Повезане вести

"Само чекам када ће ми неко испалити метак"

"Само чекам када ће ми неко испалити метак"

Вести онлине 31.05.2016
У уторак је у Сплиту Здравко Мамић, алфа и омега загребачког Динама, био мета вандалског чина. У тренутку када је возач паркирао аутомобил испред суда, према Мамићу су полетеле бакље и димне бомбе од стране макскираних хулигана… »
Мамић: "Чекам када ће ми неко спрашити метак"

Мамић: "Чекам када ће ми неко спрашити метак"

Спортске.нет 31.05.2016
Први човек загребачког Динама Здравко Мамић изјавио је да се осећа несигурно и незаштићено и да само чека тренутак када ће му неко "спрашити метак". Централна фигура хрватског фудбала, први човек загребачког Динама Здравко Мамић… »
Бакљама и ракетама на Мамића у Сплиту

Бакљама и ракетама на Мамића у Сплиту

Мондо 31.05.2016
Главног човека у Динаму и његовог адвоката напали хулигани у Сплиту. Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Срђан Стевановић Здравко Мамић у Сплиту никада нема мира. Први човек загребачког Динама и његов адвокат Чедо Продановић нападнути… »
Медији: Здравко Мамић нападнут у Сплиту

Медији: Здравко Мамић нападнут у Сплиту

Ал Јазеера 31.05.2016
Група маскираних нападача гађали су бакљама и димним бомбама Мамића и његовог адвоката Продановића. Здравко Мамић нападнут је, кад се јутрос појавио на Прекршајном суду у Сплиту, у тренутку када је његов возач паркирао возило… »
Фрка у сплиту: Бомбом на Здравка Мамића (видео)

Фрка у сплиту: Бомбом на Здравка Мамића (видео)

Хот спорт 31.05.2016
Према писању портала “Индекс”, Мамића су у тренутку док је паркирао аутомобил испред суда, напали маскирани нападачи, гађајући га бакљама и димним бомбама, али је успео, заједно са адвокатом, да се неповређен домогне зграде… »
Хулигани напали Мамића испред суда!

Хулигани напали Мамића испред суда!

Спортске.нет 31.05.2016
Први човек загребачког Динама појавио се данас у суду у Сплиту, где га је сачекала група хулигана. Како преносе хрватски медији, Здравко Мамић је у Сплит допутовао због наставка суђења у Прекршајном суду, а у вези његове раније… »
Мамића испред суда у Сплиту гађали бакљама и димним бомбама

Мамића испред суда у Сплиту гађали бакљама и димним бомбама

Спортски журнал 31.05.2016
Како преноси Далматински портал испред суда у Сплиту дошло је до напада на контроверзног Здравка Мамића. Маскиране особе су бакљама, димним бомбама и флашама гађали Мамића и његовог адвоката у тренутку када је дошао на рочиште… »

Вести дана »