Povezane vesti

Ljajić: "Neću na Skupštinu Partizana, ja sam ozbiljan čovek"

Ljajić: "Neću na Skupštinu Partizana, ja sam ozbiljan čovek"

Sportske.net 28.07.2016
Član Skupštine FK Partizan i ministar u tehničkom mandatu, Rasim Ljajić, istakao je da neće više ići na Skupštine Partizana dok se situacija ne dovede u red. Gostujući na televiziji B92 u emisiji "Kažiprst", član Skupštine FK Partizan, Rasim… »
Ljajić: U Partizanu katastrofa, anarhija i samoupravljanje

Ljajić: U Partizanu katastrofa, anarhija i samoupravljanje

Mozzart sport 28.07.2016
Nema mira u Humskoj 1. Član Skupštine FK Partizan Rasim Ljajić izjavio je da se trenutna situacija u klubu može nazvati katastrofom i poručio da postoje samo dva izlaza - da dve struje pronađu kompromisno rešenje ili da odu i jedni i drugi… »
Rasim ljajic: Ovakva anarhija šteti dugoročno Partizanu i njegovom ugledu

Rasim ljajic: Ovakva anarhija šteti dugoročno Partizanu i njegovom ugledu

Hot sport 28.07.2016
Dugogodišnji član Skupštine Partizana izrazio je svoje nezadovoljstvo trenutnim stanjem u Partizanu. Gostujući na B92, Ljajić je dao svoje viđenje dešavanja u Humskoj. – Ne znam šta se dešava osim što znam da je ovo katastrofa za Partizan. Po… »
SBPOK u Partizanu: Falsifikovana dokumentacija pred izbore?

SBPOK u Partizanu: Falsifikovana dokumentacija pred izbore?

Dnevnik 28.07.2016
Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) upala je u prostorije FK Partizan kako bi prikupila podatke zbog sumnje da su pojedini čelnici crno-belih zloupotrebili položaj. uoči Izborne Skupštine, prenose Večernje Novosti. Kako se navodi… »
Funkcioneri fk Partizan falsifikovali članske karte da nameste izbore?

Funkcioneri fk Partizan falsifikovali članske karte da nameste izbore?

Večernje novosti 27.07.2016
Inspektori Službe za borbu protiv organizovanog kriminala ispituju zaposlene u klubu iz Humske. Posle nedavne smrti bivšeg generalnog sekretara Darka Grubora, zloupotrebljen i njegov potpis. OPET potresi u Humskoj! Policija je, po nalogu nadležnog… »

Vesti dana »