Povezane vesti

Itudis za MOZZART Sport: Volim vruć ambijent u Areni! Takva atmosfera je dobra za košarku

Itudis za MOZZART Sport: Volim vruć ambijent u Areni! Takva atmosfera je dobra za košarku

Mozzart sport 18.04.2016
"Dolazimo u halu koja će biti ispunjena do poslednjeg mesta, ali mi smo se dobro pripremili. Skautirali smo Crvenu zvezdu, a svi su već igrali u atmosferi kakvu umeju da naprave srpski navijači", rekao je trener CSKA. (Ekskluzivni intervju sa… »
Kirilenko za "Blic": Zvezda je primer kako se gradi tim, žao mi je što nisam igrao za Partizan

Kirilenko za "Blic": Zvezda je primer kako se gradi tim, žao mi je što nisam igrao za Partizan

Sportal blic 18.04.2016
Andrej Kirilenko pokazao je u Moskvi da najveći asovi često mogu biti prirodni i neposredni. Bivšem NBA as je sada prvi čovek Košarkaškog saveza Rusije, radi na povratku selekcije na stare staze slave, kao i na popularizaciji košarke, a kada smo ga… »
Igrači CSKA optimisti: Iz Beograda pravo u Berlin

Igrači CSKA optimisti: Iz Beograda pravo u Berlin

Večernje novosti 17.04.2016
Predivan je osećaj igrati u punoj dvorani i ambijentu koji naprave navijači u Beogradu, kaže Miloš Teodosić. Naravno da sam optimista i verujem da CSKA ide dalje, priča Aron Džekson. OD STALNOG DOPISNIKA: MOSKVA ISKUSNA ekipa CSKA je uverena da će… »

Vesti dana »