Povezane vesti

Dodik: Brčko je vlasništvo i Republike Srpske

Večernje novosti 10.01.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Brčko distrikt vlasništvo i Republike Srpske, od kojeg ona ne odustaje. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Brčko distrikt vlasništvo i Republike Srpske, od… »

Kurir 10.01.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Brčko distrikt vlasništvo i Republike Srpske, od kojeg ona ne odustaje. "Mi ovde imamo grunt i imamo prava. Mi ovde imamo narod i pravo na demokratski izražaj i političke zahteve", rekao… »

Mondo 10.01.2016
Plaganjem venaca na spomenik srpskim braniocima Brčkog danas je u distriktu obeležen Dan i krsna slava Republike Srpske - Sveti arhiđakon i prvomučenik Stefan. Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je… »

RTS 10.01.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Brčko distrikt vlasništvo i Republike Srpske, od kojeg ona ne odustaje. "Mi ovde imamo grunt i imamo prava. Mi ovde imamo narod i pravo na demokratski izražaj i političke zahteve", rekao je… »
Dodik: Brčko je i vlasništvo Srpske

Dodik: Brčko je i vlasništvo Srpske

Blic 10.01.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Brčko distrikt vlasništvo i Republike Srpske od kojeg Srpska ne odustaje. "Mi ovde imamo grunt i imamo prava. Mi ovdje imamo narod i pravo na demokratski izražaj i političke zahteve"… »

Vesti dana »