Povezane vesti
Nejmar u suzama rekao kraj: „Počeo sam ovde – ovde sam i završio“ /video/
Sputnik pre 19 minuta
Nejmar je posebno emotivno doživeo poraz Brazila od Norveške (2:1) u osmini finala Svetskog prvenstva, jer je to ujedno bila i njegova poslednja utakmica u dresu reprezentacije. U suzama su fudbaleri Brazial bili posle poraza od Norveške, a naročito je… »
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 1 sat
Haland dao dva gola za veliku, istorijsku pobedu Norveške u osmini finala Svetskog prvenstva. Englezi vodili 2:0, pa 3:1 protiv Meksika, strepeli, ali i izdržali sa igračem manje celo drugo poluvreme. Plavokosi div Erling Haland postigao je dva gola za… »
Dugi pad fudbalskog diva: Kako je Brazil izgubio sebe i postao senka nekadašnje sile
RTS pre 1 sat
Bolan poraz od Norveške (2:1) u osmini finala Mundijala mnogo je više od puke eliminacije. Za fudbalski zaluđenu naciju to je konačan dokaz, gorka potvrda da je Brazil u dubokoj krizi i da mora da pronađe odgovore zbog čega će na šestu titulu prvaka… »
Suluda povreda kapitena Engleske – hteo da proslavi pobedu, a završio u bolnici
RTS pre 1 sat
Trijumf reprezentacije Engleske, koja je eliminisala domaćina Meksiko sa Svetskog prvenstva, zasenio je težak maler iskusnog Džordana Hendersona koji se povredio tokom proslave na neuobičajen način. Fudbalska reprezentacija Engleske plasirala se u… »
Pala je i poslednja tvrđava, svet u neverici! Srušena tradicija duga skoro jedan vek – ovo se nikada nije dogodilo na…
Kurir pre 1 sat
Svetsko prvenstvo 2026. već je ušlo u istoriju, ali ne zbog novog formata ili rekordnog broja učesnika, već zbog podatka koji je do pre samo nekoliko dana delovao gotovo nezamislivo. Posle senzacionalne pobede Norveške nad Brazilom u osmini finala… »
2 gola Halanda za pobedu Norveške nad Brazilom i plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva
Nedeljnik pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Norveške plasirala se u četvrtfinale Svetskog prventstva, pošto je večeras u osmini finala, u Ist Raderfordu pobedila selekciju Brazila 2:1. Prednost Norveškoj doneo je Erling Haland golom u 79. minutu, da bi isti igrač postavio… »
Crveni karton, dva penala i pet golova: Engleska rezultatom 3:2 pobedila Meksiko u osmini finala SP
Nedeljnik pre 2 sata
Fudbalska reprezentacija Engleske plasirala se danas u ćetvrtfinale Svetskog prvenstva, pošto je u osmini finala u Meksiko Sitiju pobedila domaći Meksiko sa 3:2. Engleska je povela sa 2:0 golovima Džuda Belingema u 36. i 38. minutu, a Hulijan Kinjones je… »
"Umoran sam, sad je gotovo": Nejmar završio reprezentativnu karijeru kao najbolji strelac u istoriji Brazila
Newsmax Balkans pre 2 sata
Fudbaler Brazila Nejmar saopštio je posle poraza od Norveške (2:1) u osmini finala Svetskog prvenstva da je završio reprezentativnu karijeru. "Umoran sam. Trudio sam se. Počelo je ovde na Met lajf stadionu i ja sam ovde završio. Sad je gotovo", rekao je… »
Fudbaler Brazila Nejmar završio reprezentativnu karijeru
Euronews pre 2 sata
Fudbaler Brazila Nejmar saopštio je posle poraza od Norveške (2:1) u osmini finala Svetskog prvenstva da je završio reprezentativnu karijeru. "Umoran sam. Trudio sam se. Počelo je ovde na "Met lajf" stadionu i ja sam ovde završio. Sad je gotovo", rekao… »
