Povezane vesti
Čeda odgovorio tadiću: Ne obraćaj mi se preko konferencija
Telegraf 11.05.2016
- Ja ni do sada nisam bio u koaliciji sa Vučićem, nisam ja pravio tu stranku i ne mislim da bilo ko treba da glasa za mene samo zbog toga što ću reći da ne mogu ni sutra da radim bilo šta sa Vučićem - rekao je Jovanović. Predsednik Liberalno demokratske… »
Tadić pozvao Čedu i Čanka da se izjasne o ulasku u vladu
Telegraf 11.05.2016
Tadić je naglasio da je sa svojim koalicionim partnerima imao čvrst koalicioni dogovor da neće ići u vladu sa Vučićem. Predsednik SDS-a Boris Tadić pozvao je danas koalicione partnere iz Saveza za bolju Srbiju da se izjasne da li će biti u vladi ili će… »
Tadić: LDP i LSV da se javno izjasne hoće li sa Vučićem
N1 Info 11.05.2016
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić pozvao je danas svoje koalicione partnere iz Liberalno demokratske partije (LDP) i Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) da se javno izjasne da li će sarađivati s novom vladom Aleksandra Vučića. "Ne želim… »
Vesti dana »

uživo Burna noć u Srbiji: Zapaljene prostorije SNS i demolirana Skupština u Valjevu, neredi u Beogradu, 56 privedenih
NIN pre 1 satjoš 56 povezanih

Tinkizijan: Hoću svoju prvu Ligu šampiona, "Cigani", vidimo se u utorak
Dnevnik pre 58 minutajoš 27 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Putin pristao na "čvrste" bezbednosne garancije za Ukrajinu, tvrdi američki izaslanik Vitkof
Euronews pre 33 minutajoš 130 povezanih

Spremite se, grmi, seva, stiže! Rhmz izdao upozorenje evo ko će najviše da pokisne
Dnevnik pre 43 minutajoš 18 povezanih