Povezane vesti
Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom
Alo 04.06.2016
Vlada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je glasala u Unesku da crkve srpskog naroda na Kosovu budu predate Kosovu, ocenio je predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. "Mi smo priznali Kosovo i taj… »
Zaev: Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom kad je glasala za Kosovo u Unesku
Kurir 04.06.2016
BEOGRAD - Vlada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je glasala u Unesku da crkve srpskog naroda na Kosovu budu predate Kosovu, ocenio je predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. "Mi smo priznali Kosovo… »
Zaev: Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom
Večernje novosti 04.06.2016
Vlada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je glasala u Unesku da crkve srpskog naroda na Kosovu budu predate Kosovu, ocenio je predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. Vlada Makedonije nepotrebno je… »
Zaev: Makedonija narušila prijateljstvo sa Srbijom
N1 Info 04.06.2016
lada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je u Unesku glasala da srpske crkve budu predate Kosovu, ocenio je Zoran Zaev, predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. "Mi smo priznali Kosovo i taj proces je… »
Zaev: Makedonija nepotrebno narušila prijateljstvo sa Srbijom Beta
Studio B 04.06.2016
Vlada Makedonije nepotrebno je narušila prijateljstvo sa Srbijom kada je glasala u Unesku da crkve srpskog naroda na Kosovu budu predate Kosovu, ocenio je predsednik najveće makedonske opzicione stranke SDSM Zoran Zaev. „Mi smo priznali Kosovo i taj… »
Vesti dana »

Građani i studenti održali 15 minuta tišine ispred blokirane zgrade RTV u Novom Sadu
Beta pre 7 satijoš 57 povezanih

Blokada javnih servisa u Beogradu i Novom Sadu, studenti traže objektivno izvještavanje
Al Jazeera pre 11 minutajoš 89 povezanih

Studenti i dalje blokiraju RTS, buka tokom Dnevnika, najavljeno da ostaju do 21 sat: Takovska zatvorena za saobraćaj (foto, video)
Blic pre 11 minutajoš 49 povezanih

Studenti blokirali raskrsnicu u Nišu u znak podrške studentima koji blokiraju RTS
Nova pre 3 satajoš 8 povezanih

Pavlović o protestu studenata ispred Skupštine: Ovo je režija opozicije
Gradski portal 018 pre 8 satijoš 34 povezane