Povezane vesti

Udario brat na brata: ISIS preti Tačiju smrću

Udario brat na brata: ISIS preti Tačiju smrću

Mondo 04.02.2016
Kandidat za kosovskog predsednika Hašim Tači obelodanio je danas da je, dok je bio premijer Kosova 2014. godine, primio pretnje smrću od lidera "Islamske države" Abu Bark al Bagdadija. Foto: Screenshot Tači je rekao da mu je Bagdadi pretio jer se… »
Tači: Islamska država mi je pretila smrću

Tači: Islamska država mi je pretila smrću

Blic 04.02.2016
Zamenik premijera i ministar spoljnih poslova Kosova Hašim Tači potvrdio je da mu je Islamska država, dok je bio predsednik Vlade Kosova, pretila smrću. "Bila je to pretnja smrću meni i mojoj porodici", rekao je Tači za AFP, a prenose danas… »
Tači: Ako nas ne primite u EU, doći će Rusija na Balkan!

Tači: Ako nas ne primite u EU, doći će Rusija na Balkan!

Vesti online 04.02.2016
Kosovo se nada da će se pridružiti Evropskoj uniji, a bivši lider terorističke Oslobodilačke vojske Kosova a sada kandidat za predsednika samoproglašenog Kosova Hašim Tači smatra da bi odlaganje njegove intergacije u evropski blok "otvorilo više… »
Tači o navodnim pretnjama ID iz 2014.

Tači o navodnim pretnjama ID iz 2014.

Novi magazin 04.02.2016
Kandidat za kosovskog predsednika Hašim Tači obelodanio je danas da je, dok je bio premijer Kosova 2014, navodno primio pretnje smrću od lidera ekstremističke organizacije Islamska država (IS) Abu Bark al Bagdadija zbog njegovog protivljenja ovoj… »
Tači potvrdio da mu je IDIL prijetio smrću 2014.

Tači potvrdio da mu je IDIL prijetio smrću 2014.

Slobodna Evropa 04.02.2016
Kosovski šef diplomacije i bivši premijer Hashim Tači potvrdio je da je svojedobno primio prijetnju smrću koju mu je uputio lider militantne Islamske države Iraka i Levanta (IDIL). Razlog je bio Tačijevo suprostavljanje ovoj ekstremističkoj grupi… »

Vesti dana »