Povezane vesti
Federer stao u odbranu ‘princa rima’: Rosi, Toti i ja smo personifikacija naših sportova
Hot sport 11.04.2016
Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da kapitenu fudbalera Rome Frančesku Totiju niko nema prava da kaže kad da završi karijeru. – Frančesko, Valentino Rosi i ja predstavljamo personifikaciju sportova kojima se bavimo. Ono što su njih… »
Federer: Toti, Rosi i ja predstavljamo personifikaciju sportova kojima se bavimo
Večernje novosti 11.04.2016
Ono što su njih dvojica uradili u fudbalu i motociklizmu nema premca. Oni su ikone - rekao je švajcarski teniser za “Korijere delo Sport”. Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da kapitenu fudbalera Rome Frančesku Totiju niko nema prava da… »
Federer: Ja sam čovek koji predstavlja tenis!
Sportal blic 11.04.2016
Švajcarski teniser Rodžer Federer, dao je prilično zanimljivu izjavu za italijanski "Korijere delo Sport". On je sebe, Valentina Rosija i Frančeska Totija nazvao "personifikacijama njihovih sportova". Foto: Tanjug/AP Rodžer Federer "Frančesko… »
Federer nastavlja sa nadmenim izjavama: Ja sam jedino lice tenisa!
24 Sata 11.04.2016
Švajcarski teniser i bivši broj jedan Rodžer Federer, izjavio je pred masters u Monte Karlu, da je samo on pravo lice tenisa. Švajcarac je istakao kako su on, Frančesko Toti i Valentino Rosi personifikacija sportova kojim se bave i da to niko ne… »
Federerov čas moderne istorije: Toti, Rosi i ja...
Mondo 11.04.2016
Rodžer Federer pričao o "starijoj gardi" u koju i sam spada i o "teranju u penziju" Foto: AP Photo/ Rick Rycroft Rodžer Federer smatra da sportistima koji nastupaju na vrhunskom nivou i koji su se dokazali u svojim sportovima, bez obzira na godine… »
'Skromni' Federer: "Tenis, to sam ja"
Sportske.net 11.04.2016
Švajcarski teniser Rodžer Federer govorio je za italijanske medije o legendi Rome Frančesku Totiju i tom prilikom izrekao nešto što se mnogima neće svideti. Nekada najbolji teniser na svetu govorio je za "Korijere dela Sera" o Frančesku Totiju i… »
Vesti dana »
"Izrael i liban prihvatili mir, osmišljeno da bude: Trajan!" Bajden se obratio javnosti povodom prekida vatre na Bliskom istoku (video)
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom: Srbija mora da bude vojno neutralna
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
U Skupštini Srbije dan za glasanje, na dnevnom redu Predlog budžeta za 2025. godinu sa pratećim zakonima
RTV pre 3 satajoš 1 povezana