Povezane vesti

Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom

Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom

Alo 04.06.2016
Vlada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je glasala u Unesku da crkve srpskog naroda na Kosovu budu predate Kosovu, ocenio je predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. "Mi smo priznali Kosovo i taj… »
Zaev: Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom kad je glasala za Kosovo u Unesku

Zaev: Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom kad je glasala za Kosovo u Unesku

Kurir 04.06.2016
BEOGRAD - Vlada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je glasala u Unesku da crkve srpskog naroda na Kosovu budu predate Kosovu, ocenio je predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. "Mi smo priznali Kosovo… »
Zaev: Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom

Zaev: Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom

Večernje novosti 04.06.2016
Vlada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je glasala u Unesku da crkve srpskog naroda na Kosovu budu predate Kosovu, ocenio je predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. Vlada Makedonije nepotrebno je… »
Zaev: Makedonija narušila prijateljstvo sa Srbijom

Zaev: Makedonija narušila prijateljstvo sa Srbijom

N1 Info 04.06.2016
lada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je u Unesku glasala da srpske crkve budu predate Kosovu, ocenio je Zoran Zaev, predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. "Mi smo priznali Kosovo i taj proces je… »
Zaev: Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom Beta

Zaev: Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom Beta

Studio B 04.06.2016
Vlada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je glasala u Unesku da crkve srpskog naroda na Kosovu budu predate Kosovu, ocenio je predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. „Mi smo priznali Kosovo i taj… »

Vesti dana »