Povezane vesti
Edita Aradinović objavila sliku iz porodilišta, evo kako izgleda nakon porođaja!
Svet & Skandal pre 1 sat
Pevačica Edita Aradinović koja se juče porodila i na svet doneća ćerku, oglasila se iz porodilišta Narodni front. Naime, Edita Aradinović je nakon porođaja najpre podelila fotografiju svoje ćerke i zahvalila se na čestitkama, a onda i pokazala kako… »
Edita ćerki dala moderno ime, a zapravo je veoma staro: Evo zašto ga roditelji u Srbiji sve češće biraju
Mondo pre 22 minuta
Edita Aradinović porodila se 22. jula i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Zoia. Predstavlja internacionalnu varijantu imena Zoja, a iako mnogima zvuči moderno, ono nije novo. Potiče iz starogrčkog jezika, od reči "zoe", koja znači "život", pa se… »
Ovo je otac Edite Aradinović: "Zoin deda", Indi podelila sliku iz porodičnog doma (foto)
Blic pre 2 sata
Indi je na Instagramu podelila fotografiju njihovog oca sa opisom 'Zoin deda'. Edita se javila iz bolnice, zahvalila na čestitkama i pokazala kako izgleda nakon carskog reza. Edita Aradinović se porodila i na svet donela ćerku, a u njenoj porodici… »
Oglasila se Indi Aradinović nakon Editinog porođaja: Pevačica ne krije sreću: Ljubi je i voli tetka najviše na svetu
Kurir pre 1 sat
Edita Aradinović porodila se nedavno u "Narodnom frontu" kada je na svet donela devojčicu. Edita i ćerkica se osećaju odlično, a pevačica se prvi put oglasila na društvenim mrežama. Tim povodom oglasila se i njena rođena sestra Indi Aradinović koja nije… »
(Foto) "Ne znam gde sam, ne znam ko sam" Edita Aradinović objavila sliku iz Narodnog fronta, pokazala kako izgleda nakon…
Blic pre 2 sata
Ćerki je dala ime Zoia, a porođaj je bio 22. jula 2026. godine. Edita je iskreno opisala svoje emocije i stanje posle carskog reza. Pevačica Edita Aradinović, koja se juče porodila i na svet donela ćerku, oglasila se iz Narodnog fronta i pokazala kako… »
"Jedva čekam da je vidim": Oglasila se Indy nakon što je postala tetka FOTO
Nova pre 2 sata
Pevačica Edita Aradinović juče je postala majka i na svet donela devojčicu. Edita je otkrila da je naslednici dala ime Zoia, a sada se oglasila i pevačicina sestra Indira Aradinović Indy. Naime, Indy se oglasila na Instagramu, ne krijući uzbuđenje jer je… »
Oglasila se Indi nakon što je postala tetka: Ne krije uzbuđenje zbog prinove u porodici, svima poručila jedno
Mondo pre 1 sat
Edita Aradinović je juče na svet donela svoje prvo dete, te je otkrila da je naslednici dala ime Zoia, a sada se oglasila i pevačicina sestra Indi. Kako se mama i beba osećaju odlično, čestitke pristižu sa svih strana. Najponosnija je njena sestra… »
Ovo je tata Edite Aradinović: Indi podelila sliku ponosnog dede, on ne krije sreću zbog unučeta
Telegraf pre 1 sat
Pevačica Edita Aradinović porodila se sinoć i na svet je donela ćerku kojoj je dala ime Zoia, što je Telegraf ekskluzivno objavio. Srećne vesti pevačica je jutros podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, a ubrzo su usledile čestitke. Jedna od onih… »
"Jedva čekam da je vidim" Indi puca od sreće zbog Editine ćerke - oglasila se na mrežama, osmeh sve govori: "Voli je tetka…
Blic pre 2 sata
Pevačica Edita Aradinović juče se porodila i na svet donela ćerku kojoj je dala ime Zoia. Pevačica i beba se dobro osećaju, a od juče joj stižu čestitke sa svih strana. Čestitke dobija i njena sestra, poznata pevačica Indira Aradinović Indi, koja se… »
