Povezane vesti

Edita Aradinović objavila sliku iz porodilišta, evo kako izgleda nakon porođaja!

Edita Aradinović objavila sliku iz porodilišta, evo kako izgleda nakon porođaja!

Svet & Skandal pre 1 sat
Pevačica Edita Aradinović koja se juče porodila i na svet doneća ćerku, oglasila se iz porodilišta Narodni front. Naime, Edita Aradinović je nakon porođaja najpre podelila fotografiju svoje ćerke i zahvalila se na čestitkama, a onda i pokazala kako… »
Edita ćerki dala moderno ime, a zapravo je veoma staro: Evo zašto ga roditelji u Srbiji sve češće biraju

Edita ćerki dala moderno ime, a zapravo je veoma staro: Evo zašto ga roditelji u Srbiji sve češće biraju

Mondo pre 22 minuta
Edita Aradinović porodila se 22. jula i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Zoia. Predstavlja internacionalnu varijantu imena Zoja, a iako mnogima zvuči moderno, ono nije novo. Potiče iz starogrčkog jezika, od reči "zoe", koja znači "život", pa se… »
Ovo je otac Edite Aradinović: "Zoin deda", Indi podelila sliku iz porodičnog doma (foto)

Ovo je otac Edite Aradinović: "Zoin deda", Indi podelila sliku iz porodičnog doma (foto)

Blic pre 2 sata
Indi je na Instagramu podelila fotografiju njihovog oca sa opisom 'Zoin deda'. Edita se javila iz bolnice, zahvalila na čestitkama i pokazala kako izgleda nakon carskog reza. Edita Aradinović se porodila i na svet donela ćerku, a u njenoj porodici… »
Oglasila se Indi Aradinović nakon Editinog porođaja: Pevačica ne krije sreću: Ljubi je i voli tetka najviše na svetu

Oglasila se Indi Aradinović nakon Editinog porođaja: Pevačica ne krije sreću: Ljubi je i voli tetka najviše na svetu

Kurir pre 1 sat
Edita Aradinović porodila se nedavno u "Narodnom frontu" kada je na svet donela devojčicu. Edita i ćerkica se osećaju odlično, a pevačica se prvi put oglasila na društvenim mrežama. Tim povodom oglasila se i njena rođena sestra Indi Aradinović koja nije… »
(Foto) "Ne znam gde sam, ne znam ko sam" Edita Aradinović objavila sliku iz Narodnog fronta, pokazala kako izgleda nakon…

(Foto) "Ne znam gde sam, ne znam ko sam" Edita Aradinović objavila sliku iz Narodnog fronta, pokazala kako izgleda nakon…

Blic pre 2 sata
Ćerki je dala ime Zoia, a porođaj je bio 22. jula 2026. godine. Edita je iskreno opisala svoje emocije i stanje posle carskog reza. Pevačica Edita Aradinović, koja se juče porodila i na svet donela ćerku, oglasila se iz Narodnog fronta i pokazala kako… »
"Jedva čekam da je vidim": Oglasila se Indy nakon što je postala tetka FOTO

"Jedva čekam da je vidim": Oglasila se Indy nakon što je postala tetka FOTO

Nova pre 2 sata
Pevačica Edita Aradinović juče je postala majka i na svet donela devojčicu. Edita je otkrila da je naslednici dala ime Zoia, a sada se oglasila i pevačicina sestra Indira Aradinović Indy. Naime, Indy se oglasila na Instagramu, ne krijući uzbuđenje jer je… »
Oglasila se Indi nakon što je postala tetka: Ne krije uzbuđenje zbog prinove u porodici, svima poručila jedno

Oglasila se Indi nakon što je postala tetka: Ne krije uzbuđenje zbog prinove u porodici, svima poručila jedno

Mondo pre 1 sat
Edita Aradinović je juče na svet donela svoje prvo dete, te je otkrila da je naslednici dala ime Zoia, a sada se oglasila i pevačicina sestra Indi. Kako se mama i beba osećaju odlično, čestitke pristižu sa svih strana. Najponosnija je njena sestra… »
Ovo je tata Edite Aradinović: Indi podelila sliku ponosnog dede, on ne krije sreću zbog unučeta

Ovo je tata Edite Aradinović: Indi podelila sliku ponosnog dede, on ne krije sreću zbog unučeta

Telegraf pre 1 sat
Pevačica Edita Aradinović porodila se sinoć i na svet je donela ćerku kojoj je dala ime Zoia, što je Telegraf ekskluzivno objavio. Srećne vesti pevačica je jutros podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, a ubrzo su usledile čestitke. Jedna od onih… »
"Jedva čekam da je vidim" Indi puca od sreće zbog Editine ćerke - oglasila se na mrežama, osmeh sve govori: "Voli je tetka…

