Povezane vesti
Jeziva ispovest žrtve silovanja u Brazilu: "Jedan je bio ispod, drugi na meni, a njih 30 je čekalo red..."
Blic 31.05.2016
Masovno silovanje tinejdžerke i objavljivanje jezivog snimka na društvenim mrežama razbesnilo je ceo Brazil i alarmiralo policiju da krene u potragu za 30 zlikovaca koji su se iživljavali nad jadnom devojkom. Četiri dana nakon divljačkog napada… »
Jeziva ispovest žrtve silovanja: "Jedan je bio ispod, drugi na meni, a njih 30 je čekalo red..."
Pravda 31.05.2016
Jezivo masovno silovanje za koje se nikada ne bi saznalo da snimak užasnog događaja nije osvanuo na internetu dobija svoj epilog. Masovno silovanje tinejdžerke i objavljivanje jezivog snimka na društvenim mrežama razbesnilo je ceo Brazil i alarmiralo… »
Nju je silovalo njih 30: Jedan je bio ispod mene, drugi na meni
Vesti online 31.05.2016
Masovno silovanje tinejdžerke i objavljivanje jezivog snimka na društvenim mrežama razbesnelo je Brazil i alarmirala policiju da krene u potragu za 30 zlikovaca koji su se iživljavali nad nesrećnom devojkom. Prvi put posle divljačkog napada… »
Video jeziva ispovest žrtve (16) masovnog silovanja u Brazilu Jedan je bio ispod mene, drugi na meni
Kurir 31.05.2016
Bila sam drogirana, kaže brazilska tinejdžerka nad kojom se iživljavalo 30 zlikovaca. Masovno silovanje tinejdžerke i objavljivanje jezivog snimka na društvenim mrežama razbesnelo je Brazil i alarmirala policiju da krene u potragu za 30 zlikovaca… »
Vesti dana »
Akcijom "Zastani, Srbijo" odata pošta žrtvama u Novom Sadu, Arilju i na Cetinju
RTS pre 2 satajoš 32 povezane
Servis američkog džina je danas bio nezaustavljiv: Novak Đoković izgubio od Rajlija Opelke u četvrtini finala Brizbejna! (video)
Hot sport pre 31 minutajoš 28 povezanih
Advokat studenata Lazara i Luke Stojakovića za Nova.rs: Sprema se tužba protiv svih medija koji su objavili pasoše
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih
Vučević: Nastavnici koji ne budu želeli da predaju neće više raditi u prosveti
Insajder pre 56 minutajoš 19 povezanih