Nejmar završio reprezentativnu karijeru: "Umoran sam, trudio sam se, počelo je ovde na "Met lajf" stadionu i ja sam ovde…
Dnevnik pre 1 sat
Fudbaler Brazila Nejmar saopštio je posle poraza od Norveške (2:1) u osmini finala Svetskog prvenstva da je završio reprezentativnu karijeru. "Umoran sam. Trudio sam se. Počelo je ovde na "Met lajf" stadionu i ja sam ovde završio. Sad je gotovo", rekao… »
Slavni Brazilac jecao pred kamerama! Jedno pitanje ga je dotuklo - odmah je briznuo u plač! (video)
Kurir pre 2 sata
Brazil je doživeo jedan od najvećih šokova na Svetskom prvenstvu, pošto je u osmini finala poražen od Norveške, koja je trijumfom izborila plasman među osam najboljih reprezentacija sveta. Reprezentativci Brazila bili su potpuno slomljeni nakon bolne… »
(VIDEO) Urnebesni intervju Harija Kejna, ovo morate da čujete
Sport klub pre 2 sata
Kapiten Engleske Hari Kejn je takođe naveo da je utakmica protiv Meksika u osmini finala Svetskog prvenstva bila "luda". „Bila je ovo luda utakmica. Morali smo da se borimo… Sam događaj, tim, sve je bilo protiv nas, ali pronašli smo način“, rekao je Kejn… »
Istorijski presedan na Svetskom prvenstvu u SAD, Kanadi i Meksiku
Danas pre 2 sata
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026. godine donelo je jedan od najvećih istorijskih raspleta otkako se igra najvažnije reprezentativno takmičenje. Prvi put u istoriji Mundijala među osam najboljih reprezentacija neće biti Brazila, Nemačke i Italije –… »
Legendarni Ronaldo žestoko udario na Anćelotija posle istorijskog debakla Brazila: "Ovo ne razumem..."
Telegraf pre 1 sat
Brazil je doživeo jedan od najvećih neuspeha u novijoj istoriji, pošto je već u osmini finala Svetskog prvenstvazavršio učešće posle poraza od Norveške. San o šestoj tituli svetskog prvaka ugašen je mnogo ranije nego što je iko očekivao, a razočaranje u… »
Agire potvrdio da napušta klupu Meksika, podržao Markesa za svog naslednika
Serbian News Media pre 3 sata
Selektor fudbalske reprezentacije Meksika Havijer Agire potvrdio je danas da će se povući sa te funkcije i podržao je Rafaela Markesa da preuzme tu ulogu. „Ovih pet utakmica je nezaboravno. Opraštam se od stadiona Asteka i odlazim sa velikim ponosom… »
Nejmar sa suzama u očima: Sad je gotovo
RTS pre 3 sata
Fudbaler Brazila Nejmar saopštio je posle poraza od Norveške (2:1) u osmini finala Svetskog prvenstva da je završio reprezentativnu karijeru. Nejmar je utešni gol Brazila u eliminaciji od Norveške 2:1 i ispostaviće svoj poslednji u dresu Brazila… »
Tuhel: Sudije na Mundijalu jednostavno nisu dobre
RTS pre 3 sata
Selektor Engleske Tomas Tuhel bio je prepun emocija nakon dramatične pobede nad Meksikom (3:2) u osmini finala Svetskog prvenstva, opisavši igru svog tima kao herojsku, ali je istovremeno uputio oštre kritike na račun suđenja i VAR tehnologije. Engleska… »
Svet priča o šok sceni u mix zoni! Vinisijus prekinuo Halanda usred izjave – kamere sve zabeležile! (video)
Kurir pre 3 sata
Brazil je doživeo šokantnu eliminaciju u osmini finala Svetskog prvenstva, pošto je Norveška slavila 2:1 i napravila jedno od najvećih iznenađenja turnira. Junak meča bio je Erling Haland, koji je sa dva gola potpuno potopio "selesao" i odveo Norvežane… »
Havijer Agire: Odlazim sa ponosom, obnovili smo identitet tima
Sport klub pre 3 sata
