Povezane vesti
Kamerna muzika u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog
Moj Novi Sad 17.01.2016
U Spomen-zbirci Pavla Beljanskog u Novom Sadu, u okviru pratećeg programa izložbe "Miroslav Kraljević i sledbenici", danas u 17 časova koncert će održati studenti sa katedre za Kamernu muziku Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu. … »
Koncert studenata AUNS u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog
RTV 17.01.2016
NOVI SAD - U Spomen-zbirci Pavla Beljanskog u Novom Sadu, u okviru pratećeg programa izložbe "Miroslav Kraljević i sledbenici", danas u 17 časova koncert će održati studenti sa katedre za Kamernu muziku Akademije umetnosti Univerziteta u Novom… »
Vesti dana »

(Mape) počeo prvi pravi letnji toplotni talas! Temperatura skače na 36 stepeni, spremite se za tropske noći! Ovo je detaljna prognoza vremena za celu nedelju
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 5 satijoš 5 povezanih

Delegacija EU: Danas počinje EU Zelena nedelja, niz događaja u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
RTV pre 48 minutajoš 2 povezane

Uoči pregovora u Briselu: Petković: Beograd neće dozvoliti otvaranje tema kojima nije mesto u dijalogu
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Zemljotres jačine 5,8 stepeni pogodio Tursku, 69 osoba povređeno, jedna preminula
RTV pre 23 minutajoš 5 povezanih