"Jedva čekam da je vidim" Indi puca od sreće zbog Editine ćerke - oglasila se na mrežama, osmeh sve govori: "Voli je tetka…

Blic pre 2 sata
Pevačica Edita Aradinović juče se porodila i na svet donela ćerku kojoj je dala ime Zoia. Pevačica i beba se dobro osećaju, a od juče joj stižu čestitke sa svih strana. Čestitke dobija i njena sestra, poznata pevačica Indira Aradinović Indi, koja se… »
"Verovali ili ne, nemam vezu": Edita je jedna od retkih pevačica koja se porodila u državnoj bolnici

"Verovali ili ne, nemam vezu": Edita je jedna od retkih pevačica koja se porodila u državnoj bolnici

Nova pre 3 sata
Pevačica Edita Aradinović sinoć je na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Zoia. Porođaj je prošao bez problema, a zanimljivo je da se za razliku od svojih koleginica, Edita odlučila za državnu bolnicu. Edita se carskim rezom porodila u bolnici… »
Prvo oglašavanje edite ardinović nakon porođaja Pevačica objavila prvu fotografiju sa ćerkicom: Osećaj je nezamenljiv (foto)…

Prvo oglašavanje edite ardinović nakon porođaja Pevačica objavila prvu fotografiju sa ćerkicom: Osećaj je nezamenljiv (foto)…

Kurir pre 4 sati
Edita Aradinović porodila se nedavno u "Narodnom frontu" kada je na svet donela devojčicu. Edita i ćerkica se osećaju odlično, a pevačica se prvi put oglasila na društvenim mrežama. Aradinovićeva je objavila fotografiju ćerkice i otkrila kako se oseća… »
"Moja najlepša sestrica se porodila" Nina i Luna Đogani objavile emotivnu poruku i javno se obratile Editi: Neka vas Bog…

"Moja najlepša sestrica se porodila" Nina i Luna Đogani objavile emotivnu poruku i javno se obratile Editi: Neka vas Bog…

Kurir pre 3 sata
Edita Aradinović se nedavno porodila i na svet donela devojčicu. Njene sestre Nina i Luna Đogani javno su joj čestitale rođenje ćerkice. Luna je objavila na Instagramu emotivnu poruku Editi, a pevačica je odmah poselila na svom profilu i uzvratila lepe… »
Prva slika Edite iz porodilišta: "Ne znam gde sam, ne znam ko sam..." - emotivnom porukom raznežila sve

Prva slika Edite iz porodilišta: "Ne znam gde sam, ne znam ko sam..." - emotivnom porukom raznežila sve

Telegraf pre 3 sata
Edita Aradinović porodila se sinoć i na svet donela ćerku Zoiu, a sada se oglasila iz bolničkog kreveta i otkrila kako se oseća. Pevačica uprkos svemu nije skidala osmeh sa lica, te se vidi da joj majčinstvo od prvog dana prija. - Hvala svima, i ako… »
Ovaj muškarac je Editu vozio u porodilište: Bio je uz nju tokom cele trudnoće, a sada se oglasio

Ovaj muškarac je Editu vozio u porodilište: Bio je uz nju tokom cele trudnoće, a sada se oglasio

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Edita Aradinović porodila se sinoć i na svet je donela ćerku kojoj je dala ime Zoia. Srećne vesti podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu, a sada je otkrila i jedan zanimljiv detalj - momenat kada je krenuzla u porodilište. Naime, Editu… »
“Jedva čekam da je vidim, ljubi je tetka”: Oglasila se Indi, Editu nije pomenula: “Divni ljudi”

“Jedva čekam da je vidim, ljubi je tetka”: Oglasila se Indi, Editu nije pomenula: “Divni ljudi”

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Indi Aradinović oglasila se nakon što se porodila njena sestra Edita i na svet donela devojčicu. Indi je podelila svoju sliku, dok je pozirala nasmejana i napisala: - Hvala svima na čestitkama. Divni judi - napisala je Indi. Iako je bila u lošim… »
"Sestro, bićeš najbolja mama": Luna i Nina Đogani poslale emotivnu poruku Editi nakon porođaja

"Sestro, bićeš najbolja mama": Luna i Nina Đogani poslale emotivnu poruku Editi nakon porođaja

Mondo pre 5 sati
Luna i Nina Đogani čestitale su javno sestri Editi Aradinović rođenje ćerke. One su joj uputile emotivne poruke, a pevačica je odmah odgovorila. "Čestitam mojoj sestri na rođenju najveće ljubavi, one prave bezuslovne koja ti nikada neće okrenuti leđa… »
"Ti si sledeća": Nina i Luna se obratile Editi, ona im odmah odgovorila: "Nikad ti neće okrenuti leđa"