"Verovali ili ne, nemam vezu": Edita je jedna od retkih pevačica koja se porodila u državnoj bolnici
Nova pre 3 sata
Pevačica Edita Aradinović sinoć je na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Zoia. Porođaj je prošao bez problema, a zanimljivo je da se za razliku od svojih koleginica, Edita odlučila za državnu bolnicu. Edita se carskim rezom porodila u bolnici… »
Prvo oglašavanje edite ardinović nakon porođaja Pevačica objavila prvu fotografiju sa ćerkicom: Osećaj je nezamenljiv (foto)…
Kurir pre 4 sati
Edita Aradinović porodila se nedavno u "Narodnom frontu" kada je na svet donela devojčicu. Edita i ćerkica se osećaju odlično, a pevačica se prvi put oglasila na društvenim mrežama. Aradinovićeva je objavila fotografiju ćerkice i otkrila kako se oseća… »
"Moja najlepša sestrica se porodila" Nina i Luna Đogani objavile emotivnu poruku i javno se obratile Editi: Neka vas Bog…
Kurir pre 3 sata
Edita Aradinović se nedavno porodila i na svet donela devojčicu. Njene sestre Nina i Luna Đogani javno su joj čestitale rođenje ćerkice. Luna je objavila na Instagramu emotivnu poruku Editi, a pevačica je odmah poselila na svom profilu i uzvratila lepe… »
Prva slika Edite iz porodilišta: "Ne znam gde sam, ne znam ko sam..." - emotivnom porukom raznežila sve
Telegraf pre 3 sata
Edita Aradinović porodila se sinoć i na svet donela ćerku Zoiu, a sada se oglasila iz bolničkog kreveta i otkrila kako se oseća. Pevačica uprkos svemu nije skidala osmeh sa lica, te se vidi da joj majčinstvo od prvog dana prija. - Hvala svima, i ako… »
Ovaj muškarac je Editu vozio u porodilište: Bio je uz nju tokom cele trudnoće, a sada se oglasio
Telegraf pre 4 sati
Pevačica Edita Aradinović porodila se sinoć i na svet je donela ćerku kojoj je dala ime Zoia. Srećne vesti podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu, a sada je otkrila i jedan zanimljiv detalj - momenat kada je krenuzla u porodilište. Naime, Editu… »
“Jedva čekam da je vidim, ljubi je tetka”: Oglasila se Indi, Editu nije pomenula: “Divni ljudi”
Telegraf pre 4 sati
Pevačica Indi Aradinović oglasila se nakon što se porodila njena sestra Edita i na svet donela devojčicu. Indi je podelila svoju sliku, dok je pozirala nasmejana i napisala: - Hvala svima na čestitkama. Divni judi - napisala je Indi. Iako je bila u lošim… »
"Sestro, bićeš najbolja mama": Luna i Nina Đogani poslale emotivnu poruku Editi nakon porođaja
Mondo pre 5 sati
Luna i Nina Đogani čestitale su javno sestri Editi Aradinović rođenje ćerke. One su joj uputile emotivne poruke, a pevačica je odmah odgovorila. "Čestitam mojoj sestri na rođenju najveće ljubavi, one prave bezuslovne koja ti nikada neće okrenuti leđa… »
"Ti si sledeća": Nina i Luna se obratile Editi, ona im odmah odgovorila: "Nikad ti neće okrenuti leđa"
Telegraf pre 5 sati
Luna Đogani i Nina Đogani čestitale su javno sestri Editi Aradinović rođenje ćerke. One su joj uputile emotivne poruke, a pevačica je odmah odgovorila. - Čestitam mojoj sestri na rođenju najveće ljubavi, one prave bezuslovne koja ti nikada neće okrenuti… »
"Bićeš najbolja mama, volimo te": Luna i Nina Đogani se oglasile nakon što im se sestra Edita porodila, poslale joj emotivne…
Blic pre 6 sati
Edita se porodila u Narodnom frontu i ćerki dala ime Zoia. Edita je odgovorila sestrama zahvalno i punom ljubavi. Luna i Nina Đđogani čestitale su javno sestri Editi Aradinović rođenje ćerke. One su joj uputile emotivne poruke, a pevačica je odmah… »
