Povezane vesti
Predavanje "Upoznaj moj govor"
RTV 16.02.2016
NOVI SAD - U Kulturnom centru, u sredu, 17. februara, u 17 časova, u klubu Tribina mladih održaće se predavanje pod nazivom "Upoznaj moj govor". Autorka predavanja je defektolog-logoped Marina Koprivica. Na prethodnom predavanju Marine Koprivice prisutni… »
Upoznajte dečji govor: Kad je neophodno obratiti se logopedu
Moj Novi Sad 16.02.2016
U Kulturnom centru, u sredu, 17. februara, u 17 časova, u klubu Tribina mladih održaće se predavanje pod nazivom "Upoznaj moj govor". Autorka predavanja je defektolog-logoped Marina Koprivica. Na prethodnom predavanju Marine Koprivice prisutni su mogli… »
Predavanje "Upoznaj moj govor" na Tribini mladih
Radio 021 16.02.2016
Predavanje "Upoznaj moj govor" Marine Koprivice održaće se u sredu, 17. februara, na Tribini mladih Kulturnog centra. Koprivica će objasniti zašto je bitno da se razume proces govornog razvoja deteta, zašto veliki broj dece ima smetnje u govoru i kada je… »
Vesti dana »

Danas oblačno i nestabilno, lokalno moguće nepogode
Glas Zapadne Srbije pre 11 minutajoš 19 povezanih

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 16 minutajoš 17 povezanih

Registrovan zemljotres jačine 5,6 stepeni! Evo gde je bio epicentar
Alo pre 31 minutajoš 11 povezanih

Nikola Kovačević: Srbija može loše da prođe u Strazburu ako domaći organi ne budu reagovali na policijsku brutalnost
Danas pre 16 minutajoš 1 povezana

SAD preispituju podobnost stranaca: Najavljene deportacije, prekid izdavanja viza i stranim kamiondžijama
Danas pre 21 minutajoš 6 povezanih