Povezane vesti
Broki: Mihajlović mi čestitao pobedu
Večernje novosti 18.04.2016
Siniša mi je poslao poruku i pohvalio me je, to je znak velikog stila – rekao je novi trener Milana. I pored toga što se uprava kluba nije dobro ponela prema Siniši Mihajloviću, jer su mu telefonskim pozivom saopštili da je otpušten, srpski trener… »
Broki: Mihajlović mi je čestitao, to je znak velikog stila
Vesti online 18.04.2016
Srpski strateg oduševio mladog trenera Rosonera. Siniša Mihajlović je na prilično neprimeren način, telefonskim pozivom, saznao da je dobio otkaz u Milanu, ali nakon meča između Sampdorije i Rosonera pokazao koliko poštuje svoje kolege. Njegov… »
Broki otkriva: Mihajlović mi je čestitao, to je znak velikog stila
Mozzart sport 18.04.2016
Srpski strateg oduševio mladog trenera Rosonera. Siniša Mihajlović je na prilično neprimeren način, telefonskim pozivom, saznao da je dobio otkaz u Milanu, ali nakon meča između Sampdorije i Rosonera pokazao koliko poštuje svoje kolege. Njegov… »
Vesti dana »
Gajić za Euronews Srbija: Protest bio veliki i videćemo šta će biti u budućnosti, ali od prelazne vlade nema ništa
Euronews pre 5 satijoš 23 povezane
EKSKLUZIVNO Tekst povodom pada nadstrešnice koji Inženjerska komora nije objavila u svom glasilu: Za sve je kriv zakon gravitacije…
Forbes pre 5 sati
"Alarm: - vanredni događaj: Ostanite kod kuće!" MUP šalje građanima hitne SMS poruke, a evo šta piše u posebnom upozorenju
Blic pre 2 satajoš 34 povezane