Porodila se Edita Aradinović
Nova pre 6 sati
Pevačica Edita Aradinović porodila se 22. jula, i na svet donela devojčicu. Radosna vest obradovala je njenu porodicu, ali i samu pevačicu koja je sa velikim nestrpljenjem iščekivala dolazak svog prvog deteta. Otac bebe je Nenad Stević, sa kojim Edita… »
Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon porođaja: Objavila sliku sa bebom
Nova pre 6 sati
Edita Aradinović se porodila i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Zoia. Ovog jutra ona se oglasila na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj svoju naslednicu drži za nogice. - Nije me bilo juče jer sam se porađala, ali tu sam, nastavljamo na… »
(Foto) Oglasila se Edita Aradinović nakon porođaja: Podelila sliku sa bebom: "Ovaj osećaj je nezamenjiv!"
Blic pre 7 sati
Izrazila je zahvalnost i podelila sreću zbog rođenja deteta sa svojim pratiocima. Čestitke Editi stižu sa svih strana, a prva joj je javno čestitala Tamara Milutinović. Popularna pevačica Edita Aradinović porodila se u Narodnom frontu i na svet donela… »
Edita objavila prvu sliku s bebom nakon porođaja: Ćerki dala moćno ime, pa otkrila kako se oseća
Mondo pre 7 sati
Naša popularna pevačica Edita Aradinović porodila se juče i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Zoja. Ponosna mama se oglasila ovog jutra na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj svoju naslednicu drži za nogice. Pogledajte fotografiju koja je… »
Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon porođaja! Objavila sliku sa bebom, otkrila kako se oseća: "Samo da..."
Telegraf pre 8 sati
Kako je Telegraf.rs ekskluzivno objavio prošle noći, Edita Aradinović se porodila i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Zoia. Ovog jutra ona se oglasila na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj svoju naslednicu drži za nogice. - Nije me bilo… »
PORODILA SE EDITA ARADINOVIĆ, ĆERKI DALA MOĆNO IME sa jakom simbolikom!
Svet & Skandal pre 9 sati
Porodila se Edita Aradinović! Pevačica se porodila, 22. jula i na svet donela devojčicu, a ova lepa vest najviše je obradovala njenu porodicu. Ona je ćerki dala ime Zoja. Edita je odabrala kratko ime za naslednicu sa jakom simbolikom. Zoja je žensko ime… »
"Voli te tetka!" Oglasila se Tamara Milutinović nakon što se Edita porodila: Emotivnom objavom raznežila sve
Telegraf pre 14 sati
Pevačica Edita Aradinović porodila se 22. jula i na svet donela devojčicu, a među prvima joj je javno čestitala koleginica Tamara Milutinović. Tamara nije krila sreću zbog dolaska male Zoje, pa se tim povodom oglasila na društvenim mrežama i uputila… »
Vesti dana »
Normalizacija snabdevanja gorivom i uticaj globalnih kriza na tržište
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 38 povezanih
Vremenska prognoza: Promena vremena danas i izgledi za naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramvaj u Pariskoj ostaje, osam kružnih tokova od Pupinovog mosta ka Novom Beogradu nastaje - I još jedan na Autokomandi
Ekapija pre 1 satjoš 17 povezanih
Diplomatski susreti u Manili, novi paket sankcija EU i eskalacija sukoba
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 50 povezanih
Mere zbog afričke kuge svinja na teritoriji opština Obrenovac i Palilula
Insajder pre 3 satajoš 16 povezanih