Povezane vesti
Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom
Alo 04.06.2016
Vlada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je glasala u Unesku da crkve srpskog naroda na Kosovu budu predate Kosovu, ocenio je predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. "Mi smo priznali Kosovo i taj… »
Zaev: Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom kad je glasala za Kosovo u Unesku
Kurir 04.06.2016
BEOGRAD - Vlada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je glasala u Unesku da crkve srpskog naroda na Kosovu budu predate Kosovu, ocenio je predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. "Mi smo priznali Kosovo… »
Zaev: Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom
Večernje novosti 04.06.2016
Vlada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je glasala u Unesku da crkve srpskog naroda na Kosovu budu predate Kosovu, ocenio je predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. Vlada Makedonije nepotrebno je… »
Zaev: Makedonija narušila prijateljstvo sa Srbijom
N1 Info 04.06.2016
lada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je u Unesku glasala da srpske crkve budu predate Kosovu, ocenio je Zoran Zaev, predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. "Mi smo priznali Kosovo i taj proces je… »
Zaev: Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom Beta
Studio B 04.06.2016
Vlada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je glasala u Unesku da crkve srpskog naroda na Kosovu budu predate Kosovu, ocenio je predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. „Mi smo priznali Kosovo i taj… »
Vesti dana »

Obeležen Dan sećanja na stradale u NATO agresiji, Vučić poručio: „Sve što se dešavalo 1999. godine za nas nije poraz“
Nova pre 26 minutajoš 83 povezane
![Bombe su rušile grad, ali ne i sećanje: Niš odaje počast, položeni venci za stradale [VIDEO]](https://nstatic.net/831/39265831vxtxap.jpg)
Bombe su rušile grad, ali ne i sećanje: Niš odaje počast, položeni venci za stradale [VIDEO]
Glas juga pre 39 minutajoš 44 povezane

"Pucano na moj stan": Dr Dragan Milić: "Metak išao tačno na jastuk, pucač je dobro ciljao" (video)
Blic pre 1 satjoš 75 povezanih