"Ti si sledeća": Nina i Luna se obratile Editi, ona im odmah odgovorila: "Nikad ti neće okrenuti leđa"

Telegraf pre 5 sati
Luna Đogani i Nina Đogani čestitale su javno sestri Editi Aradinović rođenje ćerke. One su joj uputile emotivne poruke, a pevačica je odmah odgovorila. - Čestitam mojoj sestri na rođenju najveće ljubavi, one prave bezuslovne koja ti nikada neće okrenuti… »
"Bićeš najbolja mama, volimo te": Luna i Nina Đogani se oglasile nakon što im se sestra Edita porodila, poslale joj emotivne…

"Bićeš najbolja mama, volimo te": Luna i Nina Đogani se oglasile nakon što im se sestra Edita porodila, poslale joj emotivne…

Blic pre 6 sati
Edita se porodila u Narodnom frontu i ćerki dala ime Zoia. Edita je odgovorila sestrama zahvalno i punom ljubavi. Luna i Nina Đđogani čestitale su javno sestri Editi Aradinović rođenje ćerke. One su joj uputile emotivne poruke, a pevačica je odmah… »
Porodila se Edita Aradinović

Porodila se Edita Aradinović

Nova pre 6 sati
Pevačica Edita Aradinović porodila se 22. jula, i na svet donela devojčicu. Radosna vest obradovala je njenu porodicu, ali i samu pevačicu koja je sa velikim nestrpljenjem iščekivala dolazak svog prvog deteta. Otac bebe je Nenad Stević, sa kojim Edita… »
Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon porođaja: Objavila sliku sa bebom

Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon porođaja: Objavila sliku sa bebom

Nova pre 6 sati
Edita Aradinović se porodila i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Zoia. Ovog jutra ona se oglasila na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj svoju naslednicu drži za nogice. - Nije me bilo juče jer sam se porađala, ali tu sam, nastavljamo na… »
(Foto) Oglasila se Edita Aradinović nakon porođaja: Podelila sliku sa bebom: "Ovaj osećaj je nezamenjiv!"

(Foto) Oglasila se Edita Aradinović nakon porođaja: Podelila sliku sa bebom: "Ovaj osećaj je nezamenjiv!"

Blic pre 7 sati
Izrazila je zahvalnost i podelila sreću zbog rođenja deteta sa svojim pratiocima. Čestitke Editi stižu sa svih strana, a prva joj je javno čestitala Tamara Milutinović. Popularna pevačica Edita Aradinović porodila se u Narodnom frontu i na svet donela… »
Edita objavila prvu sliku s bebom nakon porođaja: Ćerki dala moćno ime, pa otkrila kako se oseća

Edita objavila prvu sliku s bebom nakon porođaja: Ćerki dala moćno ime, pa otkrila kako se oseća

Mondo pre 7 sati
Naša popularna pevačica Edita Aradinović porodila se juče i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Zoja. Ponosna mama se oglasila ovog jutra na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj svoju naslednicu drži za nogice. Pogledajte fotografiju koja je… »
Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon porođaja! Objavila sliku sa bebom, otkrila kako se oseća: "Samo da..."

Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon porođaja! Objavila sliku sa bebom, otkrila kako se oseća: "Samo da..."

Telegraf pre 8 sati
Kako je Telegraf.rs ekskluzivno objavio prošle noći, Edita Aradinović se porodila i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Zoia. Ovog jutra ona se oglasila na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj svoju naslednicu drži za nogice. - Nije me bilo… »
PORODILA SE EDITA ARADINOVIĆ, ĆERKI DALA MOĆNO IME sa jakom simbolikom!

PORODILA SE EDITA ARADINOVIĆ, ĆERKI DALA MOĆNO IME sa jakom simbolikom!

Svet & Skandal pre 9 sati
Porodila se Edita Aradinović! Pevačica se porodila, 22. jula i na svet donela devojčicu, a ova lepa vest najviše je obradovala njenu porodicu. Ona je ćerki dala ime Zoja. Edita je odabrala kratko ime za naslednicu sa jakom simbolikom. Zoja je žensko ime… »
"Voli te tetka!" Oglasila se Tamara Milutinović nakon što se Edita porodila: Emotivnom objavom raznežila sve

"Voli te tetka!" Oglasila se Tamara Milutinović nakon što se Edita porodila: Emotivnom objavom raznežila sve

Telegraf pre 14 sati
Pevačica Edita Aradinović porodila se 22. jula i na svet donela devojčicu, a među prvima joj je javno čestitala koleginica Tamara Milutinović. Tamara nije krila sreću zbog dolaska male Zoje, pa se tim povodom oglasila na društvenim mrežama i uputila… »

Vesti dana »