Selektor Meksika, 67-godišnji Havijer Agire, podržao je svog naslednika Rafaela Markesa, u noći teškog poraza njegovog tima od Engleske, čime je prekinuta niska trijumfa Sombrerosa na Asteki, ali i treći mandat iskusnog stručnjaka na kormilu meksičkog… »
Drama pred 80.000 navijača: Engleska sa desetoricom srušila Meksiko za četvrtfinale Mundijala
Dnevnik pre 3 sata
MEKSIKO SITI: Fudbalska reprezentacija Engleske plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva, pošto je u Vankuveru, pred više od 80 hiljada domaćih navijača u Meksiko Sitiju, savladala domaću selekciju Meksika rezultatom 3:2 (2:1). Iako je početak… »
Halandova objava skupila više od 5 miliona "lajkova" FOTO
B92 pre 3 sata
Norveška se plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva nakon pobjede 2:1 protiv Brazila u osmini finala, u duelu u kojem je dva gola postigao Erling Haaland, a nakon svega se oglasio na Instagramu. Norveška pre aktuelnog Mundijala nije igrala na… »
Nejmar završio sa Brazilom: "Pokušao sam"
B92 pre 2 sata
Nejmar da Silva okončao je reprezentativnu karijeru nakon eliminacije Brazila sa Svetskog prvenstva. Brazil je u meč osmine finala protiv Norveške ušao kao veliki favorit, ali je još jednom potvrđeno da na Svetskom prvenstvu nema sigurnih pobednika… »
Oproštaj u suzama: Nejmar završio reprezentativnu karijeru
Politika pre 3 sata
Nejmar debitovao za Brazil protiv u prijateljskoj utakmici protiv SAD u avgustu 2010. godine. Brazilski fudbaler Nejmar saopštio je danas da se povlači iz reprezentacije, nakon što je njegov tim izgubio od Norveške u osmini finala Svetskog prvenstva… »
Kakav maler za Engleze! Posle slavlja reprezentativac završio u bolnici (video)
Večernje novosti pre 3 sata
Fudbaler Engleske Džordan Henderson povredio je zglob ruke dok je slavio pobedu svog tima u osmini finala Svetskog prvenstva nad Meksikom, rekao je danas selektor Tomas Tuhel. FOTO: Tanjug/AP/Julio Cortez Henderson je nezgodno pao preko reklamnih panoa… »
Meksiko ispao sa Svetskog prvenstva, pa dobio legendu za novog selektora
Telegraf pre 3 sata
Drama, golovi, crveni karton i dva penala – sve je viđeno na čuvenoj "Asteki", ali je na kraju razlog za slavlje imala Engleska. Izabranici Tomasa Tuhela savladali su Meksiko rezultatom 3:2 i izborili plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva, gde ih… »
Južne vesti pre 4 sati
OLGA FEDOROVA/EPA/Shutterstock Plavokosi div Erling Haland postigao je dva gola za veliko iznenađenje na Svetskom fudbalskom prvenstvu i eliminaciju Brazila, a njegov veliki prijatelj Džud Belingem imao je isti učinak i pomogao Engleskoj da preživi… »
Radio 021 pre 4 sati
Haland dao dva gola za veliku, istorijsku pobedu Norveške. Englezi vodili 2:0, pa 3:1 protiv Meksika, strepeli, ali i izdržali sa igračem manje celo drugo poluvreme. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. OLGA FEDOROVA/EPA/Shutterstock Plavokosi div… »
Danas pre 4 sati
Plavokosi div Erling Haland postigao je dva gola za veliko iznenađenje na Svetskom fudbalskom prvenstvu i eliminaciju Brazila, a njegov veliki prijatelj Džud Belingem imao je isti učinak i pomogao Engleskoj da preživi čuveni stadion Asteka. Norveška je… »
Engleska u najluđem meču Mundijala prošla Meksiko: Videli smo pet golova, gromove, crvene kartone i suze
Mondo pre 6 sati
