Povezane vesti
Predavanje "Upoznaj moj govor"
RTV 16.02.2016
NOVI SAD - U Kulturnom centru, u sredu, 17. februara, u 17 časova, u klubu Tribina mladih održaće se predavanje pod nazivom "Upoznaj moj govor". Autorka predavanja je defektolog-logoped Marina Koprivica. Na prethodnom predavanju Marine Koprivice… »
Upoznajte dečji govor: Kad je neophodno obratiti se logopedu
Moj Novi Sad 16.02.2016
U Kulturnom centru, u sredu, 17. februara, u 17 časova, u klubu Tribina mladih održaće se predavanje pod nazivom "Upoznaj moj govor". Autorka predavanja je defektolog-logoped Marina Koprivica. Na prethodnom predavanju Marine Koprivice prisutni su mogli… »
Predavanje "Upoznaj moj govor" na Tribini mladih
Radio 021 16.02.2016
Predavanje "Upoznaj moj govor" Marine Koprivice održaće se u sredu, 17. februara, na Tribini mladih Kulturnog centra. Koprivica će objasniti zašto je bitno da se razume proces govornog razvoja deteta, zašto veliki broj dece ima smetnje u govoru i… »
Vesti dana »

Uživo s. Makedonija u suzama! Reka ljudi pristiže na sahranu u Kočanima, veliki broj vozila Hitne na groblju, grad nadleće helikopter: Mladi u crnim majicama sa potresnom porukom
Blic pre 59 minutajoš 30 povezanih

Dženesis kaže da nije LRAD, ali se poziva na Earshot da nečim jeste pucano na demonstrante u Beogradu
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana

Prvo vazdušni udari, pa kopnena operacija: Izraelska vojska ponovo u Pojasu Gaze
BBC News pre 30 minutajoš 14 povezanih

Tramp otkrio zašto moraju imati dobre odnose s Rusijom; Kijev: Udar na rusku vojnu bazu u Saratovu
RTS pre 11 minutajoš 13 povezanih