Povezane vesti

Nemanja Nikolić doživeo infarkt!

Nemanja Nikolić doživeo infarkt!

Tračara 28.04.2016
Nemanja Nikolić, folk pevač i bivši učesnik Parova, doživeo je infarkt u toku vožnje dok su sa njim bila i njegova deca, kao i supruga Slađana. Pevač se oglasio povodom nemilog događaja i apelovao na novinare da se više ne bave ovom temom, kako… »
Novi STAR ekskluzivno! Nemanja doživeo infarkt za volanom: Mislio sam da mi je kraj!

Novi STAR ekskluzivno! Nemanja doživeo infarkt za volanom: Mislio sam da mi je kraj!

Svet & Skandal 28.04.2016
Kako STAR saznaje, Nemanja Nikolić doživeo je infarkt prošlog četvrtak na Bežanijskoj kosi! Da sve bude još dramatičnije, do napada je došlo dok je pevač bio za volanom, a sa njim su bili u kolima i njegova supruga Slađana sa decom koje je… »
Zvezda Granda doživela infarkt: Nemanji pozlilo za volanom dok je vozio decu i ženu

Zvezda Granda doživela infarkt: Nemanji pozlilo za volanom dok je vozio decu i ženu

Kurir 28.04.2016
Folk pevač i bivši učesnik rijalitija "Parovi" Nemanja Nikolić imao je infakrt. Srećom nije bio fatalan i ova zvezda "Granda" je preživela infrakt, ali je dobio upozorenje od lekara da mora da vodi računa o svom zdravlju i da mora, između ostalog… »
Posledice razvrata u rijalitiju: Nemanja imao infarkt!

Posledice razvrata u rijalitiju: Nemanja imao infarkt!

Vesti online 28.04.2016
Bivši učesnik rijalitija "Parovi", pevač Nemanja Nikolić imao je infarkt pre nekoliko dana, ali srećom brzo se oporavio. Nemanji je zbog srčanog udara doktor savetovao da povede računa o zdravlju, prenosi "Pulsonline". Nikolić je samo nekoliko… »

Vesti dana »