Povezane vesti
Bivši vojnik SAD: Ovo će me proganjati do smrti
Mondo 10.01.2016
Bivši američki vojnik odlučio je, prenose britanski mediji, da posle 44 godine ćutanja progovori događaju u pustinji Novog Meksika iz 1971. godine. Foto: screenshot/youtube On navodi da je sa još 500 drugih vojnika video NLO u blizini Rozvela… »
Američki vojnik o susretu sa NLO: Ono što sam video, proganjaće me celog života!
Vesti online 10.01.2016
Bivši američki vojnik posle 44 godine odlučio je da progovori o onome što se dogodilo u pustinji Novog meksika 1971. godine. On je ispričao da je zajedno sa još 500 svojih saboraca video NLO u blizini Rozvela, mesto na kojem je 24 godine ranije… »
Vesti dana »

Opozicija i rektorski kolegijum traže odgovore u vezi sa upotrebom “zvučnog oružja“ (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 35 povezanih

Građani Beograda večeras velikom bukom odgovorili na subotnju upotrebu zvučnog oružja
Novi magazin pre 2 satajoš 28 povezanih

Nejasan stav u „nepotpisanom“ saopštenju: Univerzitet u Nišu nakon događaja na protestu u Beogradu koji je uznemirio javnost
Danas pre 7 satijoš 66 povezanih

"Njihovo je teško i ozbiljno, svi imaju od 18 do 27 godina": Na VMA i u Vojnoj bolnici u Nišu zbrinuto 7 mladih povređenih u požaru u Kočanima
Blic pre 1 satjoš 121 povezana

Forum zaposlenih Univerziteta umetnosti: Duboka zabrinutost zbog rastuće represije prema učesnicima mirnog protesta
Insajder pre 57 minutajoš 58 povezanih