Povezane vesti
Formiranje Vlade: Nikolić ponudio mandat Vučiću!
Telegraf 23.05.2016
- Današnji razgovori tekli su u različitom tonu. Samo mi je predsednik SNS Aleksandar Vučić izneo plan kako bi se ponašao kada bi formirao Vladu. Odlučio sam da mandat za sastav nove Vlade poverim Aleksandru Vučiću jer me je uverio da ima većinu… »
Nikolić: Vučiću mandat za formiranje Vlade Srbije
N1 Info 23.05.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić saopštio je, nakon konsultacija koje je obavio sa parlamentarnim strankama, da je odlučio da mandat za sastav Vlade Srbije poveri predsedniku Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Vučiću. Nikolić je odluku… »
Ugljanin: Nisam dobio poziv u Vladu, niti bih ga prihvatio
Radio sto plus 23.05.2016
Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin izjavio je danas da je sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem imao "prijatan i dobar razgovor" i najavio da će ta stranka zastupati bošnjačke interese u parlamentu. "Nećemo… »
Vesti dana »
Niški studenti se pridružili kolegama: Blokirana zgrada Univerziteta (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 33 povezane
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 4 satijoš 44 povezane
Protest kod Beograda na vodi: Glavna raskrsnica blokirana, zabeleženi prvi incidenti, policija privela najagresivnije napadače (foto, video)
Blic pre 50 minutajoš 22 povezane
Partizanova pobeda posle bure: Golčina obeležila meč, Mijatović sa tribina sve pratio
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Izrael upozorio vojnike osumnjičene za ratne zločine da ne putuju u inostranstvo
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih