Povezane vesti

Hrvatska policija: Tuča zbog pesme nije zločin iz mržnje

Hrvatska policija: Tuča zbog pesme nije zločin iz mržnje

RTS 23.02.2016
Tuča zbog pesme u kafiću Park u Hrvatskoj, u kojoj je u noći između petka i subote pretučen srpski mladić Jovan Matijević, je obična tuča, a ne zločin iz mržnje, saopštila je hrvatska policija. Svi učesnici tuče, pa i sam Jovan, zaradili su… »
Okučani: Uz batine, Jovan dobio i prijavu!

Okučani: Uz batine, Jovan dobio i prijavu!

Večernje novosti 23.02.2016
Jovan Matijević iz Pakraca, koji je dobio batine u kafiću „Park” u Okučanima, dobio prijavu policije zbog narušavanja javnog reda i mira. Policija tvrdi da nije reč o napadu iz mržnje. ZAGREB- OD STALNOG DOPISNIKA Nakon što je Jovan Matijević… »
Hrvatska Policija: Srpski mladić pretučen zbog pesme, ne iz mržnje!

Hrvatska Policija: Srpski mladić pretučen zbog pesme, ne iz mržnje!

Kurir 23.02.2016
ZAGREB - Tuča zbog pesme u kafiću Park u Okučanima, u kojoj je u noći između petka i subote pretučen srpski mladić Jovan Matijević, je obična tuča, a ne zločin iz mržnje, saopštila je hrvatska policija. Svi učesnici tuče, pa i sam Jovan… »
Hrvatska:Srbinu batine "zbog lošeg muzičkog ukusa"

Hrvatska:Srbinu batine "zbog lošeg muzičkog ukusa"

Mondo 23.02.2016
Tuča zbog pesme u kafiću Park u Okučanima u Hrvatskoj, u kojoj je u noći između petka i subote pretučen srpski mladić Jovan Matijević, je obična tuča, a ne zločin iz mržnje, saopštila je hrvatska policija. Foto: screenshot/youtube Svi… »
Prebijen Srbin, ali ne iz mržnje?

Prebijen Srbin, ali ne iz mržnje?

Alo 23.02.2016
Tuča zbog pesme u kafiću Park u Hrvatskoj, u kojoj je u noći izmedju petka i subota pretučen srpski mladić Jovan Matijević, je obična tuča, a ne zločin iz mržnje, saopštila je hrvatska policija. Svi učesnici tuče, pa i sam Jovan, zaradili su… »

Vesti dana »