Povezane vesti
Vučić:Vlada, na čijem je čelu bio, napravila je temelje za urednu i stabilnu državu
Beta video 21.04.2016
BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da dosadašnja Vlada, na čijem je čelu bio, napravila je temelje za urednu i stabilnu državu, podigla ugled u svetu i stabilizovala državne finansije, pa Srbija više nije pred… »
Vučić: Ovo nisu izbori za moju, nego za budućnost Srbije
N1 Info 21.04.2016
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ocenio je da predstojeći izbori, 24. aprila, nisu izbori koji će odrediti njegovu, nego budućnost Srbije. "Ovo nisu izbori za moju, nego za budućnost ove zemlje. Za našu Srbiju, za vašu… »
Vesti dana »
Vlada odlučila da dokumentaciju o Železničkoj stanici Novi Sad učini javno dostupnom u naredna 24 sata
RTS pre 26 minutajoš 37 povezanih
Policija gurala i novinare, koji su padali, opozicionari tvrde da su ih policajci šutirali
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Okupljanje studenata ispred RTS-a: „Blokade ne dobijaju pokrivenost u javnom servisu“
N1 Info pre 32 minutajoš 1 povezana
IZRICANJE PRESUDE ZA MASOVNO UBISTVO U DUBONI I MALOM ORAŠJU Uroš i Radiša Blažić proglašeni krivim
Euronews pre 2 minutajoš 20 povezanih
Vujošević i Nebojša o vređanju Vesne Čović: „Ja da nešto izmišljam, valjda bi složenije bilo!“ (video)
Hot sport pre 32 minutajoš 13 povezanih