na Marka Jovanovića

B92 pre 3 sata
Tužilaštvo je formiralo predmet o napadu na Marka Jovanovića, trenera FK Teleoptik. U toku dana je strateg Optičara imenovao u saopštenju koje je izdao FK Partizan da su ga napali Đorđe Prelić i Aleksandar Vuković i naneli mu telesne povrede. Saopštenje… »
Trener FK Teleoptik pretučen u Zemunu: Oglasilo se tužilaštvo o detaljima

Trener FK Teleoptik pretučen u Zemunu: Oglasilo se tužilaštvo o detaljima

Telegraf pre 3 sata
Po nalogu postupajućeg javnog tužioca policijskim službenicima je naloženo da obave razgovore sa svim licima koja su prisustvovala događaju, uključujući i svedoke, kao i da izuzmu sve dostupne video-snimke i snimke sa nadzornih kamera koji bi mogli da… »
Oglasio se Marko Jovanović: Kaže da su ga Prelić i Vuković udarili u glavu i da ne zna razlog napada

Oglasio se Marko Jovanović: Kaže da su ga Prelić i Vuković udarili u glavu i da ne zna razlog napada

Insajder pre 5 sati
Trener Teleoptika Marko Jovanović oglasio se povodom jučearšnjih incidenata, a nakon što je FK Partizan objavio da je on napadnut. Jovanović je u izjavi, koja je objavljena na sajtu FK Partizan, rekao da, 24 sata nakon događaja, može da kaže da i dalje… »
Oglasio se Marko Jovanović: „Očekujem reakciju državnih organa“

Oglasio se Marko Jovanović: „Očekujem reakciju državnih organa“

Sputnik pre 5 sati
Trener prvog tima Teleoptika Marko Jovanović oglasio se dan nakon fizičkog napada koji je doživeo u Sportskom centru „Partizan–Teleoptik“, poručivši da ni posle svega ne zna šta je bio pravi motiv incidenta, ali i da je odlučio da ostane na klupi kluba… »
Marko Jovanović otkrio detalje prebijanja zbog kog je završio na Urgentnom centru i hteo da napusti klub

Marko Jovanović otkrio detalje prebijanja zbog kog je završio na Urgentnom centru i hteo da napusti klub

Nova pre 5 sati
Marko Jovanović, trener Teleoptika i bivši fudbaler Partizana, oglasio se putem zvaničnog sajta Fudbalskog kluba Partizan, dan nakon što je napadnut i pretučen ispred Sportskog centra Partizan-Teleoptik. Jovanović je u izjavi potvrdio da je napadnut i da… »
Potresna izjava Marka Jovanovića posle napada: "Želim da obavestim javnost da sam ceo slučaj prijavio i da sam dao izjavu…

Potresna izjava Marka Jovanovića posle napada: "Želim da obavestim javnost da sam ceo slučaj prijavio i da sam dao izjavu…

Dnevnik pre 5 sati
Marko Jovanović oglasio se prvi put javno nakon što su ga napali poznati huligani. Jovanović je potvrdio da su ga napali Đorđe Prelić, osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine, i Aleksandar Vuković, takođe poznat u partizanovim… »
Jovanović: Ne znam zašto me je Prelić napao, ostajem trener Teleoptika

Jovanović: Ne znam zašto me je Prelić napao, ostajem trener Teleoptika

Radio sto plus pre 5 sati
Nekadašnji fudbaler Partizana pretučen je juče u Beogradu, posle čega je sa povredama završio u Urgentnom centru. Jovanović je ranije danas za N1 potvrdio da je jedan od napadača na njega bio Đorđe Prelić, osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa… »
Jovanović ostaje trener Teleoptika: "Ne mogu da dozvolim da nasilje pobedi"

Jovanović ostaje trener Teleoptika: "Ne mogu da dozvolim da nasilje pobedi"

Nova pre 5 sati
Marko Jovanović, bivši fudbaler Partizana, doneo je odluku da ostane trener Teleoptika, dan nakon što je napadnut i pretučen ispred Sportskog centra Partizan-Teleoptik. Jovanović je u izjavi, koju je dao za Fudbalski klub Partizan, potvrdio da je… »
Marko Jovanović: Ne znam razlog napada, ostajem u Teleoptiku

Marko Jovanović: Ne znam razlog napada, ostajem u Teleoptiku

RTS pre 5 sati
Nekadašnji fudbaler Partizana i trener Teleoptika Marko Jovanović dostavio je pisanu izjavu u kojoj je izneo okolnosti incidenta u Sportskom centru "Partizan–Teleoptik", kada je fizički napadnut. Iako je nakon događaja razmišljao o ostavci, posle… »
Potresna ispovest Jovanovića: "Rekao sam da mi je sestra teško bolesna, odgovorio je da ga to ne zanima"

Potresna ispovest Jovanovića: "Rekao sam da mi je sestra teško bolesna, odgovorio je da ga to ne zanima"

