Povezane vesti
Takmičari van kontrole: Dalila šoljom gađala Zoricu, Mladen Gastoza konzervom (video)
Svet & Skandal 04.07.2016
“Od sam ja šef i nek samo vidim hoće li se svađa mora mene ajd da vidimo ko će da se potuče. Bez mene da se pobije. Sram te bilo”, iznervirao se Mladen i gađao Gastoza limenkom piva. I Dalila i Mladen su napustili prostoriju kako bi se malo… »
(Video) Potpuno van kontrole: Dalila šoljom gađala Zoricu, Mladen konzervom Gastoza
Kurir 04.07.2016
Zaoštrava se situacija u luksuznoj vili i svakodnevno dolazi do tuča i teških reči i optužbi. Tako su Dalila i Mladen skočili protiv Zorice i Gastoza. Naime, tokom nominacija došlo je do teških reči između Zorice i Dalile. "Jesi li zadovoljna… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti proveli noć u Aranđelovcu, sledeću pauzu prave u Topoli: Njihove kolege biciklima iz Beograda krenuli u Kragujevac
Nova pre 2 minutajoš 22 povezane
Veliko hapšenje na Fakultetu primenjenih nauka u Nišu, priveden osnivač: Od školarina kupovali nekretnine i stvari za ličnu upotrebu
Nova pre 2 minutajoš 35 povezanih
Iza pregovora Trampa i Putina stoji kupovina vremena za Kijev - Zelenski se tajno naoružava?! Stručnjaci zabrinuti: "SAD su više puta izigrali Rusiju!"
Kurir pre 26 minutajoš 30 povezanih
Evropa gubi strpljenje, mir u Ukrajini neophodan: Trampova portparolka otkrila detalje razgovora sa Putinim
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih