Povezane vesti

Metak joj razorio pluća: Jedna od Sinišinih žrtvi hitno prebačena u Klinički centar Vojvodine zbog obilnog krvarenja!

Metak joj razorio pluća: Jedna od Sinišinih žrtvi hitno prebačena u Klinički centar Vojvodine zbog obilnog krvarenja!

Telegraf 04.07.2016
Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi KVC-a, gde tim lekara neprestano prati njeno stanje koje je trenutno stabilno. U masakru koji se dogodio u Žitištu kada je Siniša Zlatić iz kalašnjikova pucao na goste kafića “Makijato” gde je bila njegova… »
"Trebalo je da ubijem skota": Stravičan vapaj oca ubijene Dijane Zlatić! (foto)

"Trebalo je da ubijem skota": Stravičan vapaj oca ubijene Dijane Zlatić! (foto)

Telegraf 04.07.2016
- Posebno je bila potresna scena na moru kada je Siniša kaznio Dijanu i dva dana je držao zaključanu u sobi - rekao je otac svirepo ubijene Dijane Zlatić. Sveta Savanović, otac ubijene Dijane Zlatić u masakru u Žitištu, slomljen je od bola posle… »
"Jao, bože, ja ne mogu!": Stravični krici u povorci ka groblju žene ubijenog Vladimira m. (foto) (video)

"Jao, bože, ja ne mogu!": Stravični krici u povorci ka groblju žene ubijenog Vladimira m. (foto) (video)

Telegraf 04.07.2016
Ženu Vladimira Mijatovića drže rodbina i prijatelji, dok ona u neverici kuka: "Jao, bože, ja ne mogu"! Danas su se u Žitištu okupili rodbina i prijatelji da na večni počinak isprate svirepo ubijenog Vladimira Mijatovića (40), kog je hicem iz… »
Užasno saznanje posle masakra u Žitištu: Dijana Zlatić i Stevan Jojić planirali venčanje!?

Užasno saznanje posle masakra u Žitištu: Dijana Zlatić i Stevan Jojić planirali venčanje!?

Telegraf 04.07.2016
Veza je trajala nekoliko meseci, a uoči tragedije proveli su vikend u Aranđelovcu. Žrtva masakra u Žitištu, a ujedno i dečko Dijane Zlatić čiji muž je počinio nezapamćen zločin, Stevan Jojić bio je na privremenom radu u Švedskoj, a nameravao… »

Vesti dana »