Povezane vesti

Sahranjen dragan tešić (15): Jecajima i pesmom Pukni zoro oprostili se od nastradalog dečaka

Sahranjen dragan tešić (15): Jecajima i pesmom Pukni zoro oprostili se od nastradalog dečaka

Kurir 15.06.2016
OBRENOVAC - Nekoliko stotina ljudi, među kojima je veliki broj mladih, okupilo se ne Novom groblju u Obrenovcu kako bi na večni počinak ispratili Dragana Tešića (15) tinejdžera koji je prekjuče na svoj rođendan poginuo u stravičnoj saobraćajnoj… »
"Pukni zoro": Stotine mladih na sahrani dečaka iz Obrenovca, jecaji i grmljavina odzvanjali grobljem

"Pukni zoro": Stotine mladih na sahrani dečaka iz Obrenovca, jecaji i grmljavina odzvanjali grobljem

Blic 15.06.2016
Nekoliko stotina ljudi, među kojima je veliki broj mladih, okupilo se ne Novom groblju u Obrenovcu kako bi na večni počinak ispratili Dragana Tešića, tinejdžera koji je prekjuče poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Obrenovcu, i to na svoj… »
Dečak (15) poginuo u džipu Očajna baka: Umesto male mature spremam mu sahranu!

Dečak (15) poginuo u džipu Očajna baka: Umesto male mature spremam mu sahranu!

Kurir 15.06.2016
Gaga mi je rekao da ide da proslavi rođendan, kaže Slobodanka, čiji je unuk Dragan (15) stradao u džipu zajedno s Stanislavom Petkovićem (23). OBRENOVAC - Sine, što me ostavi, baka ti kupila nove patike za maturu. Uzela sam ti i leptir-mašnu, samo… »
Druga žrtva stravične saobraćajke u Obrenovcu

Druga žrtva stravične saobraćajke u Obrenovcu

Večernje novosti 14.06.2016
Posle pogibije Dragana Tešića (15) i Stanislav Petković (23) podlegao povredama koje je zadobio u sudaru. Dva saputnika N. M. (15) i A. R. (16) se oporavljaju u Urgentnom centru. MLADIĆ koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Obrenovcu u… »

Vesti dana »