Povezane vesti
Nikolić, Vučić i Gojković uputili saučešće Turskoj
N1 Info 29.06.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković uputili su saučešće turksim zvaničnicima povodom terorističkog napada na aerodrom u Istanbulu u kojem je stradalo 36 osoba… »
Vučić uputio saučešće Turskoj zbog terorističkog napada u Istanbulu
Sandžak haber 29.06.2016
Beograd, 24. maja 2016. - Aktuelni premijer i mandantar za sastav nove Vlade Srbije Aleksandar Vucic na konferenciji za novinare u Vladi Srbije. FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bk Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas saučešće… »
Video sam teroristu kako nosi kalašnjikov i puca u ljude: Ovaj policajac je preživeo krvoproliće u Istanbulu (foto)
Telegraf 29.06.2016
- Video sam jednog teroristu kako ulazi na aerodrom, nosio je sa sobom AK-47 i krenuo da puca po civilima. Turska policija je htela da ga ubije, a potom sam čuo eksploziju bombe - rekao je policajac. Najmanje 36 ljudi je ubijeno, a 147 povređeno u… »
Sekunde su ih delile od smrti: U ovom trenutku je ranjen bombaš pre nego što se razneo, dok su ljudi bežali (uznemirujući…
Telegraf 29.06.2016
Na snimku se vidi kako napadaču ispada oružje nakon što je pogođen policijskim metkom. Na društvenim mrežama se pojavio još jedan snimak napada u Istanbulu koji se dogodio u utorak uveče oko 21 čas na aerodromu Ataturk, kada je poginulo 36 ljudi… »
Vučić izjavio saučešće povodom terorističkoh napada na aerodromu u Istanbulu
Blic 29.06.2016
Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio danas pismo saučešća predsedniku Republike Turske Redžepu Tajipu Erdoganu i premijeru Turske Binaliju Jildirimu, povodom terorističkog napada na aerodrom u Istanbulu. "Uzasnuti smo brutalnim… »
Vesti dana »
Podnet optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad na studente FDU
RTS pre 2 satajoš 22 povezane
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih