Povezane vesti
Čović uzvraća: Funkcionerima je potrebna pismenost i angažovanje, to nema veze sa tapkanjem lopte o parket
Mozzart sport 26.04.2016
"Prosto ne mogu da verujem da smo na kraju došli do toga da se zahtev FIBA svodi na prosto: "Dobro vam ide u Evroligi, hoćemo i mi malo da se omastimo" i ništa više! Odnosno, treba tu finansirati i jake plate pojedinaca, a i ozbiljan nerad sakriven u… »
Čović o Bodirogi, fabrici kifli i strujomera, FIBA
Mondo 26.04.2016
"Biće da je FIBA potreban 'zaštićeni svedok' da ih pronađe", rekao je prvi čovek crveno-belih u razgovoru za "Sportski žurnal". Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda i potpredsednik ABA lige j.t.d, Nebojša Čović, obratio se bivšem… »
Nismo dugo čekali, Čović odgovorio!
Sportske.net 26.04.2016
Priča o strujomerima, novosadskom brašnu i kiflama. Dnevnik uvreda se nastavlja! Nebojša Čović se oglasio, posle onoga što je o njemu rekao Dejan Bodiroga. "Predvodnici ogromnog pritiska na savez su iz Srbije, ti podaci stižu do nas. Oni treba da… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti i profesori na platou ispred Filozofskog, najavljena blokada Ministarstva kulture: Srednjoškolci organizovali šetnju podrške
Nova pre 9 minutajoš 18 povezanih
RHMZ objavio najavu za celu nedelju: Od sutra na snazi žuti meteoalarm
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 3 satajoš 5 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Radio 021 pre 1 satjoš 1 povezana
Nova pravila za korišćenje pripejd broja: Bez registracije do 10. aprila, ovo su svi detalji
Kurir pre 9 minutajoš 14 povezanih