Povezane vesti

Ukinuta vanredna situacija u Knjaževcu, još 80 kuća bez struje

RTS petak, 8. januar 2016.
RTS: Ukinuta vanredna situacija u Knjaževcu, još 80 kuća bez struje
U Knjaževcu je ukinuta vanredna situacija uvedena zbog ledene kiše koja je preksinoć prekinula snabdevanje strujom u velikom broju domaćinstava na seoskom području. Još 80 domaćinstava je bez električne energije, a 250 nema jednu fazu.
Lepo vreme je omogućilo da tokom celog dana elektromonteri iz cele Srbije otklanjaju kvarove. U "Elektroprivredi Srbije" očekuju da će svaki kvar biti otklonjen u narednih nekoliko sati, pa će i ovi građani ponovo biti... »

EPS: Još 450 domaćinstava nema struju u Knjaževcu

B92 petak, 8. januar 2016.
B92: EPS: Još 450 domaćinstava nema struju u Knjaževcu
Beograd -- Još 450 domaćinstava u Knjaževcu i dalje nije snabdeveno električnom energijom, rečeno je Tanjugu u Elektroprivredi Srbije.
U EPS očekuju da će svaki kvar biti otklonjen u narednih nekoliko sati, pa će i ovi građani ponovo biti snabdeveni strujom. "Očekujemo da će u narednih nekoliko sati sve biti rešeno. Na tome radi više od 30 ekipa i oko 100... »

Knjaževac: Bez struje 450 domaćinstava

Mondo petak, 8. januar 2016.
Još 450 domaćinstava u Knjaževcu i dalje nema struju. U Elektroprivredi Srbije gde očekuju da će svi kvarovi biti otklonjeni u narednih nekoliko sati.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Jutros je oko 1.000 kupaca iz ovog kraja bilo bez struje. " Očekujemo da će u narednih nekoliko sati sve biti rešeno. Na tome radi više od 30 ekipa i oko 100 montera ", rečeno je Tanjugu u EPS-u.... »

U Knjaževcu još 450 kuća bez struje, uskoro svi snabdeveni

Novi magazin petak, 8. januar 2016.
Još 450 domaćinstava u Knjaževcu i dalje nije snabdeveno električnom energijom, rečeno je Tanjugu u Elektroprivredi Srbije gde očekuju da će svaki kvar biti otklonjen u narednih nekoliko sati, pa će i ovi građani ponovo biti snabdeveni.
Jutros je, poređenja radi, oko 1.000 kupaca iz ovog kraja bilo bez struje. "Očekujemo da će u narednih nekoliko sati sve biti rešeno. Na tome radi više od 30 ekipa i oko 100 montera", rečeno je Tanjugu u EPS-u. U borbi sa... »

Knjaževac, bez struje manje od hiljadu domaćinstava

RTS petak, 8. januar 2016.
RTS: Knjaževac, bez struje manje od hiljadu domaćinstava
U selima knaževačke opštine, gde je na snazi vanredna situacija, bez struje je manje od hiljadu domaćinstava, saopštio je EPS. Na otklanjanju kvarova trenutno radi 30 ekipa sa više od 100 radnika. Očekuje se da tokom dana budu rešeni problemi u 46 naselja. Ako neko i večeras ostane bez struje, obezbediće se agregati.
U Knjaževcu, u kojem je od juče na snazi vanredna situacija, održana je sednica kriznog štaba. Reporter RTS-a javlja da je moguće da će svi stanovnici danas dobiti struju, kao i da će se možda u večernjim satima ukinuti vanredna... »

Knjaževac: Zbog ledene kiše 2.000 domaćinstava bez struje

Slobodna Evropa petak, 8. januar 2016.
Ekipe Elektroprivrede Srbije još uvek saniraju posledice ledene kiše koja je pokidala kablove na elektro mreži i bez struje ostavila skoro sva sela u ovoj opštini. U Opštini Knjaževac i dalje je na snazi vanredna situacija, a bez struje je preko 2.000 domaćinstava, ali je ledena kiša prestala da... »

Bez struje više od 4.000 domaćinstava

Danas petak, 8. januar 2016.
Vanredna situacija na području Knjaževca
Knjaževac - Na području opštine Knjaževac juče pre podne je proglašena vanredna situacija, gde je više od 4.000 domaćinstava u okolnim selima ostalo bez struje. Bez električnog napajanja tokom jučerašnjeg dana , prema nezvaničnim podacima, ostale su kuće u više od 40... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.