B92 pre 5 sati
Marko Jovanović oglasio se prvi put javno nakon što su ga napali poznati huligani. Jovanović je potvrdio da su ga napali Đorđe Prelić, osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine, i Aleksandar Vuković, takođe poznat u partizanovim… »
Marko Jovanović za N1: Među napadačima na mene bio je Đorđe Prelić

Marko Jovanović za N1: Među napadačima na mene bio je Đorđe Prelić

Nedeljnik pre 6 sati
Kako je za portal N1 potvrdio trener Teleoptika Marko Jovanović, jedan od napadača na njega juče bio je Đorđe Prelić, koji je prethodno osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine. Kako je dodao, među napadačima bio je i Aleksandar… »
Marko Jovanović do detalja objasnio šta se dogodilo: ''Rekao sam da mi je sestra teško bolesna, odgovorio je da ga to ne…

Marko Jovanović do detalja objasnio šta se dogodilo: ''Rekao sam da mi je sestra teško bolesna, odgovorio je da ga to ne…

Sportske.net pre 5 sati
Dan posle teškog incidenta u ''Zemunelu'', gde je pretučen, trener Teleoptika Marko Jovanović je danas posredstvom Partizanovog klupskog sajta dao izjavu za javnost u kojoj je otkrio kako je došlo do ovog nemilog događaja i još jednom pozvao nadležne… »
Grobar, junak, simbol ispravnog Partizana: Marko Jovanović se oglasio nakon groznog napada na njega!

Grobar, junak, simbol ispravnog Partizana: Marko Jovanović se oglasio nakon groznog napada na njega!

Hot sport pre 5 sati
Trener prvog tima FK Teleoptik Marko Jovanović oglasio se posle incidenta u Sportskom centru Partizan-Teleoptik i poručio da je, uprkos tome što je razmišljao o ostavci, odlučio da ostane na toj funkciji. Nekadašnji fudbaler Partizana naveo je da je… »
Ko su napadači na trenera "Teleoptika" Marka Jovanovića: Jedan osuđivan za ubistvo, na drugog pucano u Zemunu pre četiri godine…

Ko su napadači na trenera "Teleoptika" Marka Jovanovića: Jedan osuđivan za ubistvo, na drugog pucano u Zemunu pre četiri godine…

Nova pre 6 sati
Marko Jovanović, trener "Teleoptika" potvrdio je da je napadnut juče i da su napadači dvojica "vođa" navijača, inače bliskih Srpskoj naprednoj stranci (SNS), Đorđe Prelić Prela i Aleksandar Vuković. Obojica su poznati široj javnosti. Napadači su osobe… »
Marko Jovanović potvrdio da je jedan od napadača na njega bio Đorđe Prelić

Serbian News Media pre 5 sati
Trener fudbalera Teleoptika Marko Jovanović potvrdio je danas da je jedan od napadača na njega bio Đorđe Prelić, koji je prethodno osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine. Jovanović je za portal N1 kazao i da je među napadačima… »

Danas pre 6 sati
Trener fudbalera Teleoptika Marko Jovanović je za N1 potvrdio da je jedan od napadača na njega u utorak bio Đorđe Prelić, koji je prethodno osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine. Kako je dodao, među napadačima bio je i… »
Izjava Marka Jovanovića nakon napada navijača

Izjava Marka Jovanovića nakon napada navijača

Sport klub pre 5 sati
Fudbalski klub Partizan objavio je na svom sajtu izjavu trenera Teleoptika Marka Jovanovića koga su u sredu napala trojica navijača nakon čega je primljen u Urgentni centar. Jovanović je u sredu za N1 potvrdio da su među napadačima na njega bili Đorđe… »
Oglasio se Marko Jovanović - otkrio je sve detalje napada na njega! Govorio je i o daljim potezima - evo da li ostaje u…

Oglasio se Marko Jovanović - otkrio je sve detalje napada na njega! Govorio je i o daljim potezima - evo da li ostaje u…

Kurir pre 5 sati
Aktuelni trener Teleoptika, Marko Jovanović, doživeo je neprijatnost pošto je napadnut fizički, te su mu nanete telesne povrede. Sada se Jovanović oglasio i otkrio je detalje incidenta, a njegova izjava osvanula je na zvaničnom sajtu kluba. - Pre svega… »
Oglasio se Marko Jovanović: "I dalje ne znam zašto sam napadnut"

Oglasio se Marko Jovanović: "I dalje ne znam zašto sam napadnut"

Mondo pre 5 sati
Trener Teleoptika i bivši kapiten FK Partizan Marko Jovanović napadnut je u utorak ispred SC "Zemunelo", posle čega je završio u Urgentnom centru. Njega su napala dvojica muškaraca posle čega se oglasio i FK Partizan, a sada je njegovu izjavu objavio i… »
Posle napada u Zemunelu: Oglasio se Marko Jovanović! Bivši trener Partizana otkrio imena napadača!

Posle napada u Zemunelu: Oglasio se Marko Jovanović! Bivši trener Partizana otkrio imena napadača!

