Povezane vesti
Eder za Portugal, za senzaciju, za Ronalda!
Mondo 10.07.2016
"Bomba" Edera u 109. minutu za evropsku titulu Portugalaca! Rezervista je uspeo da napravi čudo i nadoknadio je odsustvo Ronalda koji je rano morao da napusti meč zbog povrede. Francuska ima za čim da žali! Kakvo finale Evropskog prvenstva na stadionu… »
Portugalci bez povređenog Ronalda na krovu Evrope (VIDEO)
Vesti online 10.07.2016
Fudbalska reprezentacija Portugalije novi je šampion Evrope pošto je u finalnom meču na stadionu "Francuska" u Sen Deniju savladala favorizovanog domaćina sa 1:0 i to posle produžetaka golom Edera u 109. minutu. Šesti put u svom sedmom meču na… »
Santoš: Sutra ćemo ući u istoriju
Večernje novosti 09.07.2016
Želim da Francuzi nastave s pričom da je Portugal pobedio, iako to nije zaslužio, a mi da odšetamo s trofejom u rukama. Moja ekipa je od početka puna samopouzdanja, kaže Fernando Santoš. Selektor reprezentacije Portugala Fernando Santoš rekao je… »
Vesti dana »

Uživo više od 50 ljudi izgorelo u diskoteci?! Užas u Severnoj Makedoniji: Buknuo stravičan požar u diskoteci, ima mnogo povređenih, sumnja se da je ovo uzrok (video)
Blic pre 3 minutajoš 17 povezanih

Predsednik Srbije: Razumeli smo poruku, nadam se da druga strana razume šta želi većinska Srbija! Vučić objasnio koje su to dve ključne stvari
Kurir pre 52 minutajoš 11 povezanih

VIDEO Šta je zvučni top: Navodno upotrebljen na skupu u Beogradu, što MUP i Vučić poriču
Radio 021 pre 2 satajoš 11 povezanih

"Prijatelju, to nije pitanje za mene": Jokić bez dlake na jeziku, ribao tim kao nikada
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih

Amerika počela bombardovanje Huta: U vazdušnim udarima na Sanu poginulo 13 ljudi (video)
Kurir pre 8 satijoš 8 povezanih