Ko je ostao budan imao je šta da vidi, Engleska i Meksiko su odigrali verovatno najbolji meč Svetskog prvenstva. Posle neverovatnog meča Engleska je pobedila domaćina Meksiko na prepunoj "Asteki" 3:2 (1:1). Meč koji je zbog problema sa vremenskim… »
Ovo je spektakl Engleske i Meksika koji ste prespavali: pet golova, dva penala i crveni karton na punoj Asteki
Mondo pre 6 sati
Engleska nije sebi dozvolila ono što Brazil jeste, da kao favorit ispadne sa Svetskog prvenstva. Posle možda i najboljeg meča na Svetskom prvenstvu Englezi su pobedili Meksiko 3:2 (2:1) u meču na kome smo videli pet golova, dva penala i jedan crveni… »
Mundijal (25. dan): Haland odveo Norvešku u četvrtfinale, domaćin u vatrenoj atmosferi nemoćan protiv Engleske
Danas pre 6 sati
Zahuktava se na Mundijalu, trenutno je poznat jedan par četvrtfinala (Francuska – Maroko), a nastavlja se sa mečevima osmine finala. Brazil – Norveška ( 1:2 Njujork) Norveška je dominirala u posedu na ovom meču, imala je duplo više vremena loptu u svojim… »
Engleska bolja od Meksika za četvrtfinale Svetskog prvenstva
Radio sto plus pre 6 sati
Engleska je povela sa 2:0 golovima Džuda Belingema u 36. i 38. minutu, a Hulijan Kinjones je u 42. minutu prepolovio tu prednost i tim rezultatom se otišlo na odmor. Hari Kejn je sa penala u 60. minutu ponovo doneo dva gola prednosti Engleskoj, da bi… »
Engleska savladala Meksiko i plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva
Radio 021 pre 6 sati
Fudbalska reprezentacija Engleske plasirala se danas u četvrtfinale Svetskog prvenstva, pošto je u osmini finala u Meksiko Sitiju pobedila domaći Meksiko sa 3:2. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Engleska je povela sa 2:0 golovima Džuda… »
Fudbal je poseban, ovo se ne viđa: Norvežani pozvali Brazilce da veslaju zajedno, oni se odazvali!
Telegraf pre 9 sati
I posle se neko pita zašto je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu... Scena koja će se prepričavati i sport koji ujedinjuje ljude! Fudbalska reprezentacija Norveške je savladala Brazil u osmini finala Svetskog prvenstva (2:1) i na taj način se… »
Nejmar objavio povlačenje
Sport klub pre 10 sati
Nije mnogo prošlo od bolne eliminacije Brazila sa Svetskog prvenstva u SAD, Kanadi i Meksiku, a jedna od glavnih zvezda Nejmar objavio je povlačenje iz reprezentativnog fudbala. Sve o Mundijalu je ovde: Žreb, raspored, rezultati i statistika Fudbaler… »
Tradicija se nastavlja: Neverovatni Erling Haland sa dva gola izbacio Brazil sa Mundijala
Danas pre 12 sati
Reprezentacija Norveške se plasirala u četvrtfinale Mundijala, jer je u Njujorku savldala selekciju Brazila 2:1 golovima Erlinga Halanda. Ovo je bio peti susret ove dve selekcije, a Brazil i dalje nema nijedan trijumf, Norveška je treći put slavila, dok… »
Vesti dana »
Petrašinović predstavio izmene Zakona o finansiranju političkih aktivnosti: „Izborni proces će biti transparentniji, demokratičniji i kvalitetniji“
Danas pre 9 minutajoš 51 povezana
Kada UEFA mora da se oglasi šokirana zbog nečije korupcije, znamo da se nešto strašno desilo: FIFA na udaru zbog najsramnije odluke u svojoj istoriji!
Hot sport pre 49 minutajoš 74 povezane
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih
(Foto/video) Spektakl pred 80.000 navijača: Engleska izbacila Meksiko sa Mundijala, u četvrtfinalu sa Norveškom
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 29 povezanih