Povezane vesti
Hoće li se oporaviti do vimbldona? Nadal se povukao i sa Kvinsa
Hot sport 01.06.2016
Španski teniser Rafael Nadal otkazao je nastup na londonskom turniru u Kvins klubu zbog povrede ručnog zgloba. Nadal neće biti spreman za prvi turnir na travi koji služi kao priprema za Vimbldon i počinje 13. juna. – Osećam se veoma tužno što sam otkazao… »
Nadal ne igra u Londonu
Večernje novosti 01.06.2016
Tužan sam što neću igrati u Kvinsu, jer je to turnir koji volim, ali jedva čekam da se vratim u narednim godinama - poručio je Španac. Hoće li Rafael Nadal učestvovati na Vimbldonu? Odgovor na to pitanje još uvek ne zna ni on sam. Španac se sa Rolan… »
Nadal se povukao s turnira u Londonu
Sportske.net 01.06.2016
Španski teniser Rafael Nadal rekao je danas da se povlači s turnira u Kvins klubu u Londonu zbog povrede zgloba leve ruke. Nadal se pre pet dana povukao pre nastupa u trećem kolu Otvorenog prvenstva Francuske, Rolan Garosa zbog povrede zgloba. On se s… »
Nadal otkazao još jedan turnir
Vesti online 01.06.2016
Nakon što je bio primioran da odustane od daljeg takmičenja na Rolan Garosu, na kom je stigao do 3. kola, Rafael Nadal je zbog povrede zgloba ruke bio primoran da otkaže učešće na turniru u Londonu. Španski teniser Rafael Nadal otkazao je nastup na… »
Vesti dana »

Jak ciklon se formira nad Evropom! Evo šta to tačno znači za Srbiju: Temperature će drastično pasti, posebno u ovom delu dana, a onda stiže novi haos
Blic pre 2 minutajoš 9 povezanih

Na današnji dan: Gorbačov zatražio raspuštanje KP, Madona pevala na Ušću, rođen Borhes
Radio 021 pre 22 minutajoš 3 povezane

Ukrajina uvela sankcije firmama koje podržavaju Rusiju; Gančev: Približavamo se predgrađu Kupjanska
RTS pre 32 minutajoš 1 povezana