Povezane vesti
Evo šta da očekujete!
Mondo 08.06.2016
Modna blogerka je završila pisanje ljubavnog romana koji će uskoro biti objavljen, a delić je otkrila svojim fanovima. Na prošlogodišnjem sajmu knjiga, najprodavaniji je bio modni vodić najpoznatije srpske blogerke Zorane Jovanović - Zorannah, što… »
Zavirite u ljubavni roman Zorane Jovanović… (foto)
Svet & Skandal 08.06.2016
Modna blogerka Zorana Jovanović, odlučila je da se posveti pisanju ljubavnog romana, a sve svoje pratioce na Instagramu obradovala je prvim odlomkom. “Nikad nisi tu. Nikad ne znam gde ćeš biti. Sva ta putovanja, taj tvoj manekenski posao, te žurke… »
Zorannah objavila citat iz nove knjige
Blic 08.06.2016
Modna blogerka Zorana Jovanović, koja se trenutno odmara u Dubaiju, uskoro će objaviti svoj prvi roman, a sada je nagovestila kakvu će priču on da donese. Nakon uspeha svoje prve knjige Zorannah je rešila da se upusti u ozbiljniji izazov i da napiše… »
Prvi odlomak iz Zorannine nove knjige
Tračara 08.06.2016
Zorana Jovanović Zorannah najavila je izdavanje novog, ljubavnog romana, koji će se potpuno razlikovati od njenog literarnog prvenca Life & Style, čije su stranice pretežno zauzimale fotografije. Modna blogerka je na svom Facebook profilu objavila… »
Vesti dana »

Jeziv napad u Čačku: Muškarac (30) osumnjičen za ranjavanje dvoje mladih oštrim predmetom
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 8 satijoš 1 povezana