Povezane vesti

Tramp zapretio Iranu nakon pozivanja na njegovo ubistvo tokom sahrane Alija Hamneija

Tramp zapretio Iranu nakon pozivanja na njegovo ubistvo tokom sahrane Alija Hamneija

Nedeljnik pre 53 minuta
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp zapretio je danas Iranu nakon što je na sahrani vrhovnog vođe ajatolaha Alija Hamneija otvoreno pozivano na njegovo ubistvo. Tramp je na svojoj platformi „Trut Soušal“ (Truth Social) naveo da je… »
Tramp preti Teheranu: Ako pokušate da me ubijete Iran će biti uništen; Arakči: Održali smo reč, SAD krše memorandum

Tramp preti Teheranu: Ako pokušate da me ubijete Iran će biti uništen; Arakči: Održali smo reč, SAD krše memorandum

RTS pre 28 minuta
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da su SAD Iranu nedvosmisleno poručile da je prekid vatre završen. Predsednik iranskog parlamenta Mohamed Bager Galibaf poručio je da je Iran spreman za sveobuhvatnu odbranu ukoliko Vašington prekrši dogovor… »
Dramatično upozorenje Teheranu: "Bićete potpuno desetkovani i uništeni"

Dramatično upozorenje Teheranu: "Bićete potpuno desetkovani i uništeni"

B92 pre 43 minuta
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp zapretio je danas Iranu masovnim vojnim odgovorom ukoliko, kako je naveo, iranske vlasti pokušaju da izvrše atentat na njega. "Hiljadu raketa je napunjeno i usmereno ka Islamskoj Republici Iran, a… »

N1 Info pre 1 sat
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp zapretio je danas Iranu nakon što je na sahrani vrhovnog vođe ajatolaha Alija Hamneija otvoreno pozivano na njegovo ubistvo. Tramp je na svojoj platformi "Trut Soušal" (Truth Social) naveo da je… »
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku Hiljadu raketa usmereno ka Iranu ako pokušaju da me ubiju, poručio Tramp

UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku Hiljadu raketa usmereno ka Iranu ako pokušaju da me ubiju, poručio Tramp

Euronews pre 1 sat
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je juče da je Iran zatražio nastavak razgovora sa SAD, ali da je Vašington Teheranu jasno stavio do znanja da smatra da je prekid vatre završen. Predsednik iranskog parlamenta Mohamed Bager… »

Danas pre 1 sat
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp (Trump) zapretio je danas Iranu nakon što je na sahrani vrhovnog vođe ajatolaha Alija Hamneija otvoreno pozivano na njegovo ubistvo. Tramp je na svojoj platformi „Trut Soušal“ (Truth Social)… »
"Ako to sutra ne bude njihov stav, neće im biti dobar dan" Amerikanci postavili ultimatum Irancima, dali im rok od 24 sata…

"Ako to sutra ne bude njihov stav, neće im biti dobar dan" Amerikanci postavili ultimatum Irancima, dali im rok od 24 sata…

Kurir pre 1 sat
Administracija američkog predsednika Donalda Trampa zahteva od Iranada javno potvrdi da je Ormuski moreuzotvoren za plovidbu i da se obaveže da će obustaviti napade na trgovačke brodove. Prema rečima trojice američkih zvaničnika koji su u petak… »
Tramp: SAD će potpuno uništiti Iran u slučaju atentata na mene

Tramp: SAD će potpuno uništiti Iran u slučaju atentata na mene

Insajder pre 2 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp zapretio je danas Iranu masovnim vojnim odgovorom ukoliko, kako je naveo, iranske vlasti pokušaju da izvrše atentat na njega. Foto: Tanjug AP Photo/Alex Brandon "Hiljadu raketa je napunjeno i usmereno… »
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp: Prekid vatre je završen; Galibaf: Iran spreman za sveobuhvatnu odbranu

BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp: Prekid vatre je završen; Galibaf: Iran spreman za sveobuhvatnu odbranu

RTV pre 2 sata
VAŠINGTON, TEHERAN - Američki predsednik Donald Tramp rekao je da su SAD Iranu nedvosmisleno poručile da je prekid vatre završen. Predsednik iranskog parlamenta Mohamed Bager Galibaf poručio je da je Iran spreman za sveobuhvatnu odbranu ukoliko Vašington… »
Tramp zapretio Teheranu: 1.000 raketa usmereno ka Iranu ako pokušaju da me ubiju

