Povezane vesti
Zvanično potvrđeno: Prins se slučajno predozirao lekovima protiv bolova
Blic 02.06.2016
Muzičar Prins, koji je iznenada preminuo u aprilu, slučajno se predozirao snažnim lekovima protiv bolova, fentanilom, koji važi za opioidni analgetik, pokazali su danas objavljeni rezultati autopsije, rekao je zvaničnik agenciji AP. Kako je navedeno… »
Prins se predozirao fentanilom
Novi magazin 02.06.2016
Muzičar Prins preminuo je u aprilu pošto je slučajno uzeo prekomernu dozu veoma snažnog leka protiv bolova, fentanil, koji važi za opioidni analgetik, pokazali su danas objavljeni rezultati autopsije. Prins (57) je pronađen mrtav 21. aprila u… »
Prins se predozirao lekovima protiv bolova
Radio 021 02.06.2016
Muzičar Prins, koji je iznenada preminuo u aprilu, predozirao se lekovima protiv bolova, rekao je danas zvaničnik agenciji AP. Muzičar Prins, koji je iznenada preminuo u aprilu, predozirao se lekovima protiv bolova, rekao je danas zvaničnik agenciji… »
Prins se predozirao lekovima protiv bolova
Večernje novosti 02.06.2016
Muzičar Prins, koji je iznenada preminuo u aprilu, predozirao se lekovima protiv bolova, rekao je danas zvaničnik agenciji AP. Muzičar Prins, koji je iznenada preminuo u aprilu, predozirao se lekovima protiv bolova, rekao je danas zvaničnik agenciji… »
Vesti dana »

Jeziv napad u Čačku: Muškarac (30) osumnjičen za ranjavanje dvoje mladih oštrim predmetom
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana