Povezane vesti

"Bratski duel" pripao Švajcarskoj

"Bratski duel" pripao Švajcarskoj

Mondo 11.06.2016
Utakmica koja je ušla u istoriju evropskih prvenstava završena je bez iznenađenja, ali je malo nedostajalo da bude drugačije... I drugi meč Evropskog prvenstva u Francuskoj završen je pobedom favorita, međutim, mora se istaći da su Švajcarci… »
Minimalac Švajcarske protiv Albanije, golmani u prvom planu (VIDEO)

Minimalac Švajcarske protiv Albanije, golmani u prvom planu (VIDEO)

Vesti online 11.06.2016
U drugom meču 1. kola grupe A na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, odigranom u Lansu, selekcija Švajcarske je sa 1:0 savladala reprezentaciju Albanije. Gol odluke pao je već u 5. minutu kada je štoper Fabijen Šer odlično reagovao posle kornera koji… »
Prvi put u istoriji Eurosporta: Rođena braća na suprotnim stranama

Prvi put u istoriji Eurosporta: Rođena braća na suprotnim stranama

24 Sata 11.06.2016
Današnja utakmica Albanije i Švajcarske biće posebna po tome što će dva brata biti na suprotnim stranama. Taulant i Granit Džaka su braća, ali danas će na Evropskom prvenstvu u fudbalu igrati u različitim dresovima. Taulant igra za Albaniju za… »
Vijeira za "Blic": Moj Ronaldo će biti najbolji

Vijeira za "Blic": Moj Ronaldo će biti najbolji

Sportal blic 11.06.2016
Ugo Vijeira će sa pažnjom da prati takmičenja u Francuskoj i navijati za svoju Portugaliju. Fudbaler Crvene zvezde je za "Blic" pričao šta sve očekuje do 10. jula kada se igra finale. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Ugo Vijeira Pročitajte još… »
Paje: ''Da mi je neko pričao da će ovako biti...''

Paje: ''Da mi je neko pričao da će ovako biti...''

Sportske.net 11.06.2016
Strelac odlučujućeg pogotka za Francusku protiv Rumunije Dimitri Paje rekao je da je presrećan zbog gola i pobede na početku Evropskog prvenstva u fudbalu. "Biti ovde i postići odlučujući pogodak, to je nagrada za vredan rad i toliko žrtve tokom… »
Dešan: Rumuni su odlični, ali znao sam da će da se umore

Dešan: Rumuni su odlični, ali znao sam da će da se umore

Sportal blic 10.06.2016
Selektor francuske fudbalske reprezentacije Didije Dešan zadovoljno je konstatovao da je prvi cilj na EURO2016 njegova ekipa ostvarila. Foto: Tanjug/AP Didije Dešan "Trikolori" su u Sen Deniju savladali Rumuniju sa 2:1 i time otvorili prvenstvo Evrope… »
Paje: Sad sam junak, a mnogi to nisu mogli ni da zamisle na početku sezone

Paje: Sad sam junak, a mnogi to nisu mogli ni da zamisle na početku sezone

Sportal blic 10.06.2016
Reprezentativac Francuske Dimitri Paje imao je šta da poruči "nevernim Tomama" nakon što je asistencijom a onda i sjajnim golom u 89. minutu doneo "trikolorima" pobedu nad Rumunijom od 2:1 na startu prvenstva Evrope. Foto: Tanjug/AP Dimitri Paje… »

Vesti dana »