Tramp zapretio Teheranu: 1.000 raketa usmereno ka Iranu ako pokušaju da me ubiju

Newsmax Balkans pre 2 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp zapretio je Iranu masovnim vojnim odgovorom ukoliko, kako je naveo, iranske vlasti pokušaju da izvrše atentat na njega. "Hiljadu raketa je napunjeno i usmereno ka Islamskoj Republici Iran, a hiljade… »
Al Hadat: tehnički timovi Irana i SAD nastaviće razgovore sutra u Pakistanu

Al Hadat: tehnički timovi Irana i SAD nastaviće razgovore sutra u Pakistanu

Politika pre 2 sata
Dve zemlje su poslednji put održale indirektne tehničke razgovore u Dohi, a američki predsednik Donald Tramp opisao je pregovore kao veoma dobre. RIJAD - Tehnički timovi Irana i Sjedinjenih Američkih Država nastaviće razgovore u nedelju, 12. jula, u… »
Tramp: 1.000 raketa usmereno ka Iranu ako samo pokušaju da me ubiju

Tramp: 1.000 raketa usmereno ka Iranu ako samo pokušaju da me ubiju

Sputnik pre 3 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp zapretio je Iranu masovnim vojnim odgovorom ukoliko, kako je naveo, iranske vlasti pokušaju da izvrše atentat na njega. "Hiljadu raketa je napunjeno i usmereno ka Islamskoj Republici Iran, a hiljade… »
Tramp: Hiljadu raketa usmereno ka Iranu ako pokušaju da me ubiju

Tramp: Hiljadu raketa usmereno ka Iranu ako pokušaju da me ubiju

Politika pre 3 sata
On je dodao da su naređenja već izdata i da je američka vojska spremna da potpuno desetkuje i uništi sva područja Irana. VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp zapretio je danas Iranu masovnim vojnim odgovorom ukoliko, kako je… »
Drhti Teheran! Tramp zapretio odmazdom kakvu svet još nije video

Drhti Teheran! Tramp zapretio odmazdom kakvu svet još nije video

Večernje novosti pre 3 sata
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp zapretio je danas Iranu masovnim vojnim odgovorom ukoliko, kako je naveo, iranske vlasti pokušaju da izvrše atentat na njega. Foto: Tanjug/(AP Photo/Jacquelyn Martin) - Hiljadu raketa je napunjeno i… »
Posle paklenih dana šok koji niko nije očekivao! Tramp i Iran povlače ključni potez

Posle paklenih dana šok koji niko nije očekivao! Tramp i Iran povlače ključni potez

Večernje novosti pre 3 sata
IRAN nije tražio pregovore sa Sjedinjenim Američkim Državama, izjavio je sinoć portparol iranskog Ministarstva spoljnih poslova Esmail Bagei nakon što je američki predsednik Donald Tramp rekao da su se Vašington i Teheran saglasili da nastave razgovore… »
"Iran spreman za sveobuhvatnu odbranu" Oglasio se Kalibaf: "Svi treba da znaju..."

"Iran spreman za sveobuhvatnu odbranu" Oglasio se Kalibaf: "Svi treba da znaju..."

Blic pre 10 sati
Kalibaf je naglasio da Iran nema poverenja u Vašington tokom pregovora Završetak rata je prioritet, ali Iran odbacuje mogućnost predaje kao uslova za mir Predsednik iranskog parlamenta Mohamed Bager Kalibaf izjavio je danas da Iran ne želi rat, ali da je… »
SAD traže da Iran javno garantuje bezbednu plovidbu kroz Ormuski moreuz

SAD traže da Iran javno garantuje bezbednu plovidbu kroz Ormuski moreuz

Politika pre 10 sati
Vašington zahteva da Teheran obustavi napade na brodove i otvori sve plovne pravce. Sjedinjene Američke Države zahtevaju da Iran javno saopšti da će prestati sa napadima na brodove u Ormuskom moreuzu, kao i da će svi plovni pravci biti otvoreni za… »
Iran demantovao Trampa: Nismo tražili pregovore sa Amerikom

Iran demantovao Trampa: Nismo tražili pregovore sa Amerikom

Kurir pre 10 sati
Iran nije tražio pregovore sa Sjedinjenim Američke Državama, izjavio je danas portparol iranskog Ministarstva spoljnih poslova Esmail Bagei. Njegova izjava je usledila pošto je američki predsednik Donald Tramp rekao da su se Vašington i Teheran saglasili… »
Tramp prihvatio nastavak pregovora sa Iranom ali ponovio da je primirje završeno

Tramp prihvatio nastavak pregovora sa Iranom ali ponovio da je primirje završeno

Danas pre 15 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je pristao da nastavi razgovore sa Iranom kako bi se okončao rat, ali je ponovio da je prmirje koje je bilo na snazi od aprila sada zvanično „završeno“. „Islamska Republika Iran nas je zamolila da… »

Vesti dana »