Večernje novosti pre 5 sati
Šef stručnog štaba novog prvoligaša Teleoptika, doživeo veliku neprijatnost na kompleksu "Partizan-Teleoptik". Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Tokom jučerašnjeg dana kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija da je bivši trener Partizana, Marko… »
Oglasio se Marko Jovanović: "Mogu da kažem da i dalje ne znam pravi razlog..."

Oglasio se Marko Jovanović: "Mogu da kažem da i dalje ne znam pravi razlog..."

Telegraf pre 5 sati
Nakon skandaloznog incidenta koji se dogodio u Zemunelu u utorak, prvi put se javno oglasio Marko Jovanović. Bivši igrač Partizana, a danas trener Teleoptika napadnut je u Zemunelu od strane dvojice navijača, a prvi put se javno oglasio. Njegovu poruku… »
Marko Jovanović: Jedan od napadača na mene bio je Đorđe Prelić

Marko Jovanović: Jedan od napadača na mene bio je Đorđe Prelić

Insajder pre 7 sati
Trener Teleoptika Marko Jovanović, potvrdio je za portal N1 da je jedan od napadača na njega juče bio je Đorđe Prelić, koji je osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine. Foto: Srđan Ilić Kako je dodao, među napadačima bio je i… »
Trener Marko Jovanović nakon napada: Jedan od napadača na mene bio je Đorđe Prelić, drugi Aleksandar Vuković

Trener Marko Jovanović nakon napada: Jedan od napadača na mene bio je Đorđe Prelić, drugi Aleksandar Vuković

Nova pre 7 sati
Kako je za portal N1 potvrdio trener Teleoptika Marko Jovanović, jedan od napadača na njega juče bio je Đorđe Prelić, koji je prethodno osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine. Kako je dodao, među napadačima bio je i Aleksandar… »
Ko su napadači na trenera "Teleoptika" Marka Jovanovića: Jedan osuđivan za ubistvo, na drugog pucano u Zemunu pre tri godine

Ko su napadači na trenera "Teleoptika" Marka Jovanovića: Jedan osuđivan za ubistvo, na drugog pucano u Zemunu pre tri godine

Nova pre 6 sati
Marko Jovanović, trener "Teleoptika" potvrdio je da je napadnut juče i da su napadači dvojica "vođa" navijača, inače bliskih Srpskoj naprednoj stranci (SNS), Đorđe Prelić Prela i Aleksandar Vuković. Obojica su poznati široj javnosti. Napadači su osobe… »

Radio sto plus pre 6 sati
Jovanović je za portal N1 kazao i da je među napadačima bio je i Aleksandar Vuković, član navijačke grupe “Vandali”. Trener Teleoptika i nekadašnji fudbaler Partizana pretučen je juče u Beogradu. Kako je potvrdio Partizan, njega su napala trojica… »
Jovanović potvrdio: Napali ga Đorđe Prelić i Aleksandar Vuković Navijači pretukli Marka Jovanovića! Oglasili se ,,Grobari“…

Jovanović potvrdio: Napali ga Đorđe Prelić i Aleksandar Vuković Navijači pretukli Marka Jovanovića! Oglasili se ,,Grobari“…

Sport klub pre 7 sati
Kako je za portal N1 potvrdio trener Teleoptika Marko Jovanović, jedan od napadača na njega u utorak bio je Đorđe Prelić, koji je prethodno osuđen za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine. Kako je dodao, među napadačima bio je i… »
Marko Jovanović za N1: Jedan od napadača na mene bio je Đorđe Prelić

Marko Jovanović za N1: Jedan od napadača na mene bio je Đorđe Prelić

N1 Info pre 7 sati
Fudbalski klub Partizan osudio napad na Marka Jovanovića

Fudbalski klub Partizan osudio napad na Marka Jovanovića

Politika pre 7 sati
Jovanovića napale tri osobe, a on se nakon ovog nemilog događaja nalazi u Urgentnom centru. Fudbalski klub Partizan najoštrije je osudio napad na svog bivšeg igrača i sadašnjeg trenera Teleoptika Marka Jovanovića i zatražio od nadležnih organa istragu… »
Posle napada u Zemunelu nema dalje, Marko Jovanović napušta Teleoptik?

Posle napada u Zemunelu nema dalje, Marko Jovanović napušta Teleoptik?

Sportske.net pre 10 sati
Trener Teleoptika Marko Jovanović pretučen je juče u Zemunelu od strane dve osobe nakon čega je završio u Urgentnom centru zbog ozbiljnosti zadobijenih povreda. One su sada sanirane, a sva je prilika da će nekadašnji kapiten Partizana i pored izuzetno… »
Partizan: Marko Jovanović završio u Urgentnom centru posle napada tri osobe

Partizan: Marko Jovanović završio u Urgentnom centru posle napada tri osobe

Danas pre 22 sata
Trener Fudbalskog kluba Teleoptik i nekadašnji igrač Partizana, Marko Jovanović završio je u Urgentnom centru u Beogradu, nakon što su ga fizički napale tri osobe. Tim povodom se oglasio Fudbalski klub Partizan. – Fudbalski klub Partizan najoštrije… »

Vesti dana »