Povezane vesti

DA LI ĆE MU UZVRATITI: Nikolić odlikuje predsednike 20 afričkih država

DA LI ĆE MU UZVRATITI: Nikolić odlikuje predsednike 20 afričkih država

Pravda 12.02.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, povodom Dana državnosti Srbije – 15. februara, potpisao je ukaze o odlikovanju institucija, pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i pojedinaca među kojima su i predsednici više od 20 afričkih zemalja… »
Gujon: Počastvovan sam odlikovanjem povodom Dana državnosti

Gujon: Počastvovan sam odlikovanjem povodom Dana državnosti

RTS 12.02.2016
Osnivač francuske humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo" Arno Gujon izjavio je večeras da mu predstavlja veliku čast to što će ga predsednik Srbije odlikovati povodom Dana državnosti Srbije. "Imam izuzetnu čast da vam saopštim da će me… »
ZA SRETENJE NERADNO: Znate li šta obeležavamo i šta se tog dana dogodilo

ZA SRETENJE NERADNO: Znate li šta obeležavamo i šta se tog dana dogodilo

Kurir 12.02.2016
BEOGRAD - Srbija u ponedeljak, 15. februara, obeležava Dan državnosti, kao podsećanje na Sretenje 1804. godine, kada je podignuta revolucija i počelo oslobađanje od Turske, i isti datum 1835. godine, kada je donet prvi moderni ustav Srbije… »
Odlikovanja povodom Dana državnosti Srbije

Odlikovanja povodom Dana državnosti Srbije

Akter 12.02.2016
Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić povodom Dana državnosti, 15. februara, potpisao je ukaze o odlikovanju pojedinaca, institucija, pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, saopštila je danas predsednikova Pres služba. Nikolić je… »
Povodom Dana državnosti 66 odlikovanja

Povodom Dana državnosti 66 odlikovanja

RTV 12.02.2016
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić povodom 15. februara, Dana državnosti potpisao je ukaze o odlikovanju 66 ličnosti i institucija, kao i pripadnika Ministarstva obrane i Vojske Srbije, saopšteno je danas iz Nikolićevog kabineta. Sretenjski… »
Odlikovanja Nikolića povodom Dana državnosti Srbije

Odlikovanja Nikolića povodom Dana državnosti Srbije

Novi magazin 12.02.2016
Nikolić je Sretenjskim ordenom prvog stepena za naročite zasluge i postignute rezultate u prosvetnoj delatnosti, a povodom 150 godina rada, odlikovao Gimnaziju u Kruševcu. Sretenjskim ordenom drugog stepena odlikovani su Srpsko geološko društvo… »

Vesti dana »