Povezane vesti
Demantovao Optužbe Tužilaštva Bih: Dodik pokazao ugovore o kreditu kod Pavlović banke
Kurir 16.02.2016
U svojoj ličnoj arhivi našao sam ugovor od 14. maja 2007. godine potpisan izmedu mene i Pavlović banke, koji je overen na propisan način i koji pokazuje da taj ugovor postoji, rekao je Dodik na konferenciji za novinare. BANJALUKA - Predsednik RS… »
Dodik pokazao "nepostojeće" ugovore o kreditu
RTS 16.02.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pokazao je tri dokumenta za koje je rekao da su ugovori o kreditu kod Pavlović banke, podignutom za kupovinu vile u Beogradu, a za koje, kako je naveo, Tužilaštvo BiH tvrdi da ne postoje. Dodik je zatražio i… »
Dodik predstavio ugovor o kreditu za vilu
N1 Info 16.02.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik predočio je danas ugovor o kreditu uzetom u Pavlović banci 2007. godine. On je rekao da će ugovor dostaviti odbrani uhapšenih u slučaju "Pavlović i drugi". Dodik kaže da je glavni razglog hapšenja… »
Dodik obelodanio ugovor o kreditu
Mondo 16.02.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik predočio je danas ugovor o njegovom kreditu kod Pavlović banke iz 2007. godine, koji će dostaviti odbrani uhapšenih za slučaj "Pavlović i drugi". Foto: Srna "U svojoj ličnoj arhivi našao sam ugovor od 14… »
Vesti dana »

"Oni su gori od najgorih vandala, batinaša i SILEDžIJA" Premijer Vučević osudio sramno ponašanje opozicije: Napadaju, povređuju, vređaju i maltretiraju žene zato što drugačije politički misle od njih
Dnevnik pre 27 minutajoš 82 povezane

„Slobodna škola, slobodan um“: U Čačku se danas održava veliki protest prosvetara
Nedeljnik pre 2 satajoš 6 povezanih